2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bende kv sıkıntısı yaşayan bi insan olarak seni çok iyi anlıyorum canımAllahtan bizimkiler memelekettede 3 4 aylığına geldi ama daha 4, günden bana geldiler sözde yardıma geldi yardımı dursun beni sinir etmesin yeter Allah yardımcımız olsun.

kızlaaaaarrr dün ne oldu biliyomusunuz? bizim kuşumuz öldü!!!!!!

halbuki bi saat önce ben onla konuştum sohbet ettim... eşim bi gitti ölmüş bu dedi

birde paramı veriyorsun onu bile alıyor he? ne diyim cnm ya yakın olmak hiç iyi değil uzak olucaksın ne karışan var ne görüşen neyseki senin eşin savunuyor senii aileside olsa.

kız seninki yine 3-4 aylığına gelmiş ben benimkilerle Aysun gibi altlı üstlü oturuyorum beklentileri çok oluyor.... seni anlıyoruz :)

Aysun sende iyi yapmışsın boşver yaaa senin kociş sana yine sahip çıkıyo boşver canına tak etmese sende öyle çileden çıkmazdın

kızlaar ya bu anaya çekmek muhabbeti vardır ya doğrumudur acebaa ? eğer öyleyse benım anacım çok zor doğurmuş saatlerce vakumlarla o zaman sezeryan yokmuşmu kii 30 yıl önce ypokmuştur herhalde

gülüm her şey olacağına varır Her sıkıntının ardırdan bir kolaylık vardır diyor Mevla sizinde kolaylığınıza sıra gelecek üzülme canım sabırlı olmak zorundayız.... ayrıcada sakın öyle şeyler söyleme tabikide paylaşacağız dertlerimizi... hamişin halinden hamişler anlar anam

kızzz bi de geçmiş karşıma cahil cahil konuşupta daha da sinirimi zıplatmasa içim yanmayacak..
neymişşş efendim doktorlar doğum gününü yanlış hesaplıyormuşşşş
bir bebeğin doğumu adetin 1. dününden hesaplanmazmış,çünkü adetliyken çocuk olmazmış..
anne dedim bunu seninle 50 kere konuştuk ama sen hiç bişey anlamamışsın anlaşılan..
doktorlar o baştaki 10 günlük adet süresini alıp 9 ayın sonuna ekliyorlar dedim yani 9 ay10gün ordan çıkıyor dedim..
yokkk diyo senin bu çocuk en erken aralığın 15inde doğcak bak gör benim hesabım yanlış çıkmaz..
yaaa kalkmış benimle bir adet süresinin tartışmasını yapıyor delircemm az kaldı

Bi kaç katta merdiven inip çık istersen..!!!
Aksama doğur.

gardrabı çekmiş bide yaaa
kaşınıyonn galibaaa

gizemm sen iyimisin gardırop tan bahsediyon dimi sankı bez dolapmış gibi anlatın da dikkat et

Dayanamadım bi baktım öbek öbek toz olmuş arkaları artık mis ama

beyin fukaraları ya ne kadar önemliymiş çocuk hasta onlar neyin derdinde.ağzına sağlık çokkk iyi yapmışsın kuşuumm

kızlaar ya bu anaya çekmek muhabbeti vardır ya doğrumudur acebaa ? eğer öyleyse benım anacım çok zor doğurmuş saatlerce vakumlarla o zaman sezeryan yokmuşmu kii 30 yıl önce ypokmuştur herhalde

ben sanmıyorum canım... yani illede çekmezsin bence... benim hiç bişiyim çekmedi çok şükür... annemin bebekleri çok kilolu iri oluyomuş benim bebeğim normal görünüyo... annemin karnında parmak gibi çatlaklar var kocaman kocaman hamdolsun bende çatlak olmadı... aş ermem olmadı annemin çok olmuş vs. vs. çekenler vardır elbet ama annem öyle diye bende öyle olacağım diye kendini şartlama çünkü yanlış

bi prof daha işte
hee de geç sende açıklamamı yaptın oturup anlıyolar sanki laftan
benim kv'de tutturmuş kilosu az çüş dedim şimdiden 3200 daha ne bekliyosun ki 8 kilo falanmı olcaktı ben emrahı 4600 doğurdum diyo seninki anormalmiş desen olmaz anlatamıyorum derdimi.içimden dedim basket potası olmuştur inş oraların !!susuyorummmm ama sadece:26:

Son düzenleme:
bende temızlıkcıyımm bugun ama bu sefer koydu be bana. dogurcam die korkeumm:18: gızem dedıgın gibi obek obek toz olmus yatak altı falan annemler gelıo bu aksam. gercı kendı anam gelınce o yapardı ama babam ılk defa gelcek derlı toplu gorsun istedim. ama kasıklarım belım agrıoo. yarın nst var yinee bakalımm. ıkı bucuk haftamm kaldı kız once davranmazsa tabi...

