Kızlar çaramba günü oğlumun aşısı vardı okulda,dün okula gitti bişeyi yoktu akşama balon gibi şişmiş çocuğun kolu
dedesi almıştı okuldan biz de annemlerdeydik gece 11 gibi geldik..
babası daha eve girmeden aldı acile götürdü alerji yapmış kolu(,sabahta dedesi doktoruna gösterdi ilaç,krem fln vermiş doktor..
Bugün okula gidecek diye de babaannesi bir programını iptal etmiş,çünkü dedesi cuma namazında oluyor aynı saatte
bende cuma günleri ezgiyi aşağıya bırakıp götürüyordum kaanı..
ama o şiş koluyla kıyamadım bugün göndermeye ve kendide gitmek istemeyince ok dedim yat bugün sen,aradım konuştum öğretmeniyle..
O arada babaannesi geldi hadi hazır değilmisiniz die,yok dedim göndermicem bugün...
ooooo,wayy efendim bugün işi varmışta dışarda kaan okula gidicek die iptal etmişte bilmemneee
yaaa dedim zaten bizde 10 dk önce karar verdik buna,sabahtan alınmış bir karar değildi...
konuştu konuştu sonra aşağıya indi,kocası geldi cumadan aşağıdan sesler fln geldi hala isyan ediyor belli kadınnn..
sonra k.peder geldi kapıya biz biyere kadar gidiyoruz fln dedi iyi dedim..
yaaa dedi sen niye söylemiyosun çocuğu okula göndermiceğini bak annen gidemedi falan yere dedi...
banaa bi geldiler,
ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamıyorsunuz
daha demin annemede söyledim geç alınmış bir karardı bu ne yapabilirim..
ayrıca ben nerden bileyim ne zaman nereye gideceğinizi sizin diye bağırdım...ne sesimin ayarı ne sinir kaldı bu defa..
iyice delirttiler beni bu neyaaaa
k.vde de aşağıdan kocasına bağırıyor,yaa sen ne ağzı boş adamsın die...
salak karııı doldur doldur kocanı aşağıda sonrada niye söyledin de,waalla bıktımmmmmm
birde paramı veriyorsun onu bile alıyor he? ne diyim cnm ya yakın olmak hiç iyi değil uzak olucaksın ne karışan var ne görüşen neyseki senin eşin savunuyor senii aileside olsa.yokkk aşure mevlütü varmış annesinin..
bu kadar önemliyse kocası cumaya gitmeseydi ben ne yapayım burcu dimi amaaa
dün de kayınpeder beni hastaneye götürdüğü için 50 tl benzin parası aldı
her gidişimizde alıyor..
veriyorum lafını yapmam paranın ama evinede 2000tl maaş giriyor
2 kişiler sonuçta
rulo yapıp nereye sokuyorlarsa artık
bende kv sıkıntısı yaşayan bi insan olarak seni çok iyi anlıyorum canımAllahtan bizimkiler memelekettede 3 4 aylığına geldi ama daha 4, günden bana geldiler sözde yardıma geldi yardımı dursun beni sinir etmesin yeter Allah yardımcımız olsun.
bende kv sıkıntısı yaşayan bi insan olarak seni çok iyi anlıyorum canımAllahtan bizimkiler memelekettede 3 4 aylığına geldi ama daha 4, günden bana geldiler sözde yardıma geldi yardımı dursun beni sinir etmesin yeter Allah yardımcımız olsun.
Bi kaç katta merdiven inip çık istersen..!!!
Aksama doğur.
gardrabı çekmiş bide yaaa
kaşınıyonn galibaaa
gizemm sen iyimisin gardırop tan bahsediyon dimi sankı bez dolapmış gibi anlatın da dikkat et
yokkk aşure mevlütü varmış annesinin..
bu kadar önemliyse kocası cumaya gitmeseydi ben ne yapayım burcu dimi amaaa
dün de kayınpeder beni hastaneye götürdüğü için 50 tl benzin parası aldı
her gidişimizde alıyor..
veriyorum lafını yapmam paranın ama evinede 2000tl maaş giriyor
2 kişiler sonuçta
rulo yapıp nereye sokuyorlarsa artık
kızlaar ya bu anaya çekmek muhabbeti vardır ya doğrumudur acebaa ? eğer öyleyse benım anacım çok zor doğurmuş saatlerce vakumlarla o zaman sezeryan yokmuşmu kii 30 yıl önce ypokmuştur herhalde
kızzz bi de geçmiş karşıma cahil cahil konuşupta daha da sinirimi zıplatmasa içim yanmayacak..
neymişşş efendim doktorlar doğum gününü yanlış hesaplıyormuşşşş
bir bebeğin doğumu adetin 1. dününden hesaplanmazmış,çünkü adetliyken çocuk olmazmış..
anne dedim bunu seninle 50 kere konuştuk ama sen hiç bişey anlamamışsın anlaşılan..
doktorlar o baştaki 10 günlük adet süresini alıp 9 ayın sonuna ekliyorlar dedim yani 9 ay10gün ordan çıkıyor dedim..
yokkk diyo senin bu çocuk en erken aralığın 15inde doğcak bak gör benim hesabım yanlış çıkmaz..
