2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ayyyy ne güzel canım yaaaa
sağlıkla gelsin Nil'in inş
ismide çok güzell
2 gün nedir ki yaaa hemencecik biter
ahhh bide biz kurtulaydıkkk hayırlısıylaaa

gizemm sen iyimisin gardırop tan bahsediyon dimi sankı bez dolapmış gibi anlatın da dikkat et

nerde o eski kadınlarrr nerde biizz

çok güzel canıııım bende bunu beğenmiştim miktar fazla olunca bana malıyetli olcak gibi geldii

Oyyy ben bile heyecanlandım

Ama şu var gogo. Şimdi sezeryanda gece 10 dan sonra yemek yedirmiyorlar. Aç gıdıyorsunuz arkadaşımızın aniden suyu geldiği için öyle olmuş
sağol canım ya bende panik oldum biran açıkcası istemem lavman yaptırmak... buarada hayırlı olsun doğum tarihi almışsın, vaktinde sağlıkla gelsin asya bebek

wuuuhuuuuuu:118::118::119::119::119:
Sezeryanın tek sevdiğim yönü doğum gününü bildiğin için hazırlanıp doğuma girmek
hayırlısı olsun canım sağlıklı bir doğum diliyorummm

allah sağlıla kucağına aldırsın canım hadi bakalım 2 gün çok çabuk geçerrr göz açıp kapayıncaya kadar

kız çisin olduğunu nasıl anladınnn ya ben anlayamazdıım

Eski adamlar işte bacım
Ee kadının sesi de çıkmıyorsa daha bi rahat olabiliyorlar
Cahillik işte
Allah rahmet eylesin babama

ayyy bu bebikler mahfetti bizi yaaa,bende gülmekten kaçırcam şimdi

Sağol bitanem bende mevlüt yapmayacağım için sadece 50 adet yaptırdım..
ezgide 100 adet vardı mevlütte millet 2şer tane almıştı,sonra gelenlerde cabası onun için yeterli olur diye düşünüyorum 50 adt

allah sağlıla kucağına aldırsın canım hadi bakalım 2 gün çok çabuk geçerrr göz açıp kapayıncaya kadar

kız çisin olduğunu nasıl anladınnn ya ben anlayamazdıım

ayyyy uyandığımda çok sıkışmıştım kuzummm anlamamak elde değill
wc ye gidince mesane boşalıncada rahatladım tabi
uyku sersemi insan noluyoruz diyoda sonradan ayılmaya başlayınca güldüm halimeeee olanlaraaaa

offfff bazen eşime diyorum güldürme artık altıma kaçırcam diyeeee tövbeee yarabbimmmm
bazende oram buram ağrıyo ya sürekli gülünce iyice acıyo kalçam sırtım falan
eşime diyorum yeterrrrr güldürmeeeee
adamda haklı napimmmm ağlattimmi diyoo
offff bazen hapşuruncada oluyo bende yaaaa
hapşurduğumda ayyşşşş diyorumm
eşim hemen yüzüme bakıyo ve anlıyoooo

Ayyyy cok heyecanlı yaaaa
Bende en cok bu tarafını seviyorum sezeryanın
Biliyorsun geleceği gunu saati..
Güzelce git kızını al ve gelll bekliyoruz cnm

ayy öyle görgüsüzlerde var ben de tembih edicem dağıtan kımse direkt sepeti insanlara sunmasın alsın eliyle tek tek versiin ucuzda değil kiii atacaklar iki gün sonraa

ay canım yaa ben de daha 36 da mı ne ayaktaykrn altıma kaçırdım tam öksürüyordum bi taraftann da su içmeye çalışıyordum bi taraftan da yürümeye çalışıyorumm biçok işi aynı anda yapayım derken foş kaçtıı önce suyum sandım ama bariz çiştii zaten wcye kalkmıştım

offfff zatennn bi elimde su şişesi su soldur su iç su doldur su iç
bi yandan da wc ye git gel dakkada bir
vallahi beynim kısa devre yapcak artık

Yalnız değilsin
Bire bir bende gulerken kaçırdım
Eşime sus diyorum susmuyor
:))))))

