2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar bn bugun devlet hast kadın doguma gıttım .bu doktor tumden farklı şeyler soyledı kendı dr.um dun 2130 gr dedı bu adam 2900dedı. sonra 18gun gerıden gelıo dedıı bnmkı. bu dr.5gun gerıden gelıo dedı önemli görmedı ;%90 normal dogum yapabılrsn dedı bas asagıı donmus ıyıcee.. şaştımm hiç bişi anlamadımm.yrn nst ye gırcm akşamm. bnde kasılmalr basladı bırazz.Allahım hayırlısını nasıp etsınn saglıkla kucagımıza alırızz ınss..

evet konu açılabilir yada dogum yapmış diğer gruplara sorulabilir ama bu ıkınma işini güzel anlamak gerekir çünkü sonucunda acı stres olacak o da bebege yansır diye düşünüyorum
pelvis kaslarımı aynen dedgin gbi kegel yapıyorum yürüyüşü son 1 aydır bıraktım tembellikten yani

kızlar kaburgam çok acıyo
dün akşamdan beri sol koltukaltımın bir karış altı olan yer karburga ucu kemigim yani acıyor batıyor hele oturup kalkerken bıcak gibi saplanıyo sabah aile hekimi muayene etti bişey demedi tanıdık bi hemşireyi arayıp sordum kalsiyum eksikliginden veya bebek yan duruyorsa olur dedi ben bunu doguma kadar çekecekmiyim
acaba kaburgalarım mı genişliyo yoksa hep sola yattım orası egildimi anlamadım sizde de oluyomu böyle şeyler yani normal mi ?????

Deniz,aysun,hasene ve diger arkadaşlar iyiki varsınz ya sizleri çok seviyorum hic ayrılmayalim ya
Denizcim inan zor sabrediyorum valla geçen gün komşularla yaprak sardık hizmet ettiğim yetmiyor gibi misafirler giderken bana ayakkabılarını diz diyor kadınin biri de o kız nasıl eğilsin herkes kendi giysin diyince sustu kaldi
Aysunum inan keşke evim ayri olsa da doğumuma da gelmesin razıyım hic takma kafana azcik aşım kaygisiz başım hesabi gelmediği daha iyi..
ama kafaya koydum ikinciyi ayri eve çıkınca yapacam
Kızlar evdeki modemi kapattık o yüzden arada bi giriyorum sadece..kızlar benim bebis döner mi ya:26:

bende 12 kilo felan almıştım 3 hafta önce bakalım şimdi ne oldu. yok ben Giresunluyum aslen.. eşim Gümüşhaneli ama doğma büyüme istanbuldayım ferace balıkesirdemi meşhur bilmiyorum ki ben hiç

evet balıkesirde en çok ferace giyiliyor ben bi tek orda giyildiğini gördüm balıkesire özel bir kıyafet olduğunu düşünüyodum. bu arada benim eşimde gümüşhane torullu :)

Kızlar birazdan eşim gelecek beni annemlere götürecek 1 hafta ordayım. Foruma giremicem telden yazdıklarınızı takip edebilirim sadece. Telden konuya cevap vermeyi beceremiyorum nedense...

Doğurdum falan zannetmeyin :)))
Hepinizi öpüyorum çok, dikkat edin kendinize de bebişlerinize de..
Ben gelene kadar doğuran olursa hayırlı doğumlar diliyorum :)))

canım bebeğin döndüyse muhtemelen o ayaklarıyla ittiriyo ve kaburgadaki lifler yırtılarak ağrı yapıyo ben haftalardır çekiyorum o ağrıyı..arada bi geçiyo ama şuan yine var mesela.doktor bana daha çok acımaya başlicak bu bişey değil dedive yapılıcak hiçbişey yok :/

ben 5 tane penye aldım bebefox'un dükkandan tabi
uçlarım aşırı belli oluyo diye bi tane de dışarılık kalıplı emzirme sütyeni aldım chezmam markası çok güzelll
bak bi canımm istersen:
bende uç muç olmadığı için öyle sıkıntılarım yok=))hehehhehe
yazdığının yani bnun fotoğrafını çektm saklıcam=)
evet dr a da sorarım aysuncum.
hastanedeyken sürülmüyor mu krem bi de pişik krem pişik olmadan mı olduktan snra mı sürülüyor
yani önlem olarak mı kullanılıyor yoksa tedavi olarak mıı??
4 tane çok değil mi sütyen??kaç tane almak lazım ki
ya ben hiç bir şey bilmiyorum yaa
bilmediğim gibi araştırmaya da üşeniyorum
n.h yaparım ben 2. çocuk bu ne hantallıktır ya!

