2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

o siteyi bilmem ama bende başka siteden alışveriş yapmıştım dediğin gibi baya ulaşamadım ne gelen var ne giden artık umudu kesmiştim aynı şeyleri başka yerden tekrar almayı düşünüydum eşim aradı sana bir sürprizim var kargo geldi dedi nekadar sevindim anlatamam

emrah işkembe sever ama ben tadını bilmem aslada içmem
kumpir yicem ben bide waffle teeee oraya gitmişim çorbayı kim napsın yiaaaaaa
ay keşke burda olsann:26:

Ayyy bugün daha kfc yedin yeme kumpir
Pisss bide waffle yşyecekmiş
Ayyyy keşke olaydımmmm başımı hangi taşa çalammm dostlar

Ben cok severim eniştem bnm yerimede içsin ohhhh yarasın

kızlar magnezyum+kalsiyum tableti kullanan var mı?

Osteocare kullanıyorum canım ben

Ayyy bugün daha kfc yedin yeme kumpir
Pisss bide waffle yşyecekmiş
Ayyyy keşke olaydımmmm başımı hangi taşa çalammm dostlar

Ben cok severim eniştem bnm yerimede içsin ohhhh yarasın

battı balık yan gider bebeğim napiyim amaaaannn
kıyamam kuzumm yemicem waffle söz tamam iğrenç tadı zaten güzel bişey değil ki

Osteocare kullanıyorum canım ben

canım doktoruna sordun mu magnezyum ne zamana kadar kullanılabiliyor,
ben son gittiğimde devam edeyim mi diye sormayı unuttum
kasılmaları da azaltıyor, doğumu negatif etkiliyecek bir durum olur mu acaba diye kafama takıldı
birkaç gündür kullanmayı bıraktım kramplar, bel ve kalça ağrım geri geldi duramıyorum ağrıdan

son zamana kadar kullanılıyo canım benimde kramplarım çok oluyo çünkü günde 1 al bence.
perşembe günü sorarım gittiğimde yinede :)

Ben de kullanıyorum magvital ve calcimax

son zamana kadar kullanılıyo canım benimde kramplarım çok oluyo çünkü günde 1 al bence.
perşembe günü sorarım gittiğimde yinede :)

dinlenince hafifliyor ama benim dinlenme gibi bi şansım olmuyor pek
son zamana kadar kullanılıyosa alıyım o zaman ben de

cnm üzülmeeee
bize de haber verr
niye öyle byük olurmuş k bebek
bu zaman kadar farkedememiş mi akıllı dr...??
panik yapma öncelkle dr unu dinle ve ne derse yap canımcım...
güzelim ben 6.ayımda şehir değiştirdim taşındım.buraya geldiğimden beri de bu doktora gidiyorum...önceki doktorumdayken sıkıntı yoktu 5 gün falan ileridendi...ama buraya taşındığımdan beri gelişimi ilkten 2 hafta ileriden çıktı,bir ay sonrası 3 hafta ileriden çıktı...doktorum üç hafta sonra gene gel kontrole dedi ve güüm 6 hafta ileri atmış oğlan...bakalım perşembe günü gidicem.ciğer gelişim iğnesi falan mı vurucaksa vurucak artık ama korkumu endişemi epey yendim...biz sağ salim kavuşacağız oğlumla Allahın izniyle...haber veririm hastane dönüşü mutlaka...aralığın en küçük bebeğini bekliyorum derken kasımda doğurcam sanırım:26:

Merhaba kızlar! Uzun bir aradan sonra döndüm foruma, beni özlediniz mi?
Bugün doğum iznine ayrıldım. Yorucu bir 5 haftaydı ama mutluyum doğum sonrasına aktarabildiğim için. Hem izne ayrılıp dinlenmek istiyordum hem de bugün hüzün yaptım masamı boşaltınca.
Bugün doktor kontrolümüz de vardı. Dün gece çok telaşlandım. Biraz burada yazılanları okumuştum, sancılar, açılmalar, doğumlar.... Dün bebek gerindikçe hem karnıma hem belime sancı girdi. Bütün akşamı evdekilere zehir ettim ya doğum sancısıysa diye. Bugün de NST vardı. Allah'a şükür sancı çıkmadı. Doktor bebeğin keyfi yerinde dedi. Hala doğum tarihimiz net değil, Kasım sonu ya da Aralık başı olacak kısmetse. Karında, kasıklarda, dizlerde ağrı olması normalmiş.
Bunlar dışında bir yandan eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Evdeki her şey yıkanıyor. Son siparişler verildi, gelmesini bekliyorum kapı süsü falan.
Daha geçmişi de tam okuyamadım, çok hızlısınız bugünlerde.

