2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım öncelikle geçmiş olsun sevindim güzel haberlerle dönmene :)) Maşallah bebişine
Aşure şu an ocakta pişiyor.. :)) Nohut,fasulye 1 su bardağı dövme 2 su bardağı koydum..
Hayatımda ilk kez aşure yapıyorum inşallah güzel olur ya ://

aminnn canımm gusel dua olmus. hepımızın adına yerine yaptıgın icin allah razı olsun.
ıns dedıgın gıbı herseyın en mukemmel, mutlu halıyle yasarız. cok az kladı gercekten. benımde kasım 29 gibi galiba yada en fazla 2,3 aralık gıbı ıns...

bu arada kızları olcaklarr ne isim koyuyosunuz? eylül ve hümayı bılıorum ama digerlerii...
dun cemre paylasmıs kız ısımleri. kız cemre zevklerımız cok paralelmis. bende ırmak, hira, falan dusunmustum
ama cok buyuk ıhtımal kızımın adı feyza olacak ins

Ben Zeynep İnci koyacagım kızımın adını :)

Ben Zeynep İnci koyacagım kızımın adını :)

hmm cok guselmıss zeynep ismi zaten banko gusel ama inci de cok gusel. eltım cok istemısıtı kızının ismini ıncı koymayı , gercı koymadı ama...o yuzden dusunemedım ben.

aslında benım gonlumden hep eymen gectı. cok begenıorum eymen ısmını ama genelde erkeklere konuo. kız nadir ama yınede begenıstım esim erkek icin gusel bızde erkek evladımız olursa koyalım deyınce vazgectim..
feyza da karar kıldım... rabbım hepımızın evladını isimleriyle uzun hayırlı omurler versin

Feyza da cok guyzel canım

Ben de yapamam canım hiç denemedim, aslında mutfakta iyiyimdir denesem yaparım ama yatak istirahatim var. Seneye inşallah :) ama burda bahsedince canım çekti eşim dr oetker in poşet aşuresinden alıcak gelirken onu yapıcam, hiç yememekten iyidir

aslında denemek lazım. sonucta kımse annesının karnında ogrenmıo.ılkı kotu olur belkı ama... bıde bu isler bıraz ılgı meselesi ben mesela yemek denemeye usenebilirim ama bole el isi, dıkıs nakıs ıslerıne cok meyilliyimdir. hıc usenmem dener yaparım ama yemek ısınde bıldıklerımın cok dısna cıkıp deneme hevesım olmadı .

Günaydın kızlar,aşure gününüz mübarek olsun:))
Bu gün az da olsa alışveriş yapmak gerekiyor diye biliyorum ben bütün sene bereketli olsun diye
Bugün oğlumun aşısı var okulda birazdan çıkıcam,yarında doktor kontrolümüz var,orda da kız kardeşimin
Erkek arkadaşı ve ailesi annemlere gelicek tanışma merasimi var:))
Beni böyle tanımalarını istemezdim ama yapcal bişi yok

arkadaşlar merhaba ,

Yazılanları hep okurdum ama yazmadım hiç şimdiye kadar , ben inşallah 2014 nısan annesi olacağım . Bir sorum olacak benim myom sorunum var şuan iki tane bildiğim kadarıyla çok hızlı büyüme olmadı . Gebelikten önce yoktu böyle bir sorun gebelikle beraber çıktı , doktor doğumda sorun olabilir , bebekte gelişim geriliği olabilir gibi bazı risklerden bahsetti ama doktorumdan pek memnun değilim pek güvenemiyorum doktora.
Bu ay sonu detaylı ultrason için özel bir kliniğe gideceğim , doktor iyi bir perintolog muş riskli gebelik uzmanıymış aynı zamanda duyduğum kadarıyla ondan daha net bilgiler alabilirim belki .

Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Bende Hira, Eliz ve Nil arasında kalmıştım. En son Nil'e kara verdik :)

Lusnica cim
sen de yapmışsın. Bardak ölçüsü yazmıştın.Tam ölçüsü nasıldı canım??
Bi büyük kase yeter galiba canım dediğim gibi ben koca bi tencere pişirecem tam ölçü veremiyorum. Eşim çok seviyor. Çok yap diyor. Bide konu komşu eltiler falan dağıtıyorum anca yetiyor.

Şekerini de şeker tadı baya belli olana kadar koy. Soğuyunca şeker tadı azalıyo çünkü.

Bi de kızlar dinimize göre gün akşam namazı başlar diğer gün akşam namazı sona erer. Yani aşure günü de dün akşam başladı bugün akşama kadar. Perşembe günu akşam olunca cuma gecesi denir bundan dolayı.

Aslında bu ay muharrem ayı çok değerli bi ay ama bugünün değeri çok daha büyük. Özellikle bugün akşama kadar.

