Kizlarrr ben hic hzirlik yapmafm cikolata kurabiye suslerr falan ...gecmis benden demekkiii...
Daha tac bile almadim.kiyagetleri hazirrr..o kadar..
Dalan roxy marka kullniyodum cagandayken..ama bi kac markete baktim yoktu. Siz nerden aldinizzzzz..
doktordan geldim moralim çok bozuk 35h+4 gunluguz sata göre ultrasona göre 33 hafta. 2130 gr olmuş 1 haftada 30 gr almış. doktorun dediği hafta geriliği yüzünden gelişimi durmuş gibi çok az bu yüzden perşmebe nst kont cuma dr. kont. olck o zamana kdr açılma sancı su gelmesi olmazsa . cumartesi yada pazar 37 .haftadan gün almış olalım diıo 36+1 falan olalım diyo yani cumartesi doguma alabilir benii çok mutsuzum çok cnm sıkıldı napıcam bilmiyorumm
Aral ben oluyorum sanırım=))
Rabbim hiç birimize üzüntü sıkıntı vermesin
Ağız tadı versin ccanım benim.
Amin tüm dileklerine..
Teşekkür ederim canım arkadaşımmm...
Cnimmm yaaa cok girmedigim icin yoklugum farkedilmiyor zannediyodim. Duygulandim bak si,mdi...
Kizin Halaaaa bi adi yok bulamiyorim...
Calismaya devam 1 aralikta izne ayrila am 12-15 aralikta doguma gircemm insallah...
Senin oglanfa ali kerem ol akmis cook begendim....esmin kuzezenin adi..coook zeki bi cocuk...liseye gidiyor..
Gizemmmm kiz hazirliklarinnn muhtesem. Bndan sonra sen dogum organizasyonlarinaaa basla bence. Hem zevklisin.....
daha erken ama kilosu az haftası kuçukk yenı dogan sorunu kuvezde kalmaa bı suru şeyy ollblrr :((
ınss saglıklı olurr
eşim aradı şimdi gece 1 buçukta ortaköye çorba içmeye gidelimmi diyo arkadaşları aramış çok sevindim 2 insan yüzü görücem diye
slm hamişler bugun kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür
şimdi sizler benden biraz öndesiniz sizden bilgi alıyorum dogumu yaklaşanlar daha önce dogum yapanlara bi sorum var
normal dogumda ıkınma metodu varmı gülmeyin sakın ablam ıkınırken hemoroid oldu çok çekti bende de ufak bi parça var yanlış ıkınma ile onu büyütürüm diye korkuyorum bu ıkınma nasıl olacak pelvis kaslarımı günlük çalıştırıyorum onun dışında ne yapabilirim
bu arada rabbim evladın rızkını vermeye başladı çok şükür bazı alamadıgımız eşyaları eşimin iş yerinden arkadaşları hediye aldı oğluşumun çok şükür herşeyi tamamlandı
kızlar merhaba en başlarda çok girerdim ama kötü durumlardan çok etkilendiğimden çok giremedim sizlere yazamadım.
herkese hayırlı doğumlar olsun doğumlar yaklaştı ki doğum yapanlar olmuştur sanırım okuyamadım çok fazla geçmişi malum cok sayfa var :)
sizi bir konuda bilgilendirmek istedim .annelütfen.com diye bir siteden alışveriş yapma hatasında bulundum 1-3 gun kargo süresi diyor fakat kargoya verilmedi telefonlada kesinlikle ulaşılmıyor.napcam bilmiyorum 100 tl lık alışveriş yapmıştım.birde sikayetvar.comda bir sürü şikayet siz siz olun sakın ordan alışveriş yapmayın ne kdr uygunda olsa fiyatları uzak durun derim.
alışveriş yapan var mı acaba
burada İstanbul avcılar hospitalde doğum yapacak var mı kızlar
slm hamişler sorum var yine size:18: bgn nstye grdm kızımın hareketleri az kalpatışlarıda 120 130 civarı. doktor hiç beğenmedm sonuçları bidaha çekil dedi. bi daha çekildim yine aynı çıktı. öğleden snra yine gel çekil dedi. yine aynı çıktı yani kötü doktor üçündede böle çıkması normal değil doplwer isticem yoksa bnm içim rahat etmez dedi. bn hissediyorum hareketlerini arada ama demekki yeterli değil bide ilk gebelik acemiym. neyse hemen acilen dopler çekildim sonucu gösteremedim yrn sbh gtcem. baktım sonuça kordon dolanmış 1 kere yazıyo. ee nolcak şimdi(
kordon dolanması bebek anne karnındayken sorun teşkil etmez. normal doğumda sorun olabilir. hatta o da tek kordonda sorun olmaz bile diyorlar.
doktordan geldim moralim çok bozuk 35h+4 gunluguz sata göre ultrasona göre 33 hafta. 2130 gr olmuş 1 haftada 30 gr almış. doktorun dediği hafta geriliği yüzünden gelişimi durmuş gibi çok az bu yüzden perşmebe nst kont cuma dr. kont. olck o zamana kdr açılma sancı su gelmesi olmazsa . cumartesi yada pazar 37 .haftadan gün almış olalım diıo 36+1 falan olalım diyo yani cumartesi doguma alabilir benii çok mutsuzum çok cnm sıkıldı napıcam bilmiyorumm
2.kız olsa bu maviyi ve elimdeki maviyi kullanamam.
