2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
aysuncumm güzel olmaz mı tatlım ya alışveriş muhabbetine daldık ya unuttuk yazmayı canım kusura bakma

vallahi kızlar bu fırsat ele geçmez ağrım olmasa bile yatarım ben bir süre kısmetse hazır evde hizmet edeceek insanlar bulmuşken fırsat kaçmaz

ilk başta yatağımda yatarken taç saten nevresim takımım var eklediğim sonrada işte yatak örtüsünü sererim ayaklandıktan sonra kısmetse

tişkürler bebeimm
saten candır,güzelmiş cnm
Benim de ezgiden kalma pike takımım var komple set diktirmiştim onu sericem

cnm olmuş dan se o güllü yuvarlak tacı takmıcak mıydın yoksa benim gibi 2 tane mi yapma planın var=))
biraz büyük durmuş gibi ama maşallah 3 çocuk olunca normaldir=))
daha ne olsun ne kadar küçülebilir..=)
Kızlar geldiler hastaneden şükür iyi balgam varmış o ateş yapmış ama korkulacak birşey yokmuş..
Benim midem ağzımda ya uyuyamıyorum çok kötü hamur işi yiyince oluyor özellikle..
ayy iyi bari hevuk gece gece hepimiz telaşlandık
bak vicdan yapacak bir şey yokmuş.
sende çağırma bi daha=)
şaka bir yana Allah korumuş yavrucağı yazık kıyamam

Benim kullanmadığı 2 hazr 1 de dantel işi mi delik işi mi ne ondan nevresimim var onu kullanırım.
yatak örtülerimi zaten hiç kullanmadım kapatmam ben yatağımı hiç =//
onlardan birini sererim,
biri kremli english home dan almıştı kv bana yere kadar
biri de saten kahve rengi..
zaten yatak örtüsünü kullanır mıyız ki???

tişkürler bebeimm
saten candır,güzelmiş cnm
Benim de ezgiden kalma pike takımım var komple set diktirmiştim onu sericem

bende ondan da var ama onu mevlütte sermeyi planlıyorum nasipse,nevresim takımı yazmışım ya uyku seti en güzeli ilk başlarda ama gece terletir gibi geliyor bana,malum doğalgazı köklices :18:

Mdaa cim hepimiz eşlerimizi çok seviyoruz ama bunu çok abartıp kendimizi üzmek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Eğer yanlış anlamazsan bi kıssadan hisse aklıma geldi paylaşayim dedim.
Ülkelerin birinde gencin biri padişahın kızını görüyor. Ve aşık oluyor. Gecesi gündüzü birbirine karışıyor. Ne yapsam da onu sevdiğimi istediğimi söylesem. Padisaha söylesem söyletmezler bile.. Ama ben ona deli gibi aşık oldum. Heryerde hayalini görür oldum diyor. Yemeden içmeden kesiliyor.
En sonunda sarayın içinde padişahın yanında duasını aldığı, akıl danıştığı bi alime danışmaya karar veriyor.
Alime derdini anlatıyor. Alim diyor ki seninki çok zor bi iş oğlum. Ama sana söylediğimi yaparsan padişah sana kızını vermek için ayağına gelicek.. Oo genç hemen tamam diyor. Bunun çaresi neyse ne söylersen yaparım diyor...
Kimsenin olmadığı bi mağaraya gidip 40gün boyunca elini kalbine koyup Allah Allah de. Tamam diyor genç. Hemen uzak bi yerde bi mağara buluyor. Kapısına sırtını dönüyor.ve başlıyor Allah Allah demeye. Ama gözlerini de kapatmasını söylüyor alim. Genç gözlerini kapatinca hep sevdiği kızın hayalini görüyor. Günler geçiyor günler geçtikçe gencin kalbindeki kızın hayali biraz biraz siliniyor yerini Allah aşkı almaya başlıyor.gün geçtikçe daha fazla...
Sonra çevre köylerde ün salıyor. Bizim köyün yakınındaki bi mağaraya bi evliya gelmiş. Hiç mağaradan çıkmadan Allahı gece gündüz anıyor..bu ün padişahın kulağına gidiyor. Alim diyor ki padişahım bu evliya bizim sarayımıza gelse bize akıl verse dua etse tüm savaşları kazanırız Allahın izniyle diyor. Padişahda iyi hoş diyorsun da evliyalar böyle dünya işleriyle uğraşmazlar. Padişahım dünya işleriyle uğraşmazlar ama sizin bi kızınız var. Onunla evlendirirseniz hem saraya yakın olur hemde manen destekçiniz olur diyor.

Padişah bunun doğru bi karar olduğuna karar veriyor o alimıde yanına alıp askerleriyle yola koyuluyor. Tabi gencin 40 günü doluyor ve aklında bedeninde sadece Allah aşkı kalıyor. Padişah mağaraya geliyor. Gence saraya gelmesini teklif ediyor genç hayır diyor. Seni kızımla evlendireyim sarayıma yakın bi hane kurayım diyor. Genç kabul etmiyor...