Bugün gusül abdesti alan kişi bir sene boyunca büyük hastalıklar çekmezmiş, ve gözlerini sürmeleyen de bi yıl boyunca göz rahatsızlığı çekmezmis. Kaynakları olan bilgiler bunlar. Aklınızda olsun canlarım. Muck :)

ayy hakikaten hacı şakir neymiy ya öykkk
olsun hamile dediğiniz göbüşlü olur ne güzel otobüste felan yer verirler size bana kimse yer vermiyor o yüzden bi yere de çıkamıyorum :))
o kadar mı az ya nasıl oluyor?
foto koyda görelim
9 ylık olduk hala mı yok göbişin??
Valla hasene benim gobekte anil gibi ama kimse otobuste yer verdigi yok millet gormemek icin ya uyuyor ya disari bakiyor ki ben gobegimi gozlerine soktugum halde
cnm bende binince millet nereye akacağını şaşırıyor.
otobüsün camlarını oturan kişi sayısını falan saymaya başlıyorlar kendilerine çok güzel oyalayıcı bir şeyler buluyorlar.

Kızlar bende bugun
Birazdan başlıcam okumaya
Allah aşkına birbirimize okuyup yollayalım özellikle bugün

MTA Cnm guzel haberlerine çok sevindim
Demek tosuncuk bi prenses geliyor
Yesin onu teyzeleri.
Benimkide aşırı hareketli bide hergun hıçkırık tutuyor artık
Bugün iyi değilim valla şuan kv yapıyor işleri.

Yarın eşim İstanbul a gidiyor fuara.
İnşallah yarın fln doğurmam :/

Aysunnnnn sen her halinle guzel ve sexy sin canoo

evet senay bende senden haber bekliyordum özelden de atmıştım sana mesaj.
doğumdan hemen sonra geçemzse yandık nasıl alcaz bebişleri kucağımıza bilmiyoru ben bileklerimi kullanarak yapıyorum parmaklarımı artık eskisi kadar kullanamiyorum.
oo maşallahı var.aman neyse korkuttu bizi kızımız=)
2 aralık dı dimi senin doğum karıştırıyor muyum??
var mı tarihte değişiklik canımcım.
Günaydın annişler .....
buarada doğum günü geçen tüm arkadaşların doğum günleri kutlu olsun
Allah ailelerinizle birlikte sağlık mutluluk huzur versin canlarımmmm
teşekkür ederiz canımmm.sana da bir ömür eşinle çocuklarında sevdiklerinle birlikte geçirmeyi nasip etsin Rabbim
muah=)

merhaba canım, öncelikle kafanı bulandırma boş yere bendede miyom ve bağımsız bile değil plesentaya yapışık doktorum benimde ilkten en kötü ihtimali söylemişti eğer büyürse erken döneminde bebeğin kesin kalbi duru son aylardada erken doğuma sebep olur falan ddeemişti bende çok korkmuştum ki en risklisi plesentaya yapışık olanlarmış büyüdükçe miyom plesentada büyürse bebeğin gelişimini ve beslenmesini falan engellermiş.aylardır takip ediliyor büyümedi hiç aksine bebek onu bastırdı birazda olsa küçüldü.ve ben netten şöyle bişey okumuştum o dönemlerimde hamileliğin ilk aylarındaki hormonlar miyom oluşmasına hatta bu hormonlar miyomların büyümesine neden olabiliyormuş hamileliğin son aylarına doğru hormon denge sağladığında küçülüyormuş diye okumuştum ki benim öyle oldu ilk 4 ay miyom büyümüştü ve ben çok korkmuştum şimdi hiç bi zararı yok büyümenin aksine küçülüyor bile.sen de içini rahat tut tabiki başka doktorlarada göster ama korkup bebişinide üzme

Bende Hira, Eliz ve Nil arasında kalmıştım. En son Nil'e kara verdik :)
Nil yeğenimin adı=)ama SU da var ondaaaa.Huyuda suyuda ona benzesin çok iyiir çok tatlıdır çoookk=))
ami canımmmmmmmm
onlar seni görünce öyle özenecek öyle imranecekler ki göz önünde olan sen olacaksın esas=)
iyi ki bu zamanda tanımışlar diceksin .en güçlü gözüktüğün zaman.
ne güzel bence şanslısın kuzuummmm.

Kızlar dün doğum günümdü ya sabah 9 da kurye geldi.Allah allah ne geldi diye baktım bu gelmiş=))

Ne kadar tesaüf oldu benim için
hesaplasalar doğum günüme denk getiremezlerdi..
içinde bir sürü resim var normal doğu sezeryan fotosu bile.ama onlara bakamadım eşim kapattı hemen bayıldım kitaba hemen okucam=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…