2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ağdaya giden var epilatör yapan var bizim topik karışık cnm
ben mesela görmeden jilet yapıyoru=)
zebra modeli falan idare ediyoruz ne yapam=))
görmeden bu kadar...

canım sağolun hepiniz aydınlattığınız için .epilatör kullanıyordum ben daha önce ama göremiyorum birde hassaslaştığı için acıyordu bıraktım bugün gidicem ağdaya bakalım :) senin zebra modeli de iyiymiş:)

Bende zebra modelinden yapıyordum
Sonra tüm cesaretimi topayıp ağdaya gittim oh rahatlık hem uzun süre çıkmıyor hem ser çıkmıyor..
Ben hep ağda yapıyordum hamilelikte jiletle aldım
Temiz lmasına dikkat et ama mazallah birde mikrop kapmayalım son zamanımızda..
Çünki ben biryere gittim pislikti ağdası kutuda gelene gidene onla yapıyordu..
Yaptırmadım başka yere gttim orda kartuş kullandı tek kullanımlık..

Kızlar 2 gecedir 1 grm uyku uyumadım gözlerimin altı morardı çöktü..
Yemekte yiyemiyorum
Midem çok yanıyor yüksek yastıkta yatıyorum ama yok olmuyor uyuyamıyorum
Dün olmasın die sadece çorba içtim yine aynı gece yatarken özellikle oluyor
Soğuk süt fayda etmiyor hiç
ne yapıyım ben 2 hafta sonra kontrolümde dr gitsem..

canım bak bebeğim, kilosu düşük diye üzülme hem 1800gr 32 de azmıymış sanki benımde 2 kg civarı hatırlıyorum ama bana da iri demişlerdi benımkı iriyse senınkı çok normal demekki yahu bu doktorlarda acaip 32 den 40 8 hafta var 500 gr bile alsa 3 kg olur normal doğum da avantajın olur.
Eki Görüntüle 852886

çikolatalarımız geldi ona uyandımm
çoook tatlılaaaarrrr eylül hanım gibi

teşekkürler canımm benimm :)
şimdi bikaç bişey bakıyorum hastane odası bomboş olmasın diye ama çok kararsız kaldım :26:

canım hastane odasını süslemıyorlarmış mı sordunmu bizde ikram varmış mesela birde biraz süsleme kapı süsü falan takıyorlarmış isimsiz tabi ama olsuuun hastaneye gelen bile olmaz bana ... ben düşünmuyorum hiiiç bişey götrümücem lokum falan alırız diyorduk ama gerek kalmadı

Akıntı sıkıntısı yaşayan hamişler.
Bende de akıntı çok vardı.Ama hamilelikte olurmuş normal diyorlardı hatta doktorum bile öyle demişti.
Son yapılan idrar testi sonrası enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum.akıntım bitti.Acaba enfeksiyondanmı oluyordu diye düşünüyorum.Çünkü gün içinde bazen altıma kaçırdığımı zannediyordum,çok ıslanıyordum ama şimdi hiç bişey yok

Bugun birazdaha iyiyim ilk defa11 de kalktim dr bile gidemiyorum kizimi birakacak kimsem yok

Yaaaa deme öyle yaaa (
Annelere bıraksan kızını
Dün kötüyüm dedin gittin mrk ediyordum seni Dr a gittin sandım
Bende yeni kendime geldim cok fenaydı Allah yardımcın olsun seninde Cnm

kapı süsü bebeğin beşik süsü lohusa şerbeti dahil canım sadece.ben bikaç bişey daha istiyorum heves ettim yine

Ayyyy ayyyy Cnm
Bende hastane için bunlardan sipariş edicem
Cok guzel.
Sen teldemi isim bilgisini fln verdin gizocummm
Bide tadına bak nasıl
Bi de bana ayır 6-7 ay buzdolabında dursun
Ben gelince yiyicemmmm :)))

tadı süper denizim elit'in zaten bilindik marka olmasaydı almazdım.
yok internet sitelerinden sipariş formu doldurdum aradılar adresi verdim kargoyla geldi ücretide kapıda ödedim :))
ayırırım bebeğim
buzdolabında durmaması gerekiyomus ama aklında bulunsun

sipariş verceğin zaman ararım telden destek kuvvet olurum sana karışık bi site biraz

Son düzenleme:

Yanıyor mu...
Hemen daktırına sor Cnm
İlac surup bişi versin sana

cnm beni biliyorsun topikte en çok şikayet eden benim
beni gaviscon kesiyor sadece da 2 saat faln 2 saatte bir alıyorum
günde 5 kere içme hakkımız var 2 kaşık
ben 10 kere 1 er kaşık içiyorum
2 yastıkta yatıyorum
soda süt hiç bir şey fayda etmiyor bana....

hmde nasılll
bez bağlasam yeridir offf!
bu nedir ya sırılsıklam oluyoruz..

Hı iyi normal o zaman :) korktum bende enfeksiyon falan mi diye.
Az önce de sağlık ocağından aradılar. Akıntı normal dedi.çok su iç dedi. Boyu için de normal her bebek aynı olmaz zaten kafanı hiç takma doğana kadar tamamlar dedi.
Destekleriniz için de sağolun kızlar.

doktor herhangi bir engel görmezse mutlaka yaptırıcam yenidoğan sünneti
yaptırtan arkadaşlarım çok memnunlar iyi ki yaptırtmışız diyorlar
eşime anlattım o da böyle bir imkan varsa mutlaka yaptırmalıyız dedi
bence psikolojik olarak da, fiziki olarakta sünnet için en uygun dönem yenidoğan dönemi
yaraların en çabuk iyileştiği ve hatırlamayacağı bir dönemde olması bence büyük avantaj

geçmiş olsun, kulak ağrısı ihmale gelmez, birçok rahatsızlığın habercisi olabiliyor
mutlaka bir doktora görün

Kizlar kv ye geldim.. bana kahvalti hazirladi cok midem bulaniyordu
Altimda cok agriyor..
Simdi burda yatiyorum..ayaklarimi uzattim

geçmiş olsun canım, çok fazla oturmak zorunda kalınca, ayakta fazla kalınca benim de çok ağrım oluyo
madem yardım edenin var yat dinlen bol bol yorma artık kendini

ben pek memnun kalmadım dalan roxy den, kokusu çok güzel
ama makinayı yarım doldurup 30 derece yıkadığım giysiler üzerinde sabun kalıntıları vardı bende dalinin sıvı deterjanını aldım

kapı süsü bebeğin beşik süsü lohusa şerbeti dahil canım sadece.ben bikaç bişey daha istiyorum heves ettim yine

anladım canımcıımmmmm çok güzel şeyler bulacağından emınım

papatyacım hani benımde olmuştu bigün mide yanması ben soğuk süt içince geçti daha da olmuyor ama çok kötü gerçekten allah yardımcın olsun canıssıı oğlusunun çıkınca poposunu ısırr sana neler çektiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…