3 uyku setim var 2 si mavi
saçma bence...
krem olan zaten soluk soluk odamla hiç uymaz odamı biliyorsunuz cıvıl cıvıl krem hariç her rrenk uyardı yeşil mor kırmızı sarıı..
zaten bunları 2 sen ya kullancam ya kullanmıcam yatağım büyüyen yatak
büyütünce hepsi hoooppppp kalkcak.
neyse
aman canım boşver alsın parasını zaten sonra her yerde ilan yayın yapıyor..millete iyi gözükmek için
bir alır bin anlatır hiç çekemem onlardan birşey istemiyorum.
Dün gelmiş kendisine aldığı kırışıklık önleyici kremleri ANNEME anlatıyor.(hepimiz ordayız)
görümceme aldığı saç bakım yağlarını
" çok güzel kozmetik şeyler aldım eminönünden" diyo.
bize gelince 5 kuruşları yok 5 kuruş..
muhtaç değilim onlara almasınlar.ifrit oluyorum
slm hamişler bugun kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür
şimdi sizler benden biraz öndesiniz sizden bilgi alıyorum dogumu yaklaşanlar daha önce dogum yapanlara bi sorum var
normal dogumda ıkınma metodu varmı gülmeyin sakın ablam ıkınırken hemoroid oldu çok çekti bende de ufak bi parça var yanlış ıkınma ile onu büyütürüm diye korkuyorum bu ıkınma nasıl olacak pelvis kaslarımı günlük çalıştırıyorum onun dışında ne yapabilirim
bu arada rabbim evladın rızkını vermeye başladı çok şükür bazı alamadıgımız eşyaları eşimin iş yerinden arkadaşları hediye aldı oğluşumun çok şükür herşeyi tamamlandı
kızlar merhaba en başlarda çok girerdim ama kötü durumlardan çok etkilendiğimden çok giremedim sizlere yazamadım.
herkese hayırlı doğumlar olsun doğumlar yaklaştı ki doğum yapanlar olmuştur sanırım okuyamadım çok fazla geçmişi malum cok sayfa var :)
sizi bir konuda bilgilendirmek istedim .annelütfen.com diye bir siteden alışveriş yapma hatasında bulundum 1-3 gun kargo süresi diyor fakat kargoya verilmedi telefonlada kesinlikle ulaşılmıyor.napcam bilmiyorum 100 tl lık alışveriş yapmıştım.birde sikayetvar.comda bir sürü şikayet siz siz olun sakın ordan alışveriş yapmayın ne kdr uygunda olsa fiyatları uzak durun derim.
alışveriş yapan var mı acaba
burada İstanbul avcılar hospitalde doğum yapacak var mı kızlar
slm hamişler sorum var yine size:18: bgn nstye grdm kızımın hareketleri az kalpatışlarıda 120 130 civarı. doktor hiç beğenmedm sonuçları bidaha çekil dedi. bi daha çekildim yine aynı çıktı. öğleden snra yine gel çekil dedi. yine aynı çıktı yani kötü doktor üçündede böle çıkması normal değil doplwer isticem yoksa bnm içim rahat etmez dedi. bn hissediyorum hareketlerini arada ama demekki yeterli değil bide ilk gebelik acemiym. neyse hemen acilen dopler çekildim sonucu gösteremedim yrn sbh gtcem. baktım sonuça kordon dolanmış 1 kere yazıyo. ee nolcak şimdi(
cnnm hiç sıkma canını yakınım 32.haftada 2 kilo doğurdu bebeğini kuveze bile girmedi.. sen cumaya kadar yiyeceklerine dikkat et bol bol muz, ceviz, peynir ye ben de oyle yapıyorum:) inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın bir sıkıntı yaşamazsın.
Ya cnn needed uzuluyorsun benim kiz 36 haftalik dodgy direk koynuma verdiler
Fazla uzme kendini yiyeceklerne dkkat et...nasilsa is olacagina varir.o zamana kadar biraz daha olsa tamammm..
Lutfen uzm kendini
abimde bende 7 aylık 2100 kg doğmuşuz,abim 1 gün küvezde kalmış ben girmemişim zeynep kamilde doğum yapmış annem..
ki şimdi herşey tıp çok ilerledi..
bikaç gün küvezde kalır belki ama onun dışında Allahın izniyle bişeycik olmaz.. sağlığı yerinde olur bebeğin kucağında evinize gidersiniz:)
canımm korkma lütfen...
doğuma kadar ızgara kırmızı et ye bak ısrarla söylüyorum faydasını görüceksin şu kısa zamanda..
Cnm lütfen düşürme moralini. Muz ye fındık ceviz bol bol yee
Bol su iç.
Etkisi olacaktır.
Usg ölçümleri cok net olmuyor genelde de üstü çıkar kg ölçümlerinin
Mesela aralda doguma gitmeden önce 3500 dedi Dr
3.670 doğdu
Gelişmelerden hbr et bize
bir sürü örnek var iyi anlamda sen içini ferah tut allahın izniyle sağlıcakla alırsın kucağına
senin daha haftan var benim arkadaşımın gelişmeye devam ettiği halde 39. haftada ancak 2 kilo doğdu şimdi maşallahı var cimcimenin
inşallah seninde yavruna bişey olmayacak stres yapıp kendinide onuda üzme
canım hemen bozma moralini bol bol armut, muz, kırmızı et, bal ye süt iç yakalar inşallah haftasını
AMINNN... .İYİ DİLEKLERİNZ ICIN tşk ederm saolun kızlar hayırlısı olsn ne diyim bu saatten sonraa sağlıgında ssorun olmasında inşş Allahın izniyle toparlar. yazarım gene ben.dualarınızı esirgemeyinn..
Ay geçerken benide alın :))))
Bide ne çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?