Ayyyyy basta o minik prenses olmak üzere hepsi
Hersey mükemmel Cnm.
Maşallah sübhanallah
Ah bu annelik ahhhh evlatların hepsi bir oluyor
Birbirinden ayırmak ne mümkün..
Allah bahtlarında guzel ve böyle toz pembe eylesin
Him neguzel ya kizlarimiz isimdas benim kizimin adida. Ins asya olacak yanina isim bulamadim belki tek
Asya kalir oh neguzel annen yapiyor demek ne mutlu
Him neguzel ya kizlarimiz isimdas benim kizimin adida. Ins asya olacak yanina isim bulamadim belki tek
Asya kalir oh neguzel annen yapiyor demek ne mutlu
Simdi benim ozel karisimi yedim yaniyorum bir tane muz bir kasik bal 5 ceviz ve bir kasik yogurt herkeze tavsiye ediyorum bebek icin cok faydali tadida harikaaaa
Simdi benim ozel karisimi yedim yaniyorum bir tane muz bir kasik bal 5 ceviz ve bir kasik yogurt herkeze tavsiye ediyorum bebek icin cok faydali tadida harikaaaa
Valla canim beklermi yoksa bebegi dovermi bilemiyorum bana cok bagli babasini bile yaklastirmiyor ben bu karisi yiyorum ve gecer haydaa 3 de kalkarim 4 yatarim ates basiyor ama bebek icin cok faydali :)
Valla canim beklermi yoksa bebegi dovermi bilemiyorum bana cok bagli babasini bile yaklastirmiyor ben bu karisi yiyorum ve gecer haydaa 3 de kalkarim 4 yatarim ates basiyor ama bebek icin cok faydali :)
evet bence de bebişe çok kilo aldırır bu muz da var içindee..
normaldir ateş basmalar insana nerji gelir
bebişin bile hareketleri artar=))
mmımmmmm...nefissss
cnm benim kızımın adınıda alya nur koymayı düşünüyoruz
evet tülay hanım iyi ama o kadar yogun oluyor ki bazen istenmeyen dalgınlıklar yapıyor işte. ben oda fiyatını sormuştum suit oda 150 tl mi 150 tl fark mı ödencek falan demişti. gerçi detaylı soramadım bi daha ki gittiğimde tekrar öğrenirim.
ewet nil hnmda cok yogun beklemekten fenalik geliyr insana.seninle aramizda birgun var sana gun verdi mi ben haftaya carsamba gidicem sanirim artik gun verir dogum icin.
oda fiyatlari bana 50ile 125 arasi degisiyor demislerdi bu gitigimde bakicam odalara.gun verirse odayi rezerve ediyormussun
25 kasim dedi ama haftaya kesin olarak konusuruz dedi.p.tesi nts icin gidicem bende. Odaya onceden rezervasyon verildigini bilmiyodum bunu soyledigin iyi oldu.p.tesi iyicene fiyatlari falan ogreneyim bari tesekkur ederim bilgilendirdigin icin
evet bence de bebişe çok kilo aldırır bu muz da var içindee..
normaldir ateş basmalar insana nerji gelir
bebişin bile hareketleri artar=))
mmımmmmm...nefissss
ben bir sürü meyve üstüne bir sürü gereksiz abur cubur yedimm=((
bu gece uyku haramm..madem o pis şeyleri yedim katlancam artık..
o bombaya yer kalmadıı.yarın artık
Bnde neler yasamistim diye okuyrm sizin heyecanlarinizi...38+4 te dogum oldu sezeryanla yaz sicagnda cok zordu son aylar..ama cok garip eylul nasi hareket ediyodu nasi tekmeliyodu hc hatirlamiyrm hayal gbi o donemler...saol cnm her bebek guzeldr dunyann en masum melekleri....