merhaba kardelen bende idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum banada antibiyotik verdi ama ben bebeğime zararı olur diye içmek istemiyorum senin kullandığın ilacın adı nedir? bana suya karıştırılan toz bir antibiyotik verdi
tatlım benim de yarın kontrolüm var ve doktorum artık şu çatı muayenesini yaparda kurtulurum ümidiyle bugün gittim işte ağdaya :) acıdı ya ama çooook abartılı değildi yani üstleri hissetmiyorsunda o orta yokmu orta offfneyse ki buda geçti bakalım yarın doktor kontrolü yapacakmı yine erken mi diyecek çatlıyorum meraktan ya acaab sezeryan mı diyecek .bu arada ağdayı yapan kız sen büyük ihtimalle normal doğum yaparsın dedi nasıl analşdın dedim içine mi doğdu yok dedi belli biraz bende iki tane doğum yaptım anlarım azıcık dedi :) hadi bakalım hayırlısı :) bende bıktım inan ki şu kıl tüy meselesinden galiba bir ay rahat olurum bu işlemden sonra.çok utanıyorum zaten birde tüy müy olmasın doktora da yazık :)
canım erken bence çatı muayenesi için 37.haftada yapıyolar genelde
ayy benimkiler bide çabuk uzuyo kuzum sanki yaa :26:
bacaklarım zaten lazer epilasyondan baya seyrelmişti koltukaltımda öyle ama önümdekiler sulanıyo sanki çok hızlı uzuyo
diyorum haftaya falan gidiyim az daha durim işte bide tam doğum üstü giderim biter gider
offff yapmaz heralde yarın alttan bişey
en fazla nst ye sokar yollarr
hadi bakalımm seninde yarınmış canım napıyo yavrularımız bakalımmm
canım erken bence çatı muayenesi için 37.haftada yapıyolar genelde
benim çatıya bakarmı acepp yaaa
sonuçta doğurmuşum bi kere normal yolla çatı uygun demekki
nst de de sancı çıkarsa alttan bakmak zorunda kalabilirim demişti geçen hafta oda sancı çıkarsa anca yanii açılma varmı yokmu diye sanırım
Derinde çatı muaynem yapılmıştı bi pzartesi günüydüüü hiç unutmam
doktor haftaya pazartesi gel yine bakalım demişti
doktora ben haftaya pazartesim yokum bu hafta içnde doğurucam biliyorum demiştim
hakikatende cumartesi doğurmuştumm
bide hatırlıyorum cuma akşamı eve geliyodum akrabalardan eşimle o zmn ki evimiz asansörlüydüüü
dedim artık doğurmak istiyorum merdivenle çıkcam bugün çıktım ve ertesi sabah nişanım geldii ve akşamına doğummm
heyyy gidi heyyy ne günlerdi
Cemre cim benim kasiklarim agriyo belim zonkluyo diz kapaklarima kadar agrim var sen iyilestin galiba ben biraz iyi hissettjm kendimii butun evi sildim süpurdum toz aldim banyo yaptim annemde yemek yapti sjmdi daha şiddetli geri geldi agrilarim
tatlım ben meraktan çatlıyorum sizde öylesiniz tabii belirsilikten oluyor sanırım kendimi hazırlamam için nebileyim biran önce belli olsun istiyorum .doktorda zaten 38. haftada bakarız demişti ama geç değil mi kızlar zaten sezeryande 38. haftada yapabiliyorlar bana hadi bakalım çantan yanındamı demesin :) ben yok ben bi eve gidip geleyim derim gitmem
benim çatıya bakarmı acepp yaaa
sonuçta doğurmuşum bi kere normal yolla çatı uygun demekki
nst de de sancı çıkarsa alttan bakmak zorunda kalabilirim demişti geçen hafta oda sancı çıkarsa anca yanii açılma varmı yokmu diye sanırım
Derinde çatı muaynem yapılmıştı bi pzartesi günüydüüü hiç unutmam
doktor haftaya pazartesi gel yine bakalım demişti
doktora ben haftaya pazartesim yokum bu hafta içnde doğurucam biliyorum demiştim
hakikatende cumartesi doğurmuştumm
bide hatırlıyorum cuma akşamı eve geliyodum akrabalardan eşimle o zmn ki evimiz asansörlüydüüü
dedim artık doğurmak istiyorum merdivenle çıkcam bugün çıktım ve ertesi sabah nişanım geldii ve akşamına doğummm
heyyy gidi heyyy ne günlerdi
Cemre cim benim kasiklarim agriyo belim zonkluyo diz kapaklarima kadar agrim var sen iyilestin galiba ben biraz iyi hissettjm kendimii butun evi sildim süpurdum toz aldim banyo yaptim annemde yemek yapti sjmdi daha şiddetli geri geldi agrilarim
ay çok iyiymiş canım ya benim de ev 4. katta bazen eve çıkana kadar diyorum bi kat daha olsaymış ahanda burada gelecek çocuk her bacağımı kaldırışımda kasıklarım yarılıyor artık .zaten bıçak batmaları oluyor kasıklarımda.negüzel bir doğum anısı doktordan bile daha öndesin arkadaşım sonuçta anne içgüdüsü :)
Bende kendimi iyi hissedince iş yaptım 1 saattr kasılmalarım var ama.
