- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
Kızlarrr çok heyecanlıyım bugünü saymazsak doğuma 2 günüm kaldı. Bugün hastaneye gidip anestezistle görüştüm, yrn son nst ve son muayenem var bakalım son kilosunu görelim kızımın acaba doğum kilosuyla ne kadar fark olacak usg kilosu arasında. pazar günü de kuaföre gidip kaş-bıyık-fön olayına girişcem sonraki gün de kızım Nil'i kucağıma alıcam inşallah :)
nerde o eski kadınlarrr nerde biizzBnm annem ablamı evde doğurmuş hemde tek başınaaaa
Babam rahmetli yandaki yatakta yatıyormuş..
Annem ayakta dogum yapmış. Biri gelmiş o an annem koş
Bilmem kimi çağırmış işte mahallenin buyuk kadınlarından
Bilgili bir kadınmış kız gitmiş o kadına hbr verene dek annem
Deryayı doğurmuş. !! Bi gelmişki kadınlar doguma güya yardım edecekler
Bakmışlar annem doğurmuş göbek kordonunu kesmişş
O kadın annemi görünce şok olmuş
Vışşşşşş aneyyy hemiiiiii ebeee hemi gebee demişşşş:))
Sonra çöp arabaı geciyormuş. Annemmkoşankoşa çöpleri
Arabaya yetiştirmiş :/
Ben korkmuyormuyum.
Hemde nasıl ama bi anlık bi acı inanki
Birde sancı adet sancısı gibi
çok güzel canıııım bende bunu beğenmiştim miktar fazla olunca bana malıyetli olcak gibi geldii
Kızlarrr çok heyecanlıyım bugünü saymazsak doğuma 2 günüm kaldı. Bugün hastaneye gidip anestezistle görüştüm, yrn son nst ve son muayenem var bakalım son kilosunu görelim kızımın acaba doğum kilosuyla ne kadar fark olacak usg kilosu arasında. pazar günü de kuaföre gidip kaş-bıyık-fön olayına girişcem sonraki gün de kızım Nil'i kucağıma alıcam inşallah :)
sağol canım ya bende panik oldum biran açıkcası istemem lavman yaptırmak... buarada hayırlı olsun doğum tarihi almışsın, vaktinde sağlıkla gelsin asya bebekAma şu var gogo. Şimdi sezeryanda gece 10 dan sonra yemek yedirmiyorlar. Aç gıdıyorsunuz arkadaşımızın aniden suyu geldiği için öyle olmuş
allah sağlıla kucağına aldırsın canım hadi bakalım 2 gün çok çabuk geçerrr göz açıp kapayıncaya kadarKızlarrr çok heyecanlıyım bugünü saymazsak doğuma 2 günüm kaldı. Bugün hastaneye gidip anestezistle görüştüm, yrn son nst ve son muayenem var bakalım son kilosunu görelim kızımın acaba doğum kilosuyla ne kadar fark olacak usg kilosu arasında. pazar günü de kuaföre gidip kaş-bıyık-fön olayına girişcem sonraki gün de kızım Nil'i kucağıma alıcam inşallah :)
nihayet hastane çantamı hazırladım dün yaa
valla üstümden yük kalktı
şimdi makineyi çalıştırdım en son alınanlar falan yıkanıyo onlarda bitiyo çok şükürr
ayyy sabaha karşı başıma gelenlere ne demeli
birden su gelmesiyle uyandım hatta yerimden sıçradım diyebilirim
o an aklıma ilk gelen duşa girmem lazım saçlarım kirli bu halde gidemem hastaneye
wc ye gittim tabi hemen mesanem nası dolu anlatamam tuvaletimmiş gelen yani heralde minnak fırlama oğlum kafa atınca fışkırttı saolsun
bu yaşımda bunuda yaşadım ya ölsemde gam yemem
ne hallere koydu beniiii
sabah eşime anlatıyorum gülüyo uyussss
anılım oğluşun da ne güsel sağlıklı bende inanıyorum onun kısmetiyle geliceğne üzme kendini
arttıııııııı o nasıl laf öyle sizi sıkıyorum falan sıkılan okumasın ayolll
bize anlatcan tabi hepimiz şu aralar aynı dertler aynı şikayetlerr vs bizi bizden iyi kim anlayabilirrrr
mazeretimiz varrrrrrr duygusal ve asabiyiz bizzz
gardrabı çekmiş bide yaaa
kaşınıyonn galibaaa
ay deniz annene helal olsun çok cesur kadınmış..
