2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Heeey 18 kasım da ben varım :) gerçi bu sabahki nst de yine sancı çıktı yine yatmaya devam ve bol su içmem gerekiyomuş. 6 güncük daha dayanması lazım ben kendimi 18 ine hazırladım :)

Heeey 18 kasım da ben varım :) gerçi bu sabahki nst de yine sancı çıktı yine yatmaya devam ve bol su içmem gerekiyomuş. 6 güncük daha dayanması lazım ben kendimi 18 ine hazırladım :)

kurabiyelerle uğraşmaya devam edersen beklemez canım haberin olsun yorma kendiniiii

Kıymalı sivri biberi salça ve domates rendeli soslu makarna yaptım
Ohhhh üzerinde pul biber ekip yedim

teşekkürler arkadaşlar söylediklerinizi yazdım, eşimi sıkıştırırım artık, oda annesine der, son ayı yatması lazım tehlikeli, erken doğum riski var, ilgilenemeyiz, eşimde rahat edemez der, çok çok çok sağolun yanıtlarınız için. inanın çok yardımcı oldunuz, Allah razı olsun, kolay ve güzel doğumlar nasip etsin, aralık annelerine.

Kızlar Cuma günü tekrar kontrolüm var . Doktor bu kez nts ye gireceksin dedi . Bu nts için muayene ücreti dışında ücret ödeniyor mu ?

maalesef ben her hafta giriyorum ve her hafta veriyorum..25+ muayene..mıayenne bir hafta veriyorum bir hafta vermiyorum..ama nst her seferindesanki ne yapıyolarsa....

Slm kizlar 23 kasima günümüzü aldik hayirlisiyla.bugün 37 bitti.3400 olmuş oglusum.epidural olucam çok tirsiyorum.

ANILLL...canım mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun...oğluşunla..kocişinle nice mutlu yıllara...

kızlar grip oldum evde yatıyorum...canımda sıcak sütlaç istiyo:)) kalksam yapsam hiö sütlaçta yapmadım ne beceriksiizim dimi...

resmin biri yine yan çıkmış, çevirip koyuyorum yine yan.. neyse bunlar şerbet bardaklarım işte. o nazar boncuklarını keçeden yaptım öylesine koydum tepsinin köşelerine, sizce onları oraya yapıştırayım mı? birde bu fırfırların üstüne kurdela yapıştırayım diyorum olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…