2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bana da o tozdan vermişti canım bende de oldu ama antibiyotik mi bilmiyorum. nornusol muydu neydi adı pembe bir kutusu vardı tek kullanımlık toz.

ayy benimkiler bide çabuk uzuyo kuzum sanki yaa :26:
bacaklarım zaten lazer epilasyondan baya seyrelmişti koltukaltımda öyle ama önümdekiler sulanıyo sanki çok hızlı uzuyo
diyorum haftaya falan gidiyim az daha durim işte bide tam doğum üstü giderim biter gider
offff yapmaz heralde yarın alttan bişey
en fazla nst ye sokar yollarr
hadi bakalımm seninde yarınmış canım napıyo yavrularımız bakalımmm

canım erken bence çatı muayenesi için 37.haftada yapıyolar genelde

tatlım ben meraktan çatlıyorum sizde öylesiniz tabii belirsilikten oluyor sanırım kendimi hazırlamam için nebileyim biran önce belli olsun istiyorum .doktorda zaten 38. haftada bakarız demişti ama geç değil mi kızlar zaten sezeryande 38. haftada yapabiliyorlar bana hadi bakalım çantan yanındamı demesin :) ben yok ben bi eve gidip geleyim derim gitmem

canım benim fazla değil seyrek ama tabii üstünden fazla geçince uzuyor kendim yapabilsem hiço utancı yaşamıcam ama napalım göremiyorum göbüşümden oramı buramı :) evet yarın benim de kontrolüm demek yapmaz diyorsun he çatı muayenesini .neyse sağlık olsun bakalım.yavrum kaç kilo oldu acaba döndümü kafası sağlığı nasıl rahatı nasıl bir de yüzünü tekrar görmek istiyorum hep kaşları çatık görünüyor yaramaz bıdık bu sefer bi gülümsese bari yoksa babası aynı sen diyecek :)

canım erken bence çatı muayenesi için 37.haftada yapıyolar genelde

benim çatıya bakarmı acepp yaaa
sonuçta doğurmuşum bi kere normal yolla çatı uygun demekki
nst de de sancı çıkarsa alttan bakmak zorunda kalabilirim demişti geçen hafta oda sancı çıkarsa anca yanii açılma varmı yokmu diye sanırım
Derinde çatı muaynem yapılmıştı bi pzartesi günüydüüü hiç unutmam
doktor haftaya pazartesi gel yine bakalım demişti
doktora ben haftaya pazartesim yokum bu hafta içnde doğurucam biliyorum demiştim
hakikatende cumartesi doğurmuştumm
bide hatırlıyorum cuma akşamı eve geliyodum akrabalardan eşimle o zmn ki evimiz asansörlüydüüü
dedim artık doğurmak istiyorum merdivenle çıkcam bugün çıktım ve ertesi sabah nişanım geldii ve akşamına doğummm
heyyy gidi heyyy ne günlerdi

Cemre cim benim kasiklarim agriyo belim zonkluyo diz kapaklarima kadar agrim var sen iyilestin galiba ben biraz iyi hissettjm kendimii butun evi sildim süpurdum toz aldim banyo yaptim annemde yemek yapti sjmdi daha şiddetli geri geldi agrilarim

ay çok iyiymiş canım ya benim de ev 4. katta bazen eve çıkana kadar diyorum bi kat daha olsaymış ahanda burada gelecek çocuk her bacağımı kaldırışımda kasıklarım yarılıyor artık .zaten bıçak batmaları oluyor kasıklarımda.negüzel bir doğum anısı doktordan bile daha öndesin arkadaşım sonuçta anne içgüdüsü :)

Cemre cim benim kasiklarim agriyo belim zonkluyo diz kapaklarima kadar agrim var sen iyilestin galiba ben biraz iyi hissettjm kendimii butun evi sildim süpurdum toz aldim banyo yaptim annemde yemek yapti sjmdi daha şiddetli geri geldi agrilarim

canım senle biz erken doğum riskiydi kasılmaydı derken 36. haftayı gördük çok şükür. ben 3 hafta proluton depot iğne olmuştum 29,30 ve 31. haftada.
8 saatte bir nidilat alarak başlamıştım onu hala kullanıyorum yalnız 12 saatte bir alıyorum artık 37. haftanın sonunda kesecek doktorum.
hiç kasılmam yok inanırmısın. o 29. haftada top gibi toplanan kasılan karnım gitti. (ayaklarımı bile uzatamıyordum.)
şimdi büyüyen göbeğime rağmen sırt üstü bile yatabiliyorum ara sıra

gelmicek mi napıcak bu bebecikler inat edip 40 ı doldururlar inşallah.

