ohh tatlı yesinler tatlı konuşsunlar o yiyenler..
yiriiimm onun pembiş arabasınııı ambalajnı kokoşş eylüşşş
sakladım zaten söz konusu eylül olunca dayanmak zorunda kalıyorum
ağdaya giden var epilatör yapan var bizim topik karışık cnm
ben mesela görmeden jilet yapıyoru=)
zebra modeli falan idare ediyoruz ne yapam=))
görmeden bu kadar...
canım sağolun hepiniz aydınlattığınız için .epilatör kullanıyordum ben daha önce ama göremiyorum birde hassaslaştığı için acıyordu bıraktım bugün gidicem ağdaya bakalım :) senin zebra modeli de iyiymiş:)
tamam canım kasmam kendimi sağol bilgilendirdiğin için tek değilim demekki :) hormonlardan mı nedir fazla çıkmıyor tüyler zaten.şu bebişin kilo durumu bende de var ama doktor normal haftasına göre diyor demekki normal eşimde bana sen yemiyorsun beslenmiyor demekki bebek vitaminsiz olacak diyo.yahu eğer doktor normal sağlıklı diyorsa ben ne yapayım anne karnındaki bebekte fazla kiloyu değilmi ama .hem onu doğuracak olanda benim doktor bana böyle olursa normal doğum yapabilirsin zorlanmazsın dedi :) 32. haftada bebeğim 1.800 gramdaydı düşüktü kilosu yarın kontrolüm var bakalım durumu nasıl yavrumun .kilosu fazla değil ama uzunca bir bebek dedi doktor.e normal bebişimin babası 1.90 boyunda :)
çoook tatlılaaaarrrr eylül hanım gibi
çoook tatlılaaaarrrr eylül hanım gibi
teşekkürler canımm benimm :)
şimdi bikaç bişey bakıyorum hastane odası bomboş olmasın diye ama çok kararsız kaldım :26:
ayy cnm ya çok hareket ediyor diye üzücük işareti konulur mu)
biz az hareket edince korkuyoruz .senin ne güzel hareketli. telaş yapılacak bir şey yyok ki
Aslında hareket etmesinden çok suyunu patlatmasından korkuyorum canım.
Bugun birazdaha iyiyim ilk defa11 de kalktim dr bile gidemiyorum kizimi birakacak kimsem yok
canım hastane odasını süslemıyorlarmış mı sordunmu bizde ikram varmış mesela birde biraz süsleme kapı süsü falan takıyorlarmış isimsiz tabi ama olsuuun hastaneye gelen bile olmaz bana ... ben düşünmuyorum hiiiç bişey götrümücem lokum falan alırız diyorduk ama gerek kalmadı
Ayyyy ayyyy Cnm
Bende hastane için bunlardan sipariş edicem
Cok guzel.
Sen teldemi isim bilgisini fln verdin gizocummm
Bide tadına bak nasıl
Bi de bana ayır 6-7 ay buzdolabında dursun
Ben gelince yiyicemmmm :)))
Kızlar 2 gecedir 1 grm uyku uyumadım gözlerimin altı morardı çöktü..
Yemekte yiyemiyorum
Midem çok yanıyor yüksek yastıkta yatıyorum ama yok olmuyor uyuyamıyorum
Dün olmasın die sadece çorba içtim yine aynı gece yatarken özellikle oluyor
Soğuk süt fayda etmiyor hiç
ne yapıyım ben 2 hafta sonra kontrolümde dr gitsem..
oy kıyamam yaa olur mu öyleşey su patlaması flan hiç duymadımayy cnm ya çok hareket ediyor diye üzücük işareti konulur mu)
biz az hareket edince korkuyoruz .senin ne güzel hareketli. telaş yapılacak bir şey yyok ki
Aslında hareket etmesinden çok suyunu patlatmasından korkuyorum canım.
korkma canım bebişlerimiz sağlıklı olduğu için bu kadar hareketli annesi.
bir an önce çıkmak istiyorlar artıııııkkk=))
cnm beni biliyorsun topikte en çok şikayet eden benimKızlar 2 gecedir 1 grm uyku uyumadım gözlerimin altı morardı çöktü..