aman olmayayım zaten ben anam gibi değilim hemen yamulurum bi yerım ağrısa bile. ama eskiler işte dayanıklıı birde sütü gelmemiş çok 5 ay zar zor emmişizz ) kıloları da kalmıışş ben annemı hep hamıle zannederdim küçükken koca göbeği var diye. doğumla ilgili hiç bişeyim çekmesin mümkünse anacığıma :) canım benıımmm

ben şuan belimden kasığıma inen yalancı sancılarla savaşmaktayım.daha işimde bitmedi yemek molası verdim ayy 2 iş yaptım pertim resmen:26:

doğum için geldi yardımı olur diye 40 ına kadar felan kalcak canım ama ben kendi annemlede yakın oturuyorum hiç anlaşamıyolar geldiğinin 2, günü bir aradalardı annem şöyle yaptı böyle yaptı diye başladı kaynanamda biz yokken yapar yani içten pazarlıklıdır biraz ikisi bir arada ben napcam onu bilmiyom ((( karaları bağladım ağlayasım var valla şöyle bağıra bağıra

bebek şekerimiz geldiiiii
güle güle dağıt bebişim=))
resim mi konuluyor içine?
pembiiş pembiş süper yaaa
sağ ol tatlım
ne bilim sizi de sıkmak istemiyorum ondan dedim...
yoksa biliyorum şikayetçi olmazsınız..devamlı vahvahlı kadınlar gibi gözükmek istemiyorum öyle de değilimdir de..iş...hamişlik duyguları biliyorsun...
anaaam ne heyecanlı yaaa Aysunun dediği gibi sezeryanın en sevilen yönü bu olsa gerek...
sonunda süpriz olmayan planlı bir sezeryan bebek geliyor ..nihayet=)
Allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsinnn
ay ay ay ay ne tatlı telaşlar...
kızlaaaaarrr dün ne oldu biliyomusunuz? bizim kuşumuz öldü!!!!!!
halbuki bi saat önce ben onla konuştum sohbet ettim... eşim bi gitti ölmüş bu dedi
vah anaaammm ne olmuş sizin kuşceğize ölü kuşla mı konuşmuşsun yoksaaaa
kıskançlık krizinden ölmüşütür kuş.pabucu dama atılacak ya=)
alır eşin sana bi tane daha üzülmeee

ağızlarını yırtacaksın öyle diyenler,n bana da diyen varr standart şimdi 3 kg bee sankı kendileri 10 kg doğurmuş öyle diyince de 3 kg çocuğu çıkarmaya ne var diyorlar off yahuu herkes çok bilmş kendileri hiç korkmamış uzman olarak doğmuş kendilerii

Anılcim gördüm canım. Iyiki de doktorun o ilacı vermiş. Bana çok faydası oldu sana da olur inşallah.
Bu ilacı kim bulduysa allah razı olsun dedim
Merak ettim prospektüsüne baktım. Mide sıvısını azaltıyormuş. Azaltsin azaltsın gitsin mide asitleri

ne diyebilirmki hayatım Allah kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın valla çok zor laf anlatmak.4600 doğurmuşta nolmuş şimdi 60 kilo iki oğluda

ben şuan belimden kasığıma inen yalancı sancılarla savaşmaktayım.daha işimde bitmedi yemek molası verdim ayy 2 iş yaptım pertim resmen:26:

ya iş yapmadan da olmuo kı evı pokk goturuyo obur turlu... esım ben yaparım dıo ama adam zaten yogun bıde onun yaptıgından yapmadıgı hayırlı oluo daha cok dagıtıoo... hatır kutur evımın isini yemek yapmayı daha dogrusu yapabılmeyı ozledım suan gobegımden oturup kalkamıom ki

hepsi aynı herşeyi onlar biliyo en doğrusunu biizmkide çok bilmiştir bide kalpazan öyle kendini yorupta iş miş yapmıyo akşam eşlim geliyo sesim gitti yoruldum gündüz bişeyi yok akşam nedense nazlanmaktan bi hal oluyo boğasım geliyo inan böyle saldırıp diyorum 2 3 ay kalıyo bişey deme ama daha şimdiden sinir oluyorum ben işteyken misfirler geldi kendi annam götürmüş bize onlara söylemediği kalmamış bi demlik çayı içtiniz bile demiş yani sen düşün gerisini yerin dibine girdim valla herkesten nasıl utandım anlatamam kendi annem anlattı eşimede şimdi bişey diyemiyorum annen hemen yetiştirdi diycek valla zor arkadaşım zor bunlarla başetmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…