- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
kızlar yaaa ben de Gusül aldım Kuran okudum Vakıa, Rahman, Yasin, Alah surelerini okudum ama duasını edemeden akşam ezanı okundu ama okurken hep aklımdan geçirdim bişi olar mı ya? offf yetişeydim iyiydi...:26:
Deniz,aysun,hasene ve diger arkadaşlar iyiki varsınz ya sizleri çok seviyorum hic ayrılmayalim ya
Denizcim inan zor sabrediyorum valla geçen gün komşularla yaprak sardık hizmet ettiğim yetmiyor gibi misafirler giderken bana ayakkabılarını diz diyor kadınin biri de o kız nasıl eğilsin herkes kendi giysin diyince sustu kaldi
Aysunum inan keşke evim ayri olsa da doğumuma da gelmesin razıyım hic takma kafana azcik aşım kaygisiz başım hesabi gelmediği daha iyi..
ama kafaya koydum ikinciyi ayri eve çıkınca yapacam
Kızlar evdeki modemi kapattık o yüzden arada bi giriyorum sadece..kızlar benim bebis döner mi ya:26:
Yok canım sanmıyorum,doğum sancısı olsa kasılmayla girer:26:Kızlar deminden beri sol belim sanciyo sizce doğum sancisi mi:26:
bende uç muç olmadığı için öyle sıkıntılarım yok=))hehehhehe
yazdığının yani bnun fotoğrafını çektm saklıcam=)
evet dr a da sorarım aysuncum.
hastanedeyken sürülmüyor mu krem bi de pişik krem pişik olmadan mı olduktan snra mı sürülüyor
yani önlem olarak mı kullanılıyor yoksa tedavi olarak mıı??
4 tane çok değil mi sütyen??kaç tane almak lazım ki
ya ben hiç bir şey bilmiyorum yaa
bilmediğim gibi araştırmaya da üşeniyorum
n.h yaparım ben 2. çocuk bu ne hantallıktır ya!
göbüşüm sabunlarımız çikilatam ve oğluşumun odasıııııı
Bende biraz dolgunluk hissediyorum. Yavaştan doluyor galiba. Emzirme dönemi için bi beden büyük ten'in sutyenini almıştım. O tam geliyor şimdi. Inşallah sütlü sütlü anneler oluruzhaklısınız kızlar belkide havlardandır.. ay birde dün göğsümden süt geldi benm yaa:)))
kızlar yaaa ben de Gusül aldım Kuran okudum Vakıa, Rahman, Yasin, Alah surelerini okudum ama duasını edemeden akşam ezanı okundu ama okurken hep aklımdan geçirdim bişi olar mı ya? offf yetişeydim iyiydi...:26:
evet esracım=(Anilciiiimmm ne kadar sismiss ayaklarin gercektenn...
hımmm tamam şimdi olduCanım heepsini aynı anda almadım
memnun kaldım ve 4 tane emzirme dönemi süresince aldım
yani ezgi 9 ay emdi ben 2 tane almıştım,daha sonra 2 daha aldım
hastanede bebeğin doğunca doktoruna yazdırırsın ve ailenden biri alır gelir başlarsın kullanmaya canım
pişik kremi ise önlem amaçlı 3-4 alt açmada bir sür gitsin
çünkü yeni doğan bebek saatte bir yapıyor zift gibi siyah bir kaka,zaman içinde düzeliyor
ama çok sık değişiyorsun sürekli sürmekte iyi olmaz bence
Benim ilk doğumda oğlum hemen tutmadi memeyi. Eşim bi koşu gitti eczaneden chicco marka manuel süt sağma pompasi aldı. O olmasa yavrum anne sütünü nasıl alırdı. O güne kadar pompadan haberim bile yoktu :) ama çok memnun kaldım. Bide aventin elektrikli pompasi var oda çok güzel.Bu göğüs pompası konusu kafamı karıştırıyor.. Şimdiden alınmalı mı mutlaka yoksa ihtiyaç duyulmayabilir mi? Gerçi ben çalışıyorum illaki kullanacağım heralde o da ayrı... İkinci sorum siz aldınız mı aldıysanız hangi markayı önerirsiniz? Ben iki marka arasında kaldım avent ve medela ? Sizlerin tercihi ne yönde oldu?
selam canım,
verdiğin bilgiler için sağol. ben 4 gündür diyet yapıp günde 6 kez açlık-tokluk olmak üzere ölçüm yapıyorum.diyet sayesinde çıkan değerler iyi çok şükür.ben kişilik yapısı olarak yememem gereken bir şeyi hayatta ağzıma sürmem, yani diyete sonuna kadar uyarım. ama endişem bebeğin beslenmesi yeterli olur muydu? sonuçta son 3 ay bebek kilo alıyor ve anne aldığı kaloriyi azaltarak kilo veriyor.ben 4 gündür 1 kilo vermişim mesela, belki de ödem attım. işte annenin kilo verecek bir diyet yapması olayı bana mantıklı gelmiyordu. ama sağolun bu durumu yaşayan kişiler olarak sizlerin yorumlarından sonra endişem kalmadı. cumartesi endokrin uzmanı kontrol edip kan değerlerime ve yaptığım ölçüm değerlerine göre bize bilgi verecek.inşallah insülin tedavisine gerek olmadan diyetle kalan 3 ayımı sağlıklı bir şekilde geçirebilirim.
