- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Senden kopya cektim gızemcimsewiyorum bu topigi hepinizi
bencede 2013 aralık bebekleri büyürken falan diye bişey açmayalım baktım ekim kasım anneleri açmış ama bu topik devam etsin biz burda konuşalım herşeyi.
ağustos anneleri şimdi daha fazla konuşuyo takip ediyorum arada inş bizde öyle oluruzz
aminnn canımm gusel dua olmus. hepımızın adına yerine yaptıgın icin allah razı olsun.
ıns dedıgın gıbı herseyın en mukemmel, mutlu halıyle yasarız. cok az kladı gercekten. benımde kasım 29 gibi galiba yada en fazla 2,3 aralık gıbı ıns...
bu arada kızları olcaklarr ne isim koyuyosunuz? eylül ve hümayı bılıorum ama digerlerii...
dun cemre paylasmıs kız ısımleri. kız cemre zevklerımız cok paralelmis. bende ırmak, hira, falan dusunmustum
ama cok buyuk ıhtımal kızımın adı feyza olacak ins
bende henüz almadım sütümün durumuna göre alcam ama avent alıp memnun kalmayan bi arkadaşım lansinoh mu ne marka varmış
ondan almış memnun kalmış
ancak sütün varsa avent bile iyi geliyormuş.
Yani adı sanı belli tüm markalar iyidir bence.önemli olan annenin sütünün varlığı
Ben aralda doğumdan sonra memeler aşırı şişince
Ve haliyle bebek cok ememediği için şiş inemiyordu
O zmn bi gece aglayarak eşimi yolladım
Gece nöb. Eczaneden almıştı
Şimdi b kısmını buldum ama fişini bulamadım yaaa
Yarım olarak duruoo :))))
Vayyy takip ediliyoruz demekk.bn agustos annesyimm bz eskisnden daha cok konusur olduk brbislerimizi beraber buytuyrz resmlrr paylasiyrz..bicok arkadsm dedgm insanlrdan daha yakinlr bana bska topikler acmk anlamsz hali hazirda bi topik varken...bu arada dogumlr yaklsmiss hepinize hayrli dogumlr diliyrm allah saglikla kavustrsun yavrulariniza. Uykunun tadini cikarin kizlar kuzular gelince 1 sa uykuya hasret kaliniyo bazen :-D
Kızlar az önce pembe bir akıntı geldi çok az.
Tam 37 haftalık olduk bugün. Dün nidilat ı kesmişti doktorum. Bugün değişik bir bel ağrısı oldu. Akşam bir baktım hafif pembe beyaz akıntıyla karışıl peçeteye geldi. Hemen doktorumu aradım. Rahim yumuşuyor doğuma hazırlanıyor dedi. Ama daha dün kestik nidilatı buladar çabuk geleceğini tahmin etmemiştim dedi. Ve tekrar 8 saatte bir nidilata başladık. Bukadar önemliymiş demekki bu ilaç.
Gece gece bişey olmasın hemen nidilatı iç yarın yine konuşalım dedi. Bebeğin hareketlerini sordu gayet iyi dedim o zaman telaş etme dedi.
Hastanede 7-24 kadın doğumcu var aradım kimin olduğunu bile öğrendim. Bişey olursa kendi doktorumu da ararım gelir para isterse veririz gerekirse.
Tırstım birden ya hemen nidilata sarıldım. Su şişemi aldım içeri uzandım bol sıvıya devam en azındam 1 hafta daha dursun kuzum kızlar dua edin.
Aranızda böyle akıntısı gelen varmı? Normal akıntılar da artarmış doğuma yakın telaş etmeyin ama pembe akıntıya nişanmı deniyor?
Nişan falan konuşuyodumız geçen gün ama okuyamadım ben
geleceğimi görmem için okuyorum arada
bebeklerinize bakıyorum maşallah hepsi çok tatlı
teşekkürler :)))
Kızlaaaaar yardım edin bana akıl veriiinnn
Doğru söylüyorsun umarım hepimizin bol sütü olur..
Ha gayret yarısını bulmuşun:)
Elifcim üzülme sokma canını benim böyle bi durumum olmadı ama korkulacak birşey yok bebişler büyüdü artık :))Kızlaaaaar yardım edin bana akıl veriiinnn
Elifcim üzülme sokma canını benim böyle bi durumum olmadı ama korkulacak birşey yok bebişler büyüdü artık :))
Bu arada eşimin telden yazıyorum oldumu olmadı mı bilmiyorum :))
Hayır canım.ben de bugune kdr 3kez girdim ama ucret odemedim.hiç ekstra odeyen de duymadımKızlar Cuma günü tekrar kontrolüm var . Doktor bu kez nts ye gireceksin dedi . Bu nts için muayene ücreti dışında ücret ödeniyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?