2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

şeker şeklinde olan takı yastığımız(ben hiç istemedim annem ısrar etti.sevmem takı yastığı olayını)
şeker kutularını ben süsledim bardakları ben süsledim
baykuş keçesini ben yapım(eşim çok yardım etti)
kuzu ve kazaklar hazır
hepsine o gösterdiğim çubukları yapıştırdık renki renkli.magnet de koyduk arkalarına etiketleri kaldı
çiti kendim süsledim keçeden(pek olmadı ama idare etcem artık)
süslediğim o çit ve mavi metal kovaya o çubukları bölerek koycam altına strofor köpük koyarak..
nazarlığı bebeğin hastane de verdikleri beşiğin içine yerleştircemm
peçetemizi de şerbet ikram ettiklerime vercem hastane de bir de evde kullanırım tabii=)
Şimdilik bu kadar devamını akşam atarım=))
Allah ağız tadıyla kulanmayı nasip esin
biz hazırladık ama Rabbim izin verecek mi bakalım kullanmaya=(

papatyacıım hepsi çok güzeel en önemlısı de el emeğin harıka olmuşlar takı yastığı da çok güğzel olmuşş sonra dekor yastık olarak kullanılır odasında ben de mı yapsam kı çok beğendiim allahım kullanmay nasip etsin canım

bende de aynı şeyler oluyor bende şurup içemediğimden rennie çiğniyorum seviyorumda demir eksikliğimi vardır nedir toprakımsı şeylere ilgim arttı
geceleri kabus oldu allah yardımcın olsun cnm az kaldı sabır seninle haftalarımız aynı

roxy deterjanı soran olmuş ben kullandım memnun kaldım ama şöyle bişey var ben kendi kıyafetlerimizi bile çift durulatıyorum kalıntı bıraktı diyen arkadaşım belkide bende o yüzden kalmadı şimdilik memnunum
bebekleri az hareket edenler bence telaş etmeyin iri bebekler daha az hareket ediyormuş yerleri çok daraldığı için benim kız ufak tefek olduğundan gün boyu karnımda remen turluyor bazen abisi ayaklarını yakalamaya çalışıyor
abisi dışardan ittirince resmen ona kızıp içerden abisini ittiriyor
geceleri gündüzleri baya hareketli geçiyor ne zaman uyucak bu doğunca bilmem
kendnizi az hareket ediyor diyip üzüpte strese sokmayın ama tabiki ihmalde etmeyin siz anlarsınız zaten artık annesiniz onun sıkıntısını ilk siz hissedeceksiniz son hamilelik günlerinizi keyifle geçirin

bende sünnetini 40'ı çıkmadan ne zaman uygunsa o zaman yaptırmayı düşünüyorum. ilk 10 gün bebeklerin canı bile acımazmış. doktora soracağım.

teşekkür ederim hastaneye bu akşam iş çıkışı gidecez eşimle, yarınki randevuyu bekleecek gibi değilim. akşam daha kötü olabilirim.

ya illa yemek yemen gerekmiyor, bende çok yemek yiyen biri değilimdir. meyve ye, özellikle muz bebeğe faydalıymış ama günde 2 taneden fazla yememeye çalış, hatta muzlu süt yapıp iç, blenderdan geçir şekerde at içine çok güzel oluyor. fındık, ceviz, fıstık ye devamlı. bunlar bence yemek yemekten çok daha faydalı.

Eki Görüntüle 852886

çikolatalarımız geldi ona uyandımm

ay çok şirinler, nerden aldın? kaça aldın? içinde kaç tane var? toplamı kaç kilo geliyor? çok mu sordum :26:

bende bir site buldum, birmax.com daha önce keçe alırkende görmüştüm ama bu kadar dikkat etmemiştim. bebek şekeri için malzemeler satıyorlar fiyatlar bana çok uygun geldi (geçen hafta bebek şekeri satan yerleri gezdiğim için az çok hangi modelin kaça olduğu aklımdaydı) ben kendim yapmaya karar verdim. akşam iyice inceleyecem bakalım. lohusa bardaklarının fırfırlarının üstüne yapıştırmak içinde minik bebekler veya o gibi bişeyler almayı düşünüyorum.

