2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
gece gece gezmenin keyfi başkadırr
sen her halinle fıstıksın şimdi eylülle çifte kavrulmuş fıstıksın

yeni uyandım gözümü açar açmaz bundan daha güzel iltifat olamazdı hayatım valla teşekkürleer
ama o eskii haaalimdeeeeennn eser yok şimdi demek istiyorum
47cm dicektim :) bu aralar dikkat dağınıklığı var ya bende :44:

oohh şükürler olsun canımmm bütün korkularımız gitti çok sevindimmmmm :))

Anıl geldimi kitap bizimki niye gelmedi yaa. gizem seninki geldimi????

gelmediii

Az önce sağ tarafımda dönme gibi hareket vardı. Elimi bi koydum resmen ayak !!!!! ayağını dayadı. Aşağı yukarı hareket ettirdi. Hani kedi başını yaklaştırır ya sev diye.
Sanki gerçekten ayağına dokundum. Çok duygusal bi bağ oldu bi an. Annesi yer prensesini yer. Babaya kalmaz

tünaydınnnn herkeslereee :))

gece bindik arabaya eşim ben emrahın arkadaşı bide onun eşi.gittik teeeeee bahçeşehire ataköy dürümcüsümü ne varmış çok meşhurmuş neyse bunlar çorba içti ben dürüm yedim 1 tane de içli köfte ama o kadar kötüydü ki anlatamam sırf açlıktan yedim resmen:26: güya meşhurmuş peehh

sonra oturduk biraz kalktık ortaköye geçtik saat 4e geliyo haliyle kapanmış bütün kumpirciler waffle'cılar falan o heveste kursağımda kaldı.eve geldiğimizde 4 buçuktu kapıdan girmemle tuvalete koşmam bi oldu çıkardım yediğim herşeyi yattım sonra bidaha bulandı midem tekrar çıkardım ooff çok kötüydü bidaha kimseye güvenip bilmediğim yerde bişey yemicem.
SONUÇ;MAL GİBİYİM BUGÜN

Kızlar ne yazışmışsınız ya oku oku bitmedi.

Öncelıkle deniz asyamca anıl nice mutlu yaslara ins. Sewdiklerinzle birlikte

bizim karyolamız bebek sabunlarımız we cikilatalarımız geldi :) aksam resim koyarım

ben hisar hastanesne gdyorum ama doktorcum sezaryen dmeye basladı bende gizem gbı bska hastane alternatfleri üzerinde duruyorum belki bu hafta sonu çamlıca üniwersale bi gder bkarm

bu arada benm erken baslayan sancılarmdan dolayı doktor magnezyum wermsti ama ben 1hfta önce doktra söylemeden bıraktım simdide tık yok bebis buyuycek buyuycek 40ı gecince kesin sezaryene alır bu kadın beni off neyse bende cıkıymda asurelik malzeme alıyım.

Benim canım balık istiyor:-(şöyle yanınada bol salata üfff ne yapsam acaba.koltuktan kalkacak halim bile yok zavallı kızım açlıktan ha bire mandalina soyup yiyor

Valla hasene benim gobekte anil gibi ama kimse otobuste yer verdigi yok millet gormemek icin ya uyuyor ya disari bakiyor ki ben gobegimi gozlerine soktugum halde

ben fakir ama gururluyum kimsenin gözüne sokmuyorum onların oturmalık yerine mi kaldım hıh ya hem göbüşüm küçük çok büyük değil. hemde ferace giyiniyorum siyah bol belli olmuyodur belki ne bilim ya

valla bende Kraft marka aldım canım ben araştırırken prego marka hiç görmedimde duymadımda bişi diyemiyeceğim o yüzden... bugün yarın kurarım bende beşiği Allah nasip ederse. ama kızlar bu beşiği nasıl temizlicez ya? yani üretildi geldi pistir bu şimdi?

o kadar mı az ya nasıl oluyor?
foto koyda görelim
9 ylık olduk hala mı yok göbişin??

göbüş var yok değil ama görenlerr 6 aylık felan gibi duruyo diyo... cumartesi günü benden 1 hafta küçük bi hamile arkadaşımla görüştüm onunkiside erkek bebiş ama hakkaten benimki ondan küçük duruyodu koyamam kız resim eşim kızar

Anıl geldimi kitap bizimki niye gelmedi yaa. gizem seninki geldimi????
.

evet evet kızlar o form doldurduğumuz yer gönderdi
sizin de d .gününüzü bekliyorarmış bide hahahha=)
yok artık şaka yapıyorum=)
yavaş yavaş gönderiyorlar demek ki...

ayyyy valla gizooo geçmiş olsun ayda yılda bi kere çıktın o da burnundan gelmiş resmen ya kız? aman ben hrgün mal gibiyim valla

kızlar ben dışarıya çıkıp alışveriş yapamayacağım ama evin bereketi için vaka suresini okumakta çok iyiymiş önce bi banyo yaapayımda sonra da okuyayım inş... aklıma koymuştum alışveriş yapmayı ama hem hava kötü hemde hiç enerjik değilim yokuş çıkmaya...

aaa gerçekten mii
aman neyse zehirlenme falan olmamış gizemim ya ALLAH korusun!
iyi ki çıkarttın içinde kalsa belki de zarar yapardı..pislik insanlar yaaa..çok basit bir şey sağlık sanki!
Kızlar ne yazışmışsınız ya oku oku bitmedi.
Öncelıkle deniz asyamca anıl nice mutlu yaslara ins. Sewdiklerinzle birlikte.
teşekkürler canım arkadaşım...
Benim canım balık istiyor:-(şöyle yanınada bol salata üfff ne yapsam acaba.koltuktan kalkacak halim bile yok zavallı kızım açlıktan ha bire mandalina soyup yiyor
ben dün yedim daha 1 hafta yemem..of bana çok kokuyor ya keşke cnm istese de hep yesem senin gibi=(((
senin gibi olanlara iç karnı geniş diyorlar öylesin demek
hiç çatlama da olmamıştır sende .ve doğumdan sonra karnın hemen toparlar.
aman koyma boşver hiç yere tartışma çkmasın böyle de anlıyoruz az çok=))

