2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
benimde çamlıca erdem de tam 8 tane tanıdığım doğum yaptı..hem bizim civara yakın hem fiyatları uygun diye çok tercih edilen bir hastane.
8 i de hep sezeryan
nedense son anda sezeryana aldılar hep bi bahaneyle.ya doğru ya yanlış bilemem ama normal doğum hiç duymadım..

doğrudur.benimki isteğe bağlı sezeryandı o yüzden normal isteyenler başka hastahaneyebenim doktorda bi arkadaşım normal doğurdu.o kadar sezeryana al diye bağırdı ama almadı doktorum herşey yolunda neden sezeryana alayım dedi ve doğurttudikişlerimde hiç sorun yaşamadım iki sene sonra tekrar hamileyim tekrar aynu doktora yaptıracağım inşallah

doktordan geldim moralim çok bozuk 35h+4 gunluguz sata göre ultrasona göre 33 hafta. 2130 gr olmuş 1 haftada 30 gr almış. doktorun dediği hafta geriliği yüzünden gelişimi durmuş gibi çok az bu yüzden perşmebe nst kont cuma dr. kont. olck o zamana kdr açılma sancı su gelmesi olmazsa . cumartesi yada pazar 37 .haftadan gün almış olalım diıo 36+1 falan olalım diyo yani cumartesi doguma alabilir benii çok mutsuzum çok cnm sıkıldı napıcam bilmiyorumm

kıyamam ya dur bakalım...
sonuçta kocaman oldular artık.
sezeryanla alsalar bile sıkıntı olmaz ki tatlım..
dr lar her zaman en kötüsünü söyler..şak diye.
bebeğini kucağına alman için üzülecek birşey yok yapma böyle=(
dur bakalım belki kiloyu yanlış hhesapladı inan bak benim bi ölçtü 2450 bi ölçtü 2250
ciddi söylüyorum oynama çok oluyor.kendini sıkıp sancı getirtme=((
moral için demiyorum başıma geleni anlatıyorum cnm...

Benimkide 2 hafta geriden gidiyor.herşeyin hayırlısı inşallah ikimizinkide kilo alır tekrar.ben hem devlete hem özele gidiyorum ikiside 2300 dedi cumaya kadar kilo almazsa benim doğumda olur yakında.ben 37 haftalığım ama daha küçük haftasına göre

ya artık nasip gerisi de insan üzülüyo 37.haftaya gelseydık en azından şu hafta geriliği olmasaydı 2500 olsaydı ne ibliyim iştee artık onları geçtiktee rabbimden inşallah sağlıklı olur küvezde çok kalmasına gerek olmaz inşallah ne bileyim bilmiyorum çok canım sıkıldı moralim bozulduu ..

benim özelde doktorum bende hep başından beri olumsuz adam zaten. önceden benim 25 haftalık ikiz kaybım var aynı doktorum diyodum acaba titizleniyomu üstüme ama hep moral bozuk hep normalde çalışıyorum ben ama 2 ay oldu evdeyim heyet raporu . şimdi dogum izni yani burnumdan geldi hamilelik bi zevkle yapamadım hiç bişeyi. bir kontrolde iyi şeyler duydum diğer kontrolde olumsuz şeyler yoruldum yıprandım artık inşallah sağlıgı yerinde olur tek dileğim bu artıkk.

Allah herkesin yardımcısı olsnn...

Bence içinizi ferah tutun haftası sonuçta ilerlemiş bebişin.... Doğduğunda kısa sürede toparlar zaten... Ne güzel az kalmış bebeğinizi sağlıkla kucaklamaya

Kızlar nasılsınız doğuran falan var mi Bizde herşey yolundaymis. Yalancı sancılar oluyomuş bende. Doğum tarihimizi 29 kasıma aldı doktor.

Bence içinizi ferah tutun haftası sonuçta ilerlemiş bebişin.... Doğduğunda kısa sürede toparlar zaten... Ne güzel az kalmış bebeğinizi sağlıkla kucaklamaya

daha erken ama kilosu az haftası kuçukk yenı dogan sorunu kuvezde kalmaa bı suru şeyy ollblrr :((

ınss saglıklı olurr

cnnm hiç sıkma canını yakınım 32.haftada 2 kilo doğurdu bebeğini kuveze bile girmedi.. sen cumaya kadar yiyeceklerine dikkat et bol bol muz, ceviz, peynir ye ben de oyle yapıyorum:) inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın bir sıkıntı yaşamazsın.

Son düzenleme:
Esracım hiç gözükmüyorsun..
Kızına isim buldunuz mu adı ne olcak
Hepimiz doğurmaya başladık vallahi :)
Allah guzel dogum hikayeleri paylaşmamızı nasip etsin

Cnimmm yaaa cok girmedigim icin yoklugum farkedilmiyor zannediyodim. Duygulandim bak si,mdi...

Kizin Halaaaa bi adi yok bulamiyorim...

Calismaya devam 1 aralikta izne ayrila am 12-15 aralikta doguma gircemm insallah...

Senin oglanfa ali kerem ol akmis cook begendim....esmin kuzezenin adi..coook zeki bi cocuk...liseye gidiyor..

Gizemmmm kiz hazirliklarinnn muhtesem. Bndan sonra sen dogum organizasyonlarinaaa basla bence. Hem zevklisin.....

Ya cnn needed uzuluyorsun benim kiz 36 haftalik dodgy direk koynuma verdiler

Fazla uzme kendini yiyeceklerne dkkat et...nasilsa is olacagina varir.o zamana kadar biraz daha olsa tamammm..

Lutfen uzm kendini

abimde bende 7 aylık 2100 kg doğmuşuz,abim 1 gün küvezde kalmış ben girmemişim zeynep kamilde doğum yapmış annem..
ki şimdi herşey tıp çok ilerledi..
bikaç gün küvezde kalır belki ama onun dışında Allahın izniyle bişeycik olmaz.. sağlığı yerinde olur bebeğin kucağında evinize gidersiniz:)
canımm korkma lütfen...
doğuma kadar ızgara kırmızı et ye bak ısrarla söylüyorum faydasını görüceksin şu kısa zamanda..

Denizz

Asyaaa

Anilll

Dogum guniz kutlu olsunn ..

Bizmde 17 kasim evlilik yildonumuz
19Aralik da benim dogum gunummmm..

Kizlarrr ben hic hzirlik yapmafm cikolata kurabiye suslerr falan ...gecmis benden demekkiii...

Daha tac bile almadim.kiyagetleri hazirrr..o kadar..

Dalan roxy marka kullniyodum cagandayken..ama bi kac markete baktim yoktu. Siz nerden aldinizzzzz..

kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.ben de geçen yıl aralık annesi olmayı planlarken güzel kızım 37+5 de 24 kasım öğretmenler günü hediyem oldu
inşaallah hepiniz sağsağlim alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

esracım sanırım bahsettigin deterjan?? ben dalinin sıvı deterjani ve yumusaticisi ile yikadim kiyafetlerini. ama makineye cok az koydum her ikisini de. bi de guzelce guneslendirdim keskin kokusu olmasin dedim belki bebise dokunur falan. az da olsa misler gibi kokuyolar simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…