kızının adı eylülmü ne tesadüf bizimki de eylül olucak inşallaahhh :))))
Aynen canım ya. .Gıünaydın kuzucukların anneleri
Bende sabahın 6 sında kocamı İstanbul a yolculadım
Cok ağrım var cok
Bide sürekli kalcalarıma kramp giriyor geceler haram bana..
Ben magnezyum ilacımı da içmiyorum
Çünkü suya atılıp eritilenden hiç sevemedim onu
Gunaydin kızlarnasılsınız...
Kocisi ise yolladım uyku tutmadı saat 8.30da trt de anne elimi tusana var onu bekliyorum sizde izleyin çok güzel
canım geçmiş olsun, senin kız çıkmak içinmi zorluyor nedirYa cok fenayim ishal kusma mahvoldum dun geve de hic uyunadim sol kasigim yirtildi sanki adet olcakmisim sokulemiyomus gobi oldum dun kontroldeydim bisey yok elhamdulillah hayırlısı ile bi dogsa artik kızım
biri sorunu cevaplarsa çok sevinirim, bende de bazen sertlik oluyor, bebeğin kafası falan sanıyorum ama geçenlerde cemredeniz doktora sorduğunda bebeğin kafası falan değil rahimdeki kasılma demişti sanırım, cumartesi çok erken değilmi canım doğuma alması içingunaydın kızlar, bebek hareketlerı ıle kasılma arasındakı fark ne tam olarakk.herkesde aynı belirtıler olmaz gercıde.. bu aksam nst ye gırcm.öğlen 2de farklı bı doktora gıdcm dünkü gıttıgmz çok farklı söylemiş oldu kilosunu , uts ye gore haftasınıı..
yaa medıcanada dogum yapacak olan varmıı ne kadar fıyatlarıı bılmıyoruzz belkıde doktorm cmrtesı dogum yaptırck ama bilmiyoruzz bizrabbım hayırlısını nasip etsın herkes içinn sağlıkla kucagımıza alırızz ınss bebişlerimizii
gunaydın kızlar, bebek hareketlerı ıle kasılma arasındakı fark ne tam olarakk.herkesde aynı belirtıler olmaz gercıde.. bu aksam nst ye gırcm.öğlen 2de farklı bı doktora gıdcm dünkü gıttıgmz çok farklı söylemiş oldu kilosunu , uts ye gore haftasınıı..
yaa medıcanada dogum yapacak olan varmıı ne kadar fıyatlarıı bılmıyoruzz belkıde doktorm cmrtesı dogum yaptırck ama bilmiyoruzz bizrabbım hayırlısını nasip etsın herkes içinn sağlıkla kucagımıza alırızz ınss bebişlerimizii
Gunaydin kızlarnasılsınız...
Kocisi ise yolladım uyku tutmadı saat 8.30da trt de anne elimi tusana var onu bekliyorum sizde izleyin çok güzel
Gıünaydın kuzucukların anneleriBende sabahın 6 sında kocamı İstanbul a yolculadımCok ağrım var cokBide sürekli kalcalarıma kramp giriyor geceler haram bana..Ben magnezyum ilacımı da içmiyorum Çünkü suya atılıp eritilenden hiç sevemedim onu
Bende sizin gibi kalsiyum ve magnezyumu düzenli almıyorum doktorum zaten sadece kan hapı ve kan sulandırıcı iğneye devam dedi. Başka bişe kullanacakmiyim dedim yok dedi. Canıma minnet :) zaten midemi bulandırıyordu.Yalnız sabaha karşı sol alt bacağıma bi kramp girdi ki off ben ayağımı uzatıyorum geri toplanıyor,geri uzatıyorum geri toplanıyor bacak.çok ağrıdıAynen canım ya. .Benim de çok agrim oluyor bi de uzun süre oturup veyuzanp kalktığımda sag bacağımin üstüne basamiyorum:26:Gün geçtikçe zorlanıyorm allah sonumuzu hayr etsin...Bende uzun süredir içmiyorum magnezyumu birşey olur mu acep:18:
biri sorunu cevaplarsa çok sevinirim, bende de bazen sertlik oluyor, bebeğin kafası falan sanıyorum ama geçenlerde cemredeniz doktora sorduğunda bebeğin kafası falan değil rahimdeki kasılma demişti sanırım, cumartesi çok erken değilmi canım doğuma alması için
Selam,
Bendeki kasılmalar şu şekildeydi. Karnımın bir tarafı aniden taş gibi oluyordu ve gerginlikten sanki patlayacakmışım gibi hissediyodum. Müthiş bir rahatsızlık hissi oluşturuyor. Aşağıya doğru baskı hissediyodum. Aynı zamanda kasığıma ve belime de ağrı vuruyordu. Umarım anlatabilmişimdir:) benim nstte 80 civarı sancım çıktığında böyleydi. Umarım sende birşey çıkmaz.
evt cnm tşk ederim guzel anlattın bende geçen hafta 40 çıktı nst de.şimdi magnezyumu bırak dedi içmiyorum 2-3 gundur.bakalım akşama gidicem ne çıkıck nst..Allahtan hayırlısını diliyorum artık yoruldum doktorun söylediklerinden...
ben sarıoğlanliyim canım yahyalida eşimin kuzeni öğretmen çok güzel olduğunu söyler hep:)))Özlemcim sen kayserilisin galiba yeni farkettimbende yahyalılıyım ama istanbulda oturuyorum.sen neresindensin?
mrb cnm sen hala aynur hanıma mı gidiyosun sezeryan ne kadar olmuş
canım insallah 38 i de bitirirsin en azından. bişey sorcam tüp bebek yaptırdığım dr u bıraktım ben, onlar hep transfer tarihini söyle diyorlardı, yeni gittiğim dr son adet tarihini soruyor, son adet tarihinden hesaplayınca transfer tarihine göre hesaptan 4 gün ileride çıkıyor hamileliğim, senin dr neye göre hamileliğini hesaplıyor???Günaydın kızlar 8 saatte bir nidilat içtim dün akşam 7 de ve gece 3 de. Bebeğin hareketleri iyi çok şükür o pembe akıntı da birdaha gelmedi. Ama nasıl engelliyorsa nidilat kasılamaları ve doğumu daha bırakalı 1 gün olmuştu hemen rahim yumuşamaya başlamış.en azından 38 i doldurmayı bari beklese miniğim. Kilosu 2600 anne karnında nekadar durursa okadar iyi.
Bugece doktorumı gördüm rüyamda hemen bilinçaltı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?