2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ınsan kıme ınanacagını şaşırıyo bnm dr bıraz acık sözlu en kötusunu en basta soyluyor.son döneme gırınce ınsan korkuyo 37yı tamamlasak bu kdr uzulmezdım bakalım artık nasıp kısmet hayırlısı neyse o olsnn.hepimizz saglıkla alırzz kucagımızaa ınss.erken nst de sancı çıkmş sizdede gecmiş olsnn .yatmaya çalışıyorum bnde hareketlrı degıstı sankı kasılmlar basladı hafıf ama..derler ya Allah bı avazda kurtarsınn rabbım kolay dogum nasıp etsn hepimize inşş.saglıklı bebekler nasıp etsnnn.bundan sonraa mutluluk haberlerımızı paylaşırzz ınss...Allah yardımcımızzz olsn..

Günaydın kızlar,

Yarın iş yerinde son günüm.doğum iznine çıkıyorum.aslında haftaya cumaya kadar çalışabilirim ama ben 1 hafta erken çıkıcam.artık gidip gelmek zor geliyor.hem de haftaya gezip tozmak, gündüz arkadaşlarımla buluşmak, kahve içmek, bebiş çikolata vb.şeylerimin son hazırlıklarını yapmak istiyorum.
çok mutluyum izne çıkacağım için yupppiii:))))))

bu arada bende 10 gündür değişik ağrılar söz konusu.yani karnım bi anda taş gibi oluyr ve kasığımda çok ağrıyor.ama belim ağrımıyor.bir de rahim ağzında aşaüğıda iğne batması gibi ağrılarım oluyor.kasılmalarım başlamış olabilir mi?
cumartesi doktora gidicem.heralde nstye sokar beni.henüz hiç girmedim nstye.

Benim kızımın ayakları banaçekmeyecek büyük olacak sanırım , kaburgamın altına öyle bir çalışıyorki nefesim kesiliyor

Ohhhh süper ya iyi yapmışsın Cnm
1 hafta dinlenip kalan işlerini halledip stres atarsın

son adet tarihine göre hesaplıyor canım.

günaydınnnn :))
2 gecedir rüyamda eylülü görüyorum hayırdır inş resmen uyanıyorum tuvalete falan gidiyorum yatıyorum rüya devam ediyo.ve hep altını değişiyorum ne hikmetse :))

bugün ataşehirdeki hastaneye gidicem iyi bi doktordur inş:26:

Ohhhh süper ya iyi yapmışsın Cnm
1 hafta dinlenip kalan işlerini halledip stres atarsın

inşallah canım :))
çok heycanlıyım yaa...hepimiz için zaman daralıyor.allahın izniyle 1 aya kadar bebişimiz kucağımızda olacak.
korkuda başladı.bu doğum nasıl geçecek.ne olacak diye. ben kendimi teslim ettim zaten.doktorum fikrimi bile sormadan epiduralsiz normal doüğum dedi.
baktın dayanamıyorsun sezeryana alırız ama normali mutlaka dene dedi.
korkuyorum ama bi yandan da istiyorum...allah hepimizin yardımcısı olsun:)

kızlar mama alanınız var mı hastane çantasına ?
vermeyi hiç istemesem de 38 de sezeryan olucam sanırım zaten nişan da geldi 1 haftadan fazla tutmaz doktorum. korkuyorum sütüm hemen gelmezse sarılık olur şekeri düşer diye. emzirmeyi asla bırakmicam gayretle denicem ama aç kalmasına da gönlüm razı olmaz.

aptamil almak istiyorum marketlerde var da bu yeni doğan için falan olanları varmı sizler ne aldınız?

