2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

İlkindede doktorumdan memnun kaldım.dikişlerimde hiç sorun yaşamadım.o yüzden başka doktor düşünmedim dikişler çok önemli çünkü.dün sordum sezeryan1000 tl dediler bence çok uygun.bu fiyata özel hastahane yok gibi.

canım ben rapor için başvurdum dün ama bilgilerimi alıp perşembe gelin raporunuz hazır olur dediler. mantıken yanlış zaten muhasebecinin seni yönlendirdiği şey.. sen 32. haftada çalışabilir raporu alacaksın, 37 de de iş göremezlik raporu, iş göremezlik raporunu her yer istemiyor 37 ye kadar çalışabilir raporu yeterli oluyr genelde ama seninkiler kıl sanırım, 170 i tekrar arayıp sormanı tavsiye ederim, gerçi bir haltı cevapladıkları yok ordada ama

Fotografcilarinizi ayarladiniz mi? Tavsiye isteyen var mi?
benim hastane sadece kendi anlaştığı fotoğrafçıyı kullandırıyor.
Zaten ben fotoğrafçı tutmayacağım gibi gözüküyor..
sezeyanı bilmiyorum da normal doğum 600 demişlerdi
benim orda 2500 olduğu için çok fark var arada
aklımda olsun canım iyi oldu söylediğin..
teşekkür ederim...

TURKUAZVEMOR
kız fıldır fıldır şişe arıyoruz ama ben o diğerlerini buldum senin ki de çok cici bence
güzel bir hediye olcak valla ben hazırlık yapmasaydım alırdım şişelerden..

arkadaslar bisey sorcam....
35.hafta icindeyim ınanilmaz rahatsiz geciyordu....
kaburgalarımin arasindaydi sanki kızim ve cok hareketlıydı...
doturamıyordum uyuyamıyordum uzanamıyordum...
pazartesi gecesi birden karnımda bi rahatlama hissettim....
artik migdeme ve kaburgalarıma baskı olmuyor....
ama bebegimde eskisinden az oynuyor...
ve biraz yuruyunce gobek deligi hizasi serit seklinde asiri agrıyor ama dınlenınce geciyor....
boyle olan varmi doktora gitmelimiyim....
bir danisiyim istedim..

bilmiyrum ama belki bebeğin dönmüştür?
şimdi daha rahatsındır
çünkü kafa yukarda olunca kaburgaların daha çok sıkışır ama ayaklar ince olduğu için daha az daralıyor olabilirsin
benimde bebeklerimin hareketleri yavaşlamıştı burada yazmıştım dr a gittim dr dönmüş bebeğin artık eskisi gibi hareketli olmaz dedi
ama hareketleri daha hissedilir olur dedi
hakikaen de öyle.artık eskisi gibi değil ama oynamaları daha belirgin.
gene de dr a git isteren kafan rahat olsun..
biz ne desek boş burdan çünkü

tatlım modeli önermek için eklemedim hepsiburadada uygun fiyata baya bir çeşit var onu anlatmak için ekledim bir bak istersen oraya beğeneceğin model çıkar diye tahmin ediyorum

bakıyım canım akşam bi çokk teşekkürler

bebekler yavaş yavaş aşağı iniyo sanırım o rahatlama ondan kaynaklı olabilir benim karnım hafif asağı düştüğünden beri kaburgadan rahatım ama şimdide vajinada sıkıntım batıyo sürekli bişeyler oraya:26:
ağrılar normal artık demişti doktorum ama sen bilirsin yinede..

dün duşta jileti görmeden salladım kukuma resmenn türkiye haritası çizmişim ahahahha
ağdaya gidicem 5te kurtuluşu yok sanırım bu işin:26:
birazdanda alışverişe çıkıcamm

dün duşta jileti görmeden salladım kukuma resmenn türkiye haritası çizmişim ahahahha
ağdaya gidicem 5te kurtuluşu yok sanırım bu işin:26:
birazdanda alışverişe çıkıcamm
ayyy gizo koptumm=)
git bakalım gene neler alcan görelim=))
bende bugün keçeden baykuşlarımı bitircem inşallah=))

ayyy gizo koptumm=)
git bakalım gene neler alcan görelim=))
bende bugün keçeden baykuşlarımı bitircem inşallah=))

görünce bende koptum bide uğraştım 2 saat boşuna bi haltı becerememişim
oyuncak alcam sadece peluş hello kittyler
akşama koy artık resimm :|||

Son düzenleme:
kızlar yemeye dıkkat edıyrm artıkk önerileirnizi dikkate alıcam. stresden sanırm başım agrıyoo.ya dun moral bozuklugndn duzgun seyredemdım oglumu bı ara dr bakınn guluyoo dedıı bucurukk oglumm guluyoduu hayırlısıyla şu günleri geçirsek bi kilo alsa ultrason ölçüleride haftasına yanaşsaa .gece de uyuyamadım düzgün hareketlerinden stresden korkudan off. eşimde kızıyoo yemiyosun düzgün ne olacakk diye şu an başımda evde olsa ağzıma bişeyler tıkıştırır . bende yemeye çalışıyorumya inşş işe yararr 2500 ü geçse kilomuz. 2100 cidden az bugün 34+5 olduk ama ulstrasona göre 1 hafta 3 gün geride öncedende fark vardı arada ama 3-4 gündüü. hamilelikten bişey anlamadım tedirginlk içinde geçti geçiyoo gene buna da şükür isyan etmiyorum da inşş 1 haftada mucize olurr ....

