- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
anladım canımcıımmmmm çok güzel şeyler bulacağından emınım
papatyacım hani benımde olmuştu bigün mide yanması ben soğuk süt içince geçti daha da olmuyor ama çok kötü gerçekten allah yardımcın olsun canıssıı oğlusunun çıkınca poposunu ısırr sana neler çektiriyor
ay bence deee keşke benımkıde hareketlı olsaaa o kadar hareket etse de haberdar olsam diye beklıyorum v alla sayılı hareketleriii
aynen canım bende hareket etse de dinlesem diye bekliyorum=(
kuzum benim evet ço kkötü aman olmasın dilini ısır nazar değmesin
ısırırım teyzesi senin içinde ısırırım totosundan.
sağlıkla gelsinle de ben bu yanmalara herşeye razıyım..
Rabbim acılarını göstermesin.Çektirmiyorlar bize onlar annesi haya veriyorlar hayat oyyy zuzularrr,,cennet kokulular..
papatyacıım hepsi çok güzeel en önemlısı de el emeğin harıka olmuşlar takı yastığı da çok güğzel olmuşş sonra dekor yastık olarak kullanılır odasında ben de mı yapsam kı çok beğendiim allahım kullanmay nasip etsin canımEki Görüntüle 852974 Eki Görüntüle 852969 Eki Görüntüle 852970 Eki Görüntüle 852971 Eki Görüntüle 852972 Eki Görüntüle 852973 Eki Görüntüle 852975 Eki Görüntüle 852976
şeker şeklinde olan takı yastığımız(ben hiç istemedim annem ısrar etti.sevmem takı yastığı olayını)
şeker kutularını ben süsledim bardakları ben süsledim
baykuş keçesini ben yapım(eşim çok yardım etti)
kuzu ve kazaklar hazır
hepsine o gösterdiğim çubukları yapıştırdık renki renkli.magnet de koyduk arkalarına etiketleri kaldı
çiti kendim süsledim keçeden(pek olmadı ama idare etcem artık)
süslediğim o çit ve mavi metal kovaya o çubukları bölerek koycam altına strofor köpük koyarak..
nazarlığı bebeğin hastane de verdikleri beşiğin içine yerleştircemm
peçetemizi de şerbet ikram ettiklerime vercem hastane de bir de evde kullanırım tabii=)
Şimdilik bu kadar devamını akşam atarım=))
Allah ağız tadıyla kulanmayı nasip esin
biz hazırladık ama Rabbim izin verecek mi bakalım kullanmaya=(
sabırsızlanıyorum artık zamn geçse de koklasak kuzularrıı evimiz bebek koksuuuuuunn bir an önceeeanladım canımcıımmmmm çok güzel şeyler bulacağından emınım
papatyacım hani benımde olmuştu bigün mide yanması ben soğuk süt içince geçti daha da olmuyor ama çok kötü gerçekten allah yardımcın olsun canıssıı oğlusunun çıkınca poposunu ısırr sana neler çektiriyor
aynen canım bende hareket etse de dinlesem diye bekliyorum=(
kuzum benim evet ço kkötü aman olmasın dilini ısır nazar değmesin
ısırırım teyzesi senin içinde ısırırım totosundan.
sağlıkla gelsinle de ben bu yanmalara herşeye razıyım..
Rabbim acılarını göstermesin.Çektirmiyorlar bize onlar annesi haya veriyorlar hayat oyyy zuzularrr,,cennet kokulular..
Kızlar 2 gecedir 1 grm uyku uyumadım gözlerimin altı morardı çöktü..
Yemekte yiyemiyorum
Midem çok yanıyor yüksek yastıkta yatıyorum ama yok olmuyor uyuyamıyorum
Dün olmasın die sadece çorba içtim yine aynı gece yatarken özellikle oluyor
Soğuk süt fayda etmiyor hiç
ne yapıyım ben 2 hafta sonra kontrolümde dr gitsem..
