gece gece gezmenin keyfi başkadırr
sen her halinle fıstıksın şimdi eylülle çifte kavrulmuş fıstıksın
47cm dicektim :) bu aralar dikkat dağınıklığı var ya bende :44:
Anıl geldimi kitap bizimki niye gelmedi yaa.gizem seninki geldimi????
Valla hasene benim gobekte anil gibi ama kimse otobuste yer verdigi yok millet gormemek icin ya uyuyor ya disari bakiyor ki ben gobegimi gozlerine soktugum halde
günaydın kızlar son zamana kadar beşik almayanlardanım ama oyun parkı alıcam tercihim kraft coral di ancak dün bi bebek mağazasında prego marka oyun parkı gördüm hoşuma gitti hangisini alsam çok kararsızım prego markası hakkında bilginiz varmı
o kadar mı az ya nasıl oluyor?
foto koyda görelim
9 ylık olduk hala mı yok göbişin??
Anıl geldimi kitap bizimki niye gelmedi yaa.gizem seninki geldimi????
.
ayyy resmi görünce aklıma geldiii ben de internetten sabiha paktuna keskin in kitabı için bir form doldurup ordan bir kitabını seçmiştim göndereceklerdi. baya oldu ama 2 aydan fazla. sende netten form mu doldurmuştun? bana da gelirmi kiiii??
gelmediii
tünaydınnnn herkeslereee :))
gece bindik arabaya eşim ben emrahın arkadaşı bide onun eşi.gittik teeeeee bahçeşehire ataköy dürümcüsümü ne varmış çok meşhurmuş neyse bunlar çorba içti ben dürüm yedim 1 tane de içli köfte ama o kadar kötüydü ki anlatamam sırf açlıktan yedim resmen:26: güya meşhurmuş peehh
sonra oturduk biraz kalktık ortaköye geçtik saat 4e geliyo haliyle kapanmış bütün kumpirciler waffle'cılar falan o heveste kursağımda kaldı.eve geldiğimizde 4 buçuktu kapıdan girmemle tuvalete koşmam bi oldu çıkardım yediğim herşeyi yattım sonra bidaha bulandı midem tekrar çıkardım ooff çok kötüydü bidaha kimseye güvenip bilmediğim yerde bişey yemicem.
SONUÇ;MAL GİBİYİM BUGÜN
aaa gerçekten miitünaydınnnn herkeslereee :))
gece bindik arabaya eşim ben emrahın arkadaşı bide onun eşi.gittik teeeeee bahçeşehire ataköy dürümcüsümü ne varmış çok meşhurmuş neyse bunlar çorba içti ben dürüm yedim 1 tane de içli köfte ama o kadar kötüydü ki anlatamam sırf açlıktan yedim resmen:26: güya meşhurmuş peehh
sonra oturduk biraz kalktık ortaköye geçtik saat 4e geliyo haliyle kapanmış bütün kumpirciler waffle'cılar falan o heveste kursağımda kaldı.eve geldiğimizde 4 buçuktu kapıdan girmemle tuvalete koşmam bi oldu çıkardım yediğim herşeyi yattım sonra bidaha bulandı midem tekrar çıkardım ooff çok kötüydü bidaha kimseye güvenip bilmediğim yerde bişey yemicem.
SONUÇ;MAL GİBİYİM BUGÜN
teşekkürler canım arkadaşım...Kızlar ne yazışmışsınız ya oku oku bitmedi.
Öncelıkle deniz asyamca anıl nice mutlu yaslara ins. Sewdiklerinzle birlikte.
ben dün yedim daha 1 hafta yemem..of bana çok kokuyor ya keşke cnm istese de hep yesem senin gibi=(((Benim canım balık istiyor:-(şöyle yanınada bol salata üfff ne yapsam acaba.koltuktan kalkacak halim bile yok zavallı kızım açlıktan ha bire mandalina soyup yiyor
senin gibi olanlara iç karnı geniş diyorlar öylesin demekgöbüş var yok değil ama görenlerr 6 aylık felan gibi duruyo diyo... cumartesi günü benden 1 hafta küçük bi hamile arkadaşımla görüştüm onunkiside erkek bebiş ama hakkaten benimki ondan küçük duruyodukoyamam kız resim eşim kızar
merhaba canım, öncelikle kafanı bulandırma boş yere bendede miyom ve bağımsız bile değil plesentaya yapışık doktorum benimde ilkten en kötü ihtimali söylemişti eğer büyürse erken döneminde bebeğin kesin kalbi duru son aylardada erken doğuma sebep olur falan ddeemişti bende çok korkmuştum ki en risklisi plesentaya yapışık olanlarmış büyüdükçe miyom plesentada büyürse bebeğin gelişimini ve beslenmesini falan engellermiş.aylardır takip ediliyor büyümedi hiç aksine bebek onu bastırdı birazda olsa küçüldü.ve ben netten şöyle bişey okumuştum o dönemlerimde hamileliğin ilk aylarındaki hormonlar miyom oluşmasına hatta bu hormonlar miyomların büyümesine neden olabiliyormuş hamileliğin son aylarına doğru hormon denge sağladığında küçülüyormuş diye okumuştum ki benim öyle oldu ilk 4 ay miyom büyümüştü ve ben çok korkmuştum şimdi hiç bi zararı yok büyümenin aksine küçülüyor bile.sen de içini rahat tut tabiki başka doktorlarada göster ama korkup bebişinide üzme
Slm benimde wardı diyetle hallettim bebegn gelismi iyi su an bi sorunumuz yok bende 4 kez ölcüyorum aclık sınırmz 95 tokluk 130 umarım sende sorunsuz insülinsiz atlatırsın :)
senin gibi olanlara iç karnı geniş diyorlar öylesin demek
hiç çatlama da olmamıştır sende .ve doğumdan sonra karnın hemen toparlar.