Gül suyu şişelerim hazırlanıyor.Şerbet tepsim hazır.Birde annem kızım için mevlüt elbisesi dikiyor.Gerçi daha bitmedi.Daha yapılacak çok şey var.

Eklentiler

• $IMG_0415.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 46
selam kızlar dün doktordaydık. nst miz tertemiz sancısız çıktı bebeğimin kalp atışları ve hareketleri iyi. nst hemşiresi ile konuştuk biraz 36. haftayı doldurduk çok şükür. 37. haftada ciğer gelişimi tamamen tamamlanıyor sonrasında hiç korkma dedi. 1 hafta daha dayanır inşallah meleğim. ama bizi utandıracak ve gelmicek gibi. hep de erken doğum riski yaşayan hastaların sonra 40. haftaları gördüklerini ve hala doğuramadıklarını söyledi :)
inşallah benim kızım da öyle olur.
kontroller haftalık oldu artık.

ben hala nidilat a devam ediyorum. haftaya kesicek sanırım. bir de coraspin alan varmı benim gibi? ani bir doğum olursa riske girebilirim. doktorum 1 hafta daha kullan sonra keseriz dedi zaten etkisi kestikten sonra da 1 hafta sonra gidiyormuş.

ben de yarı kamu olan bir kurumda çalışıyorum.sadece doktordan aldığım 37+0'a kadar çalışabilir raporu aldım.bu yeterli dediler.

kolay gelsin canım, başlamak bitirmenin yarısı demişler başlayınca gerisi gelir inşallah
ben de başlayamadım daha oğlumun eşyalarını yerleştirmeye, herbiri bir yerde duruyor
hastane çıkışını geçen hafta sipariş verdim hala gelmedi, başka da tam takım çıkış almamıştım
gelmezse 5 lilerden koycam artık ama hangilerini koyacağıma bile karar vermedim
daha anakucağı almadım, bulamadım istediğim özelliklerde fiyatı uygun bişey
hastane çantası hazır değil off off
ev işlerini ve kızımın oyun oynama isteğini ikide bir beni çekiştirmesini saymıyorum bile
başımı alıp nerelere gitsem

merhaba,

bende sadece yazı olduğunu biliyordum ancak doktora gittiğimde iş görememezlik raporu yazdılar ancak çalışamaz olarak değil çalışabilir olarak yazdılar. 32. hafta başladığı tarihten başlayan ve ucu açık. 37.ye kadar dayanamayıp ayrılmak istersem diye açık bırakıyorlarmış. normalde 32. haftada izne çıkmamız gerektiği için ve o tarihte çalışamaz raporu başlayacağı için aynı şekilde raporu veriyorlar ancak 5 haftası çalışabilir olarak işaretli oluyor. ben ayın 14 ünde gidip çalışamaz olarak başlatıcam raporu. umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu sanırım:)

İyi Uykular kızlar yatak örtüsü nevresim falan bu hafta tchibo da indirimde. Her hafta belli ürünler indirime giriyor. Takip ettiğim bi site. Tavsiye ederim. Ürünler ithal.

Az önceki mesajdaki iyi uykular yazan yer tchibo linki ona tıklayıp bi göz atın çok güzel şeyler var.

Canım dediklerini bende yaşadım. Bebeğin döndüğünü düşünmüştüm doktorumda döndüğünü söylemişti. Seninde öyle olduğunu düşünüyorum canım.

Yalnız 2 3 gündür tekrar rahatsızlık vermeye başladı. Gece mide ağrısıyla uyandım. Elimi bi koydum iki kaburgamın arasında portakal büyüklüğünde taş gibi sert bişe var. Sanırım tekrar döndü. :26:

ben de yarı kamu olan bir kurumda çalışıyorum.sadece doktordan aldığım 37+0'a kadar çalışabilir raporu aldım.bu yeterli dediler.

bende de durum aynı çalışabilir raporu ik şeflğine verdim o kadar,sgk ya bildirim kısmını raporu aldığında hastaneden yapıyorlar bildiğim kadarıyla

Selam kızlarr..size sorularim olacak.yanıtlarsanız sevinirim.benim de dogumum 1ocak gözukuordu ama ultrasonda aralik sonu gözukuyor..sizleri merakla takip ediyorum hastane cantamizi dun hazrladim.burdaki arkadaslar zemzem suyu ve hurmadan bahsetmisler.netten arastrdim aciklayici bisey bulamadim sizlere sorayim dedim.birde gogus pompasi almadim ben alma konusunda kararsizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…