doğum için geldi yardımı olur diye 40 ına kadar felan kalcak canım ama ben kendi annemlede yakın oturuyorum hiç anlaşamıyolar geldiğinin 2, günü bir aradalardı annem şöyle yaptı böyle yaptı diye başladı kaynanamda biz yokken yapar yani içten pazarlıklıdır biraz ikisi bir arada ben napcam onu bilmiyom((( karaları bağladım ağlayasım var valla şöyle bağıra bağıra
aman olmayayım zaten ben anam gibi değilim hemen yamulurum bi yerım ağrısa bile. ama eskiler işte dayanıklıı birde sütü gelmemiş çok 5 ay zar zor emmişizz ) kıloları da kalmıışş ben annemı hep hamıle zannederdim küçükken koca göbeği var diye. doğumla ilgili hiç bişeyim çekmesin mümkünse anacığıma :) canım benıımmm
canım benim iyi niyetli hamişim.inşallah inşallah...gülüm her şey olacağına varır Her sıkıntının ardırdan bir kolaylık vardır diyor Mevla sizinde kolaylığınıza sıra gelecek üzülme canım sabırlı olmak zorundayız.... ayrıcada sakın öyle şeyler söyleme tabikide paylaşacağız dertlerimizi... hamişin halinden hamişler anlar anam
kızzz bi de geçmiş karşıma cahil cahil konuşupta daha da sinirimi zıplatmasa içim yanmayacak..
neymişşş efendim doktorlar doğum gününü yanlış hesaplıyormuşşşş
bir bebeğin doğumu adetin 1. dününden hesaplanmazmış,çünkü adetliyken çocuk olmazmış..
anne dedim bunu seninle 50 kere konuştuk ama sen hiç bişey anlamamışsın anlaşılan..
doktorlar o baştaki 10 günlük adet süresini alıp 9 ayın sonuna ekliyorlar dedim yani 9 ay10gün ordan çıkıyor dedim..
yokkk diyo senin bu çocuk en erken aralığın 15inde doğcak bak gör benim hesabım yanlış çıkmaz..
yaaa kalkmış benimle bir adet süresinin tartışmasını yapıyor delircemm az kaldı
ayy okudukçça bana sinir geldi aysun bi de alttan sesi mi geliyoKızlar çaramba günü oğlumun aşısı vardı okulda,dün okula gitti bişeyi yoktu akşama balon gibi şişmiş çocuğun kolu
dedesi almıştı okuldan biz de annemlerdeydik gece 11 gibi geldik..
babası daha eve girmeden aldı acile götürdü alerji yapmış kolu(,sabahta dedesi doktoruna gösterdi ilaç,krem fln vermiş doktor..
Bugün okula gidecek diye de babaannesi bir programını iptal etmiş,çünkü dedesi cuma namazında oluyor aynı saatte
bende cuma günleri ezgiyi aşağıya bırakıp götürüyordum kaanı..
ama o şiş koluyla kıyamadım bugün göndermeye ve kendide gitmek istemeyince ok dedim yat bugün sen,aradım konuştum öğretmeniyle..
O arada babaannesi geldi hadi hazır değilmisiniz die,yok dedim göndermicem bugün...
ooooo,wayy efendim bugün işi varmışta dışarda kaan okula gidicek die iptal etmişte bilmemneee
yaaa dedim zaten bizde 10 dk önce karar verdik buna,sabahtan alınmış bir karar değildi...
konuştu konuştu sonra aşağıya indi,kocası geldi cumadan aşağıdan sesler fln geldi hala isyan ediyor belli kadınnn..
sonra k.peder geldi kapıya biz biyere kadar gidiyoruz fln dedi iyi dedim..
yaaa dedi sen niye söylemiyosun çocuğu okula göndermiceğini bak annen gidemedi falan yere dedi...
banaa bi geldiler,
ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamıyorsunuz
daha demin annemede söyledim geç alınmış bir karardı bu ne yapabilirim..
ayrıca ben nerden bileyim ne zaman nereye gideceğinizi sizin diye bağırdım...ne sesimin ayarı ne sinir kaldı bu defa..
