aysuncumm güzel olmaz mı tatlım ya alışveriş muhabbetine daldık ya unuttuk yazmayı canım kusura bakma
vallahi kızlar bu fırsat ele geçmez ağrım olmasa bile yatarım ben bir süre kısmetse hazır evde hizmet edeceek insanlar bulmuşken fırsat kaçmaz
ilk başta yatağımda yatarken taç saten nevresim takımım var eklediğim sonrada işte yatak örtüsünü sererim ayaklandıktan sonra kısmetse Eki Görüntüle 851564 Eki Görüntüle 851565
cnm olmuş dan se o güllü yuvarlak tacı takmıcak mıydın yoksa benim gibi 2 tane mi yapma planın var=))Günaydınnnnnnn:112:
Kızlar dün gece uyuyamayınca evdeki kot kumaşı ve pembe elbeziyle tasarladığım tacımı huzurlarınıza sunuyorum...
Bende evlatlarımı ayıramadım napiiimmm
Nasıl olmuş sizce:26:]
ayy iyi bari hevuk gece gece hepimiz telaşlandıkKızlar geldiler hastaneden şükür iyi balgam varmış o ateş yapmış ama korkulacak birşey yokmuş..
Benim midem ağzımda ya uyuyamıyorum çok kötü hamur işi yiyince oluyor özellikle..
tişkürler bebeimm
saten candır,güzelmiş cnm
Benim de ezgiden kalma pike takımım var komple set diktirmiştim onu sericem
gizocum yatak örtüsümü alıyon canım,bence nevresim takımı al yada komple set çünkü içinde yatacağın için yatak örtüsünden çok nevresimin göz önünde olacak:26:
benim yatak örtüm şu
Butıque Art Flora Ekru İncili,Nakışlı, Özel Üretim Yatak Örtüsü - Ev Tekstili - Hepsiburada.com
ben oğlumun tek kişilik yatağına english home dan aldım 280 lira civarıydı tek kişiliği
denizcim haklısın pek ilgilenmiyorlar gerçekten malına güveniyor ve ister al ister alma modundalar satmak için bir çabaları yok.
hayırlı olsun odanız.sağlıklı günlerde kullanın inşallah.bizim sipariş verdiğimiz oda takımı da aynen böyle.seninkinin markası ne acaba?ve ne kadara aldınız?benimki daha gelmedi merak ettim.çok güzel gözüküyor takım maşallah,bebeğine ve sana sağlıklı günler dilerim.
nevresim takımı aldım canım english home'dan:26:
tacında çokk güzel olmuş ellerine sağlıkk :)
çok güzel canım ama bana fazla şık bu
Gunaydin kizlar biz bugun 37+1 olduk dun doktordaydim cati muaynesi oldum benim canim biraz yandi oda kendimi kasmaktan tabiki, yoksa korkulucak bisey yok.. Benim catim normal doguma uygunmus bebegin kafasi baya asagidaymis zaten hissediyordum bunu 3 kilo olmus, nstyede giriyorum ikidir sancim yok bundan sonra doktor dogum heran olabilir artik dedi hayirlisi insallah normal yapabilirim, yuruyuslere devam
çatı muayenesi nasıl oluyo alttan aletle degil ellemi bakıyorlar biraz anlatırlmısın bende kendimi çok kasan biriyim agda yaptırırken bile sen normal dogum yapamazsın derler hep
çatı muayenesi nasıl oluyo alttan aletle degil ellemi bakıyorlar biraz anlatırlmısın bende kendimi çok kasan biriyim agda yaptırırken bile sen normal dogum yapamazsın derler hep
cnm olmuş dan se o güllü yuvarlak tacı takmıcak mıydın yoksa benim gibi 2 tane mi yapma planın var=))
biraz büyük durmuş gibi ama maşallah 3 çocuk olunca normaldir=))
daha ne olsun ne kadar küçülebilir..=)
bende ondan da var ama onu mevlütte sermeyi planlıyorum nasipse,nevresim takımı yazmışım ya uyku seti en güzeli ilk başlarda ama gece terletir gibi geliyor bana,malum doğalgazı köklices :18:
Gunaydin kizlar biz bugun 37+1 olduk dun doktordaydim cati muaynesi oldum benim canim biraz yandi oda kendimi kasmaktan tabiki, yoksa korkulucak bisey yok.. Benim catim normal doguma uygunmus bebegin kafasi baya asagidaymis zaten hissediyordum bunu 3 kilo olmus, nstyede giriyorum ikidir sancim yok bundan sonra doktor dogum heran olabilir artik dedi hayirlisi insallah normal yapabilirim, yuruyuslere devam
nevresim takımı aldım canım english home'dan:26:
tacında çokk güzel olmuş ellerine sağlıkk :)
çok güzel canım ama bana fazla şık bu
Kızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var
Günaydın kızlar,
bende cumartesi yaptırdım çatı muayenesini.sorun yok dedi doktor.
elle yapılıyor bu muayene.çok kısa sürüyor.derin nefes alıyorsun elini sokarken.korkmayın.bişi yok kısa bir işlem.
bende bu hafta sonu annemi davet ettim.
beebğin mobilyalarını geçen hafta teslim ettiler.halen kokusunun çıkmasını bekliyorum.bu hafta annemle kıyafetleri yıkayıp, ütüleyeceğiz.
hastane çantası hazırlayacağız.odayı silip süpüreceğiz.çok heycanlıyım.
herşeyi tamam.sadece canım oğlumu bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?