2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydin kizlar erkenciyim yaa artik gobegimin icinaciyor. Bende bebek sekeri siparisi verdim 50 adet bebek sekeri seker sepeti kapi susu balon susu 49 tl aldim bana yeter. Fiyatida cok uygun

Annisler uyumamıs artık cok zorlastı uyumak

gizem yatak ortusu icin english home a da bakabilirsin.

anıl sen hala koymadın eminönünden aldıklarının resmini

kesinliklee bence de bak gizem ben ordan aldım çok beğenerek biraz piyasanın üstü fiyatlar ama gerçekten orjinal ve güzel

hatırladım canımmm İYİKİ böyle arkadaşlarımız var
maşallah şekerciim bizim topiğin hepsi tombiş bebek doğurcak anlaşılan dur bakalım normal yapabilcekmıyız hayırlısı sağlıkla gelsinler de
ben beğendim gizoş çok abartılı değil ama çokk şık görünüyor

Günaydın hamişlerim
Bende geç yatıp mecburi erken kalkıyorum
Aralımı okula yoladım. Allah a emanet olsun.

polis eşlerinin kaderi bu canım..benimde eşim polis bazen diyorum şöle bi çetele yapsak 10 yıllık evliliğimizin 5 yılı rahat görevde ek görevde geçmiştir..

Bnm aralı doğurmam gibi.
Doğumda kullanılan ilaç ve yöntemler doğumun süresini kısaltıp uzatabiliyor
Alttan verilen fitil şeklindeki suni sancı süreyi kısaltıyor
Ama bnm şimdi ki Dr um ben damar yolu ile veriyorum
Fitil in yan etkileri olumsuz tarafları var dedi.
Ama damardan verilende cok sancı çektiriyor ve daga uzun saatler
Yani açılman daha geç oluyor..
Ben aralda 3 te fitili verdiler 7 de doğurdum
3.670 kg.

kesinliklee bence de bak gizem ben ordan aldım çok beğenerek biraz piyasanın üstü fiyatlar ama gerçekten orjinal ve güzel

Bende english home dan alayım diyorum bi tane
Cok beğeniyorum onları
Tan lohusa yatağı olur. Ve cok şık
Allah izin verirse hiç yatmam ztn de gelen bnm odamda görecek ya bebeği
Guzel krık beyaz bi tane alayım diyorum

Günaydınnnnnnn:112:
Kızlar dün gece uyuyamayınca evdeki kot kumaşı ve pembe elbeziyle tasarladığım tacımı huzurlarınıza sunuyorum...
Bende evlatlarımı ayıramadım napiiimmm
Nasıl olmuş sizce:26:

Annisler uyumamıs artık cok zorlastı uyumak

gizem yatak ortusu icin english home a da bakabilirsin.

anıl sen hala koymadın eminönünden aldıklarının resmini

baktım hayatım ordada beğenmedim ben düz istiyorum :/

harika olmuş canım ellerine sağlık

ayyy ne şeker bi kuzu bu böyle, Allah uzun ömürler versin

Eki Görüntüle 851392 kutusuyla, ambalajıyla, herşeyi harika görünüyor

teşekkürler

baktım kuşumm baktım 3 tane english home gezdim farklı model vardır diye ama hep çiçekli kareli falan:26:

aklıma daha yatan bişey bulamazsam alcam canımm bunu :)

benim baktıklarım hep renkli kareli falandı beğenmedim bitane beğendim çok şık pudra rengi hafif jakarlı 500 küsür dedi

gizocum yatak örtüsümü alıyon canım,bence nevresim takımı al yada komple set çünkü içinde yatacağın için yatak örtüsünden çok nevresimin göz önünde olacak:26:

niye yatmıyon kurtluuuu,lohusalık haklarını kullan biraz..
ayrıcada lohusa azgını olursan görürsün,Allah korusun bir üşütürsen heryerin şişiyormuş:18:

benim baktıklarım hep renkli kareli falandı beğenmedim bitane beğendim çok şık pudra rengi hafif jakarlı 500 küsür dedi

Gizemim o nası rakam yaaa
Bnm buradaki english home de guzel modeller vardı
Gecen gün eşimle baktık beğendik
Ama almadık çünkü kız hiç ilgilenmedi bizle
Sorularımız havada kaldı :/
Bendeni senin koyduğun resimde guzel amaa
Ordan tam takım al içi dışı.
Bi de bu yastıklara yatamazsın bacıkom sadece dışı bu çünkü
Pudrapembesi Yada kırık beyaz tonlarında bak english den diyorum ben.
Nacizane fikrim

niye yatmıyon kurtluuuu,lohusalık haklarını kullan biraz..
ayrıcada lohusa azgını olursan görürsün,Allah korusun bir üşütürsen heryerin şişiyormuş:18:

Ben aralda da yatmadım ki aysunum
Acım ağrım yok niye yatam didim :))
Ağrım acım olursa yatarım

Ben hala inanmıyorum. Bi cocuğun daha olucagına
Beni iki cocuk korkusu sardı aysun
Sabah yanımda beşiği görünce panik oluyorum..
Noldu böyle bana bilmiyorum ..
Allah yar ve yardımcımız olsun...

benim yatak örtüm şu
Butıque Art Flora Ekru İncili,Nakışlı, Özel Üretim Yatak Örtüsü - Ev Tekstili - Hepsiburada.com

ben oğlumun tek kişilik yatağına english home dan aldım 280 lira civarıydı tek kişiliği

denizcim haklısın pek ilgilenmiyorlar gerçekten malına güveniyor ve ister al ister alma modundalar satmak için bir çabaları yok.

Son düzenleme:
Günaydın canım arkadaşlarımmm..

İst'da hava berbat=//
bugün iş yapma günü evi toparlayıp çocuğun odasını dolaplarını silip yerleştircem.
buna niyet ettim bakalım yapabilecek miyim..
Yemek ve ütüyü saymıyorum=//

Evet ben de kaanda hiç yatmadım,hatta ogün eve geldik yemeğini yatağa getirelim dediler yok ben masaya gelirim dedim
o kalkışla da bi daha yatmadım..Ama ezgi de aynısı olur sandım hemen ayaklandım 5.gün bir sancım olmuştu ve kanamam çok korkmuştum,o da k.v sayesinde eve gelen misafire yemeği ben yapıyodum düşün 5 günlük lohusayım ama bu defa kolumu kaldırırsam namerdim,kim napıyosa yapsın ayağa kalkarım tabi ama sadece çocuklarım için,idare etsinler beni bir kerede

Lohusa tacım hiç mi olmamış yaaa kimse yorum yapmıyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…