Annisler uyumamıs artık cok zorlastı uyumak
gizem yatak ortusu icin english home a da bakabilirsin.
anıl sen hala koymadın eminönünden aldıklarının resmini
hatırladım canımmm İYİKİ böyle arkadaşlarımız varbenimde öyle becerikli bi arkadaşım bana şeker hamurundan kurabiye yapıp paketlicek çubuğa koycak=)))
nazar boncuğu yapcak çok sevindim
aaaaaa belki hatırlarsınız şu oğlunun doğum gününde dünyayı yapan arkadaşım yapcak=))foto falan koymuştum...
maşallah şekerciim bizim topiğin hepsi tombiş bebek doğurcak anlaşılan dur bakalım normal yapabilcekmıyız hayırlısı sağlıkla gelsinler debuarada akşam randevumuz vardı
nstye de bağlandım ilk kez
önce sancı çıkmış karnın açmı yorgunmusun falan dendi
çıkıp karnımı doyurmamı tatlı yememi söylediler
tekrar bağlandım tamam bu sonuç daha belirgin falan bişeyler dediler
herşey yolunda çok şükür
bebiş 3200ü geçmiş dr böyle giderse normal olmayabilir dedi
ona üzüldüm biraz
ilk doğumum ben normal olmasını çok istiyorum, kolaylaştırmak adına doğal doğum kursuna bile gidiyorum dedim
4000i bulursa istediğin kadar git eğitime dedi
biraz bozuldum açıkçası
neyse yine de herşeyin hayırlısı sağlıklısı...
doğum fiyatı da normal 1000, sez 1400
bi de sez olmak zorunda kalırsam bile son haftamı beklerim dedim, planlı sez istemem dedim ona da çok olumlu bakmadı
neyse minnoş kuşum iyi ya onu düşünüp teselli oluyom
10 gün sonra gel dedi
ama ben son haftalar kesin başka bi dr.a da görünmeyi düşünüyorum
ben beğendim gizoş çok abartılı değil ama çokk şık görünüyorEki Görüntüle 851361
kızlar bu nasıl yaa yatak örtüsü almam lazım bi tane var o da çok günlük güzel olsun istiyorum hastaneye giderken sereriz diye ama bulamıyorum bi bu fena değil gibi geldi:26:bi akıl verinnn:26:
annem kardeslerim babam el üstünde tutuyorlar ama esim gittiginde kendimi kimsesiz öksüz gini hissediyorum annemin sevgisi bile mutlu etmiyor beni gokhan kapidan cikinca duvarlar uzerime yıkılıyor o hepten yalnız koskova evde tek basina ban diyo coraplarini yikattim bugun atletlerini yikattim makinede diyo bu hafta sonu gelemicek zaten istanbulda polis benim esim olay yerinde bir suru görev gelmis hafta sonuna gelmem cok zor diyo evet cok zor
polis eşlerinin kaderi bu canım..benimde eşim polis bazen diyorum şöle bi çetele yapsak 10 yıllık evliliğimizin 5 yılı rahat görevde ek görevde geçmiştir..
Herkese aynı şey deniyor galiba, böyle giderse normal olmaz diye. Bugün bir arkadaşımdan haber aldım, doğum yaptı normal. Bebek 3850 doğmuş. Hem de sancının başlamasıyla bebeğin doğması 3 saat sürmüş toplamda.
Ben de sezaryen için sancı gelene kadar beklerim diyordum ama hemşire bir tanıdıktan duyduğuma göre bebek doğum kanalına inince sezaryen daha zor oluyormuş.
kesinliklee bence de bak gizem ben ordan aldım çok beğenerek biraz piyasanın üstü fiyatlar ama gerçekten orjinal ve güzel
Annisler uyumamıs artık cok zorlastı uyumak
gizem yatak ortusu icin english home a da bakabilirsin.
anıl sen hala koymadın eminönünden aldıklarının resmini
harika olmuş canım ellerine sağlık
ayyy ne şeker bi kuzu bu böyle, Allah uzun ömürler versin
Eki Görüntüle 851392 kutusuyla, ambalajıyla, herşeyi harika görünüyor
kesinliklee bence de bak gizem ben ordan aldım çok beğenerek biraz piyasanın üstü fiyatlar ama gerçekten orjinal ve güzel
hatırladım canımmm İYİKİ böyle arkadaşlarımız var
maşallah şekerciim bizim topiğin hepsi tombiş bebek doğurcak anlaşılan dur bakalım normal yapabilcekmıyız hayırlısı sağlıkla gelsinler de
ben beğendim gizoş çok abartılı değil ama çokk şık görünüyor
Bende english home dan alayım diyorum bi tane
Cok beğeniyorum onları
Tan lohusa yatağı olur. Ve cok şık
Allah izin verirse hiç yatmam ztn de gelen bnm odamda görecek ya bebeği
Guzel krık beyaz bi tane alayım diyorum
Bende english home dan alayım diyorum bi tane
Cok beğeniyorum onları
Tan lohusa yatağı olur. Ve cok şık
Allah izin verirse hiç yatmam ztn de gelen bnm odamda görecek ya bebeği
Guzel krık beyaz bi tane alayım diyorum
benim baktıklarım hep renkli kareli falandı beğenmedim bitane beğendim çok şık pudra rengi hafif jakarlı 500 küsür dedi
niye yatmıyon kurtluuuu,lohusalık haklarını kullan biraz..
ayrıcada lohusa azgını olursan görürsün,Allah korusun bir üşütürsen heryerin şişiyormuş:18:
benim baktıklarım hep renkli kareli falandı beğenmedim bitane beğendim çok şık pudra rengi hafif jakarlı 500 küsür dedi
Ben aralda da yatmadım ki aysunum
Acım ağrım yok niye yatam didim :))
Ağrım acım olursa yatarım
Ben hala inanmıyorum. Bi cocuğun daha olucagına
Beni iki cocuk korkusu sardı aysun
Sabah yanımda beşiği görünce panik oluyorum..
Noldu böyle bana bilmiyorum ..
Allah yar ve yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?