- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
bence 3. daha güzel
bardakların güzel olmuş eline sağlık, üstüne küçük ahşap figürler daha hoş durur bence
nazarlık da hoş durmuş köşede bence yapıştır
Amin canımmmm.Seninde evladınla kutlama geçirmek nasip etsinn kuzummm...
10 u deniz
11 i asya
12 si ben=)
sıradaki kiimmmm=))
Güzel anne,tatlı hamiş=))Doğum günün kutlu olsun Anılcım, nice nice uzun, güzel, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle birlikte geçecek yıllar dilerim
Oy benim kaderdaşım=)))Anıııllll iyi ki doğmuşsun canım çekirdek ailenle nice güzel yeni yaşların olsun inşallah :) bütün sıkıntılar uzaklaşsın sizden . . herşey gönlünce olsun canım :)
cnm neler olmuş öyle ya...Dünden beri giremedim. Nst deyim mide yanmasından yatamadim. 2 defa oturdum baştan başladı. Naneli şeker aldım. Biraz yanma geçti. Şimdi nstdeyim. Doktoruma gösterecem bakalım sancı çıkacak mi? Dün çok fena sancılandim. Saatler sürdü. Ama şuan öyle sancı yok.
Kasılma neymiş sancı neymiş dün gece öğrendim.
Evet canım Kartal umut hepsi normal doğumu destekliyor
Ümmü gülsüm çokk zorluyor normal doğum için
Birsen zorlanmadan olmuyorsa sezaryan yapıyor ama Fatihi bilemiyorum onda doğum yapan biri ile görüşmedim henüz..
Hatane odaları ve personel çok ılımlı çok ilgili geçekten..
Doğum fiyatları şöyle normal doğum:700+1 gün yatış sezaryan zorunlu:700+2 gün yatış. kendi isteğinle ise 1300 sezaryan..
Yani normalle sezaryan aynı fiyat..
Bence Ümmü gülsüm ile görüşebilirsin..
Benim başka bir sıkıntım oldu onunla o yüzden tartıştık ona gitmiyorum ama çookk iyi bir insan..
Bu da bana dün gelen uyku setleri.
Çok beğenmedim ama almışlar artık.Parasını ben vercem al dedim kv ye.
1. linens 88
2. si cotton boX 75 TL
Eki Görüntüle 858733 Eki Görüntüle 858734
Senin doktorun ismi ne canım.700 iyi sezeryan için ama doktor dikişi nasıl acaba?dikişler çok önemli biliyorsun.benim ikinci dikiş olacak ilkinden çok memnunum ikincidende memnun kalmak istiyorum.
kurabiyelerle uğraşmaya devam edersen beklemez canım haberin olsun yorma kendiniiii
http://www.ekoorganik.com/kategori/...i/friendly_organic_camasir_deterjani_590.aspx
bunu al kuzucum ben çok beğendimmm
1. linens 88
2. si cotton boX 75 TL
aa neyini beğenmedin çok güzeller bence:44:
Eki Görüntüle 858719
şu gibi minik süsler var, bu ahşapmış cam gibi şen ffaf plastik olanları falanda var aslında çok çeşit var da tek tek link atmam gerekiyor bir minik süs için uğraştırmayayım sizleri. bebek şekerine karar venrdiğimde bişeyler seçecem artık.
teşekkür ederim.
Güzel anne,tatlı hamiş=))
Teşekkür ederim...
Allah hepimize sevdiklerimizle geçireceğimiz yıllar nasip etsin.Hayırlıı doğumlar evlatlar nasip etsin...
1. linens 88
2. si cotton boX 75 TL
yok mervecim malı çok güzel..Turkuaz olanjna bayildim canim sen neden beğenmedin ki mali mi kötü
Güzeller neden beğenmedinki ben beğendim değişik değişik kullanırsın odandada şık durur bunlar..uygun renkler..
aa neyini beğenmedin çok güzeller bence:44:
2.kız olsa bu maviyi ve elimdeki maviyi kullanamam.turkuaz güzelmiş
ama benim takıldığım şey kv neden torununa aldığı şeyin parasını alıyor senden
Fatih Birol benim drum zorunlu sezaryan 700 kendi isteğinle 1200 canım
Orda hastalarıyla konuşuyorum genelde memnunlar bilemiyorum canım nedesem yalan olur kendim yaşamadım çünki..
Ben erdemde doğum yaptım yine orda düşünüyorum bi aksilik çıkarsa diye ikinci bi alternetif olsun istiyorum aklımdateşekürler cevabın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?