Amin hayırlısı olsun sağlıkla olsun tabiki.... İnsan bu süreçte yıpranıyor endişe ediyor korkuyor ve dahası...ama doktorların da bir öyle bir böyle demesi iyice tuz biber ekiyordur tabi... İçinizi ferah tutun 36. Haftanın içindesiniz benim ilk hedefim o haftayı bulmak:) şimdilik sancılarım geçti çok şükür ilaç kullanıp sürekli yatıyorum tabi... 33+0 dayken nstde sancım çıkıp hastanede yatmak zorunda kalmıştım
Günaydın kızlar,
Yarın iş yerinde son günüm.doğum iznine çıkıyorum.aslında haftaya cumaya kadar çalışabilirim ama ben 1 hafta erken çıkıcam.artık gidip gelmek zor geliyor.hem de haftaya gezip tozmak, gündüz arkadaşlarımla buluşmak, kahve içmek, bebiş çikolata vb.şeylerimin son hazırlıklarını yapmak istiyorum.
çok mutluyum izne çıkacağım için yupppiii:))))))
bu arada bende 10 gündür değişik ağrılar söz konusu.yani karnım bi anda taş gibi oluyr ve kasığımda çok ağrıyor.ama belim ağrımıyor.bir de rahim ağzında aşaüğıda iğne batması gibi ağrılarım oluyor.kasılmalarım başlamış olabilir mi?
cumartesi doktora gidicem.heralde nstye sokar beni.henüz hiç girmedim nstye.
canım insallah 38 i de bitirirsin en azından. bişey sorcam tüp bebek yaptırdığım dr u bıraktım ben, onlar hep transfer tarihini söyle diyorlardı, yeni gittiğim dr son adet tarihini soruyor, son adet tarihinden hesaplayınca transfer tarihine göre hesaptan 4 gün ileride çıkıyor hamileliğim, senin dr neye göre hamileliğini hesaplıyor???
Ohhhh süper ya iyi yapmışsın Cnm
1 hafta dinlenip kalan işlerini halledip stres atarsın
kızlar mama alanınız var mı hastane çantasına ?
vermeyi hiç istemesem de 38 de sezeryan olucam sanırım zaten nişan da geldi 1 haftadan fazla tutmaz doktorum. korkuyorum sütüm hemen gelmezse sarılık olur şekeri düşer diye. emzirmeyi asla bırakmicam gayretle denicem ama aç kalmasına da gönlüm razı olmaz.
aptamil almak istiyorum marketlerde var da bu yeni doğan için falan olanları varmı sizler ne aldınız?
canım çocuk doktoru söylese daha doğru bence hemen alırsınız hastaneden çıktığınızda.hastanede zaten kendileri verirler..
ben bi onu almadım :)))
sezeryan tarihin belli olduğunda doğumdan bikaç gün önce humana lactamil rezene falan içmeye başlayabilirsin belki :44:
aynen katılıyorum canımKızlar yaa.. Bişe soylicem
Bugüne kadar hamilelik'le ilgili hatta daha fazlasını hep bu topikte paylastik. Iyi kötü haberlerimizi hep burdan öğrendik. Lütfen doğum yapınca kaybolup gitmeyin. Bebeklerimız nasıl biz nasıliz? Hep burda paylaşalım. Eskisi gibi olmaz ama başka topik falan açmayalim birbirimizi hep burda bulalım diyorum.
Bunun gazı, hastalığı, ateşi, diş çıkarması, aşısı bilmem neyi olacak. Yine burda sohbet ederiz ne dersiniz??
Yani bi ay sonra bomboş bi topik olmasın. Birbirimizi hiç tanımamış gibi
benim de o kemiklerim ağrıyo ama magnezyum falan vermemişti dr.um ama ben biara içtim bikaç kezGıünaydın kuzucukların anneleri
Bende sabahın 6 sında kocamı İstanbul a yolculadım
Cok ağrım var cok
Bide sürekli kalcalarıma kramp giriyor geceler haram bana..
Ben magnezyum ilacımı da içmiyorum
Çünkü suya atılıp eritilenden hiç sevemedim onu
oh iznin de başlıyomuş süperinşallah canım :))
çok heycanlıyım yaa...hepimiz için zaman daralıyor.allahın izniyle 1 aya kadar bebişimiz kucağımızda olacak.
korkuda başladı.bu doğum nasıl geçecek.ne olacak diye. ben kendimi teslim ettim zaten.doktorum fikrimi bile sormadan epiduralsiz normal doüğum dedi.
baktın dayanamıyorsun sezeryana alırız ama normali mutlaka dene dedi.
korkuyorum ama bi yandan da istiyorum...allah hepimizin yardımcısı olsun:)
sağol tatlım aslında haklısın. haftasonuna denk gelirde bulamayız diye endişeleniyorum ama haftaiçi doğum yapmak istiyorum hastanede de doktorum da dahil tüm personel orda olur daha rahat olur. onlar bişey tavsiye eder ona göre alırız olmazsa inşallah gerek kalmaz ama.
süt için de doğal şeyler kullanayım diyorum hiç çay falan almadım kendime bol bol su ve komposto tüketmeyi düşünüyorum. rezene falan gazlı olursa içerim. ihtiyaca göre alayım diyorum şimdiden almak fuzuli geliyor bana. hemen alınabilecek şeyler zaten.
sağol tatlım aslında haklısın. haftasonuna denk gelirde bulamayız diye endişeleniyorum ama haftaiçi doğum yapmak istiyorum hastanede de doktorum da dahil tüm personel orda olur daha rahat olur. onlar bişey tavsiye eder ona göre alırız olmazsa inşallah gerek kalmaz ama.
süt için de doğal şeyler kullanayım diyorum hiç çay falan almadım kendime bol bol su ve komposto tüketmeyi düşünüyorum. rezene falan gazlı olursa içerim. ihtiyaca göre alayım diyorum şimdiden almak fuzuli geliyor bana. hemen alınabilecek şeyler zaten.
Günaydın kızlar,
Yarın iş yerinde son günüm.doğum iznine çıkıyorum.aslında haftaya cumaya kadar çalışabilirim ama ben 1 hafta erken çıkıcam.artık gidip gelmek zor geliyor.hem de haftaya gezip tozmak, gündüz arkadaşlarımla buluşmak, kahve içmek, bebiş çikolata vb.şeylerimin son hazırlıklarını yapmak istiyorum.
çok mutluyum izne çıkacağım için yupppiii:))))))
bu arada bende 10 gündür değişik ağrılar söz konusu.yani karnım bi anda taş gibi oluyr ve kasığımda çok ağrıyor.ama belim ağrımıyor.bir de rahim ağzında aşaüğıda iğne batması gibi ağrılarım oluyor.kasılmalarım başlamış olabilir mi?
cumartesi doktora gidicem.heralde nstye sokar beni.henüz hiç girmedim nstye.
ben sarıoğlanliyim canım yahyalida eşimin kuzeni öğretmen çok güzel olduğunu söyler hep:)))
Sezeryanda normal de 300tl demişti dr geçen hafta canım sende mi aynur hanımdasin
bugün bi uyandım yutkunamıyorum
boğazım şişmiş çok fena
kahvaltımda ılık süt içtim az önce de limonlu sıcak su
boğazımı sardım evi topalayıp uzandım
gribe falan geçiş yapmaz umarım
varmı boğaz şişliği için tavsiyesi olan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?