2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Dün aldıklarım. Talhaya masal kitabı, kızımız için de alt açma bezi,kolik önleyici cam biberon ve hanım sahabilerden hem isimleri hem hayatından örnekler içeren bi kitap aldım. Eşim diyor ki al belki bana daha güzel davranırsin :) sende peygamberimizin hayatını al olu dedim
Tek kullanımlik kilotuda eczane de ki kadın hediye etti.

Mama almadım. Aslında mamaya karşıyım ama acil gerek olursa kolik önleyici biberon evde bulunsun. Mamanin da adı belli aptamil olacak eşim alıp gelir gerekirse.

Eklentiler

• $DSC_0232.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC_0233.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC_0234.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSC_0235.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 52
aslı börekten söyledim bende şimdi aşure sıkıldım bolulu hasan ustadakinden

Gizemimmm gecmiş olsun kuzummm
Allah korumuş ya.

Ay aşkım ya annem burda evimi süpürdü kadın yanı kv.
Yoksa bişey yazacaktım sana özelden
Arayamamda şimdi neyse

Bayılırım tedbirli kadınlara
Cok guzel Cnm hepsini iyi düşünmüşsün
Banada misafir gelio o getirecek aşûremi ohhh
Bu arada hepimize okudum.
Milföy çıkardım börek yapıyorum

canııımmmm,ne güzel moral veriyorsun Allah kalbine göre versin
Sık dişini yarın sakın doğurma tatlım,ama olurda sancılanırsan eşin yetişir doğumuna üzülme

Öyle mi diyorsun canım,inşallah=))
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi,1 tane kardeşim var ve çook mutlu olsun isterim,
o mutlu olsunda beni beğenip beğenmemeleri çoook ta fifi yani
Ayy evet çok iyi denk gelmiş hediye,faydalı bilgileri bizimlede paylaş cicimmm

Kızlar öncelikle herkesin aşure günü mübarek olsun...

Aşureler hazır, yemek isteyen buyursun gelsin

Eki Görüntüle 859519

sağol canımcımm..
çok severim ama ne satan bir yer var etrafta ne de yapacak biri
Ama yarın g.o.p ya gidince Aslı böreğe bende dalayımmm

ooowwww kötü olmuş gizoşmmm(
Keşke çıkmışken bildiğiniz güzel bir yere gidip gecenizi mahfetmeseydiniz ama
olacağı varmış artık,üzülme boşver..
Allahtan zehirlenmemişsin yoksa çok fena saydırıcaktım o arkadaşlarınıza

Bayılırım tedbirli kadınlara
Cok guzel Cnm hepsini iyi düşünmüşsün
Banada misafir gelio o getirecek aşûremi ohhh
Bu arada hepimize okudum.
Milföy çıkardım börek yapıyorum

Ooo iyi olmuş canım. Hayırlı misafirmiş. :)
Milföyün kokusunu da çok severim yaa. Nolacak şimdi yeni bi milföy akımı başlatmak isterdim ama aşure çok kalorili yeter de artar bana :)))

biz ne bilelim bebeğim ebesinin nikahındaydı zaten hiç bilmediğim yerler.bizim burda patso yiyeydik iyiydi valla

Ooo iyi olmuş canım. Hayırlı misafirmiş. :)
Milföyün kokusunu da çok severim yaa. Nolacak şimdi yeni bi milföy akımı başlatmak isterdim ama aşure çok kalorili yeter de artar bana :)))

ben bekarken canım tatlı isteyince milföyün arasına nutella sürüp fırına atıyodum

Slm kızlar nasılsınız...
Beni sorarsanız kötüyüm dün bi kac damla kanamam oldu hastaneye gittim dr hem alttan hem üstten muayene etti bi sorun yok açılmam da yokmuş bi kac saat hastanede kaldım kanama olursa diye olmayınca geldim ama neden oldu anlamadim...
3183gr olmus kızım dr en azından 38i görmemiz iyi olur dedi ve vajinam çok ağrıyor yürümekte zorlanıyorm artık =((((

canım benim çok geçmiş olsun...bu arada ekojenik odak hakkında cevap vermişsin çok telekkür ederim....inş senin bebeişin sağlıklı doğar...bu arada sen üçlü testi yaptırmışmıydın ben sadece 2 li tesi yaptırdım...bir de sizin tam olarak ne zaman kayboldu...ben 27 . haftadayım doktor çok küçülmüş dedi ama ben hala endişeleniyorum.....sen de de böyle endişeler varmıydı...şimdiden sağol...