şimdi nerdeee popomuz uyuşsa soluğu hastanede alıyoruz
Bu arada Allah rahmet eylesin babana canm..
ama karısı yanda doğururken nasıl yatabilirki insan şok oldum valla
nihayet hastane çantamı hazırladım dün yaa
valla üstümden yük kalktı
şimdi makineyi çalıştırdım en son alınanlar falan yıkanıyo onlarda bitiyo çok şükürr
ayyy sabaha karşı başıma gelenlere ne demeli
birden su gelmesiyle uyandım hatta yerimden sıçradım diyebilirim
o an aklıma ilk gelen duşa girmem lazım saçlarım kirli bu halde gidemem hastaneye
wc ye gittim tabi hemen mesanem nası dolu anlatamam tuvaletimmiş gelen yani heralde minnak fırlama oğlum kafa atınca fışkırttı saolsun
bu yaşımda bunuda yaşadım ya ölsemde gam yemem
ne hallere koydu beniiii
sabah eşime anlatıyorum gülüyo uyussss
anılım oğluşun da ne güsel sağlıklı bende inanıyorum onun kısmetiyle geliceğne üzme kendini
arttıııııııı o nasıl laf öyle sizi sıkıyorum falan sıkılan okumasın ayolll
bize anlatcan tabi hepimiz şu aralar aynı dertler aynı şikayetlerr vs bizi bizden iyi kim anlayabilirrrr
mazeretimiz varrrrrrr duygusal ve asabiyiz bizzz
gizemm sen iyimisin gardırop tan bahsediyon dimi sankı bez dolapmış gibi anlatın da dikkat et
nerde o eski kadınlarrr nerde biizz
çok güzel canıııım bende bunu beğenmiştim miktar fazla olunca bana malıyetli olcak gibi geldii
allah sağlıla kucağına aldırsın canım hadi bakalım 2 gün çok çabuk geçerrr göz açıp kapayıncaya kadar
kız çisin olduğunu nasıl anladınnn ya ben anlayamazdıım
ayyy bu bebikler mahfetti bizi yaaa,bende gülmekten kaçırcam şimdi
Sağol bitanem bende mevlüt yapmayacağım için sadece 50 adet yaptırdım..
ezgide 100 adet vardı mevlütte millet 2şer tane almıştı,sonra gelenlerde cabası onun için yeterli olur diye düşünüyorum 50 adt
ayy öyle görgüsüzlerde var ben de tembih edicem dağıtan kımse direkt sepeti insanlara sunmasın alsın eliyle tek tek versiin ucuzda değil kiii atacaklar iki gün sonraa
ayyy bu bebikler mahfetti bizi yaaa,bende gülmekten kaçırcam şimdi
Sağol bitanem bende mevlüt yapmayacağım için sadece 50 adet yaptırdım..
ezgide 100 adet vardı mevlütte millet 2şer tane almıştı,sonra gelenlerde cabası onun için yeterli olur diye düşünüyorum 50 adt
ayyyy uyandığımda çok sıkışmıştım kuzummm anlamamak elde değill
wc ye gidince mesane boşalıncada rahatladım tabi
uyku sersemi insan noluyoruz diyoda sonradan ayılmaya başlayınca güldüm halimeeee olanlaraaaa
ayy öyle görgüsüzlerde var ben de tembih edicem dağıtan kımse direkt sepeti insanlara sunmasın alsın eliyle tek tek versiin ucuzda değil kiii atacaklar iki gün sonraa
ay canım yaa ben de daha 36 da mı ne ayaktaykrn altıma kaçırdım tam öksürüyordum bi taraftann da su içmeye çalışıyordum bi taraftan da yürümeye çalışıyorumm biçok işi aynı anda yapayım derken foş kaçtıı önce suyum sandım ama bariz çiştii zaten wcye kalkmıştım
offfff bazen eşime diyorum güldürme artık altıma kaçırcam diyeeee tövbeee yarabbimmmm
bazende oram buram ağrıyo ya sürekli gülünce iyice acıyo kalçam sırtım falan
eşime diyorum yeterrrrr güldürmeeeee
adamda haklı napimmmm ağlattimmi diyoo
offff bazen hapşuruncada oluyo bende yaaaa
hapşurduğumda ayyşşşş diyorumm
eşim hemen yüzüme bakıyo ve anlıyoooo
Kızlar 4 cm açıklık ile gittik diyelim hastaneye
O suni sancıyı takmak zorundalar mı
Ben istemîyorum yaaa
Kendi sancılarımla açılmamı beklicem
Dr uma bunu danışıcam ama antipatik de olmak istemiyorum
Dogum planı yazıp Dr uma sunmak istiyorum..
Ne dersiniz
Yalnız değilsin
Bire bir bende gulerken kaçırdım
Eşime sus diyorum susmuyor
:))))))
Kızlar çaramba günü oğlumun aşısı vardı okulda,dün okula gitti bişeyi yoktu akşama balon gibi şişmiş çocuğun kolu
dedesi almıştı okuldan biz de annemlerdeydik gece 11 gibi geldik..
babası daha eve girmeden aldı acile götürdü alerji yapmış kolu(,sabahta dedesi doktoruna gösterdi ilaç,krem fln vermiş doktor..
