deneyimli annelere bi sorun olacak şampuanı ve pişik kremini hangi marka önerirsiniz ki?
1-1.5 ay rahat dayanıyomuş dışarda serin ortamda canım.
valla benden 60 tl aldı direk kargocu ekstra bi kargo ücreti ödemedim yani dahil demekki
Eki Görüntüle 852974 Eki Görüntüle 852969 Eki Görüntüle 852970 Eki Görüntüle 852971 Eki Görüntüle 852972 Eki Görüntüle 852973 Eki Görüntüle 852975 Eki Görüntüle 852976
şeker şeklinde olan takı yastığımız(ben hiç istemedim annem ısrar etti.sevmem takı yastığı olayını)
şeker kutularını ben süsledim bardakları ben süsledim
baykuş keçesini ben yapım(eşim çok yardım etti)
kuzu ve kazaklar hazır
hepsine o gösterdiğim çubukları yapıştırdık renki renkli.magnet de koyduk arkalarına etiketleri kaldı
çiti kendim süsledim keçeden(pek olmadı ama idare etcem artık)
süslediğim o çit ve mavi metal kovaya o çubukları bölerek koycam altına strofor köpük koyarak..
nazarlığı bebeğin hastane de verdikleri beşiğin içine yerleştircemm
peçetemizi de şerbet ikram ettiklerime vercem hastane de bir de evde kullanırım tabii=)
Şimdilik bu kadar devamını akşam atarım=))
Allah ağız tadıyla kulanmayı nasip esin
biz hazırladık ama Rabbim izin verecek mi bakalım kullanmaya=(
Sütyen cok guzel
Nerden aldın
Ben daha almadım emzirme sütyeni :/
canım bende birmaxdan alıp malzemelerini kendım yaptım kapı süsünü ve şekerlerini hem yapmasıda çok zevklı olmuştu.
Eki Görüntüle 853111 Eki Görüntüle 853112 Eki Görüntüle 853113 Eki Görüntüle 853114 Eki Görüntüle 853115
bunlarda dün aldıklarımm :))
deneyimli annelere bi sorun olacak şampuanı ve pişik kremini hangi marka önerirsiniz ki?
Deniz ya dikkat et bak yine yormuşsun kendini, olduğu kadar artık napalım hiç bişey bebeklerimizden önemli değil.
Çok şükür hepimiz riskli zamanları atlattık ama yine de anne karnında kaldıkları 1 gün bile kardır
bende kaç sattir inceliyorum çok güzel şeyler var ne alayım şaşırdımhatta bikaç değişik model yapayım diyorum. mesela mevlide gelecekler için nazar ayetli minik tabaklar var, onlardan alıp arkasınada magnet alıp yapıştırabilirim, tülün içine koyup iki tanede badem şekeri eklerim hepsini süslü kurdalelerle bağlar veririm. nasıl olur acaba? buzdolaplarına yapıştırırlar nazar ayeti sonuçta herkesin hoşuna gider..
hastaneyede genellikle iş yerinden arkadaşlarım gelir, onlar içinde bir kutu o güzel çikolatalardan ve bebek şekeri olarakta masalarında kullanmaları için notluk şeklinde olanlar var onlardan yapabilirim, içinede lavanta koyarım keselerle..
şimdilik düşüncelerim bu gibi, ama değişebilir tabii.
vaaauvvv sütyen çok güzelmiş, böyle kalıplı emzirme sütyenleri varmıymış yaaaa... ben bilmiyordum gittim penye olanlardan aldım, zaten denedim içi boş boş duruyor.. bundan bulabilirsem alaym bende çok hoşuma gitti. hayırlı olsun güle güle emzir bebişini, bol süt olsun inşallah
dün gittimm
ama sakın kasma kendini canım rahat bırak :)
Kızlar 2 gecedir 1 grm uyku uyumadım gözlerimin altı morardı çöktü..
Yemekte yiyemiyorum
Midem çok yanıyor yüksek yastıkta yatıyorum ama yok olmuyor uyuyamıyorum
Dün olmasın die sadece çorba içtim yine aynı gece yatarken özellikle oluyor
Soğuk süt fayda etmiyor hiç
ne yapıyım ben 2 hafta sonra kontrolümde dr gitsem..
Akıntı sıkıntısı yaşayan hamişler.
Bende de akıntı çok vardı.Ama hamilelikte olurmuş normal diyorlardı hatta doktorum bile öyle demişti.
Son yapılan idrar testi sonrası enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum.akıntım bitti.Acaba enfeksiyondanmı oluyordu diye düşünüyorum.Çünkü gün içinde bazen altıma kaçırdığımı zannediyordum,çok ıslanıyordum ama şimdi hiç bişey yok
Akıntı sıkıntısı yaşayan hamişler.
Bende de akıntı çok vardı.Ama hamilelikte olurmuş normal diyorlardı hatta doktorum bile öyle demişti.
Son yapılan idrar testi sonrası enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum.akıntım bitti.Acaba enfeksiyondanmı oluyordu diye düşünüyorum.Çünkü gün içinde bazen altıma kaçırdığımı zannediyordum,çok ıslanıyordum ama şimdi hiç bişey yok
ben de ağdada hep kendimi motive ediyorum öldürmeyen acı güçlendirirmiş diye :):):)
Evimin guneşi Oğlum geldi
Heyecanla çantasını açtı yarım kg şık kavanozlara turşu kurmuşlardı
Onu çıkardı oğlumun kendi elleri ile yaptıgı turşu
Harikaaaa olmuşşş.!
Karışık herşey var nasıl yiyor şuan bi görseniz :)))
Sıpaaa :)
Yarın yine dr kontrolum var ağda zamanımda geldi ama biraz daha durayım sonra aldirim diyorum :26:
Dr da alttan bakmaz inş bakarsa rezillik
Gerçi bnm doktor alttan bakma taraftarı diil hiç önemli bişey olmadıkça bakalım demiyo
Enfeksiyon kapabilşrsin yada kanaman olabilşr. Bişey olmadan bakarsak demişti 2 hafta önce
Ayyhhh içim şişti valla artık şu kıl tüy mevzusundan
Alttan kontrol falan diil derdim kıllı tüylü yakalanırım korkusu ve muayne sırasında akıntı çok gelirin utanma duygusu
tatlım benim de yarın kontrolüm var ve doktorum artık şu çatı muayenesini yaparda kurtulurum ümidiyle bugün gittim işte ağdaya :) acıdı ya ama çooook abartılı değildi yani üstleri hissetmiyorsunda o orta yokmu orta offfneyse ki buda geçti bakalım yarın doktor kontrolü yapacakmı yine erken mi diyecek çatlıyorum meraktan ya acaab sezeryan mı diyecek .bu arada ağdayı yapan kız sen büyük ihtimalle normal doğum yaparsın dedi nasıl analşdın dedim içine mi doğdu yok dedi belli biraz bende iki tane doğum yaptım anlarım azıcık dedi :) hadi bakalım hayırlısı :) bende bıktım inan ki şu kıl tüy meselesinden galiba bir ay rahat olurum bu işlemden sonra.çok utanıyorum zaten birde tüy müy olmasın doktora da yazık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?