Eşimde geç gelicekmiş.
Dizler değil bnm kasık cok ağrıyor
Bide kuku kemiğimmmm
kızlar aranızda Coraspin içen varmı? Doktorum haftaya kesicem dedi. bebeğim ters ve sezeryan olucam.
kullanan varsa ne zaman kesiyor doktorunuz ?
ben son haftalara yakın yapılması gerektiğini biliyorum çünkü doğumu başlatıyomuş erken yapıldığında.hatta son haftalardada yapıldığında doktor uyarıyomuş az kanaman olabilir muayeneden sonra korkma diye çoğu kişinin muayeneden sonra nişanı gelip doğuruyomuş falan filan tesadüfmü onuda bilmiyorum gerçi ama erken yapılması iyi değil bana kalırsa :))
Eşimde geç gelicekmiş.
Bide kuku kemiğimmmm
ben son haftalara yakın yapılması gerektiğini biliyorum çünkü doğumu başlatıyomuş erken yapıldığında.hatta son haftalardada yapıldığında doktor uyarıyomuş az kanaman olabilir muayeneden sonra korkma diye çoğu kişinin muayeneden sonra nişanı gelip doğuruyomuş falan filan tesadüfmü onuda bilmiyorum gerçi ama erken yapılması iyi değil bana kalırsa :))
hadi yaaaa anam iki ucu şey ozaman :) aman dursun biraz daha durduğu yerde miniğim ozaman büyüsün biraz daha hem rahatı yerindedir herhalde.
bende de aynı şeyler var geceleri hele fena oluyor o kasık ve kuku ağrısı birde fazla ayakta kalınca fena oluyorum sanki bebek aşağıdan çıkıverecekmiş gibi oluyor tutuyorum kasığımın altını bazen sanki gerçekten çıkıcak :)
canım senle biz erken doğum riskiydi kasılmaydı derken 36. haftayı gördük çok şükür. ben 3 hafta proluton depot iğne olmuştum 29,30 ve 31. haftada.
8 saatte bir nidilat alarak başlamıştım onu hala kullanıyorum yalnız 12 saatte bir alıyorum artık 37. haftanın sonunda kesecek doktorum.
hiç kasılmam yok inanırmısın. o 29. haftada top gibi toplanan kasılan karnım gitti. (ayaklarımı bile uzatamıyordum.)
şimdi büyüyen göbeğime rağmen sırt üstü bile yatabiliyorum ara sıra
gelmicek mi napıcak bu bebecikler inat edip 40 ı doldururlar inşallah.
Eşimde geç gelicekmiş.
Bide kuku kemiğimmmm
Kv baskısı olmadan koyabiliyorsan koy=)
bence güzel.karizmaa=)
Gizemim bende ldım iç zıbın koycam 2 tane çantaya belki lazım olur
bende burda Vestel var oraya uğrayıp isticem aman ne olacak peehh=)
ya bende o çikolatalardan istiyorum ama isim belli eğil.ne kadar zamanda geliyor teslim ediyorlar bak bakalım Gizemim
ona göre belki bende veririm onları çok beğendim=((
ben hiiiiç anlamam dönse bu oğlan tekrardan
iyi anlıyorsunuz valla
Bende tek isimciyimdir=)
2 isim istemem eşim hiç istemez.Azra söylenişi çok güzel ama anlamı önemli tabi ki ne demek acaba?
Ben kendim istemiştim sezeryanıçatı muayenesi bile olamamıştım çok tatlı bi doktor iki sene sonra gittiğimde bile beni hatırlamasıda çok hoşuma gitmişti
kızlar aranızda Coraspin içen varmı? Doktorum haftaya kesicem dedi. bebeğim ters ve sezeryan olucam.
kullanan varsa ne zaman kesiyor doktorunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?