merhaba,
ben de bu hafta başladım diyete, aslında son 3 aydır benzer şekilde besleniyordum, şu ana kadar toplam 8 kilo aldım. hamurişi ve tatlıyı çıkarmıştım beslenmemden.sebebi de aşırı ve bebeğe yaramayacak kilo almamaktı.
şimdi bu gebelik şekeri çıkınca iş ciddiye bindi tabi. benim diyet de sıkı canım, zaten seninkiyle hemen hemen aynıdır, ama baktığında içinde her şeyden var, gereksiz bir tane besin yok. öğlen yemeklerini evde hazırlayıp getiriyorum işe. akşam da sebze haşlıyorum, et haşlıyorum pratik oluyor aslında.diyet hakikaten insanı rahatlatıyor, gazın olmuyor, şişkinlik olmuyor...ödem olmuyor...
oğlunun kilosu iyi maşallah, demek ki biz gerekli besinleri aldıkça onlar beslenebiliyor, diyet yapıyoruz diye küçük doğacak diye bir sey yok.ben aslında bunu merak etmiştim, malum sizler hafta olarak öndesiniz...
sağlıklı, mutlu doğumlar dilerim,
ewet olabilir canım bi gitmekte fayda varBende duyuyordum özellikl Birsen için çook duydum ..
Benim dr Fatih Birol..
çocuk dr çok iyi cildiye dr da öyle birde böyle insanlara huzur veriyolar nedense..
Evet normal doğumu çok destekliyorlar benim arkadaşlarımdan en az 10 kişi orda yaptı 1 tane sezeryan olan yok..
Bir dene istersen memnun kalmazsan gitmezsin..
ayy aynenhayatım ben yıkamadım daha
kurdum taktım ama yıkamadım yıkıcam inşallah ilham bekliyorum
diğil canım ancaaradım halıları gelip alcaklar yıkamaya gidicek erken değil dimi vermek için:44:
nickini bilmiyorum canım ya ondan sordumaaaa inan hiç duymadım canım ya kimmiş o nikini anımsıyormusun belki diğer arkadaşlar biliyordur
acaba bize yazmakmı istemedimi yada yazdıda benmi görmedim
ewet canım mecbur yıkicam da bişey olurmu diye korktumCanım bambu beşiğin tekstilinden ni bahsediyosun? Ben yıkadım 30 derecede dalin in sıvı deterjanı ile hafif toplanma yaptı elyafı ama elimle düzelttim geçti. Çok kokuyordu yıkamadan olmazdı.
hadi gizem kalk beraber atalım
oo atmışın bile
sen ilham değil beni bekliyomuşun bebeğim
hadi yetiştim arkandan
anladım canım inş. iyidirler dediğin gibiewet olabilir canım bi gitmekte fayda var
bakalım
ayy aynenhiç bozasım yok yatağı
diğil canım anca
nickini bilmiyorum canım ya ondan sordum
neyse inşallah iyidirler
ewet canım mecbur yıkicam da bişey olurmu diye korktum
neyse gidip atıyim hatta makinaya
hadi gizem kalk beraber atalım
arkadaşlar kaynım ameliyat olacak bu nedenle bulunduğum şehire gelecekler eltimle. eltimde fesatın teki, ve ben asla evde ağırlamak istemiyorum,2 hafta biz onların kahırlarını çekeriz kesin. 30 haftalıkta hamileyim, istemiyorum, şimdi bize gelirlerse ben stresten erken doğum yaparım, eşime de söylüyorum istemiyorum diye, o da tamam diyo ama gelecekleri zaman öyle olmaz gibi geliyor, nasıl söylesem acaba gelmelerini istemiyorum diye, kaynanamla konuşsam bu konuyu, ne desem uygun düşer. lütfen akılll
canım sen eltini ara imalı konuş eğer acık acık söyleyemezsen .e tabii söylemekte zor böyle birşeyi.ama eğer eşinde bir şey demyor seni destekliyorsa sen bence eltini ara iyi değilim filan de oturup kalkmakta zorlanıyorum akşama kadar yatıyorum de.ben şahsen eltime söylemiştim onlarda hep birarada olunsun bayılırlar sneinki gibi zorunluluktanda değil öyle severlerdi.ben yatamıyorum kimsenin yanında dedim rahatsız oluyorum dedim birkaç bir şey daha dedim ima ettim istemediğimi söyledim şimdi gelmiyorlar eskisi gibi.valla ben ve bebeğimden daha değerli değiller banane
canım hiç konuştuğum birisi değil ki geç aramayı, geçen bayramda hamile halimle, oturdu önümde görümcemle çörek zıkkımlandı bana da bir ikram bile etmediler, öyle insanlar sen düşün yani.aslında söylediğin gibi en iyisi aramak ama becerebilirmiyim, olmazsa arayacağım.
