Sultan naptin canım aşureyi? Bizim kontrol araya girdi cevaplayamadim :) nohut fasulye önemli değil istediğin kadar haşla kafana göre eklersin. Amadövme önemli mesela 5kilo lük tencereye orta büyüklükte 1.5 2 kase iyi olur. Tabi hala yapmadiysan. Ben de şimdi koyacam ocağa. Allah yapanlarınkini kabul etsin. Şifa olsun..
Oyy anıl beni merak mi ettin kuzuu
Kasılmalar 30 40 çıktı. Önemli değilmiş o. Vee kızım beklenen atağı yapmışdemiştim anormal büyüdü derim çok inceldi diye. Kilomuz 3265gr boyumuz 37cm olmuş. Haftaya perşembe son kontrol diğer cuma da doğum inşallah
bak bakalım şişiyo mu şişmiyor mu
bu dünd
rekor kırdı ayaklarım bileklerim bacaklarım
37 numara ayaklarım oldu 40!!!
bu nedir ya yağı yemem tuzlu yemem bu nasıl bir şiştir arkadaşlar!
damar tıkanıklığı mı var nenineler gibi oldu ayaklarım lu hale bakın üüühühühühühüüh=((Eki Görüntüle 859326
aynen aynen.1,5 ay olmuştu çıkaralı kesin.
olur di mi doğumdan sonra o yüzükler=((
hahahahhaha koptum yaa delüüü=)
yok gelmeyiz herhalde yeni girdik eve çok yoruldu bugün..
e bebek ne kadar pahalı ya ne adıysam orda da baktım .aldığım fiyatlara göre uçmuş oorası iyi ki oradan almamışım amanın...
içime otururdu...
iBende tulay hnma gidiyorum.gecen ay sormustum normal 650 sezeryan 1000 tl demisti zam konusunda bi haberim yok ama yaparlarsada yilbasindan sonra yaparlar diye dusunuyorum.
Valla hasene benim gobekte anil gibi ama kimse otobuste yer verdigi yok millet gormemek icin ya uyuyor ya disari bakiyor ki ben gobegimi gozlerine soktugum halde
Sultaaaaannn bekle beni geliyorum BatıkenteeeeeeKızlar öncelikle herkesin aşure günü mübarek olsun...
Aşureler hazır, yemek isteyen buyursun gelsin
Sultaaaaannn bekle beni geliyorum Batıkenteeeeee
Ellerinize sağlık.Allah evlerimizin bereketini arttırsın
Allah eşime en kısa zamanda iş nasip etsin dualarınıza bunu da ekleyin kızlar=((
Ben de yapamam canım hiç denemedim, aslında mutfakta iyiyimdir denesem yaparım ama yatak istirahatim var. Seneye inşallah :) ama burda bahsedince canım çekti eşim dr oetker in poşet aşuresinden alıcak gelirken onu yapıcam, hiç yememekten iyidir
Kızlar bende bugun
Birazdan başlıcam okumaya
Allah aşkına birbirimize okuyup yollayalım özellikle bugün
MTA Cnm guzel haberlerine çok sevindim
Demek tosuncuk bi prenses geliyor
Yesin onu teyzeleri.
Benimkide aşırı hareketli bide hergun hıçkırık tutuyor artık
Bugün iyi değilim valla şuan kv yapıyor işleri.
Yarın eşim İstanbul a gidiyor fuara.
İnşallah yarın fln doğurmam :/
Aysunnnnn sen her halinle guzel ve sexy sin canoo
Sultaaaaannnnnn
Bunu yapmıcaktın yaaaa
Şimdi eşime yazdım aşûre istiyorum diye
Oda gelirken alırım demi ama ben şimdi istiyorum dedim bende
Ve o an sayfanızı actım ki bunlar karşımda
Ayyyy off sipariş edicem(
Dayanamıcam aksama kdr yaaa
Allah kabul etsin bu arada Cnm
Canım benimki haftaya Pazartesi Almanyaya gidiyormuş yine Çarşamba dönecekmiş .. Kesin doğurucam diyorum ama eğer o yokken de bişey olursa asla affetmem seni dedim
seninki de mi?
