hehehehhe daha ne fotolar varda koymadımm=))
aa doktorun kim benim nil hnm.
bende dogumu orda dusunuyorum dogum fiyatlari hakkinda bilgin var mi ben hamileligin basinda sormustum ama bidaha sormadim acaba fiyatlarda degisme oldumu acaba merak ettim dahada 10gun var gitmeme sen sordun mu yeni uygulamaya gore katkipayi 2kat articak ya acaba zam gelicek mi.
aslinda uyhun bi hastane gecen ay ben 1gece kaldim 300tl odedik.
olsun hamile dediğiniz göbüşlü olurne güzel otobüste felan yer verirler size bana kimse yer vermiyor o yüzden bi yere de çıkamıyorum :))
günaydın herkeseeeeeeeeeeeee
bizimde dün kontrolumuz vardı.sizinle hemen hemen aynıyız sanırım.kızlar bebişler ne durumda ben cuma günü kontrole gittim 49 cm ve 3200 olmuş 2 haftadan yine gidecem tam sezeryan günümüzü söyleyecek ay çok tırsıyorum o ameliyat sonrasındaki o acıdan rahim agrısından
günaydın kızlar son zamana kadar beşik almayanlardanım ama oyun parkı alıcam tercihim kraft coral di ancak dün bi bebek mağazasında prego marka oyun parkı gördüm hoşuma gitti hangisini alsam çok kararsızım prego markası hakkında bilginiz varmı
İnşallah hesaplama hatasıdır canım. Dualarımız seninle. Çok dertlenme ama, doktor kontrolündesin. Bir sürü bebek duyuyoruz bu kiloda küveze girmemiş olan. Allah yardımcın olsun.
canım birebir olmuyo o ölçümler
hem az da olsa bi ilerleme kaydediyo
hakkınızda hayırlısı olur inşallah
inşallah hesaplama hatasıda olblr de bnm dr.un cıhazıda ıyı ne bılıym ya karısık kafam duygular herseyy rabbım hepimize saglıkla kucagımıza almayıı nasipp etsınn hayırlısı inşallah
Sultan naptin canım aşureyi? Bizim kontrol araya girdi cevaplayamadim :) nohut fasulye önemli değil istediğin kadar haşla kafana göre eklersin. Amadövme önemli mesela 5kilo lük tencereye orta büyüklükte 1.5 2 kase iyi olur. Tabi hala yapmadiysan. Ben de şimdi koyacam ocağa. Allah yapanlarınkini kabul etsin. Şifa olsun..
Oyy anıl beni merak mi ettin kuzuu
Kasılmalar 30 40 çıktı. Önemli değilmiş o. Vee kızım beklenen atağı yapmışdemiştim anormal büyüdü derim çok inceldi diye. Kilomuz 3265gr boyumuz 37cm olmuş. Haftaya perşembe son kontrol diğer cuma da doğum inşallah
47cm dicektim :) bu aralar dikkat dağınıklığı var ya bende :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?