Yemekte yiyemiyorum
Midem çok yanıyor yüksek yastıkta yatıyorum ama yok olmuyor uyuyamıyorum
Dün olmasın die sadece çorba içtim yine aynı gece yatarken özellikle oluyor
Soğuk süt fayda etmiyor hiç
ne yapıyım ben 2 hafta sonra kontrolümde dr gitsem..
hmde nasılll
bez bağlasam yeridir offf!
bu nedir ya sırılsıklam oluyoruz..
Canim diş kasiyicilar kaynatilmiyor ki arkasında yazıyor dondurulmuyorda
Sağol canim ben karar veremedimde yaptirirsam kesin 20günlükken düşünüyorum
Erkek anneleri siz ne yapacaksınız sünnet konusunu ben çok kararsizim
saol tatlım ben istiyorum ama eşim çok küçük ya bir şey olursa diyor
bende ondan korkuyorum çok kararsızım benm doktorum yaptırın dedi
ben yaptırmadım 7aylıkken sorun oldu genel anestezi olmuş bide
erkek bebeklerin pipilerinde sorun oluyormuş sanırım genelde
bide masajlarımı var puff bilmiyorum hiçbirşey araştıracak gücüm bile
yok okuduğumu hemn unutuyorum Allah ım güç ver bana
günaydın kızlar,
benim bir haftadır sağ kulağımda hafif hafif çınlama vardı, viik viiik viiik diye ses geliyordu arada, sonra ağrımaya başladı resmen sağ tarafıma yatamıyorum kulağım çok acıyor.. dünden beride başımın sağ tarafı çatlıyor ağrıdan, sağ gözüm ağrıyor, sağ taraf arkadaki dişimde çürümede başlamış gecenin 3 buçuğunda diş ağrısıyla uyandım, boğazımın sağ tarafı ağrıyor, sabahta birden burnum akmaya başladı peçeteye sildim bir baktım kanamış sağ burnum. noluyor ya bana..
daha dün hastaneye gitmek için izin aldım sürekli sürekli izin almaya çekiniyorum. kulak iltihabı falan mı acaba, ya da dişim çürümeye başlamışta onun ağrısı mı kulağıma vurdu bilmiyorum.
Kizlar kv ye geldim.. bana kahvalti hazirladi cok midem bulaniyordu
Altimda cok agriyor..
Simdi burda yatiyorum..ayaklarimi uzattim
arkadaslar
buradan duydugum tavsiyelerle dalan roxy granül deterjan aldım makine için, bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ancak detarjan makinenin gözünde topaklanmıs kalmıs, böyle bir durum yaşayan oldu mu, bu dalan roxy nin sıvı deterjanı mı var yoksa?
anladım canımcıımmmmm çok güzel şeyler bulacağından emınımkapı süsü bebeğin beşik süsü lohusa şerbeti dahil canım sadece.ben bikaç bişey daha istiyorum heves ettim yine
papatyacım hani benımde olmuştu bigün mide yanması ben soğuk süt içince geçti daha da olmuyor ama çok kötü gerçekten allah yardımcın olsun canıssıı oğlusunun çıkınca poposunu ısırr sana neler çektiriyorcnm beni biliyorsun topikte en çok şikayet eden benim
beni gaviscon kesiyor sadece da 2 saat faln 2 saatte bir alıyorum
günde 5 kere içme hakkımız var 2 kaşık
ben 10 kere 1 er kaşık içiyorum
2 yastıkta yatıyorum
soda süt hiç bir şey fayda etmiyor bana....
oy kıyamam yaa olur mu öyleşey su patlaması flan hiç duymadım
korkma canım bebişlerimiz sağlıklı olduğu için bu kadar hareketli annesi.
bir an önce çıkmak istiyorlar artıııııkkk=))
ay bence deee keşke benımkıde hareketlı olsaaa o kadar hareket etse de haberdar olsam diye beklıyorum v alla sayılı hareketleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?