- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
çok sorumsuzca eşime anlattım şoke oldu.Valla sorma anil bugunu asla unutmam heralde yasadigin o panik ve stresi allah bilir.
Anilcim bu arada nice mutlu yillara allah oglusun esinle beraber mutlu saglikli sikintisiz yillar gecirmenizi dilerim
Bende iyi ki sizleri tanımışım canım arkadaşlarımmmm..Canım iyi ki doğmuşsun :))
Bebişinle ve eşinle upuzun sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun..
Öpüyorum çok
kardelenncimmm..Doğum günün kutlu olsun anıll ailenle nice senelere inşallah..
ben hafta da 1 kere yiyebiliyorum haftada 3 yememiz lazımdı son 3 ay ama nerdeeekızlar ben çok balık yiyemiyorum artık siz ne durumdasınız bide sütde pek içmiyorum bi arkadaşa günde bi litre süt iç demişte doktor ben hiç o kdar içmedim valla
Dünden beri giremedim. Nst deyim mide yanmasından yatamadim. 2 defa oturdum baştan başladı. Naneli şeker aldım. Biraz yanma geçti. Şimdi nstdeyim. Doktoruma gösterecem bakalım sancı çıkacak mi? Dün çok fena sancılandim. Saatler sürdü. Ama şuan öyle sancı yok.
Kasılma neymiş sancı neymiş dün gece öğrendim.
Yaaa son günlerde cok aklıma geliyordu
Bebeği nasılmış bi ara testleri fln iyi degildi.
Allah bağışlasın..
Sen nerden duydun gizo sana mı yazdı
Bende episiz normal istiyorum darısı başıma
Başımıza olsun Cnm
kızlar şu linkteki şeker sepetine bakar mısınız? sizce verilen ölçüler komple bisikletin ölçüsü müdür? sepet kısmı çok mu küçüktür? içine bebek şekerlerini koymak için beğendim.
06-M Hasır Bisiklet (1 ad)
selam aralık anneleri,
şubat annesi olacağım inşallah. sizi de takip ediyorum zaman zaman. aranızda gebelik diyabeti çıkan ve diyet yapan var mı, varsa bebeğinin gelişimi nasıl? bende ne yazık ki gebelik diyabeti çıktı ve bir kaç gündür diyete başladım. her gün 6 kez kan alıp cihazla kan şeker ölçümü yapıyorum.umarım insüline gerek kalmadan diyetle halledilecek. ama yine de bebeğin beslenmesi içimde bir şüphe. aranızda bana yardımcı olacak benzer şeyler yaşayan varsa, deneyimlerinden faydalanmak isterim,
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim
Eki Görüntüle 858680 Eki Görüntüle 858679
resmin biri yine yan çıkmış, çevirip koyuyorum yine yan.. neyse bunlar şerbet bardaklarım işte. o nazar boncuklarını keçeden yaptım öylesine koydum tepsinin köşelerine, sizce onları oraya yapıştırayım mı? birde bu fırfırların üstüne kurdela yapıştırayım diyorum olur mu sizce?
ne güüüzel şeyler yazmışsın canım yaakızlar dün dinlediklerimden paylaşıyım da mama eşittir ilaç bunu unutmayın diyoo
marketlerde bile mamaların ön raflarda ve çok gözönünde olması doğru değilmiş marketi uyarma hakkınız var dedi
anneler ya sütüm olmazsa ya yeterli emziremezsem diye düşünmemeli hep bol sütü olcağını hayal etmeli sütü beyin üretime geçiriyo dedi
hastane çantasına hangi mamayı alıp koysam diye düşünmek bile baştan 1-0 yenik başlamak o bebek açısından dedi
anne onu emzirmeyi hayal etceğine ne mama alsamı düşünüyo ne yazıkki dedi
merak etmeyin bebişler hastanede hiç bi şekilde aç kalmaz her türlü kontrol altında olcaklar,
mühim olan siz anne sütünün değerini bilin ve ondan mahrum etmeyin bebeklerinizi didiii
anne sütü kolayca hazmedildiği için sık sık acıkır ve ilk aylar sık sık meme teklif edilir bebeğe dedi
mama yiyen bebek yer ve uyur çünkü hazmı uzun ve zor olur mama mideye löp diye oturur dedi
ısrarla mama=ilaçtır dedi
büyük göğüs küçük göğüs sütün miktarına etki etmez ve süt ısrarla emzirmeye devam etmekle artarmış
ilk 1 ay emzik te biberon da önermiyoruz dedi
biberondan kolayca akan sütü yutan bebek meme verilince süt sağma işine sabırsız dayanıp kolayı istiyormuş
halbuki memeden emmek çene kaslarını güçlendirip, diş ve dişeti rahatsızlıklarının önüne geçiyormuş
anne açısından emzirmenin faydalarını anlatmakla bitiremedi zati
inşallah bol bol sütümüz olur ve cukkudu cukkudu emen bebişlerimiz
bu ne saçmalıktır yaa!!!evet canım:26:
muayeneden önce 30 ödüyorum nstyae giriyorum sonra muayene ücretini ödeyip muayene oluyorum
Aral ben oluyorum sanırım=))Aral'ım canımmm iyiki doğdunnnnn,doğum günün kutlu olsun Zuzu..
