2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hımm orası için bikaç kişiden olumsuz yorum duymuştum bikaç sene önce
o yüzden gitmemiştim hiç... gerçi şuan daha iyi olabilir bilmiyorum
normalle sez fiyatının aynı oluşu ufak ta olsa bi güven veriyo
en azından para için değişmiyo tercihi doktorun
ee seninki kim hangi daktır?

Doğum 400 mü??
Ben bir gece yattım ona 400 tl ödedik.. En ucuz hastanede burası bu civarda..
Devlet çok ama resmen hepsi pislik 2 kez acile gittim eğitim araştırmaya biri niye geldin dedi
Kovmaktan beter etti bende hava almaya dedim sen nie geldin sende havanı almaya geldin sanırım dedim kovdu..
Biride nst ye bağlıycak yat şu yatağa tak nst yi dedi dedim ben nasıl takılıyo bilmiyorum yatıp karnına bağlıcan onudamı biz yapalım die sinirlendi mecbur herkes özel tercih ediyor ozamnda geçirebildikleri kadar geçiriyolar..

Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kızım 2600 gr olmuş 36+6 yız. Haftaya salı 37+6 olucaz ve o gün sezeryan günümü belirlicez sanırım 38 i doldurunca alacak bebeğimi makat geliş ters o yüzden 40 ı doldurmasını beklemeyecek . Ama ben yine de biraz daha dursun isticem:)
Bem 61 kg işe başladım hamileliğe 71 kg oldum şuanda keşke hepsi gitse doğumda yine 61 kalsam :)
Kızlar 38 de sezeryan olucam sütüm gelmezse ne yapmalıyım?
20 kasım da 38+0 oluyorum ondan sonraki 4-5 gün içinde benim doğumum da olacak :)

18 kasım da kim doğuruyodu bakim :) sonra da ben varım sırada.
Bu arada mtaa naaptı doğdumu bebişimiz? Geçmiie bakmadan direk yazdım.

bende 2 haftadır nidilat kullanıyorum.Ateş basması,tansiyon düşüklüğü,baş ağrısı ve mide bulanması yapıyor.daha 10 gün içeceğim çok sıkıcı

Bende duyuyordum özellikl Birsen için çook duydum ..
Benim dr Fatih Birol..
çocuk dr çok iyi cildiye dr da öyle birde böyle insanlara huzur veriyolar nedense..
Evet normal doğumu çok destekliyorlar benim arkadaşlarımdan en az 10 kişi orda yaptı 1 tane sezeryan olan yok..
Bir dene istersen memnun kalmazsan gitmezsin..

Gizemmmm çikolatalarımızı sipariş ettikkkk
Herhangi bi arama fln yapıyorlar mı
Mail adresime sipariş numarası fln yollamışlar

hayatım bu akşam 6'ya kadar veya yarın sana grafik tasarım onayını mail atmaları lazım.atmazlarsa 0212 674 1 674 ara bu numarayı sipariş verdim grafik tasarımı bekliyorum de atarlar hemen sen onay verirsen üretime geçiyolar.değişiklik istersen belirtirsin.

hayatım ben yıkamadım daha
kurdum taktım ama yıkamadım yıkıcam inşallah ilham bekliyorum

evet temmuz ayında komşum benim dr da 400e doğurdu daha yeni 600 oldu dr un nette yazdığına göre son ayına girenlere zam yokmuş

burda medline var orda geçen yıl 750 idi epidural de 1150 gibi bişeydi ama hastane baya gösterişliydi paraların nereye gittiği belli oluyor diyosun :)) ben dr için gidiyorum kendi hastaneme.. ama ist da nst işi gerçekten çok saçma olmuş.. bYğı pahalı ya ne o öyle....

devlet hast evet iyi değil burda da böyle... bide nst yi sen mi bağlayacakmışsın o ne iş yapıyor peki orda inanmıyorum yaaa onun yerini nasıl bilecek hamile kadın tövbeeee

aslında sepet çok cici ama çok büyük değil o boyutları evde bir dene öyle karar ver

ya görüntüsü çok güzel ama bende anlayamadım küçük gibi dimi.. şekerlerim küçük bişey olursa yine bunu almayı düşünüyorum, ama puset veya notluğa karar verirsem sanırım bu olmaz. teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.

