2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar nasılsınız doğuran falan var mi Bizde herşey yolundaymis. Yalancı sancılar oluyomuş bende. Doğum tarihimizi 29 kasıma aldı doktor.
ay nasıl ayıracakmışız MTA ya soraydın=)
telaş ettim bende senden ses çıkmayınca kızz!!

kılar ben bugün dalinin sıvı deterjanını aldım çok güzel kokuyoooo.
o yeni nevresimleri uyku setlerini onunla yıkadım eve gelince
granül sabunda kalıntı oluyrdu bu süper oldu ya....
en azından hacı şakir gibi leş kokmuyoo=///

cnm benim de ağzıma neler neler geliyorda suusyorum tey teyyyyyy
aynen öyle önemli olan maddi içeriği şu su bu su değil düşünülmek
değer verildiğini anlamak bana mı yapyosun oğlunun evladına torununa yapıyorsun yaparsan.
herkes kendini belli ediyor bugünlerde
hoş,ben zaten ne olduklarını biliyordum ya neyse...
emrah işkembe sever ama ben tadını bilmem aslada içmem
kumpir yicem ben bide waffle teeee oraya gitmişim çorbayı kim napsın yiaaaaaa
ay keşke burda olsann:26:
sen böyle kumpir waffle de de ben kendimi bu gece ortakyde buliiim=)
kocama birazdan kal hazırlan dersem o da niye derse sana yönlendircem gizo günahı senin boynuna=))

kızlar magnezyum+kalsiyum tableti kullanan var mı?
bende osteocare kullanıyorum günde 2 tane al dedi.
bu gittiğimde sorcam alayım mı devam mı diye ki o söylüyor zate ben sormadan=)
ellerimde dışarıdan gördüğüm bi şiş bişey yok ama çok ağrıyolar niye acaba:26:
sebebini bulurlarsa bana da söyle çünkü benim yalardır öyle=((
şiş olmamaasına rağmen ağrıyor ve hiç bir sebep bulamadı 2 dr da!!!!

kızlar bunu eşim demin çekti nasıl...alttan çekince böyle komik çıkıyooo=))

sen böyle kumpir waffle de de ben kendimi bu gece ortakyde buliiim=)
kocama birazdan kal hazırlan dersem o da niye derse sana yönlendircem gizo günahı senin boynuna=))

gelsenizeee ne güzel oluurr yaaa

sağlık olsun
ee ortaköy yolundasınız dimii
afiyet olsun kuşum bizim yerimize de ye

1de alcak emrah beni canım üsküdar mağazada çalışıyo o şuan mallar gelmiş onları açıyo hazırlancam bende birazdan totomu kaldırabilirsem

az kaldı ya akşamları ağrıyo benim ne hikmetse:44:
eneeeee yerimmm ben seniiiinnn bebeğinide göbeğinideeeeeee

bende babane olcam inşallah bakalım böyle mi olcaz!!!
anlamadım gitti turkuaz hiç sorma aman alsın diyorum ya bir yapıp bin duymaktansa 3 kuruşluk insan değilim onlar gibi
hiç tenezzül etmem.peh
=I
hayırlısı olsun canım erken geç dert etme
sen kendi kendine aşmışsın zaten ne güzel mantıklı bir annesi var evladının
güçlü anne olmak çok öenmli gerçekten.bizi gene haberdar et belki bi gelişme olur.değişiklik falan olur..

kizlar sizin ayaklariniz elleriniz sisiyor mu .ben ayakta durmasamda yorulmasamda 1haftadir cok sis.
sizinde oluyor mu sislik bacaklarim bile sis ya sinir oldum.

bak bakalım şişiyo mu şişmiyor mu
bu dünd
rekor kırdı ayaklarım bileklerim bacaklarım
37 numara ayaklarım oldu 40!!!
bu nedir ya yağı yemem tuzlu yemem bu nasıl bir şiştir arkadaşlar!
damar tıkanıklığı mı var nenineler gibi oldu ayaklarım lu hale bakın üüühühühühühüüh=((
ooo ben yüzüklerle haftalar önce ayrıldım senin iyimiş gizem
aynen aynen.1,5 ay olmuştu çıkaralı kesin.
olur di mi doğumdan sonra o yüzükler=((
benim başka yerlerim şişmekle meşguldü heralde parmaklarıma ancak sıra geldi hayatım
bende külot bedenimi büyüteli aylar oldu mesela ahahah
hahahahhaha koptum yaa delüüü=)
yok gelmeyiz herhalde yeni girdik eve çok yoruldu bugün..
e bebek ne kadar pahalı ya ne adıysam orda da baktım .aldığım fiyatlara göre uçmuş oorası iyi ki oradan almamışım amanın...
içime otururdu...

cnm doğum günün kutlu olsun bir daha ki doğum gününde inşallah miniğinde yaşına yaklaşmış olacak birlikte kutlarsınız
rabbim gönlünden geçenleri hakkında hayırlı eylesin inşallah