aman koyma boşver hiç yere tartışma çkmasın böyle de anlıyoruz az çok=))
ayyyy valla gizooo geçmiş olsun ayda yılda bi kere çıktın o da burnundan gelmiş resmen ya kız? aman ben hrgün mal gibiyim valla
aaa gerçekten mii
aman neyse zehirlenme falan olmamış gizemim ya ALLAH korusun!
iyi ki çıkarttın içinde kalsa belki de zarar yapardı..pislik insanlar yaaa..çok basit bir şey sağlık sanki!
evet evet kızlar o form doldurduğumuz yer gönderdi
sizin de d .gününüzü bekliyorarmış bide hahahha=)
yok artık şaka yapıyorum=)
yavaş yavaş gönderiyorlar demek ki...
Ercelf
Canim istediği kadar dursun karnimda guzzummm ama bugun kontrole gittim kasilmalarim devam ediyor ama sanci yok kasilmam 70 den asagi hic dusmedi ama agrin yok dedi doktoeum spontan seyrine birakiyor dogumuneyse kizim canim benim 3106 gram 52cm olmuş bas cevresi ise 9.5 cm suyu ancak yeter dedi irilesecek gibi görünüyor dedi catilarim dar oldugu icin normal dogum şansım git gide azaliyor yani offff ooooffff ne guzel sancim vardi nereye gitti amaaan napalim kizimla aramizda bi kac cm kesigin lafi bile olmaz
Eki Görüntüle 859525
Deniz benim sonum bu!!
kocayı gönderdim aldı geldi..dayanamadım ne yapiim foto ekledi bizim kızlar baksanaaaa=((
Doğum günün kutlu olsun Anılcım, nice nice uzun, güzel, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle birlikte geçecek yıllar dilerim
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir
Canım sen neden epidural istemiyorsun, çok mu sıkıntı veriyor epidural?
çok güzel ama bana sanki biraz küçükmüş gibi geldi
selam canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin,
ilk hamileliğimde bende de gebelik diyabeti çıktı
sadece 1 saat sonunda ölçülen değerim yüksek olduğu için takip bile vermemiş
direkt olarak diyet vermişlerdi, doğuma kadar 4 ay diyet yapmıştım
(itiraf edeyim o zaman diyete çok da bağlı kalmamıştım)
hamileliğim boyunca 28 kilo almış ve 42 haftalıkken 3300 gr 50 cm olarak doğum yapmıştım
şimdi ikinci hamileliğim ve bu seferde diyabet problemim var
2. ayda ortaya çıktı, hamilelik öncesi diyabet hastası olmuş ancak farketmemişim
önce 10 günlük diyet günde 6 ölçüm yaptım şekerim hala normal sınırlardan fazla olduğu için 10 gün sonunda insüline başladım
7 aydır diyet + günde 3 kez insülin kullanıyorum
ne zaman insülin dozu yetmez de şekerim yükselirse bebeğim haftasından ileri gitmeye başlıyor
diyet ya da insülin bebeğinin gelişimini kötü yönde etkilemez o konuda korkun olmasın
sen aç bile dursan bebeğin senin depolarından alır ihtiyacını demişti doktorum bana,
asıl hamilelikte diyabet kontrol altına alınmazsa tehlikelidir,
Allah korusun bebeğin şeker hastası olma, bebekte ani kalp durması, ya da iri bebek olma riski çok yüksektir
yaptığın ölçüm değerleri nasıl diyete rağmen yüksek mi düşüş oldu mu?
Kızlar öncelikle herkesin aşure günü mübarek olsun...
Aşureler hazır, yemek isteyen buyursun gelsin
Eki Görüntüle 859519
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?