2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Merhaba,

Ben de gebelikte şeker problemi yaşayanlardanım. Aynı senin dediğin gibi şeker çıkmadan önce de zaten tatlı ve hamurişi yemiyordum ama genetik faktörlerden malesef şekerim çıktı. Diyetisyen ve endokrinolog takibinde son derece sıkı bir diyet yaparak şekerimi hep istenen seviyede tutmayı başardım. Ancak hakikatten en ufak kaçamak bile yapmamak gerekiyor. İnsanı bayağı zorlamıyor değil ama her seferinde bebeğimi düşünüp yemiyorum:) diyetisyenin vermiş olduğu listeye tam olarak uyduğun taktirde zaten bebek için gerekli olan kaloriyi sağlıkla almış oluyorsun. Aklında bişiy kalmadın o açıdan. Benim bebeiğim 33+1 de 2200 g dı. Ve haftasıyla hep uyumlu oldu. Yani ne çok kilolu ne de zayıf..

Sana da mutlu doğumlar

ewet olabilir canım bi gitmekte fayda var
bakalım

hayatım ben yıkamadım daha
kurdum taktım ama yıkamadım yıkıcam inşallah ilham bekliyorum
ayy aynen hiç bozasım yok yatağı

aradım halıları gelip alcaklar yıkamaya gidicek erken değil dimi vermek için:44:
diğil canım anca

aaaa inan hiç duymadım canım ya kimmiş o nikini anımsıyormusun belki diğer arkadaşlar biliyordur
acaba bize yazmakmı istemedimi yada yazdıda benmi görmedim
nickini bilmiyorum canım ya ondan sordum
neyse inşallah iyidirler

Canım bambu beşiğin tekstilinden ni bahsediyosun? Ben yıkadım 30 derecede dalin in sıvı deterjanı ile hafif toplanma yaptı elyafı ama elimle düzelttim geçti. Çok kokuyordu yıkamadan olmazdı.
ewet canım mecbur yıkicam da bişey olurmu diye korktum
neyse gidip atıyim hatta makinaya
hadi gizem kalk beraber atalım

oo atmışın bile
sen ilham değil beni bekliyomuşun bebeğim
hadi yetiştim arkandan

anladım canım inş. iyidirler dediğin gibi

sizede sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize bol sütlü gazsız bebekli mutlu günleriniz olsun inş.

arkadaşlar kaynım ameliyat olacak bu nedenle bulunduğum şehire gelecekler eltimle. eltimde fesatın teki, ve ben asla evde ağırlamak istemiyorum,2 hafta biz onların kahırlarını çekeriz kesin. 30 haftalıkta hamileyim, istemiyorum, şimdi bize gelirlerse ben stresten erken doğum yaparım, eşime de söylüyorum istemiyorum diye, o da tamam diyo ama gelecekleri zaman öyle olmaz gibi geliyor, nasıl söylesem acaba gelmelerini istemiyorum diye, kaynanamla konuşsam bu konuyu, ne desem uygun düşer. lütfen akılll

Sabah doktorum normal doğum yapmamın önünde engel olmadığını kendisinin de normal doğumu desteklediğini söyledi. Ben de tırsmakla beraber normal istiyorum dedim.
Hemen memorial doğuma hazırlık kursuna kayıt yaptırdım 2 hafta kalmış ama olsun. Bir de hamile pilatesi ya da yogası yapan bi yer araştırıyorum. Avrupa yakasında böyle uygun bi yer bileniniz var mı?
Kendimi motive etmem lazım kolay doğum olması için varsa makale, kitap vs. önerirseniz minnettar olurum. Ben bildiğim şeyden daha az korkuyorum o yüzden kendimi kafaca hazırlamam doğum çantası hazırlığından daha önemli.