merhaba kızlar ben bayadır siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazma fırsatı buldum.ben de inşallah aralık annesi olacağım bi oğlum olacak. turkuazvemor canım yazını okuyunca bi sorayım dedim doğumuna 4 hafta var sanırım doğum tarihini 1 hafta erken gösterdi doktor sezaryen mi olcak? benim de öle bi durum var da 18 aralık sata göre ama 10 aralık doğum tarihi verdi ona göre izne ayırdı.ama ben normali beklemek istiyorum o zaman da tekrar rapor yazması gerekiyormuş işler biraz karıştı bizde yani. bir de raporu 5 haftalık yasal izin diye yazdı 3 haftayı aktaracak falan yazmadı onu sonramı ekleyecekler bilgin var mı ya da senin ki nasıl yazıldı. son olarak bayram haftası sanırım seninde doğum iznin içinde bayram haftasının sayılmadığını duydum filen çalışılmadığı için bilgin var mı? ben öğretmenim zaten benim ara tatil yanıyor da doğum izni için de bayram haftası da mı sıkınyılı diye panik oldum :S iyi geceler

Ben beğendim uyku setlerini canım. Haklısın aslında krem olmaz senin odaya. Mavi olan canlıymış ama. Benim setler de hep kıza göre, ikincisi erkek olsa baştan alacağız:)
Parasını utanmadan aldı mı bi de ya? Dediğin gibi ilan yapmasından iyidir ama nasıl babaanne bu

Merhaba ben de Sezeryan olucam benim Dr da 1 hafta önce g sterdi normalde 5 Aralık 29 .nda Sezer yan bende öğretmenim Bayram tatili sayılmıyor ayne n dediğiniz gibi nasıl üzüldüm. Benimde izin yatıyıl tatili başladığında bitiyor

İnşallah hesaplama hatasıdır canım. Dualarımız seninle. Çok dertlenme ama, doktor kontrolündesin. Bir sürü bebek duyuyoruz bu kiloda küveze girmemiş olan. Allah yardımcın olsun.

Aramıza hoşgeldin Benim sezaryen olacağı için doktorum çalışabilir raporumu 31+0'da verdi. Bugün de 36+0'da doğum iznimi aldım. Diğer türlü dinlenecek vakit kalmayacaktı, 1 hafta daha işe gidecek gücüm de kalmamıştı. Doğumuma en fazla 3 hafta falan kaldı. Daha ben tam günü alamadım. Doktor tutabildiği kadar tutmak istiyor galiba. Normali bekleseydim nasıl rapor verirdi inan hiç bilmiyorum. O zaman da 41'de doğum yaptı falan diye rapor tutamaz mı doktorun?
Rapora 5 haftayı yazdı benim de. 3 hafta zaten malum. Bir de o 3 haftanın içinde 40dan önce doğum yaparsan kalan süre de ekleniyor doğum iznine. Doğumdan sonra bir rapor daha veriliyormuş. Şu zaman doğum yaptı, 5 hafta da çalıştı, şu kadar aktarabiliyor falan diye.
Bayram haftası sayılıyor canım. Fiilen çalışmasak da idari izinliydik. Sıkıntı olmaz, için rahat olsun.

cnm ben avcılar hospitala gidiyorum. doğum orda olcak

aa doktorun kim benim nil hnm.
bende dogumu orda dusunuyorum dogum fiyatlari hakkinda bilgin var mi ben hamileligin basinda sormustum ama bidaha sormadim acaba fiyatlarda degisme oldumu acaba merak ettim dahada 10gun var gitmeme sen sordun mu yeni uygulamaya gore katkipayi 2kat articak ya acaba zam gelicek mi.
aslinda uyhun bi hastane gecen ay ben 1gece kaldim 300tl odedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…