cnm benim de hastanem çok pahalı.
az bir ihtimal de lsa orada yapmayı planlıyorum çünkü benim hastanemin 4 de biri fiyatında..
şikayetçi olduğun bi yanın yok yani?
bende gidersem Fatoş hanıma gidiim o zaman?
cnm bir sürü tahliller yapılıyor öyle bir risk taşısan dr un söylerdi bence yaa
biz onlardan daha iyi bilemeyiz
kafanı çok bulandrma dicem ama kötü bir şey duyunca tabi normal olarak canın sıkılıyor..
hormon ölçülerimiz tiroitlerimiz kaç sefer ölçüldü öyle değil mi fıstığım?
canım ben rapor için başvurdum dün ama bilgilerimi alıp perşembe gelin raporunuz hazır olur dediler. mantıken yanlış zaten muhasebecinin seni yönlendirdiği şey.. sen 32. haftada çalışabilir raporu alacaksın, 37 de de iş göremezlik raporu, iş göremezlik raporunu her yer istemiyor 37 ye kadar çalışabilir raporu yeterli oluyr genelde ama seninkiler kıl sanırım, 170 i tekrar arayıp sormanı tavsiye ederim, gerçi bir haltı cevapladıkları yok ordada amaArkadaşlar,
Aranızda çalışan olup, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alan var mı?
Ben 32+0'da hastaneden raporu aldım, rapor derken yazı yani 37. haftaya kadar çalışabilir diye.
ama işyerindeki muhasebeci, bir de iş göremezlik raporu almam gerektiğini söyledi. Ama çalışıcam ben 37. haftaya kadar dedim, olsun yine de SGK'yı 32. haftayı doldurduğuma ilişkin bilgilendirmeleri gerekiyormuş..Pek anlamadım, hastaneye de soracağım ama sizden de fikir almak istedim. 37. haftaya kadar çalışabilir yazısının yanında 32. hafta için de iş göremezlik raporu alıyor musunuz?
Teşekkürler
benim hastane sadece kendi anlaştığı fotoğrafçıyı kullandırıyor.Fotografcilarinizi ayarladiniz mi? Tavsiye isteyen var mi?
sezeyanı bilmiyorum da normal doğum 600 demişlerdiİlkindede doktorumdan memnun kaldım.dikişlerimde hiç sorun yaşamadım.o yüzden başka doktor düşünmedim dikişler çok önemli çünkü.dün sordum sezeryan1000 tl dediler bence çok uygun.bu fiyata özel hastahane yok gibi.
bilmiyrum ama belki bebeğin dönmüştür?arkadaslar bisey sorcam....
35.hafta icindeyim ınanilmaz rahatsiz geciyordu....
kaburgalarımin arasindaydi sanki kızim ve cok hareketlıydı...
doturamıyordum uyuyamıyordum uzanamıyordum...
pazartesi gecesi birden karnımda bi rahatlama hissettim....
artik migdeme ve kaburgalarıma baskı olmuyor....
ama bebegimde eskisinden az oynuyor...
ve biraz yuruyunce gobek deligi hizasi serit seklinde asiri agrıyor ama dınlenınce geciyor....
boyle olan varmi doktora gitmelimiyim....
bir danisiyim istedim..
tatlım modeli önermek için eklemedim hepsiburadada uygun fiyata baya bir çeşit var onu anlatmak için ekledim bir bak istersen oraya beğeneceğin model çıkar diye tahmin ediyorum
arkadaslar bisey sorcam....
ve biraz yuruyunce gobek deligi hizasi serit seklinde asiri agrıyor ama dınlenınce geciyor....
bir danisiyim istedim..
ayyy gizo koptumm=)dün duşta jileti görmeden salladım kukuma resmenn türkiye haritası çizmişim ahahahha
ağdaya gidicem 5te kurtuluşu yok sanırım bu işin:26:
birazdanda alışverişe çıkıcamm
ayyy gizo koptumm=)
git bakalım gene neler alcan görelim=))
bende bugün keçeden baykuşlarımı bitircem inşallah=))
Arkadaşlar,
Ben 32+0'da hastaneden raporu aldım, rapor derken yazı yani 37. haftaya kadar çalışabilir diye.
ama işyerindeki muhasebeci, bir de iş göremezlik raporu almam gerektiğini söyledi. Ama çalışıcam ben 37. haftaya kadar dedim, olsun yine de SGK'yı 32. haftayı doldurduğuma ilişkin bilgilendirmeleri gerekiyormuş..Pek anlamadım, hastaneye de soracağım ama sizden de fikir almak istedim. 37. haftaya kadar çalışabilir yazısının yanında 32. hafta için de iş göremezlik raporu alıyor musunuz?
Teşekkürler
Günaydın canım arkadaşlarımmm..
İst'da hava berbat=//
bugün iş yapma günü evi toparlayıp çocuğun odasını dolaplarını silip yerleştircem.
buna niyet ettim bakalım yapabilecek miyim..
Yemek ve ütüyü saymıyorum=//
Arkadaşlar,
Teşekkürler
arkadaslar bisey sorcam....
bir danisiyim istedim..
ben de yarı kamu olan bir kurumda çalışıyorum.sadece doktordan aldığım 37+0'a kadar çalışabilir raporu aldım.bu yeterli dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?