yaaa kalkmış benimle bir adet süresinin tartışmasını yapıyor delircemm az kaldı
ben sanmıyorum canım... yani illede çekmezsin bence... benim hiç bişiyim çekmedi çok şükür... annemin bebekleri çok kilolu iri oluyomuş benim bebeğim normal görünüyo... annemin karnında parmak gibi çatlaklar var kocaman kocaman hamdolsun bende çatlak olmadı... aş ermem olmadı annemin çok olmuş vs. vs. çekenler vardır elbet ama annem öyle diye bende öyle olacağım diye kendini şartlama çünkü yanlış
bende temızlıkcıyımm bugun ama bu sefer koydu be bana. dogurcam die korkeumm:18: gızem dedıgın gibi obek obek toz olmus yatak altı falan annemler gelıo bu aksam. gercı kendı anam gelınce o yapardı ama babam ılk defa gelcek derlı toplu gorsun istedim. ama kasıklarım belım agrıoo. yarın nst var yinee bakalımm. ıkı bucuk haftamm kaldıkız once davranmazsa tabi...
kız seninki yine 3-4 aylığına gelmiş ben benimkilerle Aysun gibi altlı üstlü oturuyorum beklentileri çok oluyor.... seni anlıyoruz :)
Aysun sende iyi yapmışsın boşver yaaa senin kociş sana yine sahip çıkıyo boşver canına tak etmese sende öyle çileden çıkmazdın
güle güle dağıt bebişim=))bebek şekerimiz geldiiiii
sağ ol tatlımanılım oğluşun da ne güsel sağlıklı bende inanıyorum onun kısmetiyle geliceğne üzme kendini
arttıııııııı o nasıl laf öyle sizi sıkıyorum falan sıkılan okumasın ayolll
bize anlatcan tabi hepimiz şu aralar aynı dertler aynı şikayetlerr vs bizi bizden iyi kim anlayabilirrrr
mazeretimiz varrrrrrr duygusal ve asabiyiz bizzz
anaaam ne heyecanlı yaaa Aysunun dediği gibi sezeryanın en sevilen yönü bu olsa gerek...Kızlarrr çok heyecanlıyım bugünü saymazsak doğuma 2 günüm kaldı. Bugün hastaneye gidip anestezistle görüştüm, yrn son nst ve son muayenem var bakalım son kilosunu görelim kızımın acaba doğum kilosuyla ne kadar fark olacak usg kilosu arasında. pazar günü de kuaföre gidip kaş-bıyık-fön olayına girişcem sonraki gün de kızım Nil'i kucağıma alıcam inşallah :)
vah anaaammm ne olmuş sizin kuşceğize ölü kuşla mı konuşmuşsun yoksaaaakızlaaaaarrr dün ne oldu biliyomusunuz? bizim kuşumuz öldü!!!!!!
halbuki bi saat önce ben onla konuştum sohbet ettim... eşim bi gitti ölmüş bu dedi
ağızlarını yırtacaksın öyle diyenler,n bana da diyen varr standart şimdi 3 kg bee sankı kendileri 10 kg doğurmuş öyle diyince de 3 kg çocuğu çıkarmaya ne var diyorlar off yahuu herkes çok bilmş kendileri hiç korkmamış uzman olarak doğmuş kendileriibi prof daha işte
hee de geç sende açıklamamı yaptın oturup anlıyolar sanki laftan
benim kv'de tutturmuş kilosu az çüş dedim şimdiden 3200 daha ne bekliyosun ki 8 kilo falanmı olcaktı ben emrahı 4600 doğurdum diyo seninki anormalmiş desen olmaz anlatamıyorum derdimi.içimden dedim basket potası olmuştur inş oraların !!susuyorummmm ama sadece:26:
ağızlarını yırtacaksın öyle diyenler,n bana da diyen varr standart şimdi 3 kg bee sankı kendileri 10 kg doğurmuş öyle diyince de 3 kg çocuğu çıkarmaya ne var diyorlar off yahuu herkes çok bilmş kendileri hiç korkmamış uzman olarak doğmuş kendilerii
ben şuan belimden kasığıma inen yalancı sancılarla savaşmaktayım.daha işimde bitmedi yemek molası verdim ayy 2 iş yaptım pertim resmen:26:
kızzz bi de geçmiş karşıma cahil cahil konuşupta daha da sinirimi zıplatmasa içim yanmayacak..
neymişşş efendim doktorlar doğum gününü yanlış hesaplıyormuşşşş
bir bebeğin doğumu adetin 1. dününden hesaplanmazmış,çünkü adetliyken çocuk olmazmış..
anne dedim bunu seninle 50 kere konuştuk ama sen hiç bişey anlamamışsın anlaşılan..
doktorlar o baştaki 10 günlük adet süresini alıp 9 ayın sonuna ekliyorlar dedim yani 9 ay10gün ordan çıkıyor dedim..
yokkk diyo senin bu çocuk en erken aralığın 15inde doğcak bak gör benim hesabım yanlış çıkmaz..
yaaa kalkmış benimle bir adet süresinin tartışmasını yapıyor delircemm az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?