sünnet ilk ayında yada 40ına kadar yapılırsa anestezi vermek gerekmiyormuş
sadece uyuşturarak çok kolay yapılıyomuş
ama daha sonraları anestezi uygulanıyormuş
çocuk dr.ları genelde tavsiye ediyo yenidoğanda sünneti
ben de eşimle bunu bi konuşiyim pek düşünmedik bu mevzuyu
çok geçmiş olsun canım
burun kanaması olabiliyo sanırım ama senin baya bi üstüste gelmiş
allah acil şifalar versin
kızlar doktorun dediklerinde sonra yemeye çalışıyorum ama çok yiyemiyorum eşim deseniz baskı ancaa ye bebek gelişemio sen yemiyosun diyee falan ikide bi tartıya çıkarıo benii yoruldum yaa Allahım inşş bebegim kilo alırr. bünyesel genetik bişey bu belkide ama işte kendimi suçlu hissediyorum ama çok yeyince midem bulanıo psikolojk oldu artık 2 gündür doktordan beri fenalardayım yanii napıcam bilmiyorum
Eki Görüntüle 852974 Eki Görüntüle 852969 Eki Görüntüle 852970 Eki Görüntüle 852971 Eki Görüntüle 852972 Eki Görüntüle 852973 Eki Görüntüle 852975 Eki Görüntüle 852976
şeker şeklinde olan takı yastığımız(ben hiç istemedim annem ısrar etti.sevmem takı yastığı olayını)
kuzu ve kazaklar hazır
hepsine o gösterdiğim çubukları yapıştırdık renki renkli.magnet de koyduk arkalarına etiketleri kaldı
süslediğim o çit ve mavi metal kovaya o çubukları bölerek koycam altına strofor köpük koyarak..
peçetemizi de şerbet ikram ettiklerime vercem hastane de bir de evde kullanırım tabii=)
ay çok şirinler, nerden aldın? kaça aldın? içinde kaç tane var? toplamı kaç kilo geliyor? çok mu sordum :26:
canım çikolatayolla.com'dan sipariş verdim dış ambalaj seçenekleri var epeyce onların arasından beğendiğimin kodunu yazdım.yazısınıda kendim belirledim sipariş formu dolduruyosun onlar sana grafik tasarım gönderiyo onay verirsen hazırlayıp ertesi gün gönderiyolar.ücreti kapıda ödedim ben kredi kartıyla da ödeyebiliyosun..
72 adet elit marka madlen çikolata 60 tl tadı çok güzel yedim 2tane
48lik kutuda var o da 45 tl canım
ay çok şirinler, nerden aldın? kaça aldın? içinde kaç tane var? toplamı kaç kilo geliyor? çok mu sordum :26:
bende bir site buldum, birmax.com daha önce keçe alırkende görmüştüm ama bu kadar dikkat etmemiştim. bebek şekeri için malzemeler satıyorlar fiyatlar bana çok uygun geldi (geçen hafta bebek şekeri satan yerleri gezdiğim için az çok hangi modelin kaça olduğu aklımdaydı) ben kendim yapmaya karar verdim. akşam iyice inceleyecem bakalım. lohusa bardaklarının fırfırlarının üstüne yapıştırmak içinde minik bebekler veya o gibi bişeyler almayı düşünüyorum.
çok teşekkür ederim, galiba daha öncede yazmıştın kusura bakma çok unutkanım okurken aklıma geldi.. şimdi not aldım.
kapı süsü bebeğin beşik süsü lohusa şerbeti dahil canım sadece.ben bikaç bişey daha istiyorum heves ettim yine
tadı süper denizim elit'in zaten bilindik marka olmasaydı almazdım.
yok internet sitelerinden sipariş formu doldurdum aradılar adresi verdim kargoyla geldi ücretide kapıda ödedim :))
ayırırım bebeğim
buzdolabında durmaması gerekiyomus ama aklında bulunsun
sipariş verceğin zaman ararım telden destek kuvvet olurum sana karışık bi site biraz
Eki Görüntüle 852974 Eki Görüntüle 852969 Eki Görüntüle 852970 Eki Görüntüle 852971 Eki Görüntüle 852972 Eki Görüntüle 852973 Eki Görüntüle 852975 Eki Görüntüle 852976
kuzu ve kazaklar hazır
Kaç gün dayanıyormuş ona gore sipariş verelim
Kargo ücretsiz dimi
48 lik alıcam ben toplam 45 tl kargo dahil dogrumudur
Eki Görüntüle 853111 Eki Görüntüle 853112 Eki Görüntüle 853113 Eki Görüntüle 853114 Eki Görüntüle 853115
bunlarda dün aldıklarımm :))
K v geldi tenceremi yıkadı
Salonu antreyi süpürdü köşe koltuğumu süpürdü
Ay cok üzülüyorum yaaa
Ztn kadın iyi değil dizleri ağrıyor offf
Bende balkonu yıkadım o kdr pislenmişki
Camların önünü balkondaki masayı sandalyeleri pırıl pırıl yaptım
Bide balkon kapsında sineklik kapı var onuda yıkadım
Çamaşırlar yıkanıyor
Şimdi yemek yiyicemm iyiyimm şuan çok şükür
Eşim yattığımı sanıyor :/
Aksam o da arkaları supurur
Portmanto içi silinecek ayakkabılar düzenlenecek
Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?