slm kızlar nasılsınız benim bugün üzerimde bir yorgunluk var kendimi ii hissetmiyorum hayırdır inşallah oofff
6 tane emzirme sütyeni mi aldın gizooooo
bu arada kızları olcaklarr ne isim koyuyosunuz? eylül ve hümayı bılıorum ama digerlerii...
dun cemre paylasmıs kız ısımleri. kız cemre zevklerımız cok paralelmis. bende ırmak, hira, falan dusunmustum
ama cok buyuk ıhtımal kızımın adı feyza olacak ins
tulay hnmda çok tatlı bir doktor nil hnm olmadığında bir kere kendisi bakmıştı çok pozitif biri.
bana da aynı fiyatları vermişlerdi.ama detaylı sor fiyatları gece gelince ayrı ücret alıyorlar doktorunu istersen özellikle bide oda fiyatlarıda farklı
ben fakir ama gururluyum kimsenin gözüne sokmuyorum onların oturmalık yerine mi kaldım hıhya hem göbüşüm küçük çok büyük değil. hemde ferace giyiniyorum siyah bol belli olmuyodur belki ne bilim ya
ben sokuyorum çünkü ayakta gerçekten zor duruyorum uzun yollarda tabii.gerçi bende panço giydiğim için şişman sanıyorlar sanırım beni oysaki yarım dünya oldum resmen. ben şu ana kadar 22 kilo aldım kendimi taşımakta zorlanıyorum ne yalan söyliyim :) bu arada sen balıkesirden misin ferace giyindiğini yazmışsın dikkatimi çektide
Kızlar çok sağolun hepinizden allah razi olsun bebeğim de dönmedi daha zaten hayirlisiyla bi doğuralim başka birşey istemiyorum ya ..
Kızlar dün dr kaynanama bi kizdi içimden mgh demek geldiodada da tuttursen azından 4 kilo olsaydi diye benim derdim yetmiyor bi de bunla uğraşıyorum artık iyice sinir olmaya başladım artık hormonlardan mi neyse ..
Kızlar yaa.. Bişe soylicem
Bugüne kadar hamilelik'le ilgili hatta daha fazlasını hep bu topikte paylastik. Iyi kötü haberlerimizi hep burdan öğrendik. Lütfen doğum yapınca kaybolup gitmeyin. Bebeklerimız nasıl biz nasıliz? Hep burda paylaşalım. Eskisi gibi olmaz ama başka topik falan açmayalim birbirimizi hep burda bulalım diyorum.
Bunun gazı, hastalığı, ateşi, diş çıkarması, aşısı bilmem neyi olacak. Yine burda sohbet ederiz ne dersiniz??
Yani bi ay sonra bomboş bi topik olmasın. Birbirimizi hiç tanımamış gibi
hava çok kasvetli bende öyleyim canım valla:26:
aşkım 6 emzirme sütyeni 15 tane külot 4 takım pijama 2 takım gecelik sabahlık 9-10 çift çorap aldım ahahhaha kocam sağolsun işimiz bu biliiyosun dükkana gidip gidip alıyorum her hafta
Kızlar yaa.. Bişe soylicem
Bugüne kadar hamilelik'le ilgili hatta daha fazlasını hep bu topikte paylastik. Iyi kötü haberlerimizi hep burdan öğrendik. Lütfen doğum yapınca kaybolup gitmeyin. Bebeklerimız nasıl biz nasıliz? Hep burda paylaşalım. Eskisi gibi olmaz ama başka topik falan açmayalim birbirimizi hep burda bulalım diyorum.
Bunun gazı, hastalığı, ateşi, diş çıkarması, aşısı bilmem neyi olacak. Yine burda sohbet ederiz ne dersiniz??
Yani bi ay sonra bomboş bi topik olmasın. Birbirimizi hiç tanımamış gibi
wwaaoooowwwwwwwwww
giy giy bitmez gizooo,ohhh ne güzel yaaa
benim kocam çamaşır işi yapmıyor ama bende de var hastalığı,her renk her çeşit don koleksyonu
emzirme sütyeni de dediğin gibi uçları çıkık,dikiş izleri belli oluyor sevmiyorum ondan,diğeride çok pahalı yaff
hava çok kasvetli bende öyleyim canım valla:26:
aşkım 6 emzirme sütyeni 15 tane külot 4 takım pijama 2 takım gecelik sabahlık 9-10 çift çorap aldım ahahhaha kocam sağolsun işimiz bu biliiyosun dükkana gidip gidip alıyorum her hafta
eveet bakıyorum yeni gelen bişeyler varmı diye hep
gözüm kaldı pierre cardin'in eşofman takımı gelmişti 3lü yeleğide vardı alamadım ama bu kiloyla şimdi alsam sonra olurda zayıflarım falan giyemem diye
çok satılmıyo bebeğim o kalıplı emzirme sütyenleri bizim dükkanda yok o yüzden penyelerin tanesi 15 bizde.
ama bendeki meme ucu mübarek hortum gibi kalıplı almam gerekiyodu 45e aldım onu başka yerden.içine oturdu emrahın
evet cano bencede doğumdan sonra toparlanınca alırsın artık
benimkide öyle gizo yaa biberon uçları ufak kalıyor yanımda,tabi 2 çocuk emzirmeninde etkisiyle dahada çıktı sanki eskiden çok kiboştuuu
geçmiş olsun cnaım bende geçenlerde seni soruyodum ne zamandır gözükmüyor diye dahaca iyi olursun inş.. çok öptüm seniSlm kızlar nasılsınız...
Beni sorarsanız kötüyüm dün bi kac damla kanamam oldu hastaneye gittim dr hem alttan hem üstten muayene etti bi sorun yok açılmam da yokmuş bi kac saat hastanede kaldım kanama olursa diye olmayınca geldim ama neden oldu anlamadim...
3183gr olmus kızım dr en azından 38i görmemiz iyi olur dedi ve vajinam çok ağrıyor yürümekte zorlanıyorm artık =((((
ben sokuyorum çünkü ayakta gerçekten zor duruyorum uzun yollarda tabii.gerçi bende panço giydiğim için şişman sanıyorlar sanırım beni oysaki yarım dünya oldum resmen. ben şu ana kadar 22 kilo aldım kendimi taşımakta zorlanıyorum ne yalan söyliyim :) bu arada sen balıkesirden misin ferace giyindiğini yazmışsın dikkatimi çektide
bi kusurun o olsun seninnnn canikommmm yaa
Ya o değilde dogundan sonra ben asıl alışverişe çıkmak istiyorum
Şimdiden kendime dap dar bi bluz aldım
Kot alıcam
Trenckot alıcam
Bi tane bordo pıntıl alıcam
Bi de snowboard alıcammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?