iyice delirttiler beni bu neyaaaa
k.vde de aşağıdan kocasına bağırıyor,yaa sen ne ağzı boş adamsın die...
salak karııı doldur doldur kocanı aşağıda sonrada niye söyledin de,waalla bıktımmmmmm
doğum için geldi yardımı olur diye 40 ına kadar felan kalcak canım ama ben kendi annemlede yakın oturuyorum hiç anlaşamıyolar geldiğinin 2, günü bir aradalardı annem şöyle yaptı böyle yaptı diye başladı kaynanamda biz yokken yapar yani içten pazarlıklıdır biraz ikisi bir arada ben napcam onu bilmiyom((( karaları bağladım ağlayasım var valla şöyle bağıra bağıra
kızlaaaaarrr dün ne oldu biliyomusunuz? bizim kuşumuz öldü!!!!!!
halbuki bi saat önce ben onla konuştum sohbet ettim... eşim bi gitti ölmüş bu dedi
birde paramı veriyorsun onu bile alıyor he? ne diyim cnm ya yakın olmak hiç iyi değil uzak olucaksın ne karışan var ne görüşen neyseki senin eşin savunuyor senii aileside olsa.
kız seninki yine 3-4 aylığına gelmiş ben benimkilerle Aysun gibi altlı üstlü oturuyorum beklentileri çok oluyor.... seni anlıyoruz :)
Aysun sende iyi yapmışsın boşver yaaa senin kociş sana yine sahip çıkıyo boşver canına tak etmese sende öyle çileden çıkmazdın
kızlaar ya bu anaya çekmek muhabbeti vardır ya doğrumudur acebaa ? eğer öyleyse benım anacım çok zor doğurmuş saatlerce vakumlarla o zaman sezeryan yokmuşmu kii 30 yıl önce ypokmuştur herhalde
yaaa deseydin yaa çıkarmak yetmıyor devamını getirseydin de denmez işteeeeene diyebilirmki hayatım Allah kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın valla çok zor laf anlatmak.4600 doğurmuşta nolmuş şimdi 60 kilo iki oğluda
ben temizlikçiyi çağırdım son kez dip bucak ne varsa yaptıı haftaya da annem biraz toparlar yterr bnede şöyle çeşit yemek yapmayı özledim vlalla bir çeşit yapıyorum hiç iş yaapasm yookk yatışa geçiceeemmya iş yapmadan da olmuo kı evı pokk goturuyo obur turlu... esım ben yaparım dıo ama adam zaten yogun bıde onun yaptıgından yapmadıgı hayırlı oluo daha cok dagıtıoo... hatır kutur evımın isini yemek yapmayı daha dogrusu yapabılmeyı ozledım suan gobegımden oturup kalkamıom ki
vah anaaammm ne olmuş sizin kuşceğize ölü kuşla mı konuşmuşsun yoksaaaa
kıskançlık krizinden ölmüşütür kuş.pabucu dama atılacak ya=)
alır eşin sana bi tane daha üzülmeee
ooo anne kv çarpışması yani Allah yardımcın olsun... çok şükür benimkilerin öyle şeyleri yoktur annem de susar zaten bişi demez.... bence sen onlar bi aradayken devir kafanı yat aşağı madem yardıma geldiniz buyrun ev sizin alla alla...
inş kolay olur herşeyimiz... ben kafama takmıyorum böyle şeyleri ilk başta korkuyodum anneme çekmişimdir diye onun erkek bebekleri hep düştüler yada çok erken doğup öldüler benimkide erkekmiş o tarz korkularım olmuştu ama çok şükür bi sorunumuz yok
cnm annem 3 kız kardeş.annem anne anneme çekmiş kolay olmuş doğumları diğer 2 teyzzem çekmemiş annelerine zorluk yaşamışlaraman olmayayım zaten ben anam gibi değilim hemen yamulurum bi yerım ağrısa bile. ama eskiler işte dayanıklıı birde sütü gelmemiş çok 5 ay zar zor emmişizz ) kıloları da kalmıışş ben annemı hep hamıle zannederdim küçükken koca göbeği var diye. doğumla ilgili hiç bişeyim çekmesin mümkünse anacığıma :) canım benıımmm
bu ilacı da eşim sordu sağ olsun ya .dedi ki özgür hanım mide koruyucu kullanmasının sakıncası var mıAnılcim gördüm canım. Iyiki de doktorun o ilacı vermiş. Bana çok faydası oldu sana da olur inşallah.