Ne güzel dileklerde bulunmuşsun canım arkadaşım çok duygulandım=(.
Hepsini senin içinde diliyorum.Çok teşekkür ederimm.
canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara
tuğbacım çooook teşekkürler.
Bebişlerimizle beraber nice yıllara inşallah.
Ne güzel birsürü d.günü annesi var :) hepinize mutlu yıllar diliyorum kızlar. Sevdiklerinizle birlikte daha nice nice güzel yaşlara inşallah :)
Benim akıllı olgun mantıklılar mantıklısı hamiş arkadaşım=))
çok teşekkür ederiz.
muck muck muck en şekerinden=)

anılll böyle değildi bize geldiğinde soğuk suya falan sok hafifler belkii tuzlumu yiyosunn :44:
yoruyosun kendini ondanmı acaba neden olur ki böyle :/
gerçi normal son ay ya nolcak şişcek tabi
neyse az kaldı kuşuum dayan incek onlaar :/

Son düzenleme:

ben o serbest kalma olayını anlamadım valla... ama dün gece adet olmuşum gibi belim ve kasıklarım ağrıyordu hatta şimdide ağrımaya başladı... ben bu kasılma işinden bişi anlamıyorum arkadaş

aynen benimkininde hareketleri çok can yakıyor özellikle akşam ve gece yatarken.... iyice geriliyor. bazen ağlıyorum bile....

benide ayaklar mahvediyor ıhlaya tıslaya yatıyorum eşimide uyutmuyorum valla adam benim sesime uyanıyo

Aynen benimkide taşş gibi,yürürken de batıyor alttan bişiler...
Deminde hıçkıra hıçkıra ağladım valla,kendime hayrım yok çocuklara bakamıyorum

geçicek bunların hepsi bi süreç hayatım sıkma canını sakın ya o kadan da üzülme bak bebeğede üzül oda orda 40 büklüm duruyo sonuçta halinden ne kadar memnun olabilir ki?

ben doktoruma istediğim saatte ulaşamıyorum... gündüz hastaneyi arayıp öyle ulaşmaya çalışıyorum ama çok yoğun oldu cvp vermedi bi kere... gece ise ulaşım söz konusu değil hastaneden çağırılsa ekstra ücret alınıyor... nisa hastanesinde Mürvet hanıma gidiyorum canım

pelvis kaslarını günlük nasıl çalıştırıyosun onu anlamadım... galiba onun bi ıkınma metodu var da bende bilmiyorum... eğitim seminerlerine katılan hanımlara sormak lazım cicim

Kızlar ya sizin hastaneler ne kadar ucuz öyle. Benim bir muayene 190 lira, NST de 80 lira. Doğumu sormadım ama sezaryen 4000 falan sanırım.

anaaaaammm çok pahalı gülüm Allah yardımcınız olsun

bende ok önce kilo almaya başlayınca çıkarttım alyansımı atık son boğuma girmiyor bile

kızlar bunu eşim demin çekti nasıl...alttan çekince böyle komik çıkıyooo=))
Eki Görüntüle 859325

kız benim göbüş bunun yanında sadece "gö" hakkaten çok küçük benim karnım neden acaba? bebeğimmi zayıfkine:26:

tabi ya incenik bilekler parmaklarım narin narindiiii
yok gerçekten tuzlu yağlı yemiyorum yaaa
eşim yemeklerden şikayetçi ama olsun ben ilave ederim tabağıma diyo düşün..

gizemm uyuz oldum videoya .yarıda sonra kapattım ya ..çocuğu haşat etti kadın o nasıl tutuş..sinir oldum ben öyle yıkayamam bebeğimi yaa=(((bebek ağladı ben ağladım=(

kız benim göbüş bunun yanında sadece "gö" hakkaten çok küçük benim karnım neden acaba? bebeğimmi zayıfkine:26:
hehehehhe daha ne fotolar varda koymadımm=))

iner bebeğim ne kaldı şurda ya takma kafana uzan yat bütün gün soğuk kompres yap ağrımı aldı benim elime yaptım iyi geldi bayaa:44:
biz panik yapmaktan yıkayabilirsek iyi valla ben çok korkuyorummm

Son düzenleme:
gidip hazırlanıyım insan içine çıkıcam ay çok heycanlandım yuvasından havalandırmaya çıkarılan kuş gibi hissediyorum kendimi hafif olmanın dışında

iner bebeğim ne kaldı şurda ya takma kafana uzan yat bütün gün soğuk kompres yap ağrımı aldı benim elime yaptım iyi geldi bayaa:44:
biz panik yapmaktan yıkayabilirsek iyi valla ben çok korkuyorummm

benide göbek kordonu çok korkutuyo ya... bende tek yıkayamam eşimde o kadar küçükken kucağına bile alamaz kesin zaten koçman elleri var

siz dışardan tatlıları abur cuburları götürün sonra niye şişti ayacıklarım diyin cıx cıx
bende aynı durumdayım boşuna bahane aramayın hazır gıdalarda tatlılarda bile tuz var şişiriyor böle
doğumdan sonra eski narin halinize döneceksiniz hem ayacıklar hemde eller

gidip hazırlanıyım insan içine çıkıcam ay çok heycanlandım yuvasından havalandırmaya çıkarılan kuş gibi hissediyorum kendimi hafif olmanın dışında

gece gece gezmenin keyfi başkadırr
sen her halinle fıstıksın şimdi eylülle çifte kavrulmuş fıstıksın

Bende dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum canım çok memnun kaldım ya harika kokuyor yıkayalı 3 hafta oldu hala kokusu duruyor battaniyeleride dalin yumuşatıcı ekledim birazcık onlarda çok güzel kokuyor hiç gitmiyorda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…