Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kızım 2600 gr olmuş 36+6 yız. Haftaya salı 37+6 olucaz ve o gün sezeryan günümü belirlicez sanırım 38 i doldurunca alacak bebeğimi makat geliş ters o yüzden 40 ı doldurmasını beklemeyecek . Ama ben yine de biraz daha dursun isticem:)
Bem 61 kg işe başladım hamileliğe 71 kg oldum şuanda keşke hepsi gitse doğumda yine 61 kalsam :)
Kızlar 38 de sezeryan olucam sütüm gelmezse ne yapmalıyım?
20 kasım da 38+0 oluyorum ondan sonraki 4-5 gün içinde benim doğumum da olacak :)
18 kasım da kim doğuruyodu bakim :) sonra da ben varım sırada.
Bu arada mtaa naaptı doğdumu bebişimiz? Geçmiie bakmadan direk yazdım.
Heeey 18 kasım da ben varım :) gerçi bu sabahki nst de yine sancı çıktı yine yatmaya devam ve bol su içmem gerekiyomuş. 6 güncük daha dayanması lazım ben kendimi 18 ine hazırladım :)
Heeey 18 kasım da ben varım :) gerçi bu sabahki nst de yine sancı çıktı yine yatmaya devam ve bol su içmem gerekiyomuş. 6 güncük daha dayanması lazım ben kendimi 18 ine hazırladım :)
teşekkürler arkadaşlar söylediklerinizi yazdım, eşimi sıkıştırırım artık, oda annesine der, son ayı yatması lazım tehlikeli, erken doğum riski var, ilgilenemeyiz, eşimde rahat edemez der, çok çok çok sağolun yanıtlarınız için. inanın çok yardımcı oldunuz, Allah razı olsun, kolay ve güzel doğumlar nasip etsin, aralık annelerine.
maalesef ben her hafta giriyorum ve her hafta veriyorum..25+ muayene..mıayenne bir hafta veriyorum bir hafta vermiyorum..ama nst her seferindesanki ne yapıyolarsa....
resmin biri yine yan çıkmış, çevirip koyuyorum yine yan.. neyse bunlar şerbet bardaklarım işte. o nazar boncuklarını keçeden yaptım öylesine koydum tepsinin köşelerine, sizce onları oraya yapıştırayım mı? birde bu fırfırların üstüne kurdela yapıştırayım diyorum olur mu sizce?