ooo ben yüzüklerle haftalar önce ayrıldım senin iyimiş gizem
ay nasıl ayıracakmışız MTA ya soraydın=)Kızlar nasılsınız doğuran falan var miBizde herşey yolundaymis. Yalancı sancılar oluyomuş bende. Doğum tarihimizi 29 kasıma aldı doktor.
oooo ne kaaaa gücel ne kaaa gücelDenizz
Asyaaa
Anilll
Dogum guniz kutlu olsunn ..
Bizmde 17 kasim evlilik yildonumuz
19Aralik da benim dogum gunummmm..
terbiyesiz kadın
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
muhtaç olmaktan değil de canım insan düşünülmesini istiyor, bir incelik bekliyor ya da ben öyleyim
insan kendi çocuğuna, torununa yapmayacak da kime yapacak
neyse canım ya ben de dertliyim zaten incelikler yüzünden,
belki de o yüzden dokundu bana, iki parça şeyin parasının hesap edilmesi
sen böyle kumpir waffle de de ben kendimi bu gece ortakyde buliiim=)emrah işkembe sever ama ben tadını bilmem aslada içmem
kumpir yicem ben bide waffle teeee oraya gitmişim çorbayı kim napsın yiaaaaaa
ay keşke burda olsann:26:
benim başka yerlerim şişmekle meşguldü heralde parmaklarıma ancak sıra geldi hayatım
bende külot bedenimi büyüteli aylar oldu mesela ahahah
bende osteocare kullanıyorum günde 2 tane al dedi.kızlar magnezyum+kalsiyum tableti kullanan var mı?
sebebini bulurlarsa bana da söyle çünkü benim yalardır öyle=((ellerimde dışarıdan gördüğüm bi şiş bişey yok ama çok ağrıyolar niye acaba:26:
sen böyle kumpir waffle de de ben kendimi bu gece ortakyde buliiim=)
kocama birazdan kal hazırlan dersem o da niye derse sana yönlendircem gizo günahı senin boynuna=))
sağlık olsun
ee ortaköy yolundasınız dimii
afiyet olsun kuşum bizim yerimize de ye
bende osteocare kullanıyorum günde 2 tane al dedi.
bu gittiğimde sorcam alayım mı devam mı diye ki o söylüyor zate ben sormadan=)
sebebini bulurlarsa bana da söyle çünkü benim yalardır öyle=((
şiş olmamaasına rağmen ağrıyor ve hiç bir sebep bulamadı 2 dr da!!!!
kızlar bunu eşim demin çekti nasıl...alttan çekince böyle komik çıkıyooo=))
Eki Görüntüle 859325
Ben beğendim uyku setlerini canım. Haklısın aslında krem olmaz senin odaya. Mavi olan canlıymış ama. Benim setler de hep kıza göre, ikincisi erkek olsa baştan alacağız:)
Parasını utanmadan aldı mı bi de ya? Dediğin gibi ilan yapmasından iyidir ama nasıl babaanne bu
hayırlısı olsun canım erken geç dert etmegüzelim ben 6.ayımda şehir değiştirdim taşındım.buraya geldiğimden beri de bu doktora gidiyorum...önceki doktorumdayken sıkıntı yoktu 5 gün falan ileridendi...ama buraya taşındığımdan beri gelişimi ilkten 2 hafta ileriden çıktı,bir ay sonrası 3 hafta ileriden çıktı...doktorum üç hafta sonra gene gel kontrole dedi ve güüm 6 hafta ileri atmış oğlan...bakalım perşembe günü gidicem.ciğer gelişim iğnesi falan mı vurucaksa vurucak artık ama korkumu endişemi epey yendim...biz sağ salim kavuşacağız oğlumla Allahın izniyle...haber veririm hastane dönüşü mutlaka...aralığın en küçük bebeğini bekliyorum derken kasımda doğurcam sanırım:26:
kizlar sizin ayaklariniz elleriniz sisiyor mu .ben ayakta durmasamda yorulmasamda 1haftadir cok sis.
