2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
1-1.5 ay rahat dayanıyomuş dışarda serin ortamda canım.
valla benden 60 tl aldı direk kargocu ekstra bi kargo ücreti ödemedim yani dahil demekki

O Zmn hemen vereyim siparişi

Ay kızlarrrr bizim gardırobun sürgülü kapıları
Sorunluydu o kdrda pahalıya almıştıkki takımı
Neyse senelerdr uğraşıyoruz olmuo hep bozuktu
Artık gecen gün kapakların ağırlığından üst çökmüş
Kapaklar hiç gidip gelmiyor
Elimizi sokup alıyoruz kıyafetleri ne komik dimi

Çok çok çok beğendim canım ellerine kollarına sağlık. Takı yastığında çok yaratıcı olmuş bayıldım. Benim takı yastığım hazır ama ne yalan söyliyim aynısının pembesini mi yapsam acaba diye düşünmedim değil
Biz de çoğu şeyi kendimiz yaptık bir tek seninki gibi bir çitin içinde lavanta torbalarım var uğur böcekli onları yaptırdık. Herşeyim tamamlansın koyucam resimlerini

canım bende birmaxdan alıp malzemelerini kendım yaptım kapı süsünü ve şekerlerini hem yapmasıda çok zevklı olmuştu.

bende kaç sattir inceliyorum çok güzel şeyler var ne alayım şaşırdım hatta bikaç değişik model yapayım diyorum. mesela mevlide gelecekler için nazar ayetli minik tabaklar var, onlardan alıp arkasınada magnet alıp yapıştırabilirim, tülün içine koyup iki tanede badem şekeri eklerim hepsini süslü kurdalelerle bağlar veririm. nasıl olur acaba? buzdolaplarına yapıştırırlar nazar ayeti sonuçta herkesin hoşuna gider..

hastaneyede genellikle iş yerinden arkadaşlarım gelir, onlar içinde bir kutu o güzel çikolatalardan ve bebek şekeri olarakta masalarında kullanmaları için notluk şeklinde olanlar var onlardan yapabilirim, içinede lavanta koyarım keselerle..

şimdilik düşüncelerim bu gibi, ama değişebilir tabii.

vaaauvvv sütyen çok güzelmiş, böyle kalıplı emzirme sütyenleri varmıymış yaaaa... ben bilmiyordum gittim penye olanlardan aldım, zaten denedim içi boş boş duruyor.. bundan bulabilirsem alaym bende çok hoşuma gitti. hayırlı olsun güle güle emzir bebişini, bol süt olsun inşallah

deneyimli annelere bi sorun olacak şampuanı ve pişik kremini hangi marka önerirsiniz ki?

ben deneyimli değilim ama hepsini sebamed aldım araştırmalarım sonucu iyi olduğunu öğrendim.

Cok haklısın
Ama o iş yaparken dayanamadım kalktım işte
Balkona bakıp mutlu oluyorum valla
Yapamamak ne zormuş
Yetememek
Ztn cok dikkat ettim ağrım olmadı olsaydı bırakacaktım
Ev derli toplu yerler temiz oh beeee
16:30 da Aral gelip dağıtır azcık keyfini çıkarayım :))))
Bugün başka iş yapmam

bende farklı yaptım çeşit çeşit oldu

benim göğüs uçlarım çok belli oluyo canım penyelerde dışarda onu takmam imkansız yani penye evde kullanmak için alıcam ,böyle 1 tane biyere giderken falan kullanmak için aldım..teşekkürlerr :))

Kızım doğduğu zaman penye emzirme südyeni kullandım hiç memnun kalmadım gögüs uçlarım belli oluyordu.bende gidip bundan alayım
Sebamed in şampuanı nı kullandım kızımda en iyisinin o olduğunu araştırmıştım.

Canım Anılla biz de aynı dertten muzdaribiz .. Gaviscon ile evlendik sayılır :) evin ve işyerinin her yerinde gaviscon var :) bir dene istersen

Evimin guneşi Oğlum geldi
Heyecanla çantasını açtı yarım kg şık kavanozlara turşu kurmuşlardı
Onu çıkardı oğlumun kendi elleri ile yaptıgı turşu
Harikaaaa olmuşşş.!
Karışık herşey var nasıl yiyor şuan bi görseniz :)))
Sıpaaa :)

benim de hafif sarı bir akıntım vardı. bazen de damla şeklinde ıslanıyordu çamaşırım. idrarımda enfeksiyon çıktı canım. doktorum bir toz verdi gece suya atıp içtim iyice sıkışana kadar da tuvalete gitmedim. sonrasında tekrarladık tahlili biraz azalmış ama hala var. benim doktorum da antibiyotik vermek istemedi. rahatsız edici bir akıntın yoksa sorun yok dedi. çok da yoğun değil. ben de istemedim ilaç. hamilelerde olurmuş zaten sık idrara çıkmaktan sanırım..

merhaba kardelen bende idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum banada antibiyotik verdi ama ben bebeğime zararı olur diye içmek istemiyorum senin kullandığın ilacın adı nedir? bana suya karıştırılan toz bir antibiyotik verdi

ben de ağdada hep kendimi motive ediyorum öldürmeyen acı güçlendirirmiş diye :):):)

ben emlayla uyuşturup yaptırıyodum hiç bişe hissetmiyodum tabi, ilk defa ağda yaptırdım emla olmadan gittim geldim korkudan öbür tarafa resmen

ayy yerim ben onuuu maşallaah eşşek ya çok tatlı deniiz
afiyet olsunn size

tatlım benim de yarın kontrolüm var ve doktorum artık şu çatı muayenesini yaparda kurtulurum ümidiyle bugün gittim işte ağdaya :) acıdı ya ama çooook abartılı değildi yani üstleri hissetmiyorsunda o orta yokmu orta offf neyse ki buda geçti bakalım yarın doktor kontrolü yapacakmı yine erken mi diyecek çatlıyorum meraktan ya acaab sezeryan mı diyecek .bu arada ağdayı yapan kız sen büyük ihtimalle normal doğum yaparsın dedi nasıl analşdın dedim içine mi doğdu yok dedi belli biraz bende iki tane doğum yaptım anlarım azıcık dedi :) hadi bakalım hayırlısı :) bende bıktım inan ki şu kıl tüy meselesinden galiba bir ay rahat olurum bu işlemden sonra.çok utanıyorum zaten birde tüy müy olmasın doktora da yazık :)

canım erken bence çatı muayenesi için 37.haftada yapıyolar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…