- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
kızlar bugün kontrolümüz vardı, oğluşum 2,5 kilo olmuş boyu da yaklaşık 48 dedi tosuncuk 2-3 hafta önden gidiyor 32+4 teyiz ama 35 gözüküyor ve böyle giderse sezeryan gibi duruyor dedi, bir sonraki kontrolde iyice kesinleştireceğiz bakalım...yavruşum muayene sırasında bile sürekli tekmeledi doktor çok güçlü vuruyor dedi dedim bir de bana sorun mahvaoluyorum her gece uyku haram, bi de esnedi açtı o minik ağzı yavrum benim bakmaya doyamadım suyu da gayet bolmuş, iri bebeklerin suyuda bol olur genelde dedi, karnımda baya büyük gözüküyormuş dışarıdan bakıldığında...sezeryanda da spinali araştırıcam az çok anlattı sadece bazılarında çok baş ağrısı yapabiliyor dedi o riski göze alıyorsan sorun yok dedi, bir sonraki ay karar vericez artık aklım hep doğumda çanta da hazır bi eşyaları yerleştirme kaldı...
Çok tatlı olmuş etiketler. İsim konusunda hala değişiklik yok di mi?
Bize de babanesi minik kolonya şişeleri almış, ona etiket yapılacak. Eşimin grafiker kuzeninden rica ettim. Ben de ondan bekliyorum tasarımı
Kızlar bebek deterjanı ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Daha önce hacışakir toz almıştım bugün havuzlu handa adam sabun tozu kalıntı bırakıyor dedi sıvı organik friendly diye bi deterjan verdi. Kararsız kaldım ABD den geldi dedi. Duydunuz mu daha önce siz ne kullanıyorsunuz yazar mısınız yarın ilk iş bebişin çamaşırlarını yıkıycam. Sağolun şimdiden.
Gunaydin kizlar erkenciyim yaa artik gobegimin icinaciyor. Bende bebek sekeri siparisi verdim 50 adet bebek sekeri seker sepeti kapi susu balon susu 49 tl aldim bana yeter. Fiyatida cok uygun
Şenay turuaz ve bem cnmKızlar kimin parmağı uyuşuyordu:26:
Ben dün geceden beri sağ elimin orta parmağını hissetmiyorum da
Geçmiş olsunnn=((Kızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var
Show da Ayşe ÖNER var canlarım=))
Aha kıskandığım hamiş gelmiş.
nasılsın hiç görünmüyorsun??
38. Haftaya girdiniz demek.Herşey yolundaymis süper.
Günaydınnnnnnn:112:
Kızlar dün gece uyuyamayınca evdeki kot kumaşı ve pembe elbeziyle tasarladığım tacımı huzurlarınıza sunuyorum...
Bende evlatlarımı ayıramadım napiiimmm
Nasıl olmuş sizce:26:
Eki Görüntüle 851505 Eki Görüntüle 851507 Eki Görüntüle 851508 Eki Görüntüle 851510
Gunaydin kizlar biz bugun 37+1 olduk dun doktordaydim cati muaynesi oldum benim canim biraz yandi oda kendimi kasmaktan tabiki, yoksa korkulucak bisey yok.. Benim catim normal doguma uygunmus bebegin kafasi baya asagidaymis zaten hissediyordum bunu 3 kilo olmus, nstyede giriyorum ikidir sancim yok bundan sonra doktor dogum heran olabilir artik dedi hayirlisi insallah normal yapabilirim, yuruyuslere devam
Kendimi kasmasam hic korkulcak bisey degilmis ben bigun oncesinden uyuyamadim ama hic gerek yokmus
Catala oturuyosun uzerinde bir ortu ile doktor beni eliyle kontrol etti eldiven giyip usgde kullanilan soguk jelle zaten hic bakmiyor sadece parmaklariyla anliyor burda biri demis 4 parmak diye :) ama okadarini bilmiyorum gormedim korkma ama hic bisey yok kasmasan hic acimaz
Buarada benim ilk gece hic kanamam olmamisti hazir acmisken doktora hala kizmiyim bi bakiver diycektim ama stresden unuttum :)
geçmiş olsuun hemen yatağa gir bir güzel terle istirahat et c vitamını takviyesi al bolbol hemencecik geçer umarım canımKızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var
Eki Görüntüle 851661 [ATTAC=CONFIG]851662[/ATTACH]Eki Görüntüle 851663
kızlar ben nette bnları budum foto olarak ama satış yeri bulamadım
Ah yaramaz Turkuaz soktu aklımıza=)
Kızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var
:))) hehe biraz internet problemimiz vardi oyuzden giremedim gecmise baktim biraz uzucu seyler okudumkotu oldum acikcasi allah fairy arkadasimizin onun gibi derdi onlarin ve hepimizin yardimcisi olsun insallah
Evet 38e girdik cok heycanliyim artik hep aklimda dogum var gecem gunduzum bu oldu nasil dogurcam derdine dustum artik, seninki kac haftalik oldu ?.