Bugün okula gidecek diye de babaannesi bir programını iptal etmiş,çünkü dedesi cuma namazında oluyor aynı saatte
bende cuma günleri ezgiyi aşağıya bırakıp götürüyordum kaanı..
ama o şiş koluyla kıyamadım bugün göndermeye ve kendide gitmek istemeyince ok dedim yat bugün sen,aradım konuştum öğretmeniyle..
O arada babaannesi geldi hadi hazır değilmisiniz die,yok dedim göndermicem bugün...
ooooo,wayy efendim bugün işi varmışta dışarda kaan okula gidicek die iptal etmişte bilmemneee
yaaa dedim zaten bizde 10 dk önce karar verdik buna,sabahtan alınmış bir karar değildi...
konuştu konuştu sonra aşağıya indi,kocası geldi cumadan aşağıdan sesler fln geldi hala isyan ediyor belli kadınnn..
sonra k.peder geldi kapıya biz biyere kadar gidiyoruz fln dedi iyi dedim..
yaaa dedi sen niye söylemiyosun çocuğu okula göndermiceğini bak annen gidemedi falan yere dedi...
banaa bi geldiler,
ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamıyorsunuz
daha demin annemede söyledim geç alınmış bir karardı bu ne yapabilirim..
ayrıca ben nerden bileyim ne zaman nereye gideceğinizi sizin diye bağırdım...ne sesimin ayarı ne sinir kaldı bu defa..
iyice delirttiler beni bu neyaaaa
k.vde de aşağıdan kocasına bağırıyor,yaa sen ne ağzı boş adamsın die...
salak karııı doldur doldur kocanı aşağıda sonrada niye söyledin de,waalla bıktımmmmmm
ayyy çocuk yok işte yeniden yapsın planını kv hayret bişey yaaa
iyi demişsin aysun bnde sessiz kalamam haklıysam
ayrıca ne varmış bu kadar önemli planı
konken partisimi varmış acaba
benimde sırtımda bi nokta var orası çok ağrıyo kantoron yağı sürdürüyorum eşime akşamları hafifliyor saolsun... ben telden girmeyi sevmedim valla ıphone 4s i var ama yinede pc gibi olmuyo... bildirimlerimi göremiyorum :) çok geçmiş olsun canımBen hep telden giriyorum pc başına geçemiyorum
Laptop ama yinede rahat edemiyorum.
Bunla yatıp rahat rahat yazıyorum
Sırtım cokkkkk feciii ya öyle böyle değil
Mide yanmasi olan arkadaşlarım şimdi tv de izldim her yandiğinda yarim fincan soğuk süt için diyor
kız benimde boyum uzun olduğu için bişi demiyo doktorum saolsun da 3 hafta da 4 kilo çok ya şaşırdım kaldım.... valla o sinirle temizledim anıl ne sinir bozucu bişi offfff el yıkanmadan wc den çıkılır mı ya?!!!ayy benim titiz hamişim=)) iyi yapmışsın bende gelemem öyleee
sende bebişde iyi almışsınız ama dr sorun yok dediyse boşver ye gitsin ohh=)
bakalım benimki yarın neler dicek...
boyun var kaldırıyor kiloyu dese de ben kilolarımdan rahatsızım...
aferin gizem aferin hadi evi süpürüyosun anladık ama yatağı çekmek gardrobu itip kakmak ne ya! oracıkta doğurmak istiyosun galiba!evi süpürdüm yatağı çektim gardrobu çektim arkalarını süpürdüm koltukların kılıflarını çıkardım yıkanıyo dinleniyorum silip toz alıcam oooyyyy:26:
Bnm annem ablamı evde doğurmuş hemde tek başınaaaa
Babam rahmetli yandaki yatakta yatıyormuş..
Annem ayakta dogum yapmış. Biri gelmiş o an annem koş
Bilmem kimi çağırmış işte mahallenin buyuk kadınlarından
Bilgili bir kadınmış kız gitmiş o kadına hbr verene dek annem
Deryayı doğurmuş. !! Bi gelmişki kadınlar doguma güya yardım edecekler
Bakmışlar annem doğurmuş göbek kordonunu kesmişş
O kadın annemi görünce şok olmuş
Vışşşşşş aneyyy hemiiiiii ebeee hemi gebee demişşşş:))
Sonra çöp arabaı geciyormuş. Annemmkoşankoşa çöpleri
Arabaya yetiştirmiş :/
Ben korkmuyormuyum.
Hemde nasıl ama bi anlık bi acı inanki
Birde sancı adet sancısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?