2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydin kızlarnasılsınız...
Kocisi ise yolladım uyku tutmadı saat 8.30da trt de anne elimi tusana var onu bekliyorum sizde izleyin çok güzel

Gıünaydın kuzucukların anneleri
Bende sabahın 6 sında kocamı İstanbul a yolculadım
Cok ağrım var cok
Bide sürekli kalcalarıma kramp giriyor geceler haram bana..
Ben magnezyum ilacımı da içmiyorum
Çünkü suya atılıp eritilenden hiç sevemedim onu

Aynen canım ya. .
Benim de çok agrim oluyor bi de uzun süre oturup veyuzanp kalktığımda sag bacağımin üstüne basamiyorum:26:
Gün geçtikçe zorlanıyorm allah sonumuzu hayr etsin...
Bende uzun süredir içmiyorum magnezyumu birşey olur mu acep:18:

gunaydın kızlar, bebek hareketlerı ıle kasılma arasındakı fark ne tam olarakk.herkesde aynı belirtıler olmaz gercıde.. bu aksam nst ye gırcm.öğlen 2de farklı bı doktora gıdcm dünkü gıttıgmz çok farklı söylemiş oldu kilosunu , uts ye gore haftasınıı..

yaa medıcanada dogum yapacak olan varmıı ne kadar fıyatlarıı bılmıyoruzz belkıde doktorm cmrtesı dogum yaptırck ama bilmiyoruzz biz rabbım hayırlısını nasip etsın herkes içinn sağlıkla kucagımıza alırızz ınss bebişlerimizii

Ya cok fenayim ishal kusma mahvoldum dun geve de hic uyunadim sol kasigim yirtildi sanki adet olcakmisim sokulemiyomus gobi oldum dun kontroldeydim bisey yok elhamdulillah hayırlısı ile bi dogsa artik kızım

Ya cok fenayim ishal kusma mahvoldum dun geve de hic uyunadim sol kasigim yirtildi sanki adet olcakmisim sokulemiyomus gobi oldum dun kontroldeydim bisey yok elhamdulillah hayırlısı ile bi dogsa artik kızım
canım geçmiş olsun, senin kız çıkmak içinmi zorluyor nedir ishal ve kusma için dr a gittinmi? enfeksiyon olabilirmi acaba (Allah korusunda)

biri sorunu cevaplarsa çok sevinirim, bende de bazen sertlik oluyor, bebeğin kafası falan sanıyorum ama geçenlerde cemredeniz doktora sorduğunda bebeğin kafası falan değil rahimdeki kasılma demişti sanırım, cumartesi çok erken değilmi canım doğuma alması için

Selam,

Bendeki kasılmalar şu şekildeydi. Karnımın bir tarafı aniden taş gibi oluyordu ve gerginlikten sanki patlayacakmışım gibi hissediyodum. Müthiş bir rahatsızlık hissi oluşturuyor. Aşağıya doğru baskı hissediyodum. Aynı zamanda kasığıma ve belime de ağrı vuruyordu. Umarım anlatabilmişimdir:) benim nstte 80 civarı sancım çıktığında böyleydi. Umarım sende birşey çıkmaz.

Bende sizin gibi kalsiyum ve magnezyumu düzenli almıyorum doktorum zaten sadece kan hapı ve kan sulandırıcı iğneye devam dedi. Başka bişe kullanacakmiyim dedim yok dedi. Canıma minnet :) zaten midemi bulandırıyordu.Yalnız sabaha karşı sol alt bacağıma bi kramp girdi ki off ben ayağımı uzatıyorum geri toplanıyor,geri uzatıyorum geri toplanıyor bacak.çok ağrıdı

bendede sertlık oluyo ama yatıs seklımı degısınce gecıyo.cmrtesı erken ama yazmstm önceden hafta olrk gerıden gelıyo gozukyo 11 gun gerıdeydı salı gunku kontrolde 18gun gerıde gozuktu öncekı hafta 2 haftada 100gr almıştı,şimdi 1 haftada 30 gr aldı.doktorum içerde buyumeyı engelleyıcı bısey olblr dıye doguma alablrm dedı.bu akşm nst.yrn dr kontrolu yrn bakıck duruma gore.bnde baska bı dr.a daha gıdıym dedm dun gıttm o 2900 dedi kilosuna 5 gun geriden dedi kafa karıştıı bugunde başka birine gidicem.karışık durumlar bende boylee

evt cnm tşk ederim guzel anlattın bende geçen hafta 40 çıktı nst de.şimdi magnezyumu bırak dedi içmiyorum 2-3 gundur.bakalım akşama gidicem ne çıkıck nst..Allahtan hayırlısını diliyorum artık yoruldum doktorun söylediklerinden...

Günaydın kızlar 8 saatte bir nidilat içtim dün akşam 7 de ve gece 3 de. Bebeğin hareketleri iyi çok şükür o pembe akıntı da birdaha gelmedi. Ama nasıl engelliyorsa nidilat kasılamaları ve doğumu daha bırakalı 1 gün olmuştu hemen rahim yumuşamaya başlamış.en azından 38 i doldurmayı bari beklese miniğim. Kilosu 2600 anne karnında nekadar durursa okadar iyi.
Bugece doktorumı gördüm rüyamda hemen bilinçaltı işte.

Amin hayırlısı olsun sağlıkla olsun tabiki.... İnsan bu süreçte yıpranıyor endişe ediyor korkuyor ve dahası...ama doktorların da bir öyle bir böyle demesi iyice tuz biber ekiyordur tabi... İçinizi ferah tutun 36. Haftanın içindesiniz benim ilk hedefim o haftayı bulmak:) şimdilik sancılarım geçti çok şükür ilaç kullanıp sürekli yatıyorum tabi... 33+0 dayken nstde sancım çıkıp hastanede yatmak zorunda kalmıştım

Özlemcim sen kayserilisin galiba yeni farkettimbende yahyalılıyım ama istanbulda oturuyorum.sen neresindensin?
ben sarıoğlanliyim canım yahyalida eşimin kuzeni öğretmen çok güzel olduğunu söyler hep:)))

mrb cnm sen hala aynur hanıma mı gidiyosun sezeryan ne kadar olmuş

Sezeryanda normal de 300tl demişti dr geçen hafta canım sende mi aynur hanımdasin

canım insallah 38 i de bitirirsin en azından. bişey sorcam tüp bebek yaptırdığım dr u bıraktım ben, onlar hep transfer tarihini söyle diyorlardı, yeni gittiğim dr son adet tarihini soruyor, son adet tarihinden hesaplayınca transfer tarihine göre hesaptan 4 gün ileride çıkıyor hamileliğim, senin dr neye göre hamileliğini hesaplıyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…