2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bende tulay hnma gidiyorum.gecen ay sormustum normal 650 sezeryan 1000 tl demisti zam konusunda bi haberim yok ama yaparlarsada yilbasindan sonra yaparlar diye dusunuyorum.

olsun hamile dediğiniz göbüşlü olur ne güzel otobüste felan yer verirler size bana kimse yer vermiyor o yüzden bi yere de çıkamıyorum :))

Valla hasene benim gobekte anil gibi ama kimse otobuste yer verdigi yok millet gormemek icin ya uyuyor ya disari bakiyor ki ben gobegimi gozlerine soktugum halde

kızlar bebişler ne durumda ben cuma günü kontrole gittim 49 cm ve 3200 olmuş 2 haftadan yine gidecem tam sezeryan günümüzü söyleyecek ay çok tırsıyorum o ameliyat sonrasındaki o acıdan rahim agrısından

günaydın hanımlar.
baslıga cok fazla mesaj yazamasamda mesajlarınızı cogunlukla okuyorum.
ikinci hamileligim ,ilkinde sezeryan oldugum için buda sezeryan olucak maalesef.
sizin doktorlarınız sezeryan için gün verdimi?benim dogum 10-12 aralık gözüküyor doktor 7sinden sonra sezeryana alabilecegini söyledı ama ben dogumu tarih belirleyerek yapmak istemiyorum.
ilk oglumu 10 gün önce sezeryan yaptılar.yenidogan sarılıgı olduk cok cektık.
lohusalık döneminin yarısını nerdeyse hastanelerde gecırdık

bizimde dün kontrolumuz vardı.sizinle hemen hemen aynıyız sanırım.
benim bebiş suan 3 kilo.benide 10 gün sonraya cagırdı.aralıgın 7 sınden sonra alabılırız dedı ama ben 10 aralıga kadar beklemek istiyorum.tabıkı acil bir durum olmazsa.
ameliyat sonrası acıyı hıc sorma..off keske normal dogum yapabilsem o kadar cok isterdim ki..

günaydın kızlar son zamana kadar beşik almayanlardanım ama oyun parkı alıcam tercihim kraft coral di ancak dün bi bebek mağazasında prego marka oyun parkı gördüm hoşuma gitti hangisini alsam çok kararsızım prego markası hakkında bilginiz varmı

Gunaydin Canim Ben kizimda Kraft oyun parkiyla buyuttum simdi ins tekrar bebegimi Agni besikle buyutecegim

Günaydın canım arkadaşlarım yazamıyorum artık buraya takip ediyorum bazen yazdiklarinizi canlarim ellerim çok kötü hatirlarsiniz doktor karpal tünel demişti bileklerde sinir sıkışması ellerim çok aGrıyor sürekli uyuşuk hissiz geceleri ağriyla uyaniyorum atel bileklik aldik ama daha faydasini görmedim şu anda çok zor yaziyorum inşallah dogumdan sonra geçer şişliğim çok yok PAPATYA canim o ballı tarçını sürdüm rahatlatmadi başka yerde dereotu lapasi diyirdu onu yaptim olmadi napalim gececek inşallah çok yazdim ellerim sızliyor hepinizi çoook öpüyorum

İnşallah hesaplama hatasıdır canım. Dualarımız seninle. Çok dertlenme ama, doktor kontrolündesin. Bir sürü bebek duyuyoruz bu kiloda küveze girmemiş olan. Allah yardımcın olsun.

Sultan naptin canım aşureyi? Bizim kontrol araya girdi cevaplayamadim :) nohut fasulye önemli değil istediğin kadar haşla kafana göre eklersin. Amadövme önemli mesela 5kilo lük tencereye orta büyüklükte 1.5 2 kase iyi olur. Tabi hala yapmadiysan. Ben de şimdi koyacam ocağa. Allah yapanlarınkini kabul etsin. Şifa olsun..

Oyy anıl beni merak mi ettin kuzuu
Kasılmalar 30 40 çıktı. Önemli değilmiş o. Vee kızım beklenen atağı yapmış demiştim anormal büyüdü derim çok inceldi diye. Kilomuz 3265gr boyumuz 37cm olmuş. Haftaya perşembe son kontrol diğer cuma da doğum inşallah

ayy ne marifetlii hatunsunuz be yaww. hamile olmasaydım bile asure yapamazdım herhalde. hıc yapmadım ondan. aslında herseyın bir ilki var die denemek lazım acayıp sewrımmm. anneme soledım yapmıs haftasonu getırcek

ama yapanlarınıza helal olsunnn allah kabul etsinn

Günaydın annişler .....
bende sonunda doğum öncesi iznime ayrıldım
3 gündür evdeyim
evde olmak ne güzelmiş
sabah kalkıyorum kahvaltı yapıp biraz tv izliyorum
sonra göl boyunda yürüyüşe çıkıyorum
çok keyifli wallahi

buarada doğum günü geçen tüm arkadaşların doğum günleri kutlu olsun
Allah ailelerinizle birlikte sağlık mutluluk huzur versin canlarımmmm

canım bellki sen bu aşure işinden anlıyorsun bana da yardımcı olursan çok sevinirim :) evde iki kişiyiz ve eşimin canı çekti herkesin yaptığını da yemez bana dedi yapsana yiyelim komşulara da veririrz diye ama ben çok yapmam .şöyle en fazla 10 kişilik belki o kadar bile olmayabilir ne kadar buğday almam lazım canım diğerlerini göz kararı koyarım ve birde şeker ne kadar koysam iyi olur bana fikir verirsen bugün çıkıcam dışarı alayım akşamdan ıslatayım yarın yaaprım kısmetse .

günaydıınnn
herkes iyidir inşallah
aşure günümüz mübarek olsun
bugün bol bol dua etmek çok faydalı
yapılan biçok dua bugün kabul edilmiş
nuh tufanının son bulması, hz yunusun balığın midesinden kurtuluşu, hz yusufun atıldığı kuyudan çıkarılması gibi...
inşallah biz de bebeklerimizi zamanında, sağlıkla, kolay bi doğumla, eli ayağı heryeri düzgün, güzel yüzlü, mutlu bi bebiş olarak kucağımıza alır, sağlıkla huzurla büyütürüz inşallah.
yuvamızda ailelerimizle mutluluk ve huzurla dolsun inşallah
allahım dualarımızı kabul etsin
hasta olanlara allah acil şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…