canım çocuk doktoru söylese daha doğru bence hemen alırsınız hastaneden çıktığınızda.hastanede zaten kendileri verirler..
ben bi onu almadım :)))
sezeryan tarihin belli olduğunda doğumdan bikaç gün önce humana lactamil rezene falan içmeye başlayabilirsin belki :44:

sağol tatlım aslında haklısın. haftasonuna denk gelirde bulamayız diye endişeleniyorum ama haftaiçi doğum yapmak istiyorum hastanede de doktorum da dahil tüm personel orda olur daha rahat olur. onlar bişey tavsiye eder ona göre alırız olmazsa inşallah gerek kalmaz ama.
süt için de doğal şeyler kullanayım diyorum hiç çay falan almadım kendime bol bol su ve komposto tüketmeyi düşünüyorum. rezene falan gazlı olursa içerim. ihtiyaca göre alayım diyorum şimdiden almak fuzuli geliyor bana. hemen alınabilecek şeyler zaten.

aynen katılıyorum canım
inşallah dağılıp birbirimizi kaybetmeyiz
hemen yeni topikler açılıyo gerek yok burda iyiyiz :)

benim de o kemiklerim ağrıyo ama magnezyum falan vermemişti dr.um ama ben biara içtim bikaç kez
hiç sevemedim ben de suda eriyendi öğğ

oh iznin de başlıyomuş süper
bence de azcık dinlenin artık
allah yardım etsin çalışanlar bi gayret bu haftalara kadar dayandı maşallah :)
dr.unu takdir ettim ne güzel normali desteklemesi
kime gidiyosun canım? merak ettim dr.unu hastaneni???

Çikiloplar için beni aradılar
Grafik hazırlayıp maile atılacak sonra ok verip siparişi tmmlatıcam
Hastaneye çikolata goturucem
Kutuları ve şişeleri evde kulllanıcam
Birde plastik kadeh Yada bardak alıcam
Araba bende bugün bi ara çıkıp bardak bakıcam

canım h.sonu da olsa bütün marketler açık
bulursunuz rahatlıkla
hem doğum da h.sonuna gelse farketmez sanırım
hergün ebesi hemşiresi doğumcusu olur hastanenin
yine de gönlüne göre olur inşallah

Merak etme ne zmn dogum yaparsan yap
Mama bulabilirsin.
Hastanelerde ztn oluyor Cnm
Hem nöbetçi eczaneden de bulursunuz
Bu kdr endişe etme yani. Rahat ol stresi çağırma

bugün bi uyandım yutkunamıyorum
boğazım şişmiş çok fena
kahvaltımda ılık süt içtim az önce de limonlu sıcak su
boğazımı sardım evi topalayıp uzandım
gribe falan geçiş yapmaz umarım

varmı boğaz şişliği için tavsiyesi olan???

Süperr. benimde bugün son günüm :)))) en güzelini yapmışsın. bende tıpkı senin gibi düşünüyorum. birazda evde kalıp dinlenmemiz ve bizim de hazırlıklara son sürat başlamamız lazım :)

Bende yarın doktora gideceğim. Heyecanlıyım :) Sanırım beni de yarın NST' e sokacaktır. Artık zaman daraldı.

canım nerelerdesin yaaa

kaç gündür aklımdan geçiyosun bi yazamadım

merak ettim seni herşey yolundadır inşallah

haber et bizeeee

Sirkeyle gargara yapabilirsin canım.
Ve bolbol portakal mandalina tüket.

deniz ben de mavi plastik bardak alcam hastane için yani gelenlere içecek sunmak için
dün carrefourda baktım şeffaftı daha güzelini görmüştüm onu alcam
eşim de bakıyo bi bardağı bile inceliyom diye
ama şık olsun tatlım bi sefer bu, içimde kalmasın istediğim gibi olsun diyorum
onlara ne kadar ayrıntı geliyo
güzel şişeli kolonya alcas bi de dedim
hiç yoktu güzel
sonra eve gelince aldığımız kolonya şişesini süsledim
biara koycam resimleri

bide sallama çay aldım ketıl da koymayı düşünüyorum yanımdakilerin konforunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…