Bu ilacı kim bulduysa allah razı olsun dedim
Merak ettim prospektüsüne baktım. Mide sıvısını azaltıyormuş. Azaltsin azaltsın gitsin mide asitleri
ay insan bazen kendı annesine bıle kızıo tahammul edemıo kı lohusayken herkese takıosun kaynanam olsa hele cok pıs takabılırdım ben. annen yakınsa nıe geldı ki aslında kaynanan. uygun bi dille soleyeydin zahmet etme anne sen sevmeye gelirsin bıkac gun falan die. ben azcık yırtıkımda solerdım herhalde
yaaa deseydin yaa çıkarmak yetmıyor devamını getirseydin de denmez işteeeee
ben temizlikçiyi çağırdım son kez dip bucak ne varsa yaptıı haftaya da annem biraz toparlar yterr bnede şöyle çeşit yemek yapmayı özledim vlalla bir çeşit yapıyorum hiç iş yaapasm yookk yatışa geçiceeemm
yokkk aşure mevlütü varmış annesinin..
bu kadar önemliyse kocası cumaya gitmeseydi ben ne yapayım burcu dimi amaaa
dün de kayınpeder beni hastaneye götürdüğü için 50 tl benzin parası aldı
her gidişimizde alıyor..
veriyorum lafını yapmam paranın ama evinede 2000tl maaş giriyor
2 kişiler sonuçta
rulo yapıp nereye sokuyorlarsa artık
kızlaaaaarrr dün ne oldu biliyomusunuz? bizim kuşumuz öldü!!!!!!
halbuki bi saat önce ben onla konuştum sohbet ettim... eşim bi gitti ölmüş bu dedi
inş kolay olur herşeyimiz... ben kafama takmıyorum böyle şeyleri ilk başta korkuyodum anneme çekmişimdir diye onun erkek bebekleri hep düştüler yada çok erken doğup öldüler benimkide erkekmiş o tarz korkularım olmuştu ama çok şükür bi sorunumuz yok
beni düşündüğüne değilki o kalmaya geldi hepsi bahane bende diyemedim eşime zaten biizm evlenme işimiz bile karışık annemler uzağa göndermediği için eşim geldi benim yaşadığım yere bide üstüne annenlerde gelip çok kalmasın diyemedim ne bilim anlayışlı şöyle aklı başında bi insan olsa kalsın ben bi yardım istemiyorum ama yapmacık hareketlere hiç tahamülüm yok çok sinirleniyorum zaten doğum yakın kendi derdim bana yetiyo bide bunlar çıktı başıma valla alıp başımı gidesim geliyo inanki.
Hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım dikkat et kendine herşey yolunda giderde bebeğini sağ salim kucağına alırsın...
ne diyebilirmki hayatım Allah kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın valla çok zor laf anlatmak.4600 doğurmuşta nolmuş şimdi 60 kilo iki oğluda
Hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım dikkat et kendine herşey yolunda giderde bebeğini sağ salim kucağına alırsın...
yani hakkaten kolay degil ama bosver o zaman gormemye calıs. herkesın evine gıdıp , sakın sakın cekırdek aile kalacagınız gunleri dusundedıgım gibi lohusayken esının, kendi annenin dedıgı bile batacak zaten. herseyın gecip normal haytaımıza dondugumuz gunlerin hayali bıraz moral olabılırrr bize.
amınn cnmm ... ımsallah
kızlar dokturuma gıttm geldım son kararıı bebek cok yavas gelısıyo bundan sonra beklemek bebegı rıskee atmak olur dedıı.
yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?