- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
benimde çamlıca erdem de tam 8 tane tanıdığım doğum yaptı..hem bizim civara yakın hem fiyatları uygun diye çok tercih edilen bir hastane.Erdemde ablamlar teyze kızları arkadaşlarım yaptı çakmak erdem doğum yaptı 1 taneside normal doğum yapmadı hep sezeryan dr kim??
Sadece bir t.kızı normal yaptı oda çok zorladı dr yapamazsın bebek çok büyük normal olmaz dedi ama doğa doğa bebek 3.300 doğdu
Erdemde ablamlar teyze kızları arkadaşlarım yaptı çakmak erdem doğum yaptı 1 taneside normal doğum yapmadı hep sezeryan dr kim??
Sadece bir t.kızı normal yaptı oda çok zorladı dr yapamazsın bebek çok büyük normal olmaz dedi ama doğa doğa bebek 3.300 doğdu
doktordan geldim moralim çok bozuk 35h+4 gunluguz sata göre ultrasona göre 33 hafta. 2130 gr olmuş 1 haftada 30 gr almış. doktorun dediği hafta geriliği yüzünden gelişimi durmuş gibi çok az bu yüzden perşmebe nst kont cuma dr. kont. olck o zamana kdr açılma sancı su gelmesi olmazsa . cumartesi yada pazar 37 .haftadan gün almış olalım diıo 36+1 falan olalım diyo yani cumartesi doguma alabilir benii çok mutsuzum çok cnm sıkıldı napıcam bilmiyorumm
doktordan geldim moralim çok bozuk 35h+4 gunluguz sata göre ultrasona göre 33 hafta. 2130 gr olmuş 1 haftada 30 gr almış. doktorun dediği hafta geriliği yüzünden gelişimi durmuş gibi çok az bu yüzden perşmebe nst kont cuma dr. kont. olck o zamana kdr açılma sancı su gelmesi olmazsa . cumartesi yada pazar 37 .haftadan gün almış olalım diıo 36+1 falan olalım diyo yani cumartesidoguma alabilir benii çok mutsuzum çok cnm sıkıldı napıcam bilmiyorumm
kıyamam ya dur bakalım...
sonuçta kocaman oldular artık.
sezeryanla alsalar bile sıkıntı olmaz ki tatlım..
dr lar her zaman en kötüsünü söyler..şak diye.
bebeğini kucağına alman için üzülecek birşey yok yapma böyle=(
dur bakalım belki kiloyu yanlış hhesapladı inan bak benim bi ölçtü 2450 bi ölçtü 2250
ciddi söylüyorum oynama çok oluyor.kendini sıkıp sancı getirtme=((
moral için demiyorum başıma geleni anlatıyorum cnm...
Benimkide 2 hafta geriden gidiyor.herşeyin hayırlısı inşallah ikimizinkide kilo alır tekrar.ben hem devlete hem özele gidiyorum ikiside 2300 dedi cumaya kadar kilo almazsa benim doğumda olur yakında.ben 37 haftalığım ama daha küçük haftasına göre
doktordan geldim moralim çok bozuk 35h+4 gunluguz sata göre ultrasona göre 33 hafta. 2130 gr olmuş 1 haftada 30 gr almış. doktorun dediği hafta geriliği yüzünden gelişimi durmuş gibi çok az bu yüzden perşmebe nst kont cuma dr. kont. olck o zamana kdr açılma sancı su gelmesi olmazsa . cumartesi yada pazar 37 .haftadan gün almış olalım diıo 36+1 falan olalım diyo yani cumartesi doguma alabilir benii çok mutsuzum çok cnm sıkıldı napıcam bilmiyorumm
Bence içinizi ferah tutun haftası sonuçta ilerlemiş bebişin.... Doğduğunda kısa sürede toparlar zaten... Ne güzel az kalmış bebeğinizi sağlıkla kucaklamaya
Esracım hiç gözükmüyorsun..
Kızına isim buldunuz mu adı ne olcak
Hepimiz doğurmaya başladık vallahi :)
Allah guzel dogum hikayeleri paylaşmamızı nasip etsin
Gizemmmm kiz hazirliklarinnn muhtesem. Bndan sonra sen dogum organizasyonlarinaaa basla bence. Hem zevklisin.....
abimde bende 7 aylık 2100 kg doğmuşuz,abim 1 gün küvezde kalmış ben girmemişim zeynep kamilde doğum yapmış annem..
ki şimdi herşey tıp çok ilerledi..
bikaç gün küvezde kalır belki ama onun dışında Allahın izniyle bişeycik olmaz.. sağlığı yerinde olur bebeğin kucağında evinize gidersiniz:)
canımm korkma lütfen...
doğuma kadar ızgara kırmızı et ye bak ısrarla söylüyorum faydasını görüceksin şu kısa zamanda..
Kizlarrr ben hic hzirlik yapmafm cikolata kurabiye suslerr falan ...gecmis benden demekkiii...
Daha tac bile almadim.kiyagetleri hazirrr..o kadar..
Dalan roxy marka kullniyodum cagandayken..ama bi kac markete baktim yoktu. Siz nerden aldinizzzzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?