2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

oyyy maşalaaahhhhhhhhh

hahaha al kanıtı budur diyorsun yanı aynen benımde 37 no ayaklarım 39 sıkıyor .hele sabah kalktığımda ellerim çok şiş oluyor gece bile ayaklarıma yastık koyuyorum yüksekte tutuyorum ama nafile neyse az kaldı Allahtan.allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.

i

tulay hnmda çok tatlı bir doktor nil hnm olmadığında bir kere kendisi bakmıştı çok pozitif biri.
bana da aynı fiyatları vermişlerdi.ama detaylı sor fiyatları gece gelince ayrı ücret alıyorlar doktorunu istersen özellikle bide oda fiyatlarıda farklı

Kızlar öncelikle herkesin aşure günü mübarek olsun...

Aşureler hazır, yemek isteyen buyursun gelsin

Kızlar öncelikle herkesin aşure günü mübarek olsun...

Aşureler hazır, yemek isteyen buyursun gelsin
Sultaaaaannn bekle beni geliyorum Batıkenteeeeee
Ellerinize sağlık.Allah evlerimizin bereketini arttırsın

Allah eşime en kısa zamanda iş nasip etsin dualarınıza bunu da ekleyin kızlar=((

Sultaaaaannn bekle beni geliyorum Batıkenteeeeee
Ellerinize sağlık.Allah evlerimizin bereketini arttırsın

Allah eşime en kısa zamanda iş nasip etsin dualarınıza bunu da ekleyin kızlar=((

Buyur gel tatlım keşke gelsen :))

İnşallah Allah bebişlerimizi bol rızıklarıyla gönderir, Eşine de hayırlısıyla bol kazançlı bi iş nasip eder inşallah :))

ayy ben o aşureden denedim canım ama hiç güzel olmadı ... Daha doğrusu ben annemin aşuresi gibi beklediğim için belki de :)

Sultaaaaannnnnn
Bunu yapmıcaktın yaaaa
Şimdi eşime yazdım aşûre istiyorum diye
Oda gelirken alırım demi ama ben şimdi istiyorum dedim bende
Ve o an sayfanızı actım ki bunlar karşımda
Ayyyy off sipariş edicem(
Dayanamıcam aksama kdr yaaa

Allah kabul etsin bu arada Cnm

Canım benimki haftaya Pazartesi Almanyaya gidiyormuş yine Çarşamba dönecekmiş .. Kesin doğurucam diyorum ama eğer o yokken de bişey olursa asla affetmem seni dedim

Ah canım kıyamam yaa (
Keşke aynı şehirlerde olsaydık getirirdim ben sana ://

Canım benimki haftaya Pazartesi Almanyaya gidiyormuş yine Çarşamba dönecekmiş .. Kesin doğurucam diyorum ama eğer o yokken de bişey olursa asla affetmem seni dedim

seninki de mi?
benım esımınde sık sık almanyada olması gerekıo. ama dogumdan sonraya ertelıorum toplantıları haberın olsun. dogumdan sonra kacısım yok dedi. napalımm hıc yoktan iidir deyip oturuyoz asagı. gerci arada siparislerim icin gitmesi gusel amma

Kızlar dün doktora gittim raporumu aldım artık resmen izindeyim :) Sonra Tekzenden kaloriferlere asılan çamaşır kurutmalığı aldım . Eltim önermişti onu da bebeğin kıyafetleri hemen kirleniyor ya da hemen elinde yıkayıp asacağın şeyler olunca kurutması kolay oluyor diye :) sonra kuaföre gittim ağda yaptırdım ama çok acıdı bu sefer hamileliğin başından beri jilet yapınca kökler güçlenmiş tabi ama çok rahatladım tertemiz oldu :) kaşımı bıyığımı da aldırdım :):):) sonra pazara gittim .. Aldım bir simit güzelce dolaştım : ) sonra da balık alıp eve geldim ama yorulduğumu hissettim artık .. eskiden bu kadar yormuyordu .. Bir de köstebek pasta yaptım :) ama pek hoşuma gitmedi ilk kez denedim şu hazır kutulardan .. TV karşısında uyuyup kalmışım :) kociş uyandırdı yatağa gittim yine uyumaya devam bu sabah 10:30 da zor uyandım :) sanırım vücudum son uzun uykuların tadını çıkarıyor :)

ayy maalesef cnaım benimki her ay 1 hafta orada çalışıyor .. son 1 aydır gitmiyordu çok önemli bir toplantı çıkmış akşam söyledi siparişlerde çok işe yarıyor gerçekten .. ben kavanoz şekerlerimi bile oradaki M&M lerden getirttim :) dua ediyorum artık o yokken bişey olmasın diye

Deniz benim sonum bu!!
kocayı gönderdim aldı geldi..dayanamadım ne yapiim foto ekledi bizim kızlar baksanaaaa=((

sezeryana girersin hemen olmaz bişi korkma ben bide kan sulandırıcı kullanıyorum ya sancım gelirse diye korkuyorum dr um aslında geç bile verdi ama bilemiyorumm

bana dün bıraktırdı artık kan sulandırıcıyı. kan hapını da kesti. yeter artık ben de çok sıkıldım zaten ilaçlardan. haftaya gel sezeryan gününü belirleyelim dedi işte. 38 oluyorum tam. ben durabildiği kadar dursun istiyorum. en azından 38 in sonuna kadar ama bakalım durum neyi gösterecek ne kadar geç alırsa o kadar iyi olur.

mdaa

canımm bebek dursun da napıcaksın gidiversin sancıların erken doğmasından iyidir sana müsade ediyor işte bebecik daha ne istiyorsun.
nidilatı ben 29. haftadan beri içiyordum bu hafta kesti artık canım. artık içmiyorum yani. ayrıca bende hiçbir yan etki yapmadı. bol su ile içerim hep ilaçlarımı. hiç bir etkisini hissetmedim.
şimdi kesti diye sancılanmaktan korkuyorum ama hamdolsun 37 yi doldurduk artık Rabbime emanet sağ salim doğar inşallah yavrucuklarımız.

gelmiş ne güzel senın kıtabınn ama benımkı gelmedı daha bugun yarın gelır belkı bu hafta gelse barı yoksa ızıne ayrılıyorum

Evet canım 2 aralıktı 29 kasıma aldı süper oldu. 3 gün daha az beklicem bide bebek çok fazla aşağıda dedi. Dün misafir vardı akşam. Doğumun olacak gibi ne kadar aşağıda bebek dedi. Haliyle kasiklarım çok ağrıyor. 2 haftam kaldığına hala inanamıyorum.

Dövmem pişerken banyomu yapayım, çıkınca bi yandan da temizlik ortalık dümdüz yaa

Anıl geldimi kitap bizimki niye gelmedi yaa. gizem seninki geldimi????

Guelbeyaz canım o nasıl doktormuş. O nasıl bi dalgınlık olmuş öyle. Allah seni ve bebeğini esirgemiş canım.

ayyy resmi görünce aklıma geldiii ben de internetten sabiha paktuna keskin in kitabı için bir form doldurup ordan bir kitabını seçmiştim göndereceklerdi. baya oldu ama 2 aydan fazla. sende netten form mu doldurmuştun? bana da gelirmi kiiii??

merhaba sukunet,
Allah kolay doğumlar nasip etsin canım öncelikle,
4 gündür diyet yapıyorum ve açlık-tokluk değerlerim çok şükür düşük çıkıyor, inşallah diyetle kontrol altına alınacak bir durum.Haftasonu doktor randevumuz var, herhalde diyete devam diyecektir.

çok sağol verdiğin bilgileri için

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…