canım sen eltini ara imalı konuş eğer acık acık söyleyemezsen .e tabii söylemekte zor böyle birşeyi.ama eğer eşinde bir şey demyor seni destekliyorsa sen bence eltini ara iyi değilim filan de oturup kalkmakta zorlanıyorum akşama kadar yatıyorum de.ben şahsen eltime söylemiştim onlarda hep birarada olunsun bayılırlar sneinki gibi zorunluluktanda değil öyle severlerdi.ben yatamıyorum kimsenin yanında dedim rahatsız oluyorum dedim birkaç bir şey daha dedim ima ettim istemediğimi söyledim şimdi gelmiyorlar eskisi gibi.valla ben ve bebeğimden daha değerli değiller banane

canım hiç konuştuğum birisi değil ki geç aramayı, geçen bayramda hamile halimle, oturdu önümde görümcemle çörek zıkkımlandı bana da bir ikram bile etmediler, öyle insanlar sen düşün yani.aslında söylediğin gibi en iyisi aramak ama becerebilirmiyim, olmazsa arayacağım.

kayınvalidende kalsınlar sizde kalmak zorundalarmı kayınvalidene söyle o arasın kız hamile gelin bizde kalın desin:26:

kayınvalidende kalsınlar sizde kalmak zorundalarmı kayınvalidene söyle o arasın kız hamile gelin bizde kalın desin:26:

canım onlar memlekette, burda sadece ben ve görümcem varız.ya görümcem de ya bende, hatta benim aklıma şöyle yaparlar gibi geliyor, kaynım ameliyatı doğumuma getirir, kaynanam buraya gelir ikimize de bizim evde bakar,böyle bir düşünceleri olabilir, çok enteresan insanlar, hani yaparlar mı yaparlar. sonra ben delirir kendimi pencereden atarım.

sen deme eşin konuşsun onlarlada telde faaln görüşürsen kötü geçiyor yataktan kalkamıyorum falan de

sen deme eşin konuşsun onlarlada telde faaln görüşürsen kötü geçiyor yataktan kalkamıyorum falan de

canım hiç ararlar mı diye sorsana, hayırlı olsun bile demediler hamile kaldığım zaman, ama burunlarını sokmaya gelince üzerilerine kimseyi tanımam,bende hiç aramam, öyle geçinir gideriz:) ama benim bulunduğum şehre gelince evin her tarafını kurcalarlar, gezerler, günlerce kalırlar, şimdi birde kaynımmın ameliyatı çıktı. evet eşime söyleyeceğim olmazsa arayacağım, eltimi, geliyormuşunuz, benim de doğuma az kaldı, sizi ağırlayamayacağım maalesef derim. ama bunu kesin kaynanamlara yetiştirir o fesat, sonra da sülale bana surat asar, hepsi inadına toplanır gelir.

olur mu öyle şey ya lohusa kadınla mı kalacaklar aynı evde

aa yok artık eşinin konuşması lazım senin söylemenle olmaz bence

ya açıkca gelmelerini istemiyorum felan demede mesela son aylarınya eşin desin tehlikeli bi dönemde sürekli yatması gerekiyo hani ilgilenemeyiz eşimde rahat edemez felan filan olmazmı

Aynen canım eşim de oyle söylüyor cok nazli benim kizim cookkk resmen alay ediyo benimle

Yok guzelim yaa nerdeee cok guzeldi sancin surekli artis gosteriyodu ebe boyle devam ederse suni sanci almadan dogum yaparsin demisti ama sancim gitti . Yeni dogmus bi bebegin cigliklarindan korktum sancin gitti lavman bile yapilmisti bende senin durumunu tam okuyamadim bi kac gundur hep sancilarla ugrasiyordum cemrenin anilin ve bi kac kisinin dogum gunuydu galiba hepsinin doğum günü kutlu olsun. Dogum yapanarkadaslarin gozu aydin ve sende nidolat kullanmaya badlamissin nidilat bende çok kullandim ates basmasi uapar kaslarim bile yaniyordu aci biber degmis gibi elhamdulillah biraktim artik Içmiyorum bana bide odem yapti nidilat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…