slm kızlar nasılsınız benim bugün üzerimde bir yorgunluk var kendimi ii hissetmiyorum hayırdır inşallah oofff
cnmhavadandır ya da kansızlıktandır
demirine baktır mışmıydın
dr um bana halzsizlik yorgunluk hissedersen grip dışında
kan ilacını sabah akşam iç demişti.
cnm ben hiç 3 boyutluya girmiyorum ve nerden baksan 3 aydır yüzünü görmüyorum beki daha fazlaa
üzülme o yüzden dediğin gibi sağlıklı olsunda.ben artık ekrana bile bakmıyorum çünkü gözükmüyor 2 boyutlularda.
ne kadar doğru dedin=((
çok giremeiz yazamayz ama iletişimi koparmadan nasıl yapcaz bilmiyorum
birbirimizi tanıdk ettik
başka topiklere girip sorunlarıma cevap almaktansa szden duymak isterim.
nasıl bir çözüm bulabiliriz inan bende düşünüyorum ve üzülüyorum bi yndan ayrılcaz diyee=((
off zaten duygusalım oturur ağlarım şimdiii

haklısınız kızlar belkide havlardandır.. ay birde dün göğsümden süt geldi benm yaa:)))

Selam kızlar. nasıslınız?
ben hep aranızdayım taaa en başından beri hatta ilk hamile oldugumu ögrendiğimde buraya ilk yazan bendim.
ama daha sonra fırsat bulup sohbetlere katılamadım.
tabi ara ara sizleri hep takip ettim.
benim dogumuma çok az kaldı.
haftaya carsamba doguma giriyorum.
çok heyecanlıyım.

Kızlar deminden beri sol belim sanciyo sizce doğum sancisi mi:26:

Bence bu saatten sonra dönmesi zor özloş
Ama hayırlısını dile tatlım sen inançlı bi kızsın
Hem dönse bile kesin normal dogum olucak diye bişey yokk ki
Allah ne verirse..
Bide maşallah gayretlisin hemen ayağa kalkarsın bence
İnşallah tez vakitte ayrı evede çıkarsın
Yaşasın özgürlük :))

Kızlar slmmmmm bişey sormak istiyorum dün gece ilk defa şiddetli aralıklarla gelip giden sırtıma ve ön tarafta kaburga altlarıma ağrıdan daha çok binlerce iğne batması tarzında bişeyler oldu çok azda su geldi bugünde sanki göğüsümün altı hafifledi ama kasıklarımda filan bişey yok böyle durumda olanlar var mı korkuyorum (

kızlar yaaa ben de Gusül aldım Kuran okudum Vakıa, Rahman, Yasin, Alah surelerini okudum ama duasını edemeden akşam ezanı okundu ama okurken hep aklımdan geçirdim bişi olar mı ya? offf yetişeydim iyiydi...:26:
ben akşam ezanına kadar okunacağını bilmiyoydum benim durum daha vahim demek.
akşam yatarken okurum diyordum....
bence niyetir önemli olan ama sizler daha iyi bilebiirsiniz.
bak ben sana dedim cnm dr dan dr a değişir ölçüler...
herşey yolunda bak sen sıkma canını pozisyonunu da almış almasa bile sezeryan olsak ne olacak
ben korkmuyorum. hayrlısı neyse o olsun dyorum.düşündükçe strese giriyorum çünkü farkındayım.
Rabbim sana da rahatlık verin huzur versin.

Haklısın canım orası da var tabi en iyisi hakkımızda hayirlisi olanını istemek..
ins canım su mübarek günlerde allah tüm kullarının dualarni kabul etsin..
herkes döner diyor canım bende normal istiyorum ama sezeryan da olursa kabulm tabi önemli olan bebeğim

haklısınız kızlar belkide havlardandır.. ay birde dün göğsümden süt geldi benm yaa:)))
sakın sıkma canım .getirmeye çalışma.gelecekse kendisi gelsin o ayrı da..
maşallah inşallah bol sütlü bi anne olursun canım..
hoş geldin cnmmm niye yazmadın bize bizde seni tanırdık=))
demek artık vakit geldi hee=((
çok duygusallaşıyorum yaaa böyle doğuma giden görünce ben giderken ne olcam bakalım...
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Rabbim evladına da sana da sağlık versin...

göbüşüm sabunlarımız çikilatam ve oğluşumun odasıııııı
sabunlarada bayıldım odasına da her şeyine de..
onun oyuncaklarını yirim ben büyüyecek de eşekle oyuncak annesi
sana da maşallah hiç kilo almamış gibisin...
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

hazırlıklar yapıyoruz odalar şekerler ikramlar şunlar bunlar
Rabbim yüzümüzü düşürmesin.tadımızı kaçırmasın....
Sağlıkla hastaneden evimize gelmeyi nasip etsin hiç bir aksilik çıkmadan....

Bu sıralar beni biraz korku sardı sanırım..
Atlatsam iyi olacak..

Ya o değilde dogundan sonra ben asıl alışverişe çıkmak istiyorum
Şimdiden kendime dap dar bi bluz aldım
Kot alıcam
Trenckot alıcam
Bi tane bordo pıntıl alıcam
Bi de snowboard alıcammmmmmm

Ayyy ben bisey alamammm cunku emzirm doneminde kilo almistimmm.
Bunda dikkat edecem ama bakalim...

Alisverisi ozledim brnde yanibasimizda avm var daha eylulden beri hic gitmedimmm..hamilelikte almadim eski kiyafetlerim oluyor. Cnku hamile kalmadan once zayiflamistim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…