Ercelf

Canim istediği kadar dursun karnimda guzzummm ama bugun kontrole gittim kasilmalarim devam ediyor ama sanci yok kasilmam 70 den asagi hic dusmedi ama agrin yok dedi doktoeum spontan seyrine birakiyor dogumu neyse kizim canim benim 3106 gram 52cm olmuş bas cevresi ise 9.5 cm suyu ancak yeter dedi irilesecek gibi görünüyor dedi catilarim dar oldugu icin normal dogum şansım git gide azaliyor yani offff ooooffff ne guzel sancim vardi nereye gitti amaaan napalim kizimla aramizda bi kac cm kesigin lafi bile olmaz

çok teşekkürler cevap için ,benim bird ilk bebeğim olacak inşallah bu nedenle çok tecrubeli değilim bu konularda böyle şeyleri paylaştığında insan rahatlıyor. tekrar teşekkürler .

Slm benimde wardı diyetle hallettim bebegn gelismi iyi su an bi sorunumuz yok bende 4 kez ölcüyorum aclık sınırmz 95 tokluk 130 umarım sende sorunsuz insülinsiz atlatırsın :)

selam nrslc,
sağol, teşekkür ederim.ben daha 4 gündür diyet ve ölçüm yapmaya başladım. değerler iyi çıkıyor çok şükür. inşallah dileğim insülinsiz kalan 3 ayımı geçirmek.sağlıklı doğumlar dilerim sizlere

heee öyle sanıyorum ki iç karnım geniş benim... çatlamam şimdilik olmadı doktorumda ne kullanıyosun dedi bende ROSENSE vazalin va saf zeytinyağı dedim iyi iyi kullanmaya devam et dedi bilmiyorum bakalım nasıl olcak toplancakmı toplanmıcak mı? saolasın güzelim anlayışın için :-* yarın Allah nasip ederse randevumuz var yine kuku temizleme derdi of anam garib anam yiğit anammmmmmm

ayyyy valla gizooo geçmiş olsun ayda yılda bi kere çıktın o da burnundan gelmiş resmen ya kız? aman ben hrgün mal gibiyim valla

sorma valla bidaha evimden biyere gitmicem:26:

aaa gerçekten mii
aman neyse zehirlenme falan olmamış gizemim ya ALLAH korusun!
iyi ki çıkarttın içinde kalsa belki de zarar yapardı..pislik insanlar yaaa..çok basit bir şey sağlık sanki!

bide yolda öyle anlattılar ki yok bu mükemmel kaç tane yeriz acaba bi gittik emrahla birbirmize bakakaldık emrahada yeme bişey sakın orda yeriz demişler çocuk aç bi çorba içti dürüm zaten hayatta yemez sevmez.kaldık öyle dımdızlak.ayy şaka gibiydi valla rezil olmaya teeeeeee oralara gittik yani

evet evet kızlar o form doldurduğumuz yer gönderdi
sizin de d .gününüzü bekliyorarmış bide hahahha=)
yok artık şaka yapıyorum=)
yavaş yavaş gönderiyorlar demek ki...

güzeeel sevindim o zaman bana da gönderecekler. aman göndersinler de acelesi yok. bayılıyorum çünkü o kadına. bana primadan numune bez de geldi. çok güzel oluyor:)

hayırlısı olsun canım ya. nasip hangisiyse o olacak tabiki sezeryan da rabbimin takdiri bence.maşallah kilonuz iyi. ben de dün doktordaydım 20 lerde bikaç kasılma çıktı ama düzensiz. nidilatı kestik dün bakalım sancı başlayacak mı ben de tetikteyim.

Eki Görüntüle 859525
Deniz benim sonum bu!!
kocayı gönderdim aldı geldi..dayanamadım ne yapiim foto ekledi bizim kızlar baksanaaaa=((

Ya çok komiğiz önce hepimiz birbirimizin canını hamur kızartması çektirip hamurlara gömüldük, şimdi de aşure :) annemi bile telaş sardı bana aşure yedirtecek diye :) ilerde hatırlayıp güleriz bu halimize. Ben de paket aşure aldım annem yapacak birazdan.

selam canım,
verdiğin bilgiler için sağol. ben 4 gündür diyet yapıp günde 6 kez açlık-tokluk olmak üzere ölçüm yapıyorum.diyet sayesinde çıkan değerler iyi çok şükür.ben kişilik yapısı olarak yememem gereken bir şeyi hayatta ağzıma sürmem, yani diyete sonuna kadar uyarım. ama endişem bebeğin beslenmesi yeterli olur muydu? sonuçta son 3 ay bebek kilo alıyor ve anne aldığı kaloriyi azaltarak kilo veriyor.ben 4 gündür 1 kilo vermişim mesela, belki de ödem attım. işte annenin kilo verecek bir diyet yapması olayı bana mantıklı gelmiyordu. ama sağolun bu durumu yaşayan kişiler olarak sizlerin yorumlarından sonra endişem kalmadı. cumartesi endokrin uzmanı kontrol edip kan değerlerime ve yaptığım ölçüm değerlerine göre bize bilgi verecek.inşallah insülin tedavisine gerek olmadan diyetle kalan 3 ayımı sağlıklı bir şekilde geçirebilirim.

sizlere sağlıklı doğumlar dilerim,

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…