sizinde oluyor mu sislik bacaklarim bile sis ya sinir oldum.
aynen aynen.1,5 ay olmuştu çıkaralı kesin.ooo ben yüzüklerle haftalar önce ayrıldım senin iyimiş gizem
hahahahhaha koptum yaa delüüü=)benim başka yerlerim şişmekle meşguldü heralde parmaklarıma ancak sıra geldi hayatım
bende külot bedenimi büyüteli aylar oldu mesela ahahah
cnm doğum günün kutlu olsun bir daha ki doğum gününde inşallah miniğinde yaşına yaklaşmış olacak birlikte kutlarsınız
rabbim gönlünden geçenleri hakkında hayırlı eylesin inşallah
tuğbacım çooook teşekkürler.canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara
Benim akıllı olgun mantıklılar mantıklısı hamiş arkadaşım=))Ne güzel birsürü d.günü annesi var :) hepinize mutlu yıllar diliyorum kızlar. Sevdiklerinizle birlikte daha nice nice güzel yaşlara inşallah :)
bak bakalım şişiyo mu şişmiyor mu
bu dünd
rekor kırdı ayaklarım bileklerim bacaklarım
37 numara ayaklarım oldu 40!!!
bu nedir ya yağı yemem tuzlu yemem bu nasıl bir şiştir arkadaşlar!
damar tıkanıklığı mı var nenineler gibi oldu ayaklarım lu hale bakın üüühühühühühüüh=((Eki Görüntüle 859326
aynen aynen.1,5 ay olmuştu çıkaralı kesin.
olur di mi doğumdan sonra o yüzükler=((
hahahahhaha koptum yaa delüüü=)
yok gelmeyiz herhalde yeni girdik eve çok yoruldu bugün..
e bebek ne kadar pahalı ya ne adıysam orda da baktım .aldığım fiyatlara göre uçmuş oorası iyi ki oradan almamışım amanın...
içime otururdu...
kızlar şu kasılma olayını hemşireye sordum karnın belli bir yeri sertleşiyorsa o bebektir ve korkma dedi
bebek hareket ettikçe karın tümüyle sepsert oluyorsa o kasılmadır dedir
belden kasıklara inen sancıdan korkman lazım dedi
aynen benimkininde hareketleri çok can yakıyor özellikle akşam ve gece yatarken.... iyice geriliyor. bazen ağlıyorum bile....
Aynen benimkide taşş gibi,yürürken de batıyor alttan bişiler...
Deminde hıçkıra hıçkıra ağladım valla,kendime hayrım yok çocuklara bakamıyorum
kızlar doktorunuza istediğiniz saatte ulaşabiliyormusunuz? ben özel hastaneye gidiyorum.Gece ulaşılamıyor.gece sancım olursa yada suyum falan gelirse ne yapacağım.korkmaya başladım.c.tesi doktorumla konuşacağım.heryerde böylemi acaba
slm hamişler bugun kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür
şimdi sizler benden biraz öndesiniz sizden bilgi alıyorum dogumu yaklaşanlar daha önce dogum yapanlara bi sorum var
normal dogumda ıkınma metodu varmı gülmeyin sakın ablam ıkınırken hemoroid oldu çok çekti bende de ufak bi parça var yanlış ıkınma ile onu büyütürüm diye korkuyorum bu ıkınma nasıl olacak pelvis kaslarımı günlük çalıştırıyorum onun dışında ne yapabilirim
bu arada rabbim evladın rızkını vermeye başladı çok şükür bazı alamadıgımız eşyaları eşimin iş yerinden arkadaşları hediye aldı oğluşumun çok şükür herşeyi tamamlandı
Kızlar ya sizin hastaneler ne kadar ucuz öyle. Benim bir muayene 190 lira, NST de 80 lira. Doğumu sormadım ama sezaryen 4000 falan sanırım.
