- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
canım birebir olmuyo o ölçümlerdoktordan geldim moralim çok bozuk 35h+4 gunluguz sata göre ultrasona göre 33 hafta. 2130 gr olmuş 1 haftada 30 gr almış. doktorun dediği hafta geriliği yüzünden gelişimi durmuş gibi çok az bu yüzden perşmebe nst kont cuma dr. kont. olck o zamana kdr açılma sancı su gelmesi olmazsa . cumartesi yada pazar 37 .haftadan gün almış olalım diıo 36+1 falan olalım diyo yani cumartesi doguma alabilir benii çok mutsuzum çok cnm sıkıldı napıcam bilmiyorumm
kordon dolanması çok sık karşılaşılan bişeyslm hamişler sorum var yine size:18: bgn nstye grdm kızımın hareketleri az kalpatışlarıda 120 130 civarı. doktor hiç beğenmedm sonuçları bidaha çekil dedi. bi daha çekildim yine aynı çıktı. öğleden snra yine gel çekil dedi. yine aynı çıktı yani kötü doktor üçündede böle çıkması normal değil doplwer isticem yoksa bnm içim rahat etmez dedi. bn hissediyorum hareketlerini arada ama demekki yeterli değil bide ilk gebelik acemiym. neyse hemen acilen dopler çekildim sonucu gösteremedim yrn sbh gtcem. baktım sonuça kordon dolanmış 1 kere yazıyo. ee nolcak şimdi(
canım hoşgeldinnnnMerhaba kızlar! Uzun bir aradan sonra döndüm foruma, beni özlediniz mi?
Bugün doğum iznine ayrıldım. Yorucu bir 5 haftaydı ama mutluyum doğum sonrasına aktarabildiğim için. Hem izne ayrılıp dinlenmek istiyordum hem de bugün hüzün yaptım masamı boşaltınca.
Bugün doktor kontrolümüz de vardı. Dün gece çok telaşlandım. Biraz burada yazılanları okumuştum, sancılar, açılmalar, doğumlar.... Dün bebek gerindikçe hem karnıma hem belime sancı girdi. Bütün akşamı evdekilere zehir ettim ya doğum sancısıysa diye. Bugün de NST vardı. Allah'a şükür sancı çıkmadı. Doktor bebeğin keyfi yerinde dedi. Hala doğum tarihimiz net değil, Kasım sonu ya da Aralık başı olacak kısmetse. Karında, kasıklarda, dizlerde ağrı olması normalmiş.
Bunlar dışında bir yandan eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Evdeki her şey yıkanıyor. Son siparişler verildi, gelmesini bekliyorum kapı süsü falan.
Daha geçmişi de tam okuyamadım, çok hızlısınız bugünlerde.
selam aralık anneleri,
şubat annesi olacağım inşallah. sizi de takip ediyorum zaman zaman. aranızda gebelik diyabeti çıkan ve diyet yapan var mı, varsa bebeğinin gelişimi nasıl? bende ne yazık ki gebelik diyabeti çıktı ve bir kaç gündür diyete başladım. her gün 6 kez kan alıp cihazla kan şeker ölçümü yapıyorum.umarım insüline gerek kalmadan diyetle halledilecek. ama yine de bebeğin beslenmesi içimde bir şüphe. aranızda bana yardımcı olacak benzer şeyler yaşayan varsa, deneyimlerinden faydalanmak isterim,
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim
Kızlar ya sizin hastaneler ne kadar ucuz öyle. Benim bir muayene 190 lira, NST de 80 lira. Doğumu sormadım ama sezaryen 4000 falan sanırım.
Aramıza hoşgeldinBenim sezaryen olacağı için doktorum çalışabilir raporumu 31+0'da verdi. Bugün de 36+0'da doğum iznimi aldım. Diğer türlü dinlenecek vakit kalmayacaktı, 1 hafta daha işe gidecek gücüm de kalmamıştı. Doğumuma en fazla 3 hafta falan kaldı. Daha ben tam günü alamadım. Doktor tutabildiği kadar tutmak istiyor galiba. Normali bekleseydim nasıl rapor verirdi inan hiç bilmiyorum. O zaman da 41'de doğum yaptı falan diye rapor tutamaz mı doktorun?
Rapora 5 haftayı yazdı benim de. 3 hafta zaten malum. Bir de o 3 haftanın içinde 40dan önce doğum yaparsan kalan süre de ekleniyor doğum iznine. Doğumdan sonra bir rapor daha veriliyormuş. Şu zaman doğum yaptı, 5 hafta da çalıştı, şu kadar aktarabiliyor falan diye.
Bayram haftası sayılıyor canım. Fiilen çalışmasak da idari izinliydik. Sıkıntı olmaz, için rahat olsun.
Kızlar ya sizin hastaneler ne kadar ucuz öyle. Benim bir muayene 190 lira, NST de 80 lira. Doğumu sormadım ama sezaryen 4000 falan sanırım.
Merhaba ben de Sezeryan olucam benim Dr da 1 hafta önce g sterdi normalde 5 Aralık 29 .nda Sezer yan bende öğretmenim Bayram tatili sayılmıyor ayne n dediğiniz gibi nasıl üzüldüm. Benimde izin yatıyıl tatili başladığında bitiyor
Hoşbulduk canım:) Saol walla artık başladı izin neyse ki.canım hoşgeldinnnn
hadi hayırlı olsun iznin başladıı
yıkamalar bi bitmedi gitti yaa ben de bugün yıkadım yine birsürü ütü
Şişiyor benim de canım. İşe gidince çok şişiyordu, dinlendikçe azalıyordu, bakalım şimdi nasıl olacakkizlar sizin ayaklariniz elleriniz sisiyor mu .ben ayakta durmasamda yorulmasamda 1haftadir cok sis.
sizinde oluyor mu sislik bacaklarim bile sis ya sinir oldum.
Cidden ya:)) Ankara'daki iyi hastaneler içinde bu az bile biliyor musun.bizimkiler ucuz diğil turkuazım
seninki pahalı
Medicana benimki. Acıbadem falan çok daha pahalı galiba.seninde bayagi pahaliymis hangi hastane acibadem falan mi.
ben nst 7tl muayene 80tl veriyorum.
kizlar sizin ayaklariniz elleriniz sisiyor mu .ben ayakta durmasamda yorulmasamda 1haftadir cok sis.
kizlar sizin ayaklariniz elleriniz sisiyor mu .ben ayakta durmasamda yorulmasamda 1haftadir cok sis.
benim de bu ay çok şişti ellerim hele ayaklarım pofuduk pofuduk oldu
eşimi bile ayaklarıma bakarken yakalıyorumama son ayımız... normaldir heralde
Cidden ya:)) Ankara'daki iyi hastaneler içinde bu az bile biliyor musun.
Ah o parmak acısı, kendimi teyzeler gibi hissediyorum bazen:)
ben daha yüzüklerimi bugün çıkardım yeni baktım ağrıyo şişcek heralde dedim çıkarttım:26:
yengem hamileyken hiçbişeyi yokmuş sabah bi uyanmışki parmaklar balon yüzükleri keserek çıkarmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?