bunlar aldığım malzemelerin bir kısmı işe. işlenmemiş hali=)
bir önceki mesaj da da yapılmış halleri var=)
şekerleri kutunun içine koycam bakalım.ama ne zaman koyayım bilemedim bayatlamasın.
doğumda erken olursa ne yaparım bilmem eşim falan koyar herhalde..

herşey dört dörtlük olmuş anılımm çok beğendimm ya kzuucumm ellerinize sağlık
takı yastığınada annen iyiki ısrar etmiş çok güzel bencee :))

ay çok şirinler, nerden aldın? kaça aldın? içinde kaç tane var? toplamı kaç kilo geliyor? çok mu sordum :26:

canım çikolatayolla.com'dan sipariş verdim dış ambalaj seçenekleri var epeyce onların arasından beğendiğimin kodunu yazdım.yazısınıda kendim belirledim sipariş formu dolduruyosun onlar sana grafik tasarım gönderiyo onay verirsen hazırlayıp ertesi gün gönderiyolar.ücreti kapıda ödedim ben kredi kartıyla da ödeyebiliyosun..

72 adet elit marka madlen çikolata 60 tl tadı çok güzel yedim 2tane

48lik kutuda var o da 45 tl canım

hastane odasını süslemek içinde aldım bişeyler bu işte bitti.25 kasımdada kurabiyeler gelicek inş sonrası bekleyiş :)

çok teşekkür ederim, galiba daha öncede yazmıştın kusura bakma çok unutkanım okurken aklıma geldi.. şimdi not aldım.

papatya herşey çok güzel görünüyor, bende bir kararımı versemde başlasam yavaş yavaş iyi olacak aslında.. takı yastığıda bence çok güzel.

canım bende birmaxdan alıp malzemelerini kendım yaptım kapı süsünü ve şekerlerini hem yapmasıda çok zevklı olmuştu.

Kaç gün dayanıyormuş ona gore sipariş verelim
Kargo ücretsiz dimi
48 lik alıcam ben toplam 45 tl kargo dahil dogrumudur

Tatlişkommm hepsi çok güzel emeğine sağlıkkk bayıldımm
Peçeteleri nerden aldın cnm eminönündenmi

Bu arada sünnet konuşulmuş
Bizde eşimle 20 yada 10 günlükken falan yaptırmayı istiyoruz forumda okumuştum bayağı göbek bağından önce iyileşti hiç bişey hissetmedi dşyenler çok
Bencede olsun bitsin acı hissetmesin ilerde oğluşum

Yarın yine dr kontrolum var ağda zamanımda geldi ama biraz daha durayım sonra aldirim diyorum :26:
Dr da alttan bakmaz inş bakarsa rezillik
Gerçi bnm doktor alttan bakma taraftarı diil hiç önemli bişey olmadıkça bakalım demiyo
Enfeksiyon kapabilşrsin yada kanaman olabilşr. Bişey olmadan bakarsak demişti 2 hafta önce
Ayyhhh içim şişti valla artık şu kıl tüy mevzusundan
Alttan kontrol falan diil derdim kıllı tüylü yakalanırım korkusu ve muayne sırasında akıntı çok gelirin utanma duygusu

K v geldi tenceremi yıkadı
Salonu antreyi süpürdü köşe koltuğumu süpürdü
Ay cok üzülüyorum yaaa
Ztn kadın iyi değil dizleri ağrıyor offf
Bende balkonu yıkadım o kdr pislenmişki
Camların önünü balkondaki masayı sandalyeleri pırıl pırıl yaptım
Bide balkon kapsında sineklik kapı var onuda yıkadım
Çamaşırlar yıkanıyor
Şimdi yemek yiyicemm iyiyimm şuan çok şükür
Eşim yattığımı sanıyor :/
Aksam o da arkaları supurur
Portmanto içi silinecek ayakkabılar düzenlenecek
Off

Deniz ya dikkat et bak yine yormuşsun kendini, olduğu kadar artık napalım hiç bişey bebeklerimizden önemli değil.
Çok şükür hepimiz riskli zamanları atlattık ama yine de anne karnında kaldıkları 1 gün bile kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…