ben o plastik kadeh şeklinde olan bardaklardan buldum, lastikli fırfırlarla da süsledim. ama bebek şekeri siparişimi verirken üstünde hoşgeldin bebek yazan kurdeleler vardı onlardanda alıp ön kısımlarına yapıştırmayı düşünüyorum.

slm canım bende 29 kasımda sezeryan olucam bende 75 kilo oldum ama 2 3 gündür ha bire yiyiorum 10 gün hiç kilo almadım kastıım alayım diye 1 kilo almışım benim 39 bitince alıyor doktorum tırsıyorum ya sancım gelirse diye :)))

mtaa evdeymiş az sancısı varmış ama çok gelince gidiecekmiş dr a

merhaba,

ben de bu hafta başladım diyete, aslında son 3 aydır benzer şekilde besleniyordum, şu ana kadar toplam 8 kilo aldım. hamurişi ve tatlıyı çıkarmıştım beslenmemden.sebebi de aşırı ve bebeğe yaramayacak kilo almamaktı.
şimdi bu gebelik şekeri çıkınca iş ciddiye bindi tabi. benim diyet de sıkı canım, zaten seninkiyle hemen hemen aynıdır, ama baktığında içinde her şeyden var, gereksiz bir tane besin yok. öğlen yemeklerini evde hazırlayıp getiriyorum işe. akşam da sebze haşlıyorum, et haşlıyorum pratik oluyor aslında.diyet hakikaten insanı rahatlatıyor, gazın olmuyor, şişkinlik olmuyor...ödem olmuyor...
oğlunun kilosu iyi maşallah, demek ki biz gerekli besinleri aldıkça onlar beslenebiliyor, diyet yapıyoruz diye küçük doğacak diye bir sey yok.ben aslında bunu merak etmiştim, malum sizler hafta olarak öndesiniz...
sağlıklı, mutlu doğumlar dilerim,

ewt puset şeker olursa 15 tane ya alır ya almaz küçük bebek şekeri sığar ama puset şekelemeler daha şık herkes lavantalı magnet yaptırıyor onlar da zamanla bozluyor lavantaları dökülüyor

aaaa inan hiç duymadım canım ya kimmiş o nikini anımsıyormusun belki diğer arkadaşlar biliyordur
acaba bize yazmakmı istemedimi yada yazdıda benmi görmedim

merhabaa bende 25 aralık normal doğum tarihim olarak görünüyo ama ben normal doğumdan çok korkuyoruum ve hala doktorumla bişeye karar veremedik o normal doğum yapabilirsin diyo ama kesin bişey yok sizler ne dersiniz. sizce ne yapmam lazım

kızlar doktorunuza istediğiniz saatte ulaşabiliyormusunuz? ben özel hastaneye gidiyorum.Gece ulaşılamıyor.gece sancım olursa yada suyum falan gelirse ne yapacağım.korkmaya başladım.c.tesi doktorumla konuşacağım.heryerde böylemi acaba

Canım bambu beşiğin tekstilinden ni bahsediyosun? Ben yıkadım 30 derecede dalin in sıvı deterjanı ile hafif toplanma yaptı elyafı ama elimle düzelttim geçti. Çok kokuyordu yıkamadan olmazdı.

Nidilatı 29. Haftadan beri içiyorum canım evet tansiyon ilacı damarları genişletip kasılmaları engelliyor ben çol rahat ettim hamileler kullanamaz yazdığına bakma birçok erken doğum bu ilaçla durduruluyor güvenle içebilirn. Ayrıca stres de karnını gerer.
Ben bugün bıraktım nidilatı 37 yi doldurduk çok şükür darısı başına.

hastane ulaşır canım doktoruna.
benim doktor gece gelmek için ekstra ücret alıyo ama seninde öyle olabilir belkii

İyi daha doğurmamasına sevindim:)
Valla ben de 39 u doldurmayı çok istiyorum ama benim bebel ters ya sancım gelirse riske girer se bebek? O yüzden 38+0 dan sonra bir gün belirleyip sezeryan olmak rn mantıklısı. 22 kasımdan sonra olur inşallah.

şimdi attım hayatım 30 derece elde yıkamaya attım 40 dk 1000 devir.sıvı deterjan koydum friendlymi ne toz bunlarda kalıntı yapmıştı bende büyük beşiğin tekstillerinde ondan sıvı koydum

sezeryana girersin hemen olmaz bişi korkma ben bide kan sulandırıcı kullanıyorum ya sancım gelirse diye korkuyorum dr um aslında geç bile verdi ama bilemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…