2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ben aralda doğumdan sonra memeler aşırı şişince
Ve haliyle bebek cok ememediği için şiş inemiyordu
O zmn bi gece aglayarak eşimi yolladım
Gece nöb. Eczaneden almıştı
Şimdi b kısmını buldum ama fişini bulamadım yaaa
Yarım olarak duruoo :))))

Vayyy takip ediliyoruz demekk.bn agustos annesyimm bz eskisnden daha cok konusur olduk brbislerimizi beraber buytuyrz resmlrr paylasiyrz..bicok arkadsm dedgm insanlrdan daha yakinlr bana bska topikler acmk anlamsz hali hazirda bi topik varken...bu arada dogumlr yaklsmiss hepinize hayrli dogumlr diliyrm allah saglikla kavustrsun yavrulariniza. Uykunun tadini cikarin kizlar kuzular gelince 1 sa uykuya hasret kaliniyo bazen :-D

Beni kızımın ismi de ASYA İNCİ olacak canım :)

Doğru söylüyorsun umarım hepimizin bol sütü olur..

Ha gayret yarısını bulmuşun:)

geleceğimi görmem için okuyorum arada
bebeklerinize bakıyorum maşallah hepsi çok tatlı
teşekkürler :)))

Kızlaaaaar yardım edin bana akıl veriiinnn

Maşallah herkes aşure yapmış ve benim canımda çok çekti ama olmuyorki böyle allahtan bugün sabah görmemişim artık yarın sabah yaparım aşureyi

Kızlar benim ayak ağrılarım çok oluyor birde karnım çok geriliyor ağrı oluyor ve ağrı yatırmıyor beni napacam ben böyle kont. 1 hafta var daha

geleceğimi görmem için okuyorum arada
bebeklerinize bakıyorum maşallah hepsi çok tatlı
teşekkürler :)))

Bnde neler yasamistim diye okuyrm sizin heyecanlarinizi...38+4 te dogum oldu sezeryanla yaz sicagnda cok zordu son aylar..ama cok garip eylul nasi hareket ediyodu nasi tekmeliyodu hc hatirlamiyrm hayal gbi o donemler...saol cnm her bebek guzeldr dunyann en masum melekleri....

Canim korkma doktorunun haberi var nisanin gelsikten bir hafta sonra bike dogum yapabilirsin . Benim iki santimden fazla acilmam var ama hic nisan falan gormedim ilk sogun yptigim zaman da nisan falan gormemistim dogum yaptim bundada nisan görmedim korkulacak bişey olsa doktorun soylerdi canim korkma en fazla dogum yaparsin

Elifcim. Nişanda olabilir olsa bile korkma
Bu doğumun hemen olacağı anlamına gelmez.
Doktoruna güven.
Bu hafta doguma girebilirsinde.
Moral motivasyon düşmesin lütfen canım.
Yat dinlen bol bol

Cnm nidilat kullandm ben.37.hftann snunda biraktm 39da sezeryan oldm ama daha dururdu bnm kiz..nidilati biraknca 1gun snra doguranda oluyomus 3hfta snrada..nisan nasil olur su gelmesi nedr bilmiyrm bunlari yasamadm sezeryan oldgm icn.ama 4saatte bir iiyosn galiba dogumu engelliyo zaten kasilmalrn azalir..bde bnm 1 cm acikligm oldgnda 10dakikada bir 3tane dil alti nidilat icmistim arkasndanda 1tanede suyla ..hstanede yatmistimm

Arkadaslar ıyı geceler.bugun doktora gittim.bana soyledikleri ile sizi bilgilendireyim istedim.
34+3deyiz kilosu 2.800 doktor 34.haftadan sonra akciğer gelişimi tamamlandığı için pek problem olmaz dedi. Ne kadar karında durursa o kadar iyi olacagından dikkat etmek iyi olur dedi. Benim bebek tersti hatırlarsanız ama duzelmiş suan kafası aşağıda:) ayrıca iri olacagından sezeryan olma ihtimali yuksek.hem de 37 ya da 38 de alacaklarmış.yani muhtemel dogum tarihi 20 gun öne kayıyor. Bu arada artık her hafta gitmeye basladım.

Bavulda hazır (canta olmaktan cıktı benimki akla gelen her seyi koydu bizimkiler)

Ayrıca dogum hazırlıkları (çikolata-kapı susu-hastane odası ve kendi odam için susler) ile annem ilgileniyor.suslemek için yaptıklarını henuz gormedim. Bana getirince sizinle paylaşırım.

Her zaman yazamıyorum bilgisayar bulmuşken paylaşayım dedim.tum hamiş kardeşlerime kıpır kıpır karınlarıyla mutluluklar!

Cikolatalar kaldi sirasa bende gizeminnyerine msj attim ama
Donen yok arayacagim yarin

Ayyyyy basta o minik prenses olmak üzere hepsi
Hersey mükemmel Cnm.
Maşallah sübhanallah
Ah bu annelik ahhhh evlatların hepsi bir oluyor
Birbirinden ayırmak ne mümkün..
Allah bahtlarında guzel ve böyle toz pembe eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…