kayınvalidende kalsınlar sizde kalmak zorundalarmı kayınvalidene söyle o arasın kız hamile gelin bizde kalın desin:26:
arkadaşlar kaynım ameliyat olacak bu nedenle bulunduğum şehire gelecekler eltimle. eltimde fesatın teki, ve ben asla evde ağırlamak istemiyorum,2 hafta biz onların kahırlarını çekeriz kesin. 30 haftalıkta hamileyim, istemiyorum, şimdi bize gelirlerse ben stresten erken doğum yaparım, eşime de söylüyorum istemiyorum diye, o da tamam diyo ama gelecekleri zaman öyle olmaz gibi geliyor, nasıl söylesem acaba gelmelerini istemiyorum diye, kaynanamla konuşsam bu konuyu, ne desem uygun düşer. lütfen akılll
sen deme eşin konuşsun onlarlada telde faaln görüşürsen kötü geçiyor yataktan kalkamıyorum falan de
canım onlar memlekette, burda sadece ben ve görümcem varız.ya görümcem de ya bende, hatta benim aklıma şöyle yaparlar gibi geliyor, kaynım ameliyatı doğumuma getirir, kaynanam buraya gelir ikimize de bizim evde bakar,böyle bir düşünceleri olabilir, çok enteresan insanlar, hani yaparlar mı yaparlar. sonra ben delirir kendimi pencereden atarım.
canım onlar memlekette, burda sadece ben ve görümcem varız.ya görümcem de ya bende, hatta benim aklıma şöyle yaparlar gibi geliyor, kaynım ameliyatı doğumuma getirir, kaynanam buraya gelir ikimize de bizim evde bakar,böyle bir düşünceleri olabilir, çok enteresan insanlar, hani yaparlar mı yaparlar. sonra ben delirir kendimi pencereden atarım.
tuğbacım ben de hiç günde 1lt içmedim her gün 1bardak içmeye çalıştım bazen unuttuğum da oldu
balık ta sık sık yiyemiyorum arasıra...
hayırlısı olsun tatlım
bu bebişler şimdiden parmaklarında oynatıyolar
hüma çok nazlı olcak bencebi geliyorum diyo bi duruyo annesi
Bende sana bakmaya geldim canım iyimisin??
Dün o telaşada sanki lavman yapıyorlar yazdığını gördüm dedim heralde doğurdu bu kızçe..
İnşallah Hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza az kaldı senin haftanda güzel maşallah kilosuda güzel sıkıntı olmaz Allah'ın izniile..
Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kızım 2600 gr olmuş 36+6 yız. Haftaya salı 37+6 olucaz ve o gün sezeryan günümü belirlicez sanırım 38 i doldurunca alacak bebeğimi makat geliş ters o yüzden 40 ı doldurmasını beklemeyecek . Ama ben yine de biraz daha dursun isticem:)
Bem 61 kg işe başladım hamileliğe 71 kg oldum şuanda keşke hepsi gitse doğumda yine 61 kalsam :)
Kızlar 38 de sezeryan olucam sütüm gelmezse ne yapmalıyım?
20 kasım da 38+0 oluyorum ondan sonraki 4-5 gün içinde benim doğumum da olacak :)
18 kasım da kim doğuruyodu bakim :) sonra da ben varım sırada.
Bu arada mtaa naaptı doğdumu bebişimiz? Geçmiie bakmadan direk yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?