Evet canım Kartal umut hepsi normal doğumu destekliyor
Ümmü gülsüm çokk zorluyor normal doğum için
Birsen zorlanmadan olmuyorsa sezaryan yapıyor ama Fatihi bilemiyorum onda doğum yapan biri ile görüşmedim henüz..
Hatane odaları ve personel çok ılımlı çok ilgili geçekten..
Doğum fiyatları şöyle normal doğum:700+1 gün yatış sezaryan zorunlu:700+2 gün yatış. kendi isteğinle ise 1300 sezaryan..
Yani normalle sezaryan aynı fiyat..
Bence Ümmü gülsüm ile görüşebilirsin..
Benim başka bir sıkıntım oldu onunla o yüzden tartıştık ona gitmiyorum ama çookk iyi bir insan..
bencede yaa nst den ücret mi alınır makine kayıt ediyor zaten istanbulda mısınız siz ya orda bu doğum ücretleri falan çok masraflıııı
benim hastanemde muayne 30 tl ki daha zam gelmedi doğumda 500 dü 600 olmuş yazın 400 dü
Bende daha çok resim vardı ekliycektim ama tel çok yavaştı hastanede net var çok iyi oldu benim için :) herkesle netten haberleştim nerdeyse..Amin inşallah...
Benim gibi olmuşsun canım ama beni çok korkuttular gece yağun bakımda yer kuvez filan ayarladılar ben öylesine gittim kasılmalar için neye uğradığımı şaşırdım..
Bu nadilat bir tansiyon ilacı ve prepektüsünde hamileler ve emzirenler kullanamaz yazıyor..
Dünden beri kalbim çok sıkışıyor benim..
Birde sinirlerim fena gergin sabah uyandım hem evi topladım hem ağladım söylene söylene sebep te yok ilaçtan sanırım..
Birde gece resmen terler içinde uyandım sıktım su çıktı atlettenneden bilemedim terlemem normalde hemen üstümü değiştim..Birde öksürük balgam yaptı öksürürken altıma kaçırıyorum sanırım
hımm orası için bikaç kişiden olumsuz yorum duymuştum bikaç sene önce
o yüzden gitmemiştim hiç... gerçi şuan daha iyi olabilir bilmiyorum
normalle sez fiyatının aynı oluşu ufak ta olsa bi güven veriyo
en azından para için değişmiyo tercihi doktorun
ee seninki kim hangi daktır?
Gizemmmm çikolatalarımızı sipariş ettikkkk
Herhangi bi arama fln yapıyorlar mı
Mail adresime sipariş numarası fln yollamışlar
gizem bana kasımın ilk haftası teslimat yapılcak denmişti getirmediler helodan
dün akşam biz uğrayıp aldık babamla
kurduk sildik tekstilleri nasıl durcak diye serdim dayanamayıpçok ciciii
ama şimdi çıkarıp yıkicam
sen kaçta yıkadın kuşum
elde yıkama ayarında 30 iyimi bi de içleri toplanıp bozulma yaptımı
belki o zamanda sormuştum ama şimdi iş başa düştü
Doğum 400 mü??
Ben bir gece yattım ona 400 tl ödedik.. En ucuz hastanede burası bu civarda..
Devlet çok ama resmen hepsi pislik 2 kez acile gittim eğitim araştırmaya biri niye geldin dedi
Kovmaktan beter etti bende hava almaya dedim sen nie geldin sende havanı almaya geldin sanırım dedim kovdu..
Biride nst ye bağlıycak yat şu yatağa tak nst yi dedi dedim ben nasıl takılıyo bilmiyorum yatıp karnına bağlıcan onudamı biz yapalım die sinirlendi mecbur herkes özel tercih ediyor ozamnda geçirebildikleri kadar geçiriyolar..
Canm bu sepet küçük ben bakmıştım bunun bir boy büyüğü var o tam şeker koymak için bu bildiğin kase kadar..
Ama boşaldıkça eklersin içine ila hepsini doldurmak zorunda değilsin çok şıkmış..
Denizz canım ne halısı yıkadın sen canım ya eğilip kalkamıyorsun nasıl canına kıydın öyle..
pöff sağsalim doğurabilseydik iyiydi. şu bebeleri..
aslında sepet çok cici ama çok büyük değil o boyutları evde bir dene öyle karar ver
Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kızım 2600 gr olmuş 36+6 yız. Haftaya salı 37+6 olucaz ve o gün sezeryan günümü belirlicez sanırım 38 i doldurunca alacak bebeğimi makat geliş ters o yüzden 40 ı doldurmasını beklemeyecek . Ama ben yine de biraz daha dursun isticem:)
Bem 61 kg işe başladım hamileliğe 71 kg oldum şuanda keşke hepsi gitse doğumda yine 61 kalsam :)
Kızlar 38 de sezeryan olucam sütüm gelmezse ne yapmalıyım?
20 kasım da 38+0 oluyorum ondan sonraki 4-5 gün içinde benim doğumum da olacak :)
18 kasım da kim doğuruyodu bakim :) sonra da ben varım sırada.
Bu arada mtaa naaptı doğdumu bebişimiz? Geçmiie bakmadan direk yazdım.
