2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar ya sizin hastaneler ne kadar ucuz öyle. Benim bir muayene 190 lira, NST de 80 lira. Doğumu sormadım ama sezaryen 4000 falan sanırım.

canım birebir olmuyo o ölçümler
hem az da olsa bi ilerleme kaydediyo
hakkınızda hayırlısı olur inşallah

kordon dolanması çok sık karşılaşılan bişey
1kere dolanması normal doğuma da engel değil
ama dr.un ne derse tabiki
inş bi sıkıntı olmaz içini ferah tut canım

canım hoşgeldinnnn
hadi hayırlı olsun iznin başladıı
yıkamalar bi bitmedi gitti yaa ben de bugün yıkadım yine birsürü ütü

kizlar sizin ayaklariniz elleriniz sisiyor mu .ben ayakta durmasamda yorulmasamda 1haftadir cok sis.
sizinde oluyor mu sislik bacaklarim bile sis ya sinir oldum.

Slm benimde wardı diyetle hallettim bebegn gelismi iyi su an bi sorunumuz yok bende 4 kez ölcüyorum aclık sınırmz 95 tokluk 130 umarım sende sorunsuz insülinsiz atlatırsın :)

teşekkürler :) anladım canım sağolasın başka bi öğretmen arkadaş sayılmıyor dedi ama artık kısmet diyelim. benim rapor gibi yazılmış sanırım. teşekkür derim hayırlısıyla alalım inş bebeklerimizi :))

teşekkürler cevap için işte farklı şeyler çıkıyor bayram izni için bakalım hayırlısı :)

canım hoşgeldinnnn
hadi hayırlı olsun iznin başladıı
yıkamalar bi bitmedi gitti yaa ben de bugün yıkadım yine birsürü ütü
Hoşbulduk canım:) Saol walla artık başladı izin neyse ki.
Bebeğin her şeyi yıkandı. Büyük olanlar ve yazlıklar yıkanmadı ama cinslerine göre ayır yıka kurut derken çok vakit aldı. Çabuk da kurumuyor. Biz mi çok pimpiriklendik anlamadım:) Sıra tül perdelere geldi. Çamaşır makinası ve ütü sürekli çalışıyor:) Halılar da yıkamaya gitti.

kizlar sizin ayaklariniz elleriniz sisiyor mu .ben ayakta durmasamda yorulmasamda 1haftadir cok sis.
Şişiyor benim de canım. İşe gidince çok şişiyordu, dinlendikçe azalıyordu, bakalım şimdi nasıl olacak

benim de bu ay çok şişti ellerim hele ayaklarım pofuduk pofuduk oldu
eşimi bile ayaklarıma bakarken yakalıyorum ama son ayımız... normaldir heralde

Ewt 1 haftadır geceleri uyurken ellerim şişiyorum ayaklarımdada azıcık var bol su dediler

Kızlar ya sizin hastaneler ne kadar ucuz öyle. Benim bir muayene 190 lira, NST de 80 lira. Doğumu sormadım ama sezaryen 4000 falan sanırım.

O ne öyle ya uçmuş bunlar bizde nst ücretsiz ve ben o parayla 8 kez doğururum :)))))) 6 kere de muayene olurum :))))))0

benim de bu ay çok şişti ellerim hele ayaklarım pofuduk pofuduk oldu
eşimi bile ayaklarıma bakarken yakalıyorum ama son ayımız... normaldir heralde

ya sorma koca ayak oldum resmen cok komik.tuzda yemiyorum ama genede sisio.
neyse sendede ayni durum varsa rahatladim

Cidden ya:)) Ankara'daki iyi hastaneler içinde bu az bile biliyor musun.

uf çok fena yaa uçmuşlar
gerçi bu rakamlar sadece özel sigortalılara hitap ediyo sanırsam
ben ataşehirde kadıköy şifanın fiyatlarını sormuştum
normal doğuma 8,300 dedii
e günah yani o kadar da değil
düşünsenize 1 ya da 2 gece olsun, nasıl bi hizmet verilebilir ki bu parayı haketmek için
ne olursa olsun
çok abartıyolar

Ah o parmak acısı, kendimi teyzeler gibi hissediyorum bazen:)

ama şiş yok sadece ağrı var şişceği anlamınamı geliyo bu ohh bide onlar şişsin tam damacana oldum allahıımmmmmmmmm

bizimki ucuz değil kuşuuum seninkil uçmuuuşşş

ben daha yüzüklerimi bugün çıkardım yeni baktım ağrıyo şişcek heralde dedim çıkarttım:26:
yengem hamileyken hiçbişeyi yokmuş sabah bi uyanmışki parmaklar balon yüzükleri keserek çıkarmışlar

ooo ben yüzüklerle haftalar önce ayrıldım senin iyimiş gizem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…