2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bende dün akşam gittim kontrole aynı şeyleri duymuşuz. 32.haftamdayım ama benimkininde kilosu 2300 çıktı, 34 haftalık görünüyor doktor iri bir bebek olacak 4 kg'yu geçer gibi dedi, 2 haftada bir gel kontrole kilosunu takip edelim, sezeryan olman gerekecek büyük ihtimalle dedi.. bunları benim kendi doktorum söylese şüphelenirdim sezeryan yapmak için diyor derdim ama bu sefer ilk defa devlet hastanesine gittim, çok tatlı genç bir bayandı, uzun uzun inceledi oğlumu, heryerini gösterdi ne güzel. bütün tahlil sonuçlarımada baktı, tekrar kan ve idrar tahlili istedi onları verdim bugün çıkacak sonuçları tekrar gidecem sonuçları göstermek için. ama doktora çok şaşırdım, özeldeki doktorum bu kadar ilgilenmiyor bile, demiştim ya sadece kafasına bakıyor ölçüyor bize bişey söylemiyordu bile.

aaa minik kolonya şişeleri çok güzel bir fikir yaaa, bende mi böyle bir hediye versem acaba? ay hala napacağımı kararlaştıramadım bile, neyi ne zaman verecem, mevlütte ne dağıtacam hiçbiri net değil hala

ben babyhome'da ve azizbebe'nin mağazasında görmüştüm friendly dediğiniz deterjanı, %100 organikmiş, internetten de araştırdım, mağazadakilerde anlattı bana güzel gibi geldi.ve fiyatıda o kadar pahalı değil ben dalin sıvı det. aldım, 2 litre sanırım 15 veya 20 yıkamalıktı 25 tl'ye aldım. friendly nin 40 yıkamalık olan boyu 32 tl'ydi. önceden dalini almamış olsaydım bunu alırdım, bitince ondan almayı düşünüyorum. gerçi dalinde çok güzel kokuyor, yumuşatıcı kullanmadım.

Gunaydin kizlar erkenciyim yaa artik gobegimin icinaciyor. Bende bebek sekeri siparisi verdim 50 adet bebek sekeri seker sepeti kapi susu balon susu 49 tl aldim bana yeter. Fiyatida cok uygun

nerden verdiniz siparişleri, çok uygun geldi fiyatları bana.

bu arada akşam polikliniğine gittim ben, akşam yemeğimizi yedik gittik ne güzel 19.40'taydı randevum kimsecikler yoktu, eşimide aldılar hem içeriye her zaman alıyorlar mı yoksa kimse yok diye mi aldılar bilmiyorum tabi. hemen int.den 2 hafta sonrasına da randevu aldım aynı doktora.

Kızlar kimin parmağı uyuşuyordu:26:
Ben dün geceden beri sağ elimin orta parmağını hissetmiyorum da
Şenay turuaz ve bem cnm
ama benim uyuşma değiil tüm elim ağrıyor
parmaklarım asla hareket etmiyor kapanıyor
şiş değil normal eklemler hareket etmiyor...
Kızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var
Geçmiş olsunnn=((
öksürdükçe kasılır bebiş o yüzden boğazını hep sıcak tut ciğerlerine inmeden müdahele et canımcım...

Aha kıskandığım hamiş gelmiş.
nasılsın hiç görünmüyorsun??
38. Haftaya girdiniz demek.Herşey yolundaymis süper.

:))) hehe biraz internet problemimiz vardi oyuzden giremedim gecmise baktim biraz uzucu seyler okudum kotu oldum acikcasi allah fairy arkadasimizin onun gibi derdi onlarin ve hepimizin yardimcisi olsun insallah
Evet 38e girdik cok heycanliyim artik hep aklimda dogum var gecem gunduzum bu oldu nasil dogurcam derdine dustum artik, seninki kac haftalik oldu ?.

