kızlar merhaba en başlarda çok girerdim ama kötü durumlardan çok etkilendiğimden çok giremedim sizlere yazamadım.
herkese hayırlı doğumlar olsun doğumlar yaklaştı ki doğum yapanlar olmuştur sanırım okuyamadım çok fazla geçmişi malum cok sayfa var :)
sizi bir konuda bilgilendirmek istedim .annelütfen.com diye bir siteden alışveriş yapma hatasında bulundum 1-3 gun kargo süresi diyor fakat kargoya verilmedi telefonlada kesinlikle ulaşılmıyor.napcam bilmiyorum 100 tl lık alışveriş yapmıştım.birde sikayetvar.comda bir sürü şikayet siz siz olun sakın ordan alışveriş yapmayın ne kdr uygunda olsa fiyatları uzak durun derim.
alışveriş yapan var mı acaba
burada İstanbul avcılar hospitalde doğum yapacak var mı kızlar
emrah işkembe sever ama ben tadını bilmem aslada içmem
kumpir yicem ben bide waffle teeee oraya gitmişim çorbayı kim napsın yiaaaaaa
ay keşke burda olsann:26:
kızlar magnezyum+kalsiyum tableti kullanan var mı?
Ayyy bugün daha kfc yedin yeme kumpir
Pisss bide waffle yşyecekmiş
Ayyyy keşke olaydımmmm başımı hangi taşa çalammm dostlar
Ben cok severim eniştem bnm yerimede içsin ohhhh yarasın
Osteocare kullanıyorum canım ben
canım doktoruna sordun mu magnezyum ne zamana kadar kullanılabiliyor,
ben son gittiğimde devam edeyim mi diye sormayı unuttum
kasılmaları da azaltıyor, doğumu negatif etkiliyecek bir durum olur mu acaba diye kafama takıldı
birkaç gündür kullanmayı bıraktım kramplar, bel ve kalça ağrım geri geldi duramıyorum ağrıdan
kızlar magnezyum+kalsiyum tableti kullanan var mı?
Ben de kullanıyorum magvital ve calcimax
son zamana kadar kullanılıyo canım benimde kramplarım çok oluyo çünkü günde 1 al bence.
perşembe günü sorarım gittiğimde yinede :)
güzelim ben 6.ayımda şehir değiştirdim taşındım.buraya geldiğimden beri de bu doktora gidiyorum...önceki doktorumdayken sıkıntı yoktu 5 gün falan ileridendi...ama buraya taşındığımdan beri gelişimi ilkten 2 hafta ileriden çıktı,bir ay sonrası 3 hafta ileriden çıktı...doktorum üç hafta sonra gene gel kontrole dedi ve güüm 6 hafta ileri atmış oğlan...bakalım perşembe günü gidicem.ciğer gelişim iğnesi falan mı vurucaksa vurucak artık ama korkumu endişemi epey yendim...biz sağ salim kavuşacağız oğlumla Allahın izniyle...haber veririm hastane dönüşü mutlaka...aralığın en küçük bebeğini bekliyorum derken kasımda doğurcam sanırım:26:cnm üzülmeeee
bize de haber verr
niye öyle byük olurmuş k bebek
bu zaman kadar farkedememiş mi akıllı dr...??
panik yapma öncelkle dr unu dinle ve ne derse yap canımcım...
Merhaba kızlar! Uzun bir aradan sonra döndüm foruma, beni özlediniz mi?
Bugün doğum iznine ayrıldım. Yorucu bir 5 haftaydı ama mutluyum doğum sonrasına aktarabildiğim için. Hem izne ayrılıp dinlenmek istiyordum hem de bugün hüzün yaptım masamı boşaltınca.
Bugün doktor kontrolümüz de vardı. Dün gece çok telaşlandım. Biraz burada yazılanları okumuştum, sancılar, açılmalar, doğumlar.... Dün bebek gerindikçe hem karnıma hem belime sancı girdi. Bütün akşamı evdekilere zehir ettim ya doğum sancısıysa diye. Bugün de NST vardı. Allah'a şükür sancı çıkmadı. Doktor bebeğin keyfi yerinde dedi. Hala doğum tarihimiz net değil, Kasım sonu ya da Aralık başı olacak kısmetse. Karında, kasıklarda, dizlerde ağrı olması normalmiş.
Bunlar dışında bir yandan eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Evdeki her şey yıkanıyor. Son siparişler verildi, gelmesini bekliyorum kapı süsü falan.
Daha geçmişi de tam okuyamadım, çok hızlısınız bugünlerde.
Ben Baloon'u beğendim canım, renkli renkliSmile | Funnababy
My Bear | Funnababy
Baloon | Funnababy
kızlar bunları beğendim ama hangisini alim sizce karar veremedim.