Alim gence yaklaşıyor. Ne yapıyorsun sen değilmiydin padişahın kızını isteyen deyince. Genç ben Allahtan bi kulunu istedim koskoca ülkenin padişahını sarayıyla ayağıma getirdi. Ben Allahtan kendini isteseydim kimbilir rabbim neler verecekti diyor..

Gunaydin kizlar biz bugun 37+1 olduk dun doktordaydim cati muaynesi oldum benim canim biraz yandi oda kendimi kasmaktan tabiki, yoksa korkulucak bisey yok.. Benim catim normal doguma uygunmus bebegin kafasi baya asagidaymis zaten hissediyordum bunu 3 kilo olmus, nstyede giriyorum ikidir sancim yok bundan sonra doktor dogum heran olabilir artik dedi hayirlisi insallah normal yapabilirim, yuruyuslere devam

gizocum yatak örtüsümü alıyon canım,bence nevresim takımı al yada komple set çünkü içinde yatacağın için yatak örtüsünden çok nevresimin göz önünde olacak:26:

nevresim takımı aldım canım english home'dan:26:

tacında çokk güzel olmuş ellerine sağlıkk :)

çok güzel canım ama bana fazla şık bu

saol canım aslında ürünün orjinalı böyle benim gardolop biraz farklı yine 3 kapaklı ama iç raflarını kendim ayarladım markasını hatırlamıyorum zaten bu modeli begenim 2.000 tl ye ankarada siteler var mobilya yapıyorlar ordan çizilmez boyasız mobilyadan yaptırdım. magaza fiyatı 2.300 ama nette 1.900 buldukda çizilmez olsun diye özel yaptırdık seninkide sanırım bu resimden sende güle güle kullan

tatlım modeli önermek için eklemedim hepsiburadada uygun fiyata baya bir çeşit var onu anlatmak için ekledim bir bak istersen oraya beğeneceğin model çıkar diye tahmin ediyorum

çatı muayenesi nasıl oluyo alttan aletle degil ellemi bakıyorlar biraz anlatırlmısın bende kendimi çok kasan biriyim agda yaptırırken bile sen normal dogum yapamazsın derler hep

çatı muayenesi nasıl oluyo alttan aletle degil ellemi bakıyorlar biraz anlatırlmısın bende kendimi çok kasan biriyim agda yaptırırken bile sen normal dogum yapamazsın derler hep

Günaydın kızlar,

bende cumartesi yaptırdım çatı muayenesini.sorun yok dedi doktor.
elle yapılıyor bu muayene.çok kısa sürüyor.derin nefes alıyorsun elini sokarken.korkmayın.bişi yok kısa bir işlem.
bende bu hafta sonu annemi davet ettim.
beebğin mobilyalarını geçen hafta teslim ettiler.halen kokusunun çıkmasını bekliyorum.bu hafta annemle kıyafetleri yıkayıp, ütüleyeceğiz.
hastane çantası hazırlayacağız.odayı silip süpüreceğiz.çok heycanlıyım.
herşeyi tamam.sadece canım oğlumu bekliyoruz...

Kendimi kasmasam hic korkulcak bisey degilmis ben bigun oncesinden uyuyamadim ama hic gerek yokmus

Catala oturuyosun uzerinde bir ortu ile doktor beni eliyle kontrol etti eldiven giyip usgde kullanilan soguk jelle zaten hic bakmiyor sadece parmaklariyla anliyor burda biri demis 4 parmak diye :) ama okadarini bilmiyorum gormedim korkma ama hic bisey yok kasmasan hic acimaz

Buarada benim ilk gece hic kanamam olmamisti hazir acmisken doktora hala kizmiyim bi bakiver diycektim ama stresden unuttum :)

Anılcım,ben bunu can sıkıntısından yaptım keçe bile değil kumaşı
önce güllüyü takmayı düşünüyorum,bunu belki hastaneye hiç götürmem
evde takarım nasıl olsa lohusa tacı ve lohusalık 40 gün
benim ayrıca 2 tane daha var onlarıda takıcam
taç değil toka bu ve pembesi..
haklısın canım kocaman oldu şapka gibi ama
3 çocuğun adını gördüğün gibi ancak sığdırdım

bende ondan da var ama onu mevlütte sermeyi planlıyorum nasipse,nevresim takımı yazmışım ya uyku seti en güzeli ilk başlarda ama gece terletir gibi geliyor bana,malum doğalgazı köklices :18:

zaten üstünü örtmesen bile terliyorsun lohusayken canım bencede daha fazla terletmesin:))

oo süper hadi bakalım inşallah canım

ok canım aldıysan,bu örtü hoş bencede.
sağol kuzucummmm

Aha kıskandığım hamiş gelmiş.
nasılsın hiç görünmüyorsun??
38. Haftaya girdiniz demek.Herşey yolundaymis süper.

Kızlar kimin parmağı uyuşuyordu:26:
Ben dün geceden beri sağ elimin orta parmağını hissetmiyorum da

Hadi insallah normal normal dogururyz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…