ağzına sağlık arkadaşım bu normal doğum meselesi çok önemli. cevap da alamamışsın acaba ayrı başlık falan mı açsaydık konunun önemi açısından? :)) normal doğuma doğru gidiyorum doktorum sezeryan yanlısı olmasına rağmen. ama ne yapacağım, nasıl başaracağım meçhul. pelvis kaslarını sen nasıl çalıştırıyorsun kegel mi yapıyorsun yada yürüyüş mü burada kastettiğin?
bende 12 kilo felan almıştım 3 hafta önce bakalım şimdi ne oldu. yok ben Giresunluyum aslen.. eşim Gümüşhaneli ama doğma büyüme istanbuldayımferace balıkesirdemi meşhur bilmiyorum ki ben hiç
kızlar kaburgam çok acıyo
dün akşamdan beri sol koltukaltımın bir karış altı olan yer karburga ucu kemigim yani acıyor batıyor hele oturup kalkerken bıcak gibi saplanıyo sabah aile hekimi muayene etti bişey demedi tanıdık bi hemşireyi arayıp sordum kalsiyum eksikliginden veya bebek yan duruyorsa olur dedi ben bunu doguma kadar çekecekmiyim
acaba kaburgalarım mı genişliyo yoksa hep sola yattım orası egildimi anlamadım sizde de oluyomu böyle şeyler yani normal mi ?????
bende uç muç olmadığı için öyle sıkıntılarım yok=))hehehheheben 5 tane penye aldım bebefox'un dükkandan tabi
uçlarım aşırı belli oluyo diye bi tane de dışarılık kalıplı emzirme sütyeni aldım chezmam markası çok güzelll
bak bi canımm istersen:
yazdığının yani bnun fotoğrafını çektm saklıcam=)Dalin almıştım ben ezgiye ve o kadar memnun kaldım ki sebamede gerek kalmadı..
hatta bepanthol de almıştım ama dalin daha iyi..
Kaanda da MUNİ-X M(meme) ve MUNİ-X P(pişik) seti önermişti doktor ve çok güzel kremlerdei özellikle meme ucu için olan asla çatlatmadı süper kremdi hala piyasa da mı bilmiyorum..
Ama hastaneden taburcu olacağın zaman doktoruna sorsan daha iyi olur bence,ben öyle yapıcam pişik ve çatlak kremini..
Emzirme sütyenini 1 kere taktım ve çok rahatsız bişey hiç hoşuma gitmedi...
onun yerine NBB askısı çift lastik olan sütyeni tavsiye ederim çok rahattı ondan 4 tane almıştım diğerini atıp..
Bende mi bi problem var bilmiyorum hiç hoşuma gitmedi benim,en çokta bodymin altından dikiş yerlerinin gözükmesinden hoşlanmadım
cnmhavadandır ya da kansızlıktandırslm kızlar nasılsınız benim bugün üzerimde bir yorgunluk var kendimi ii hissetmiyorum hayırdır inşallah oofff
cnm ben hiç 3 boyutluya girmiyorum ve nerden baksan 3 aydır yüzünü görmüyorum beki daha fazlaadün 5 hafta sonra miniğimizi görmeye gittik 33. haftada, nst ye girdim birşey yoktu sanırım, yani dr bişey demedi, amaaaaa benim miniciğim nst ve ultrasonda kesinlikle kıpırdamadı, dr ultrasonla bakarken 2 kere oynasın diye ultrason aletiyle patpat yaptı ama kızım tınlamadı, göremedim yani yüzünü, gerçi sağlığının yerinde olduğunu duymak bile yetiyor ama yüzünüde görseydim çok iyi olacaktı
ne kadar doğru dedin=((Kızlar yaa.. Bişe soylicem
Bugüne kadar hamilelik'le ilgili hatta daha fazlasını hep bu topikte paylastik. Iyi kötü haberlerimizi hep burdan öğrendik. Lütfen doğum yapınca kaybolup gitmeyin. Bebeklerimız nasıl biz nasıliz? Hep burda paylaşalım. Eskisi gibi olmaz ama başka topik falan açmayalim birbirimizi hep burda bulalım diyorum.
Bunun gazı, hastalığı, ateşi, diş çıkarması, aşısı bilmem neyi olacak. Yine burda sohbet ederiz ne dersiniz??
Yani bi ay sonra bomboş bi topik olmasın. Birbirimizi hiç tanımamış gibi
Kızlar deminden beri sol belim sanciyo sizce doğum sancisi mi:26:
ben akşam ezanına kadar okunacağını bilmiyoydum benim durum daha vahim demek.kızlar yaaa ben de Gusül aldım Kuran okudum Vakıa, Rahman, Yasin, Alah surelerini okudum ama duasını edemeden akşam ezanı okundu ama okurken hep aklımdan geçirdim bişi olar mı ya? offf yetişeydim iyiydi...:26:
bak ben sana dedim cnm dr dan dr a değişir ölçüler...kızlar bn bugun devlet hast kadın doguma gıttım .bu doktor tumden farklı şeyler soyledı kendı dr.um dun 2130 gr dedı bu adam 2900dedı. sonra 18gun gerıden gelıo dedıı bnmkı. bu dr.5gun gerıden gelıo dedı önemli görmedı ;%90 normal dogum yapabılrsn dedı bas asagıı donmus ıyıcee.. şaştımm hiç bişi anlamadımm.yrn nst ye gırcm akşamm. bnde kasılmalr basladı bırazz.Allahım hayırlısını nasıp etsınn saglıkla kucagımıza alırızz ınss..
Bence bu saatten sonra dönmesi zor özloş
Ama hayırlısını dile tatlım sen inançlı bi kızsın
Hem dönse bile kesin normal dogum olucak diye bişey yokk ki
Allah ne verirse..
Bide maşallah gayretlisin hemen ayağa kalkarsın bence
İnşallah tez vakitte ayrı evede çıkarsın
Yaşasın özgürlük :))
sakın sıkma canım .getirmeye çalışma.gelecekse kendisi gelsin o ayrı da..haklısınız kızlar belkide havlardandır.. ay birde dün göğsümden süt geldi benm yaa:)))
hoş geldin cnmmm niye yazmadın bize bizde seni tanırdık=))Selam kızlar. nasıslınız?
ben hep aranızdayım taaa en başından beri hatta ilk hamile oldugumu ögrendiğimde buraya ilk yazan bendim.
ama daha sonra fırsat bulup sohbetlere katılamadım.
tabi ara ara sizleri hep takip ettim.
benim dogumuma çok az kaldı.
haftaya carsamba doguma giriyorum.
çok heyecanlıyım.
sabunlarada bayıldım odasına da her şeyine de..göbüşüm sabunlarımız çikilatam ve oğluşumun odasıııııı
Ya o değilde dogundan sonra ben asıl alışverişe çıkmak istiyorum
Şimdiden kendime dap dar bi bluz aldım
Kot alıcam
Trenckot alıcam
Bi tane bordo pıntıl alıcam
Bi de snowboard alıcammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?