benım esımınde sık sık almanyada olması gerekıo. ama dogumdan sonraya ertelıorum toplantıları haberın olsun. dogumdan sonra kacısım yok dedi. napalımm hıc yoktan iidir deyip oturuyoz asagı. gerci arada siparislerim icin gitmesi gusel amma
Sultaaaaannnnnn
Bunu yapmıcaktın yaaaa
Şimdi eşime yazdım aşûre istiyorum diye
Oda gelirken alırım demi ama ben şimdi istiyorum dedim bende
Ve o an sayfanızı actım ki bunlar karşımda
Ayyyy off sipariş edicem(
Dayanamıcam aksama kdr yaaa
Allah kabul etsin bu arada Cnm
sezeryana girersin hemen olmaz bişi korkma ben bide kan sulandırıcı kullanıyorum ya sancım gelirse diye korkuyorum dr um aslında geç bile verdi ama bilemiyorumm
gelmiş ne güzel senın kıtabınn ama benımkı gelmedı daha bugun yarın gelır belkı bu hafta gelse barı yoksa ızıne ayrılıyorumKızlar dün doğum günümdü ya sabah 9 da kurye geldi.Allah allah ne geldi diye baktım bu gelmiş=)) [ATTACH=CONFIG .!.:859514[/ATTACH]
Ne kadar tesaüf oldu benim için
hesaplasalar doğum günüme denk getiremezlerdi..
içinde bir sürü resim var normal doğu sezeryan fotosu bile.ama onlara bakamadım eşim kapattı hemen bayıldım kitaba hemen okucam=)
evet senay bende senden haber bekliyordum özelden de atmıştım sana mesaj.
doğumdan hemen sonra geçemzse yandık nasıl alcaz bebişleri kucağımıza bilmiyoru ben bileklerimi kullanarak yapıyorum parmaklarımı artık eskisi kadar kullanamiyorum.
oo maşallahı var.aman neyse korkuttu bizi kızımız=)
2 aralık dı dimi senin doğum karıştırıyor muyum??
var mı tarihte değişiklik canımcım.
teşekkür ederiz canımmm.sana da bir ömür eşinle çocuklarında sevdiklerinle birlikte geçirmeyi nasip etsin Rabbim
muah=)
Eki Görüntüle 859525
Deniz benim sonum bu!!
kocayı gönderdim aldı geldi..dayanamadım ne yapiim foto ekledi bizim kızlar baksanaaaa=((
Nil yeğenimin adı=)ama SU da var ondaaaa.Huyuda suyuda ona benzesin çok iyiir çok tatlıdır çoookk=))
ami canımmmmmmmm
onlar seni görünce öyle özenecek öyle imranecekler ki göz önünde olan sen olacaksın esas=)
iyi ki bu zamanda tanımışlar diceksin .en güçlü gözüktüğün zaman.
ne güzel bence şanslısın kuzuummmm.
Kızlar dün doğum günümdü ya sabah 9 da kurye geldi.Allah allah ne geldi diye baktım bu gelmiş=))
Eki Görüntüle 859514
Ne kadar tesaüf oldu benim için
hesaplasalar doğum günüme denk getiremezlerdi..
içinde bir sürü resim var normal doğu sezeryan fotosu bile.ama onlara bakamadım eşim kapattı hemen bayıldım kitaba hemen okucam=)
Doğum günün kutlu olsun Anılcım, nice nice uzun, güzel, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle birlikte geçecek yıllar dilerim
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir
Canım sen neden epidural istemiyorsun, çok mu sıkıntı veriyor epidural?
çok güzel ama bana sanki biraz küçükmüş gibi geldi
selam canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin,
ilk hamileliğimde bende de gebelik diyabeti çıktı
sadece 1 saat sonunda ölçülen değerim yüksek olduğu için takip bile vermemiş
direkt olarak diyet vermişlerdi, doğuma kadar 4 ay diyet yapmıştım
(itiraf edeyim o zaman diyete çok da bağlı kalmamıştım)
hamileliğim boyunca 28 kilo almış ve 42 haftalıkken 3300 gr 50 cm olarak doğum yapmıştım
şimdi ikinci hamileliğim ve bu seferde diyabet problemim var
2. ayda ortaya çıktı, hamilelik öncesi diyabet hastası olmuş ancak farketmemişim
önce 10 günlük diyet günde 6 ölçüm yaptım şekerim hala normal sınırlardan fazla olduğu için 10 gün sonunda insüline başladım
7 aydır diyet + günde 3 kez insülin kullanıyorum
ne zaman insülin dozu yetmez de şekerim yükselirse bebeğim haftasından ileri gitmeye başlıyor
diyet ya da insülin bebeğinin gelişimini kötü yönde etkilemez o konuda korkun olmasın
sen aç bile dursan bebeğin senin depolarından alır ihtiyacını demişti doktorum bana,
asıl hamilelikte diyabet kontrol altına alınmazsa tehlikelidir,
Allah korusun bebeğin şeker hastası olma, bebekte ani kalp durması, ya da iri bebek olma riski çok yüksektir
yaptığın ölçüm değerleri nasıl diyete rağmen yüksek mi düşüş oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?