Buarada kizlar isimler ne durumda bizimki ismail mete kalicak galiba :)
bende dün akşam gittim kontrole aynı şeyleri duymuşuz. 32.haftamdayım ama benimkininde kilosu 2300 çıktı, 34 haftalık görünüyor doktor iri bir bebek olacak 4 kg'yu geçer gibi dedi, 2 haftada bir gel kontrole kilosunu takip edelim, sezeryan olman gerekecek büyük ihtimalle dedi.. bunları benim kendi doktorum söylese şüphelenirdim sezeryan yapmak için diyor derdim ama bu sefer ilk defa devlet hastanesine gittim, çok tatlı genç bir bayandı, uzun uzun inceledi oğlumu, heryerini gösterdi ne güzel. bütün tahlil sonuçlarımada baktı, tekrar kan ve idrar tahlili istedi onları verdim bugün çıkacak sonuçları tekrar gidecem sonuçları göstermek için. ama doktora çok şaşırdım, özeldeki doktorum bu kadar ilgilenmiyor bile, demiştim ya sadece kafasına bakıyor ölçüyor bize bişey söylemiyordu bile.
aaa minik kolonya şişeleri çok güzel bir fikir yaaa, bende mi böyle bir hediye versem acaba? ay hala napacağımı kararlaştıramadım bile, neyi ne zaman verecem, mevlütte ne dağıtacam hiçbiri net değil hala
ben babyhome'da ve azizbebe'nin mağazasında görmüştüm friendly dediğiniz deterjanı, %100 organikmiş, internetten de araştırdım, mağazadakilerde anlattı bana güzel gibi geldi.ve fiyatıda o kadar pahalı değil ben dalin sıvı det. aldım, 2 litre sanırım 15 veya 20 yıkamalıktı 25 tl'ye aldım. friendly nin 40 yıkamalık olan boyu 32 tl'ydi. önceden dalini almamış olsaydım bunu alırdım, bitince ondan almayı düşünüyorum. gerçi dalinde çok güzel kokuyor, yumuşatıcı kullanmadım.
nerden verdiniz siparişleri, çok uygun geldi fiyatları bana.
bu arada akşam polikliniğine gittim ben, akşam yemeğimizi yedik gittik ne güzel 19.40'taydı randevum kimsecikler yoktu, eşimide aldılar hem içeriyeher zaman alıyorlar mı yoksa kimse yok diye mi aldılar bilmiyorum tabi. hemen int.den 2 hafta sonrasına da randevu aldım aynı doktora.
Geçmiş olsun canım(
Şenay turuaz ve bem cnm
ama benim uyuşma değiil tüm elim ağrıyor
parmaklarım asla hareket etmiyor kapanıyor
şiş değil normal eklemler hareket etmiyor...
Geçmiş olsunnn=((
öksürdükçe kasılır bebiş o yüzden boğazını hep sıcak tut ciğerlerine inmeden müdahele et canımcım...
geçmiş olsun cnm
bişey kullanıyor musun?
aynen bende öyle hastayım.
bugün çok kötüyüm.yutkunamıyorum.
yarın doktora gidicem.
rapor alıcam gelmicem işe.burnum akıyor ve boğazım acıyor.
Çalışabilir raporunun yanında iş göremezlik raporu bana saçma geldi. Isimleri bile zıt:) çalışabilir raporu bitince alınacak okabilir mi diğer rapor?Arkadaşlar,
Aranızda çalışan olup, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alan var mı?
Ben 32+0'da hastaneden raporu aldım, rapor derken yazı yani 37. haftaya kadar çalışabilir diye.
ama işyerindeki muhasebeci, bir de iş göremezlik raporu almam gerektiğini söyledi. Ama çalışıcam ben 37. haftaya kadar dedim, olsun yine de SGK'yı 32. haftayı doldurduğuma ilişkin bilgilendirmeleri gerekiyormuş..Pek anlamadım, hastaneye de soracağım ama sizden de fikir almak istedim. 37. haftaya kadar çalışabilir yazısının yanında 32. hafta için de iş göremezlik raporu alıyor musunuz?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?