2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bence 3. daha güzel

bardakların güzel olmuş eline sağlık, üstüne küçük ahşap figürler daha hoş durur bence
nazarlık da hoş durmuş köşede bence yapıştır

şu gibi minik süsler var, bu ahşapmış cam gibi şeffaf plastik olanları falanda var aslında çok çeşit var da tek tek link atmam gerekiyor bir minik süs için uğraştırmayayım sizleri. bebek şekerine karar verdiğimde bişeyler seçecem artık.

teşekkür ederim.

Doğum günün kutlu olsun Anılcım, nice nice uzun, güzel, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle birlikte geçecek yıllar dilerim
Güzel anne,tatlı hamiş=))
Teşekkür ederim...
Allah hepimize sevdiklerimizle geçireceğimiz yıllar nasip etsin.Hayırlıı doğumlar evlatlar nasip etsin...

Anıııllll iyi ki doğmuşsun canım çekirdek ailenle nice güzel yeni yaşların olsun inşallah :) bütün sıkıntılar uzaklaşsın sizden . . herşey gönlünce olsun canım :)
Oy benim kaderdaşım=)))
teşekkür ederim güzel dileklerine
aynısı benim içinde geçerli...
Seninde her şey ,her gönlünden geçen dilediğince olsun.

parmakların artık hiç mi bükülmüyor benimde öyle.çay bile koyamıyorum.ocakta yemeği kaldıramıyorum tutmuyor parmaklar
bitmiş durumda=((

cnm neler olmuş öyle ya...
çıktı mı sancı ne yaptın merak ettim seni.
bundan sonra birşey yazmamışsın kuzum?????

TUGBAYA bence3. canım ben renkli şeylerden hoşlanırım da=)
hem kıza hem erkeğe kullanılır 3 ü de...

Senin doktorun ismi ne canım.700 iyi sezeryan için ama doktor dikişi nasıl acaba?dikişler çok önemli biliyorsun.benim ikinci dikiş olacak ilkinden çok memnunum ikincidende memnun kalmak istiyorum.

Bu da bana dün gelen uyku setleri.
Çok beğenmedim ama almışlar artık.Parasını ben vercem al dedim kv ye.
1. linens 88
2. si cotton boX 75 TL

Senin doktorun ismi ne canım.700 iyi sezeryan için ama doktor dikişi nasıl acaba?dikişler çok önemli biliyorsun.benim ikinci dikiş olacak ilkinden çok memnunum ikincidende memnun kalmak istiyorum.

Fatih Birol benim drum zorunlu sezaryan 700 kendi isteğinle 1200 canım
Orda hastalarıyla konuşuyorum genelde memnunlar bilemiyorum canım nedesem yalan olur kendim yaşamadım çünki..

Bezelyem vardı öğlen yidim şimdide ne yemek yapsam çok üşeniyorum püff
Arkadaşım aradı gelickmiş en iisi bir kuymak ve ıspanaklı börek yapim ben

Güzeller neden beğenmedinki ben beğendim değişik değişik kullanırsın odandada şık durur bunlar..uygun renkler..

Kızlar acayip şiddetli bir şekilde belim ağırıyor ve karnımın içi acıyo gibi sancımı acep nadilat 6 da içicem zaman geçince başlıyor..
Yarında ağdaya gidiyim ben hemen bu bebek durmıycak gibi..
Birde açıklığa bakmıştı ebe inşallah mudahale edince açılmam olmaya başlamamıştır..
Bir an önce eksikleri tamamlamalıyım daha odanın tülü avizesi halısı yok halılarımı topladım onları yıkamaya vermedim 1 haftada geliyomuş..
of yaa

Son düzenleme:

rica ederim canım
uğraştırmak ne demek ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Güzel anne,tatlı hamiş=))
Teşekkür ederim...
Allah hepimize sevdiklerimizle geçireceğimiz yıllar nasip etsin.Hayırlıı doğumlar evlatlar nasip etsin...

Amin canım inşallah

Bu da bana dün gelen uyku setleri.
Çok beğenmedim ama almışlar artık.Parasını ben vercem al dedim kv ye.
1. linens 88
2. si cotton boX 75 TL
Eki Görüntüle 858733 Eki Görüntüle 858734

turkuaz güzelmiş
ama benim takıldığım şey kv neden torununa aldığı şeyin parasını alıyor senden

Güzeller neden beğenmedinki ben beğendim değişik değişik kullanırsın odandada şık durur bunlar..uygun renkler..
aa neyini beğenmedin çok güzeller bence:44:
turkuaz güzelmiş
ama benim takıldığım şey kv neden torununa aldığı şeyin parasını alıyor senden
2.kız olsa bu maviyi ve elimdeki maviyi kullanamam.
3 uyku setim var 2 si mavi
saçma bence...
krem olan zaten soluk soluk odamla hiç uymaz odamı biliyorsunuz cıvıl cıvıl krem hariç her rrenk uyardı yeşil mor kırmızı sarıı..
zaten bunları 2 sen ya kullancam ya kullanmıcam yatağım büyüyen yatak
büyütünce hepsi hoooppppp kalkcak.
neyse

aman canım boşver alsın parasını zaten sonra her yerde ilan yayın yapıyor..millete iyi gözükmek için
bir alır bin anlatır hiç çekemem onlardan birşey istemiyorum.

Dün gelmiş kendisine aldığı kırışıklık önleyici kremleri ANNEME anlatıyor.(hepimiz ordayız)
görümceme aldığı saç bakım yağlarını
" çok güzel kozmetik şeyler aldım eminönünden" diyo.
bize gelince 5 kuruşları yok 5 kuruş..

muhtaç değilim onlara almasınlar.ifrit oluyorum

Fatih Birol benim drum zorunlu sezaryan 700 kendi isteğinle 1200 canım
Orda hastalarıyla konuşuyorum genelde memnunlar bilemiyorum canım nedesem yalan olur kendim yaşamadım çünki..

Ben erdemde doğum yaptım yine orda düşünüyorum bi aksilik çıkarsa diye ikinci bi alternetif olsun istiyorum aklımdateşekürler cevabın için.

slm hamişler bugun kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür
şimdi sizler benden biraz öndesiniz sizden bilgi alıyorum dogumu yaklaşanlar daha önce dogum yapanlara bi sorum var
normal dogumda ıkınma metodu varmı gülmeyin sakın ablam ıkınırken hemoroid oldu çok çekti bende de ufak bi parça var yanlış ıkınma ile onu büyütürüm diye korkuyorum bu ıkınma nasıl olacak pelvis kaslarımı günlük çalıştırıyorum onun dışında ne yapabilirim
bu arada rabbim evladın rızkını vermeye başladı çok şükür bazı alamadıgımız eşyaları eşimin iş yerinden arkadaşları hediye aldı oğluşumun çok şükür herşeyi tamamlandı

Ben erdemde doğum yaptım yine orda düşünüyorum bi aksilik çıkarsa diye ikinci bi alternetif olsun istiyorum aklımdateşekürler cevabın için.

Erdemde ablamlar teyze kızları arkadaşlarım yaptı çakmak erdem doğum yaptı 1 taneside normal doğum yapmadı hep sezeryan dr kim??
Sadece bir t.kızı normal yaptı oda çok zorladı dr yapamazsın bebek çok büyük normal olmaz dedi ama doğa doğa bebek 3.300 doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…