Kızlar bende dün bebek bezimi aldım sonunda=))
50 li pket ten bi tane aldım 1 numara
80 l paketten de bir tane aldım 2 numara.

bir de alt açma aldım.mplfix 10 lu paket can bebeden daha ucuzdu molfx aldım ne farkeder ki alt açmanın markası sanki=//

e bebeki gezdim.önceden aldığım hemen hemen tüm ürnleri orada gördüm
inanın çok pahalı geldi.10 a adığım 13
25 e aldığım 29 falandı.
her baktığım daha pahalıydı.bence çok tercih edimemeli kızlar.siz bilirsiniz tabi gene..

Özlem üzme kendini bak bebeğin sağlıklı kilosu da güzel. Sende iyisin. Hangimizin kukusu ağrımıyor kiii?? Bunlar geçip gidecek. Bi kaç haftamiz kaldı. Biz ne badireler atlattık. Sıkacaz dişimizi az daha

biz ne bilelim bebeğim ebesinin nikahındaydı zaten hiç bilmediğim yerler.bizim burda patso yiyeydik iyiydi valla

peki sizin beğenmediğiniz şeyleri,onlar bayıla bayıla yidiler mi yaff,çok enteresan

aaa neden oldu hemşom acabaa,dikkat et kendine:26:
maşallah bebiş olmuş artık,kaan 3150g doğmuştu
orası baskıdan ağrıyor kuzum fazla ayakta kalmamak lazım..
tavuklar bile kuçkaya yatıyor biz niyee totomuzun üstüne oturamıyozz arkadaş

ayyy anıl,herşeyimi aldım bir bebek bezimi unutuyorum sürekli bende yaa.
ama no panic sonuçta hastanenin cafesinde bile satılıyor

Son düzenleme:
ayyy anıl,herşeyimi aldım bir bebek bezimi unutuyorum sürekli bende yaa.
ama no panic sonuçta hastanenin cafesinde bile satılıyor
ende unutmuştum aldım sonunda
bi de dün farkettim bende pişik kremi yok=/// sebamed mi aliim?

benimde emzirme sütyenim kaldı.loğuşa şerbeti için malzemeler falan filan böyle detaylar.
onları da almak lazım artık..

ben 5 tane penye aldım bebefox'un dükkandan tabi

uçlarım aşırı belli oluyo diye bi tane de dışarılık kalıplı emzirme sütyeni aldım chezmam markası çok güzelll
bak bi canımm istersen
peki sizin beğenmediğiniz şeyleri,onlar bayıla bayıla yidiler mi yaff,çok enteresan

yok onlarda mırın kırın ettiler geçen gün böyle değildi ya allah allah falan dediler salaklar

Dalin almıştım ben ezgiye ve o kadar memnun kaldım ki sebamede gerek kalmadı..
hatta bepanthol de almıştım ama dalin daha iyi..
Kaanda da MUNİ-X M(meme) ve MUNİ-X P(pişik) seti önermişti doktor ve çok güzel kremlerdei özellikle meme ucu için olan asla çatlatmadı süper kremdi hala piyasa da mı bilmiyorum..
Ama hastaneden taburcu olacağın zaman doktoruna sorsan daha iyi olur bence,ben öyle yapıcam pişik ve çatlak kremini..

Emzirme sütyenini 1 kere taktım ve çok rahatsız bişey hiç hoşuma gitmedi...
onun yerine NBB askısı çift lastik olan sütyeni tavsiye ederim çok rahattı ondan 4 tane almıştım diğerini atıp..
Bende mi bi problem var bilmiyorum hiç hoşuma gitmedi benim,en çokta bodymin altından dikiş yerlerinin gözükmesinden hoşlanmadım

Kızlar çok sağolun hepinizden allah razi olsun bebeğim de dönmedi daha zaten hayirlisiyla bi doğuralim başka birşey istemiyorum ya ..
Kızlar dün dr kaynanama bi kizdi içimden mgh demek geldi odada da tuttursen azından 4 kilo olsaydi diye benim derdim yetmiyor bi de bunla uğraşıyorum artık iyice sinir olmaya başladım artık hormonlardan mi neyse ..

slm kızlar nasılsınız benim bugün üzerimde bir yorgunluk var kendimi ii hissetmiyorum hayırdır inşallah oofff

6 tane emzirme sütyeni mi aldın gizooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…