Ben beğendim uyku setlerini canım. Haklısın aslında krem olmaz senin odaya. Mavi olan canlıymış ama. Benim setler de hep kıza göre, ikincisi erkek olsa baştan alacağız:)2.kız olsa bu maviyi ve elimdeki maviyi kullanamam.
3 uyku setim var 2 si mavi
saçma bence...
krem olan zaten soluk soluk odamla hiç uymaz odamı biliyorsunuz cıvıl cıvıl krem hariç her rrenk uyardı yeşil mor kırmızı sarıı..
zaten bunları 2 sen ya kullancam ya kullanmıcam yatağım büyüyen yatak
büyütünce hepsi hoooppppp kalkcak.
neyse
aman canım boşver alsın parasını zaten sonra her yerde ilan yayın yapıyor..millete iyi gözükmek için
bir alır bin anlatır hiç çekemem onlardan birşey istemiyorum.
Dün gelmiş kendisine aldığı kırışıklık önleyici kremleri ANNEME anlatıyor.(hepimiz ordayız)
görümceme aldığı saç bakım yağlarını
" çok güzel kozmetik şeyler aldım eminönünden" diyo.
bize gelince 5 kuruşları yok 5 kuruş..
muhtaç değilim onlara almasınlar.ifrit oluyorum
merhaba kızlar ben bayadır siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazma fırsatı buldum.ben de inşallah aralık annesi olacağım bi oğlum olacak. turkuazvemor canım yazını okuyunca bi sorayım dedim doğumuna 4 hafta var sanırım doğum tarihini 1 hafta erken gösterdi doktor sezaryen mi olcak? benim de öle bi durum var da 18 aralık sata göre ama 10 aralık doğum tarihi verdi ona göre izne ayırdı.ama ben normali beklemek istiyorum o zaman da tekrar rapor yazması gerekiyormuş işler biraz karıştı bizde yani. bir de raporu 5 haftalık yasal izin diye yazdı 3 haftayı aktaracak falan yazmadı onu sonramı ekleyecekler bilgin var mı ya da senin ki nasıl yazıldı. son olarak bayram haftası sanırım seninde doğum iznin içinde bayram haftasının sayılmadığını duydum filen çalışılmadığı için bilgin var mı? ben öğretmenim zaten benim ara tatil yanıyor da doğum izni için de bayram haftası da mı sıkınyılı diye panik oldum :S iyi geceler
İnşallah hesaplama hatasıdır canım. Dualarımız seninle. Çok dertlenme ama, doktor kontrolündesin. Bir sürü bebek duyuyoruz bu kiloda küveze girmemiş olan. Allah yardımcın olsun.doktordan geldim moralim çok bozuk 35h+4 gunluguz sata göre ultrasona göre 33 hafta. 2130 gr olmuş 1 haftada 30 gr almış. doktorun dediği hafta geriliği yüzünden gelişimi durmuş gibi çok az bu yüzden perşmebe nst kont cuma dr. kont. olck o zamana kdr açılma sancı su gelmesi olmazsa . cumartesi yada pazar 37 .haftadan gün almış olalım diıo 36+1 falan olalım diyo yani cumartesi doguma alabilir benii çok mutsuzum çok cnm sıkıldı napıcam bilmiyorumm
Ah o parmak acısı, kendimi teyzeler gibi hissediyorum bazen:)ellerimde dışarıdan gördüğüm bi şiş bişey yok ama çok ağrıyolar niye acaba:26:
Ben hem magvital hem de osteocare kullanıyorum. Ağrılar tamamen bitmiyor ama kullanmasam da daha kötü oluyorum.kızlar magnezyum+kalsiyum tableti kullanan var mı?
Aramıza hoşgeldinmerhaba kızlar ben bayadır siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazma fırsatı buldum.ben de inşallah aralık annesi olacağım bi oğlum olacak. turkuazvemor canım yazını okuyunca bi sorayım dedim doğumuna 4 hafta var sanırım doğum tarihini 1 hafta erken gösterdi doktor sezaryen mi olcak? benim de öle bi durum var da 18 aralık sata göre ama 10 aralık doğum tarihi verdi ona göre izne ayırdı.ama ben normali beklemek istiyorum o zaman da tekrar rapor yazması gerekiyormuş işler biraz karıştı bizde yani. bir de raporu 5 haftalık yasal izin diye yazdı 3 haftayı aktaracak falan yazmadı onu sonramı ekleyecekler bilgin var mı ya da senin ki nasıl yazıldı. son olarak bayram haftası sanırım seninde doğum iznin içinde bayram haftasının sayılmadığını duydum filen çalışılmadığı için bilgin var mı? ben öğretmenim zaten benim ara tatil yanıyor da doğum izni için de bayram haftası da mı sıkınyılı diye panik oldum :S iyi geceler
cnm ben avcılar hospitala gidiyorum. doğum orda olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?