Bundan sonra Rabbim üzüntü sıkıntı yaşatmasın bir ömür mutlu olman dileğimle..
resmin biri yine yan çıkmış, çevirip koyuyorum yine yan.. neyse bunlar şerbet bardaklarım işte. o nazar boncuklarını keçeden yaptım öylesine koydum tepsinin köşelerine, sizce onları oraya yapıştırayım mı? birde bu fırfırların üstüne kurdela yapıştırayım diyorum olur mu sizce?
Ben 9 dan geç hiç aramadımkızlar doktorunuza istediğiniz saatte ulaşabiliyormusunuz? ben özel hastaneye gidiyorum.Gece ulaşılamıyor.gece sancım olursa yada suyum falan gelirse ne yapacağım.korkmaya başladım.c.tesi doktorumla konuşacağım.heryerde böylemi acaba
bana da dün 2 tane uyku seti geldi korumalı foto atarımşimdi attım hayatım 30 derece elde yıkamaya attım 40 dk 1000 devir.sıvı deterjan koydum friendlymi ne toz bunlarda kalıntı yapmıştı bende büyük beşiğin tekstillerinde ondan sıvı koydum
Kurdele iyi olur ufak bir süs de yapıştır
cnm bence cok guzel kecelerde öyle cok guzel durmuş
Kurdela yerine minik figürler var onlardan da koyabilirsin
bide o fırfırlı şey lastikli mi
Kıymalı sivri biberi salça ve domates rendeli soslu makarna yaptım
Ohhhh üzerinde pul biber ekip yedim
ohhhGizemmmm çikolatalarımızı sipariş ettikkkk
Herhangi bi arama fln yapıyorlar mı
Mail adresime sipariş numarası fln yollamışlar
bu kız çok yaramaz deniz çok ne yapsak durdursak yaa=)benim canım ne istedi biliyomusun söyledim yicem
kfc
bence yapıştır canım güzel olmuş.yoksa tepsi sade kalır..
anılllll görmedın mı benı kutladım ama tekrarlıyım:))musmutlu yıllara canım..... bakalım akşama görümcenler ne getirecek...
cnm arkadaşım görmem mi gördüm cevap yazcam d aayazamadım ancak okuyup okuyup yazıyorum kıyamam sana=))ANILLL...canım mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun...oğluşunla..kocişinle nice mutlu yıllara...
kızlar grip oldum evde yatıyorum...canımda sıcak sütlaç istiyo:)) kalksam yapsam hiö sütlaçta yapmadımne beceriksiizim dimi...
Kalbim çarpmasa sıkıntı yok zor nefes alıyorum gögüs kafesim sıkışıyor..bende 2 haftadır nidilat kullanıyorum.Ateş basması,tansiyon düşüklüğü,baş ağrısı ve mide bulanması yapıyor.daha 10 gün içeceğim çok sıkıcı
Aral ben oluyorum sanırım=))
Rabbim hiç birimize üzüntü sıkıntı vermesin
Ağız tadı versin ccanım benim.
Amin tüm dileklerine..
Teşekkür ederim canım arkadaşımmm...
Amin canımmmm..
papatya doğum günün kutlu olsun, yavrun ve eşin ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.
Amin canımmmm.Seninde evladınla kutlama geçirmek nasip etsinn kuzummm...dogum günü olan bayanlarr taze anne adayları :)) dogum günleriniz kutlu olsun evlatlarınızla kutlamak nasip olsun bundan sonra inşallahh
cnm arkadaşım görmem mi gördüm cevap yazcam d aayazamadım ancak okuyup okuyup yazıyorum kıyamam sana=))
çok teşekkür ederim güzel dileklerinee..
Allah sanada bir ömür sağlık huzur ağız tadı versin ailenle birlikte
görümcemler dün akşam geldiler cnm.
anneme de haber vermişler kapıyı açtık pastaya mumları dikip yakmışlar=)
süpriz yaptılar.daha ne olsun düşünmeleri yeter=))
Geçen sene hiç aramadılar ya acısını çıkarttılar.günah çıkarttılar daha doğrusu=)
Smile | Funnababy
My Bear | Funnababy
Baloon | Funnababy
kızlar bunları beğendim ama hangisini alim sizce karar veremedim.
anıllll senin de doğumgünün kutlu olsun hayatım nice mutlu huzurlu senelere... :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?