kızlar aranızda Coraspin içen varmı? Doktorum haftaya kesicem dedi. bebeğim ters ve sezeryan olucam.
kullanan varsa ne zaman kesiyor doktorunuz ?

ben son haftalara yakın yapılması gerektiğini biliyorum çünkü doğumu başlatıyomuş erken yapıldığında.hatta son haftalardada yapıldığında doktor uyarıyomuş az kanaman olabilir muayeneden sonra korkma diye çoğu kişinin muayeneden sonra nişanı gelip doğuruyomuş falan filan tesadüfmü onuda bilmiyorum gerçi ama erken yapılması iyi değil bana kalırsa :))

Bende kendimi iyi hissedince iş yaptım 1 saattr kasılmalarım var ama.
Eşimde geç gelicekmiş.
Dizler değil bnm kasık cok ağrıyor
Bide kuku kemiğimmmm

Bide ister istemez doğumun yaklaştığını anlıyosun canım gerçektende
Son bir hafta dudaklarım çok fazla dolgunlaşmıştı eşim angelina jolie dudaklım diyodu
Son gecede karnım aşağı fazlasıyla düşmüştü yengemler fln sen her an doğurabilirsn demişlerdi öylede oldu
Şuandada malesef 4.kattayım ve asansör fln yok bide merdivenler çok dik ve yorucu son kata geldiğimde dizlerim tutmuyo zangır zangır titriyo valla
Diyorum çocuğu bu merdivenlerde doğurcam galiba allah korusun

kızlar aranızda Coraspin içen varmı? Doktorum haftaya kesicem dedi. bebeğim ters ve sezeryan olucam.
kullanan varsa ne zaman kesiyor doktorunuz ?

canım ben kullandım en son kontrolüm ekimin 28indeydi o gün bıraktırdı doktorum... bende sezeryan olucam iğne kullanıyormusun

hadi yaaaa anam iki ucu şey ozaman :) aman dursun biraz daha durduğu yerde miniğim ozaman büyüsün biraz daha hem rahatı yerindedir herhalde.

Eşimde geç gelicekmiş.
Bide kuku kemiğimmmm

bende de aynı şeyler var geceleri hele fena oluyor o kasık ve kuku ağrısı birde fazla ayakta kalınca fena oluyorum sanki bebek aşağıdan çıkıverecekmiş gibi oluyor tutuyorum kasığımın altını bazen sanki gerçekten çıkıcak :)

Bnmde çatı muynem olduktan sonra çok az pembemsi akıntım olmuştu canım Derindeyken ama asıl nişanım 5 gün sonra gelmişti
Benim doktorumda bu yüzden istemiyo hiç açılmayı tetikleriz yada enfeksiyon fln kparsın gerek olmaz inş bakmaya diyo sürekli
Bencede erken yapılması iyi değil
Ayyy zaten açılmalar olup doğururken gelen giden bi el atıyo
Daha önce doğum yaparken açılmama bakmayan kalmışmışydı bilmiyorum
Yol geçen hanına dönmüştüm

ben sordum ne zaman yapcaksınız diye sancılar başlayınca dedi bana anlamadım bişey ya uygun değilsede sezeryan olmam gerekiyosa ne diye sancıyı bekliyimkii dimi

Sen Sezercik olcan diye kesmemis nidilat i benim kiz döndü coktan ben Içmiyorum nidilatfalan artık ama agrkm var benim baya rahim agzi zaten 1 cm kalmisti en son

Eşimde geç gelicekmiş.
Bide kuku kemiğimmmm

Benim kasiklarimin agrisi artik diz kapaklarkma kadar vuruyor belim zonkluyo kukumla totomun arasina baski yapiyo noluyor oralards icerde neler okuyor Hüma cevap ver kızım ne zaman dogcan

Bugun esimle 8 . Tanisma yil donumumuz 9. Senemize girdik

Bugun dogsa kizimiz cok manidar olurdu

Azra, Hz. Meryemin sıfatlarından birisi. temiz, bakir, el değmemiş toprak anlamında, telafuzu çok hoşuma gidiyor beniim.

Ben kendim istemiştim sezeryanıçatı muayenesi bile olamamıştımçok tatlı bi doktor iki sene sonra gittiğimde bile beni hatırlamasıda çok hoşuma gitmişti

o yoğunluğa rağmen hatırlaması gerçekten çok güzel :) bende normali çok istiyorum inşalllah da öyle olur, doktor da beni destekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…