Buarada kizlar isimler ne durumda bizimki ismail mete kalicak galiba :)

ayy ne güzel tüm evlatlarının adı yazıyor eline sağlık canım çok güzel olmuş

hadi bakalım canım çok az kaldı sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım meleklerimize . bu arada gülesim geldii çok güzel yazmışsın hala kızsan bile doğumda değişir artık:)

Kızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var
geçmiş olsuun hemen yatağa gir bir güzel terle istirahat et c vitamını takviyesi al bolbol hemencecik geçer umarım canım

Son düzenleme:
[ATTAC=CONFIG]851662[/ATTACH]
kızlar ben nette bnları budum foto olarak ama satış yeri bulamadım
Ah yaramaz Turkuaz soktu aklımıza=)

Eklentiler

• $TEMALI-MINI-KOLONYA-SISELERI__68958530_0.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 47
Eki Görüntüle 851661 [ATTAC=CONFIG]851662[/ATTACH]Eki Görüntüle 851663
kızlar ben nette bnları budum foto olarak ama satış yeri bulamadım
Ah yaramaz Turkuaz soktu aklımıza=)

papatyacımm ben surdan aldım cam kavanozları belki vardır bi incele bakalım ben bakmadım tüm modelllere bir ihtimal olabilir hemde ekonomık bir site

CAM KAVANOZ, CAM E,KAVANOZ,KAVANOZCU,40 cc kavanoz,190 cc kavanoz,370 cc kavanoz,Cam kavanoz,TOPTAN KAVANOZ,KK KAVANOZ,MNK KAVANOZ,UFAK KAVANOZ,minik kavanoz,ufak kavanoz,kk kavanoz, kk cam kavanoz,cam ie,nikah ekeri kavanozu

geçmiş olsun cnm
bişey kullanıyor musun?

aynen bende öyle hastayım.
bugün çok kötüyüm.yutkunamıyorum.
yarın doktora gidicem.
rapor alıcam gelmicem işe.burnum akıyor ve boğazım acıyor.

Benimki minik teyzesi 35+1 güzel isimler canım. Allah adıyla yaşatsin. Senin hazırlıklar ne alemde

Dün bahsettiğim kolonya bu kızlar. Aslında şekeri almıştık, bu ekstra oldu. Üzerindeki etiket de çıkmıyor yerinden. Yeni etiketin altından görünmesin diye siyah üzerine pembe bir etiket istedim. Pembe bir kurdele de bağlarım.

Canim bilmiyorum burdan veriliuormu internet sit gittigidi desem anla

bebeğine maşallah:) benimki de kilolu biraz.özeldeki doktorum pek ilgilenmiyor.senin gittiği doktoru duyunca çok hoşuma gitti.devlet ilgilenmez sanıyordum,şaşırdım.hem akşam poliklinik olduğunu da bilmiyordum.ilk kez mi gittin o doktora?doktor sana nereye gidiyordun bugüne kadar,niye geldin felan demedi mi?ismini verebilir misin acaba?ben de gitmek istiyorum ona.sen de ankaradasın sanırım.

Sağol canıımm evet bugün öksürüyorum karnım ağrıyo o yüzden .. yapmadığım şey de kalmadı ya ne fenaymış

Arkadaşlar,

Aranızda çalışan olup, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alan var mı?

Ben 32+0'da hastaneden raporu aldım, rapor derken yazı yani 37. haftaya kadar çalışabilir diye.

ama işyerindeki muhasebeci, bir de iş göremezlik raporu almam gerektiğini söyledi. Ama çalışıcam ben 37. haftaya kadar dedim, olsun yine de SGK'yı 32. haftayı doldurduğuma ilişkin bilgilendirmeleri gerekiyormuş..Pek anlamadım, hastaneye de soracağım ama sizden de fikir almak istedim. 37. haftaya kadar çalışabilir yazısının yanında 32. hafta için de iş göremezlik raporu alıyor musunuz?

Teşekkürler

geçmiş olsun cnm
bişey kullanıyor musun?

aynen bende öyle hastayım.
bugün çok kötüyüm.yutkunamıyorum.
yarın doktora gidicem.
rapor alıcam gelmicem işe.burnum akıyor ve boğazım acıyor.

yok cnaım hiçbir ilaç içmedim sadece parol maalesef .. ama ballı limon + bol bol meyve ılık su falan içmeye çalışıyorum .
bu halde çalışmak ölmek gibiymiş resmen zaten çok zordu öğleden sonra izin almayı düşünüyorum ben de .. zaten son günler haftaya raporumu alacağım ben de yetti artık

Çalışabilir raporunun yanında iş göremezlik raporu bana saçma geldi. Isimleri bile zıt:) çalışabilir raporu bitince alınacak okabilir mi diğer rapor?
ben çalışabilir raporu aldım sadece, süre bitince de 37 haftalık olduğuma ve doğum iznine ayrılmam gerektiğine dair rapor alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…