2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
dün 5 hafta sonra miniğimizi görmeye gittik 33. haftada, nst ye girdim birşey yoktu sanırım, yani dr bişey demedi, amaaaaa benim miniciğim nst ve ultrasonda kesinlikle kıpırdamadı, dr ultrasonla bakarken 2 kere oynasın diye ultrason aletiyle patpat yaptı ama kızım tınlamadı, göremedim yani yüzünü, gerçi sağlığının yerinde olduğunu duymak bile yetiyor ama yüzünüde görseydim çok iyi olacaktı

slm kızlar nasılsınız benim bugün üzerimde bir yorgunluk var kendimi ii hissetmiyorum hayırdır inşallah oofff

hava çok kasvetli bende öyleyim canım valla:26:

6 tane emzirme sütyeni mi aldın gizooooo

aşkım 6 emzirme sütyeni 15 tane külot 4 takım pijama 2 takım gecelik sabahlık 9-10 çift çorap aldım ahahhaha kocam sağolsun işimiz bu biliiyosun dükkana gidip gidip alıyorum her hafta

cnm benim kızımın adınıda alya nur koymayı düşünüyoruz

evet tülay hanım iyi ama o kadar yogun oluyor ki bazen istenmeyen dalgınlıklar yapıyor işte. ben oda fiyatını sormuştum suit oda 150 tl mi 150 tl fark mı ödencek falan demişti. gerçi detaylı soramadım bi daha ki gittiğimde tekrar öğrenirim.

K.v lerden nefret ediyorum özloşşşş
benim de belim tutuluyor sürekli azcık bir iş yapsam 1 haftadır annem yanımdaydı
dün gitti annemde herşeyimi yaptı sağolsun ama k.valide bir merdiven yukarı çıkıp kızım
iyimisin diye sormuyor hiç...Kaan ve ezgide doğuma kadar iş yaptım hiç bi sıkıntı yaşamamıştım o zaman iyiydi herşey
demekki azcık çaptan düşünce anlaşılıyor insanların gerçek yüzü
ama ben 2 ay sonra eskisi gibi olurum,ne demişler
kazma döner sap döner gün gelir hesap dönerrr

Kızlar yaa.. Bişe soylicem
Bugüne kadar hamilelik'le ilgili hatta daha fazlasını hep bu topikte paylastik. Iyi kötü haberlerimizi hep burdan öğrendik. Lütfen doğum yapınca kaybolup gitmeyin. Bebeklerimız nasıl biz nasıliz? Hep burda paylaşalım. Eskisi gibi olmaz ama başka topik falan açmayalim birbirimizi hep burda bulalım diyorum.
Bunun gazı, hastalığı, ateşi, diş çıkarması, aşısı bilmem neyi olacak. Yine burda sohbet ederiz ne dersiniz??
Yani bi ay sonra bomboş bi topik olmasın. Birbirimizi hiç tanımamış gibi

bencede 2013 aralık bebekleri büyürken falan diye bişey açmayalım baktım ekim kasım anneleri açmış ama bu topik devam etsin biz burda konuşalım herşeyi.
ağustos anneleri şimdi daha fazla konuşuyo takip ediyorum arada inş bizde öyle oluruzz

wwaaoooowwwwwwwwww
giy giy bitmez gizooo,ohhh ne güzel yaaa
benim kocam çamaşır işi yapmıyor ama bende de var hastalığı,her renk her çeşit don koleksyonu
emzirme sütyeni de dediğin gibi uçları çıkık,dikiş izleri belli oluyor sevmiyorum ondan,diğeride çok pahalı yaff

Özlemcimmmm gecmiş olsun cnm
Yorulma dikkat et kendine tatlım
Ay şu k validene sinir oluyorum yaa
4 olsa nolur bebek onemli olan saglıgı deyip
Şükretmeyi bilmeyenlere hayret ediyorum
Hele bencil olup sadece kendini düşünenlere.!
Sen cok sabırlısın Cnm. Mrk etme Allah ta bu sabrının
İnancının mükafatını verecektir sana
Bilinçlisin en azından.
Sezeryan içinde Allah I'm hayırlısını versin Cnm
Eminim hemen üstesinden gelirsin sen onunda
Üzülme
Hem sen niye ugramıon buraya bakimmm

Kaanı okula gönderip,Duru 'yu uyutunca girerim ben Ezgi oynuyor artık zaten kendi kendine
Şu halime gülsemmi ağlasammı,keçileri kaçırmaya ramak kaldı

Ağdaya gittim ohh dünya varmışş bu idare etsede daha gitmesem ya..
Bu arada benim dergim geldi bebeğimi beklerken şimdi geldi tam zamanında girmişim içeri..

eveet bakıyorum yeni gelen bişeyler varmı diye hep
gözüm kaldı pierre cardin'in eşofman takımı gelmişti 3lü yeleğide vardı alamadım ama bu kiloyla şimdi alsam sonra olurda zayıflarım falan giyemem diye
çok satılmıyo bebeğim o kalıplı emzirme sütyenleri bizim dükkanda yok o yüzden penyelerin tanesi 15 bizde.
ama bendeki meme ucu mübarek hortum gibi kalıplı almam gerekiyodu 45e aldım onu başka yerden.içine oturdu emrahın

Ohhhhhh özendim valla ben de olsam her begendifimswn bi takim alirdim

evet cano bencede doğumdan sonra toparlanınca alırsın artık
benimkide öyle gizo yaa biberon uçları ufak kalıyor yanımda,tabi 2 çocuk emzirmeninde etkisiyle dahada çıktı sanki eskiden çok kiboştuuu

Ya o değilde dogundan sonra ben asıl alışverişe çıkmak istiyorum
Şimdiden kendime dap dar bi bluz aldım
Kot alıcam
Trenckot alıcam
Bi tane bordo pıntıl alıcam
Bi de snowboard alıcammmmmmm

geçmiş olsun cnaım bende geçenlerde seni soruyodum ne zamandır gözükmüyor diye dahaca iyi olursun inş.. çok öptüm seni

bende 12 kilo felan almıştım 3 hafta önce bakalım şimdi ne oldu. yok ben Giresunluyum aslen.. eşim Gümüşhaneli ama doğma büyüme istanbuldayım ferace balıkesirdemi meşhur bilmiyorum ki ben hiç

kızlar yaaa ben de Gusül aldım Kuran okudum Vakıa, Rahman, Yasin, Alah surelerini okudum ama duasını edemeden akşam ezanı okundu ama okurken hep aklımdan geçirdim bişi olar mı ya? offf yetişeydim iyiydi...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…