Merhaba,
Bende de gebelik şekeri çıktı ve diyet yapıyorum. Şekerim de bebişim de çok iyi çok şükür. Ama çok sıkı diyet yapıyorum. Neler çekiyor canım ama yemiyorum hiç tatlı, hamur işi vs. Diyetisyenin verdiği listeye birebir uyuyorum. Çok zor oluyor gerçi sürekli tedarikli olmak gerek, etli sebze yemeğim, ızgaram, süt meyve fındık ceviz hiç eksik olmuyor, saatle yaşıyorum.
Bugün kontrolüm vardı, oğlum 2400 kg. olmuş. 3.5 kilo ile tamamlayacağımı öngördü doktorcum. Tam gününde dedi. Ben de 1 kg. vermişim. toplamda 11 kg. almışım.Ödemini atmışsın dedi hemşire. Diyetin beni rahatlattığını da düşünüyorum. onu mu yesem bunu mu derdim de yok. mide de rahat. mecburiyetten yaptım ama iyi ki yapıyorum. Hem bebişin beslendiğinden eminim hem de gereksiz abur cubur yiyip kilo almıyorum.
ya görüntüsü çok güzel ama bende anlayamadım küçük gibi dimi.. şekerlerim küçük bişey olursa yine bunu almayı düşünüyorum, ama puset veya notluğa karar verirsem sanırım bu olmaz. teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.
ben o plastik kadeh şeklinde olan bardaklardan buldum, lastikli fırfırlarla da süsledim. ama bebek şekeri siparişimi verirken üstünde hoşgeldin bebek yazan kurdeleler vardı onlardanda alıp ön kısımlarına yapıştırmayı düşünüyorum.
mersi kuşumm
inşallah bol olur....
sağol canım evet anne sütü gelmezse belki mecbur mama verilcek ama onu da yenidoğana biberonla verip bebeğin meme emme yeteneğinin önüne geçmemek gerekirmiş
buarada bişey sorcam canım yaa
bi şubat annesi vardı biyerden tanıdık erken doğum yaptı, kızı olcaktı küvezdeydi bebiş
ist anadolu yakasında oturan
yazdımı size hiç haberin oldumu canım :26:
Canım bambu beşiğin tekstilinden ni bahsediyosun? Ben yıkadım 30 derecede dalin in sıvı deterjanı ile hafif toplanma yaptı elyafı ama elimle düzelttim geçti. Çok kokuyordu yıkamadan olmazdı.gizem bana kasımın ilk haftası teslimat yapılcak denmişti getirmediler helodan
dün akşam biz uğrayıp aldık babamla
kurduk sildik tekstilleri nasıl durcak diye serdim dayanamayıpçok ciciii
ama şimdi çıkarıp yıkicam
sen kaçta yıkadın kuşum
elde yıkama ayarında 30 iyimi bi de içleri toplanıp bozulma yaptımı
belki o zamanda sormuştum ama şimdi iş başa düştü
Nidilatı 29. Haftadan beri içiyorum canım evet tansiyon ilacı damarları genişletip kasılmaları engelliyor ben çol rahat ettim hamileler kullanamaz yazdığına bakma birçok erken doğum bu ilaçla durduruluyor güvenle içebilirn. Ayrıca stres de karnını gerer.Bende daha çok resim vardı ekliycektim ama tel çok yavaştı hastanede net var çok iyi oldu benim için :) herkesle netten haberleştim nerdeyse..Amin inşallah...
Benim gibi olmuşsun canım ama beni çok korkuttular gece yağun bakımda yer kuvez filan ayarladılar ben öylesine gittim kasılmalar için neye uğradığımı şaşırdım..
Bu nadilat bir tansiyon ilacı ve prepektüsünde hamileler ve emzirenler kullanamaz yazıyor..
Dünden beri kalbim çok sıkışıyor benim..
Birde sinirlerim fena gergin sabah uyandım hem evi topladım hem ağladım söylene söylene sebep te yok ilaçtan sanırım..
Birde gece resmen terler içinde uyandım sıktım su çıktı atlettenneden bilemedim terlemem normalde hemen üstümü değiştim..Birde öksürük balgam yaptı öksürürken altıma kaçırıyorum sanırım
kızlar doktorunuza istediğiniz saatte ulaşabiliyormusunuz? ben özel hastaneye gidiyorum.Gece ulaşılamıyor.gece sancım olursa yada suyum falan gelirse ne yapacağım.korkmaya başladım.c.tesi doktorumla konuşacağım.heryerde böylemi acaba
İyi daha doğurmamasına sevindim:)slm canım bende 29 kasımda sezeryan olucam bende 75 kilo oldum ama 2 3 gündür ha bire yiyiorum 10 gün hiç kilo almadım kastıım alayım diye 1 kilo almışım benim 39 bitince alıyor doktorum tırsıyorum ya sancım gelirse diye :)))
mtaa evdeymiş az sancısı varmış ama çok gelince gidiecekmiş dr a
İyi daha doğurmamasına sevindim:)
Valla ben de 39 u doldurmayı çok istiyorum ama benim bebel ters ya sancım gelirse riske girer se bebek? O yüzden 38+0 dan sonra bir gün belirleyip sezeryan olmak rn mantıklısı. 22 kasımdan sonra olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?