sizlere sağlıklı doğumlar dilerim,
sevgiler
Bu göğüs pompası konusu kafamı karıştırıyor.. Şimdiden alınmalı mı mutlaka yoksa ihtiyaç duyulmayabilir mi? Gerçi ben çalışıyorum illaki kullanacağım heralde o da ayrı...
İkinci sorum siz aldınız mı aldıysanız hangi markayı önerirsiniz? Ben iki marka arasında kaldım avent ve medela ? Sizlerin tercihi ne yönde oldu?
sabunlarada bayıldım odasına da her şeyine de..
onun oyuncaklarını yirim ben büyüyecek de eşekle oyuncak annesi
sana da maşallah hiç kilo almamış gibisin...
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
hazırlıklar yapıyoruz odalar şekerler ikramlar şunlar bunlar
Rabbim yüzümüzü düşürmesin.tadımızı kaçırmasın....
Sağlıkla hastaneden evimize gelmeyi nasip etsin hiç bir aksilik çıkmadan....
Bu sıralar beni biraz korku sardı sanırım..
Atlatsam iyi olacak..
Benim ilk doğumda oğlum hemen tutmadi memeyi. Eşim bi koşu gitti eczaneden chicco marka manuel süt sağma pompasi aldı. O olmasa yavrum anne sütünü nasıl alırdı. O güne kadar pompadan haberim bile yoktu :) ama çok memnun kaldım. Bide aventin elektrikli pompasi var oda çok güzel.
canım lansinoh elektrikli aldım ben çiftli
Sağol canım benim.doktor öyle söyleyince dünyalar benim oldu sanki çok mutlu oldum. Gelişimi iyi olunca doğumuda 29 kasıma aldı doktor. Sen nasılsın sezeryandi değil mi seninkide??cok se vindim kizin cok guzel gelismis. Maasallah...Merak etmistim seni
herşeyi çokkk güzel hayatımmm ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle büyütmek nasip etsin rabbimm
çikiletalarımız aynııbenimki kız versiyonu sadece
cnm benim kızımın adınıda alya nur koymayı düşünüyoruz
evet tülay hanım iyi ama o kadar yogun oluyor ki bazen istenmeyen dalgınlıklar yapıyor işte. ben oda fiyatını sormuştum suit oda 150 tl mi 150 tl fark mı ödencek falan demişti. gerçi detaylı soramadım bi daha ki gittiğimde tekrar öğrenirim.
ben fakir ama gururluyum kimsenin gözüne sokmuyorum onların oturmalık yerine mi kaldım hıhya hem göbüşüm küçük çok büyük değil. hemde ferace giyiniyorum siyah bol belli olmuyodur belki ne bilim ya
ben sokuyorum çünkü ayakta gerçekten zor duruyorum uzun yollarda tabii.gerçi bende panço giydiğim için şişman sanıyorlar sanırım beni oysaki yarım dünya oldum resmen. ben şu ana kadar 22 kilo aldım kendimi taşımakta zorlanıyorum ne yalan söyliyim :) bu arada sen balıkesirden misin ferace giyindiğini yazmışsın dikkatimi çektide
ewet nil hnmda cok yogun beklemekten fenalik geliyr insana.seninle aramizda birgun var sana gun verdi mi ben haftaya carsamba gidicem sanirim artik gun verir dogum icin.
oda fiyatlari bana 50ile 125 arasi degisiyor demislerdi bu gitigimde bakicam odalara.gun verirse odayi rezerve ediyormussun
Senden kopya cektim gızemcimsewiyorum bu topigi hepinizi
bende henüz almadım sütümün durumuna göre alcam ama avent alıp memnun kalmayan bi arkadaşım lansinoh mu ne marka varmışBu göğüs pompası konusu kafamı karıştırıyor.. Şimdiden alınmalı mı mutlaka yoksa ihtiyaç duyulmayabilir mi? Gerçi ben çalışıyorum illaki kullanacağım heralde o da ayrı...
İkinci sorum siz aldınız mı aldıysanız hangi markayı önerirsiniz? Ben iki marka arasında kaldım avent ve medela ? Sizlerin tercihi ne yönde oldu?
Bende her her herseyiiiiii cok beğendim canım
Ya çikolatalar için sipariş yazdık biz bize geri dönüş maili atmışlar
Sipariş nosu referans nosu mu ne öyle bişi yazmışlar ama
Devamı yok yani gizemin dediği gibi örnek grafik tasarım fln yollamadılar.
Nasıl oluyor bu iş. Aramam gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?