2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Cnm lütfen düşürme moralini. Muz ye fındık ceviz bol bol yee
Bol su iç.
Etkisi olacaktır.
Usg ölçümleri cok net olmuyor genelde de üstü çıkar kg ölçümlerinin
Mesela aralda doguma gitmeden önce 3500 dedi Dr
3.670 doğdu
Gelişmelerden hbr et bize

cnm doğum günün kutlu olsun bir daha ki doğum gününde inşallah miniğinde yaşına yaklaşmış olacak birlikte kutlarsınız
rabbim gönlünden geçenleri hakkında hayırlı eylesin inşallah

kızlar merhaba en başlarda çok girerdim ama kötü durumlardan çok etkilendiğimden çok giremedim sizlere yazamadım.
herkese hayırlı doğumlar olsun doğumlar yaklaştı ki doğum yapanlar olmuştur sanırım okuyamadım çok fazla geçmişi malum cok sayfa var :)
sizi bir konuda bilgilendirmek istedim .annelütfen.com diye bir siteden alışveriş yapma hatasında bulundum 1-3 gun kargo süresi diyor fakat kargoya verilmedi telefonlada kesinlikle ulaşılmıyor.napcam bilmiyorum 100 tl lık alışveriş yapmıştım.birde sikayetvar.comda bir sürü şikayet siz siz olun sakın ordan alışveriş yapmayın ne kdr uygunda olsa fiyatları uzak durun derim.
alışveriş yapan var mı acaba

burada İstanbul avcılar hospitalde doğum yapacak var mı kızlar

Ne güzel birsürü d.günü annesi var :) hepinize mutlu yıllar diliyorum kızlar. Sevdiklerinizle birlikte daha nice nice güzel yaşlara inşallah :)

eşim aradı şimdi gece 1 buçukta ortaköye çorba içmeye gidelimmi diyo arkadaşları aramış çok sevindim 2 insan yüzü görücem diye

Aaa olur mu benim aklımdasın vallahi
Kanım ısındıgı için olabilir mi acepppp

İsim
Irmak
Hira
Defne
Nehir
Mira
Mihray

daha erken ama kilosu az haftası kuçukk yenı dogan sorunu kuvezde kalmaa bı suru şeyy ollblrr :((

ınss saglıklı olurr

bir sürü örnek var iyi anlamda sen içini ferah tut allahın izniyle sağlıcakla alırsın kucağına
senin daha haftan var benim arkadaşımın gelişmeye devam ettiği halde 39. haftada ancak 2 kilo doğdu şimdi maşallahı var cimcimenin
inşallah seninde yavruna bişey olmayacak stres yapıp kendinide onuda üzme

canlarım napıyosunuz ben iyiyim ya benim kız çok hareketli 5 dk durmuyor maşallahı var ama beni mahvediyo karnım kasılıp kasılıp duruyor...

slm hamişler sorum var yine size:18: bgn nstye grdm kızımın hareketleri az kalpatışlarıda 120 130 civarı. doktor hiç beğenmedm sonuçları bidaha çekil dedi. bi daha çekildim yine aynı çıktı. öğleden snra yine gel çekil dedi. yine aynı çıktı yani kötü doktor üçündede böle çıkması normal değil doplwer isticem yoksa bnm içim rahat etmez dedi. bn hissediyorum hareketlerini arada ama demekki yeterli değil bide ilk gebelik acemiym. neyse hemen acilen dopler çekildim sonucu gösteremedim yrn sbh gtcem. baktım sonuça kordon dolanmış 1 kere yazıyo. ee nolcak şimdi(

Son düzenleme:

ağzına sağlık arkadaşım bu normal doğum meselesi çok önemli. cevap da alamamışsın acaba ayrı başlık falan mı açsaydık konunun önemi açısından? :)) normal doğuma doğru gidiyorum doktorum sezeryan yanlısı olmasına rağmen. ama ne yapacağım, nasıl başaracağım meçhul. pelvis kaslarını sen nasıl çalıştırıyorsun kegel mi yapıyorsun yada yürüyüş mü burada kastettiğin?

cnm ben avcılar hospitala gidiyorum. doğum orda olcak

kordon dolanması bebek anne karnındayken sorun teşkil etmez. normal doğumda sorun olabilir. hatta o da tek kordonda sorun olmaz bile diyorlar.

kordon dolanması bebek anne karnındayken sorun teşkil etmez. normal doğumda sorun olabilir. hatta o da tek kordonda sorun olmaz bile diyorlar.

hareketlerinide etkiliyo ama nst sonucunda o çizgiler dümdüz doktor zikzaklı olması lazım dedi. etkiliyo sanırım bebişi. ama inşaAllah bi sorun yoktur zamanında sağlıklı bi şekilde doğururum kızımı

canım hemen bozma moralini bol bol armut, muz, kırmızı et, bal ye süt iç yakalar inşallah haftasını

terbiyesiz kadın
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
muhtaç olmaktan değil de canım insan düşünülmesini istiyor, bir incelik bekliyor ya da ben öyleyim
insan kendi çocuğuna, torununa yapmayacak da kime yapacak
neyse canım ya ben de dertliyim zaten incelikler yüzünden,
belki de o yüzden dokundu bana, iki parça şeyin parasının hesap edilmesi

gerçekten belli bi metodu var mıdır ki ıkınmanın varsa bana da lazım ben de doğumda ıkınmaktan hemoroit oldum,
varsa metodu öğreneyim de ilerlemesin bari

canım o sitede ben de problem yaşadım, 20 gün beklettikten sonra aradılar beni aldığım ürünü tedarik edemediklerini yerine başka ürün almamı ya da paramı iade edeceklerini söylediler ben iade istedim, tedarik edemedikleri ürünün parasını kartıma yatırıp diğer ürünleri gönderdiler, aynı durumu morhipoda da yaşadım 29 ekimde verdiğim sipariş tedarik edemedikleri için bugün iptal edildi. Şimdiye kdr alışveriş yaptığım en sağlam site ebebek.com

bişey olmaz inşallah alahın izniyle cnm..22 haftalıkken benımkıde 1,5 kat dolanmıştı..son zamanlarda dolanması doğum için sıkıntı yaratır o da normal doğum değil de sezeryan olursun...bir arkadaş kordon dolanması yüzünden 38. haftada sezeryan olmuştu....çikolata yeyipte girseydin nstye..sıkma canını...rahat olmaya çalış yarın netleşir..

Ya cnn needed uzuluyorsun benim kiz 36 haftalik dodgy direk koynuma verdiler

Fazla uzme kendini yiyeceklerne dkkat et...nasilsa is olacagina varir.o zamana kadar biraz daha olsa tamammm..

Lutfen uzm kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…