ben daha yüzüklerimi bugün çıkardım yeni baktım ağrıyo şişcek heralde dedim çıkarttım:26:
yengem hamileyken hiçbişeyi yokmuş sabah bi uyanmışki parmaklar balon yüzükleri keserek çıkarmışlar
kızlar bunu eşim demin çekti nasıl...alttan çekince böyle komik çıkıyooo=))
Eki Görüntüle 859325
tabi ya incenik bilekler parmaklarım narin narindiiiianılll böyle değildi bize geldiğinde soğuk suya falan sok hafifler belkii tuzlumu yiyosunn :44:
yoruyosun kendini ondanmı acaba neden olur ki böyle :/
gerçi normal son ay ya nolcak şişcek tabi
neyse az kaldı kuşuum dayan incek onlaar :/
hehehehhe daha ne fotolar varda koymadımm=))kız benim göbüş bunun yanında sadece "gö"hakkaten çok küçük benim karnım neden acaba? bebeğimmi zayıfkine:26:
tabi ya incenik bilekler parmaklarım narin narindiiii
yok gerçekten tuzlu yağlı yemiyorum yaaa
eşim yemeklerden şikayetçi ama olsun ben ilave ederim tabağıma diyo düşün..
gizemm uyuz oldum videoya .yarıda sonra kapattım ya ..çocuğu haşat etti kadın o nasıl tutuş..sinir oldum ben öyle yıkayamam bebeğimi yaa=(((bebek ağladı ben ağladım=(
hehehehhe daha ne fotolar varda koymadımm=))
iner bebeğim ne kaldı şurda ya takma kafana uzan yat bütün gün soğuk kompres yap ağrımı aldı benim elime yaptım iyi geldi bayaa:44:
biz panik yapmaktan yıkayabilirsek iyi valla ben çok korkuyorummm
siz dışardan tatlıları abur cuburları götürün sonra niye şişti ayacıklarım diyinbak bakalım şişiyo mu şişmiyor mu
bu dünd
rekor kırdı ayaklarım bileklerim bacaklarım
37 numara ayaklarım oldu 40!!!
bu nedir ya yağı yemem tuzlu yemem bu nasıl bir şiştir arkadaşlar!
damar tıkanıklığı mı var nenineler gibi oldu ayaklarım lu hale bakın üüühühühühühüüh=((Eki Görüntüle 859326
aynen aynen.1,5 ay olmuştu çıkaralı kesin.
olur di mi doğumdan sonra o yüzükler=((
hahahahhaha koptum yaa delüüü=)
yok gelmeyiz herhalde yeni girdik eve çok yoruldu bugün..
e bebek ne kadar pahalı ya ne adıysam orda da baktım .aldığım fiyatlara göre uçmuş oorası iyi ki oradan almamışım amanın...
içime otururdu...
Ne güzel dileklerde bulunmuşsun canım arkadaşım çok duygulandım=(.
Hepsini senin içinde diliyorum.Çok teşekkür ederimm.
tuğbacım çooook teşekkürler.
Bebişlerimizle beraber nice yıllara inşallah.
Benim akıllı olgun mantıklılar mantıklısı hamiş arkadaşım=))
çok teşekkür ederiz.
muck muck muck en şekerinden=)
gidip hazırlanıyım insan içine çıkıcam ay çok heycanlandım yuvasından havalandırmaya çıkarılan kuş gibi hissediyorum kendimi hafif olmanın dışında
ay nasıl ayıracakmışız MTA ya soraydın=)
telaş ettim bende senden ses çıkmayınca kızz!!
kılar ben bugün dalinin sıvı deterjanını aldım çok güzel kokuyoooo.
o yeni nevresimleri uyku setlerini onunla yıkadım eve gelince
granül sabunda kalıntı oluyrdu bu süper oldu ya....
en azından hacı şakir gibi leş kokmuyoo=///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?