Kızlar çaramba günü oğlumun aşısı vardı okulda,dün okula gitti bişeyi yoktu akşama balon gibi şişmiş çocuğun kolu
dedesi almıştı okuldan biz de annemlerdeydik gece 11 gibi geldik..
babası daha eve girmeden aldı acile götürdü alerji yapmış kolu(,sabahta dedesi doktoruna gösterdi ilaç,krem fln vermiş doktor..
Bugün okula gidecek diye de babaannesi bir programını iptal etmiş,çünkü dedesi cuma namazında oluyor aynı saatte
bende cuma günleri ezgiyi aşağıya bırakıp götürüyordum kaanı..
ama o şiş koluyla kıyamadım bugün göndermeye ve kendide gitmek istemeyince ok dedim yat bugün sen,aradım konuştum öğretmeniyle..
O arada babaannesi geldi hadi hazır değilmisiniz die,yok dedim göndermicem bugün...
ooooo,wayy efendim bugün işi varmışta dışarda kaan okula gidicek die iptal etmişte bilmemneee
yaaa dedim zaten bizde 10 dk önce karar verdik buna,sabahtan alınmış bir karar değildi...
konuştu konuştu sonra aşağıya indi,kocası geldi cumadan aşağıdan sesler fln geldi hala isyan ediyor belli kadınnn..
sonra k.peder geldi kapıya biz biyere kadar gidiyoruz fln dedi iyi dedim..
yaaa dedi sen niye söylemiyosun çocuğu okula göndermiceğini bak annen gidemedi falan yere dedi...
banaa bi geldiler,
ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamıyorsunuz
daha demin annemede söyledim geç alınmış bir karardı bu ne yapabilirim..
ayrıca ben nerden bileyim ne zaman nereye gideceğinizi sizin diye bağırdım...ne sesimin ayarı ne sinir kaldı bu defa..
iyice delirttiler beni bu neyaaaa
k.vde de aşağıdan kocasına bağırıyor,yaa sen ne ağzı boş adamsın die...
salak karııı doldur doldur kocanı aşağıda sonrada niye söyledin de,waalla bıktımmmmmm

Cemre bende bi anne bebek kitabı var.onda bu konuyla ilgili senin dediğin gibi yazın çantanıza koyun. Acil durumda doktora anlatamazsiniz ama notu verebilirsiniz diyor.
Mesela vaginal kesi istemiyorum, suni sancı istemiyorum. Oldu oldu olmadı sezeryan istiyorum gibi şeyler yazabilirsiniz diyor. Ama bizim doktorlar bunu ne kadar dikkate alır bilmem. Oturup konuşsan daha iyi olur belki. Yoksa bizim doktorlar öyle notlarla emir almayı sevmezler. Illa pohpohlıcaz. Siz daha iyi bilirsiniz ama şöyle şöyle mi yapsak demeliyiz

ayyy çocuk yok işte yeniden yapsın planını kv hayret bişey yaaa
iyi demişsin aysun bnde sessiz kalamam haklıysam
ayrıca ne varmış bu kadar önemli planı
konken partisimi varmış acaba

ayyy çocuk yok işte yeniden yapsın planını kv hayret bişey yaaa
iyi demişsin aysun bnde sessiz kalamam haklıysam
ayrıca ne varmış bu kadar önemli planı
konken partisimi varmış acaba

yokkk aşure mevlütü varmış annesinin..
bu kadar önemliyse kocası cumaya gitmeseydi ben ne yapayım burcu dimi amaaa
dün de kayınpeder beni hastaneye götürdüğü için 50 tl benzin parası aldı
her gidişimizde alıyor..
veriyorum lafını yapmam paranın ama evinede 2000tl maaş giriyor
2 kişiler sonuçta
rulo yapıp nereye sokuyorlarsa artık

Son düzenleme:
Ben hep telden giriyorum pc başına geçemiyorum
Laptop ama yinede rahat edemiyorum.
Bunla yatıp rahat rahat yazıyorum
Sırtım cokkkkk feciii ya öyle böyle değil
benimde sırtımda bi nokta var orası çok ağrıyo kantoron yağı sürdürüyorum eşime akşamları hafifliyor saolsun... ben telden girmeyi sevmedim valla ıphone 4s i var ama yinede pc gibi olmuyo... bildirimlerimi göremiyorum :) çok geçmiş olsun canım
Mide yanmasi olan arkadaşlarım şimdi tv de izldim her yandiğinda yarim fincan soğuk süt için diyor

ay bende hiç olmazdı nasıl bişi bilmem bile dün tuhaf bişiler oldu eşime anlattım mide yanması o dedi ılık ballı süt içtim hafifletti braz demek soğuk içmek gerekiyomuş saolasın canım

kız benimde boyum uzun olduğu için bişi demiyo doktorum saolsun da 3 hafta da 4 kilo çok ya şaşırdım kaldım.... valla o sinirle temizledim anıl ne sinir bozucu bişi offfff el yıkanmadan wc den çıkılır mı ya?!!!
evi süpürdüm yatağı çektim gardrobu çektim arkalarını süpürdüm koltukların kılıflarını çıkardım yıkanıyo dinleniyorum silip toz alıcam oooyyyy:26:
aferin gizem aferin hadi evi süpürüyosun anladık ama yatağı çekmek gardrobu itip kakmak ne ya! oracıkta doğurmak istiyosun galiba!

abooooovvvv! sanki sen bunu daha önce anlatmıştın bizde böyle kolay doğururuz inş. sende ananamı çektin aceba deniz

ayyy çok heycanlı hadi bakalım Allah yardımcınız olsun kolaylık versin benim bebeğim şimdilik yukardaymış erken gelicek gibi durmuyo dedi doktorumuz ama haftaya ne olur bilinmez ayyyy valla bi fena oldum içim kıpır kıpır oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…