2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ooo anne kv çarpışması yani Allah yardımcın olsun... çok şükür benimkilerin öyle şeyleri yoktur annem de susar zaten bişi demez.... bence sen onlar bi aradayken devir kafanı yat aşağı madem yardıma geldiniz buyrun ev sizin alla alla...

inş kolay olur herşeyimiz... ben kafama takmıyorum böyle şeyleri ilk başta korkuyodum anneme çekmişimdir diye onun erkek bebekleri hep düştüler yada çok erken doğup öldüler benimkide erkekmiş o tarz korkularım olmuştu ama çok şükür bi sorunumuz yok

canım benim iyi niyetli hamişim.inşallah inşallah...
evet ancak bizi bizler anlar...
iyi ki varsınız..
ayy okudukçça bana sinir geldi aysun bi de alttan sesi mi geliyo
bilmiyor mu sesinin geleceğini
bir iyilik yapıyorsun lafını etme barii..
ne var birşey den de mahrum kaldıysan torunun için sonuçta ona da günah değil mi.
sen hamilesin seni üzmek günah değil mi
doldur doldur adamı sonra ne boş boğazsın de!
off gerdi beni de!
senin kp de benim kv gibi
yapıp parasını alıyorlar aferin onlara neyse muhtaç değiliz sonradan lafını etmelerine gerek kalmıyor.

ay insan bazen kendı annesine bıle kızıo tahammul edemıo kı lohusayken herkese takıosun kaynanam olsa hele cok pıs takabılırdım ben. annen yakınsa nıe geldı ki aslında kaynanan. uygun bi dille soleyeydin zahmet etme anne sen sevmeye gelirsin bıkac gun falan die. ben azcık yırtıkımda solerdım herhalde

kızlaaaaarrr dün ne oldu biliyomusunuz? bizim kuşumuz öldü!!!!!!

halbuki bi saat önce ben onla konuştum sohbet ettim... eşim bi gitti ölmüş bu dedi

ayy yazıkkk,çok severim ben kuşları canım ama ölünce çok üzüldüğüm için asla bakamam..
bekarken 2 kuş ve 1 tavşan kaybettim,içim dışıma çıkmıştı ağlamaktan

birde paramı veriyorsun onu bile alıyor he? ne diyim cnm ya yakın olmak hiç iyi değil uzak olucaksın ne karışan var ne görüşen neyseki senin eşin savunuyor senii aileside olsa.

Ne ayıp dimi,eşimde bende hiç memnun değiliz şu durumdan ama eşimle bir anlaşma yapmışlar..
Babası her hastaneye gidişimizde yakıtı sizden demiş..
halbuki sadece hastaneye gidiyorum,başka bi yere götür beni demem hiç
Allah kimseye muhtaç etmesin..

evet eşimde onlar gibi olsa huni takıp giderdim artık doğuma

kızlaar ya bu anaya çekmek muhabbeti vardır ya doğrumudur acebaa ? eğer öyleyse benım anacım çok zor doğurmuş saatlerce vakumlarla o zaman sezeryan yokmuşmu kii 30 yıl önce ypokmuştur herhalde

Yok bebeğim yaaa insanın kendi doğumları bile farklı oluyor
benim annemde beni doğururken sancı bile canımı yakmadı diyor çok kolaymış
ama kızkardeşimde 3 gün çekmiş ağrıyı zehirleniyormuş nerdeyse çok zormuş

ne diyebilirmki hayatım Allah kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın valla çok zor laf anlatmak.4600 doğurmuşta nolmuş şimdi 60 kilo iki oğluda
yaaa deseydin yaa çıkarmak yetmıyor devamını getirseydin de denmez işteeeee
ben temizlikçiyi çağırdım son kez dip bucak ne varsa yaptıı haftaya da annem biraz toparlar yterr bnede şöyle çeşit yemek yapmayı özledim vlalla bir çeşit yapıyorum hiç iş yaapasm yookk yatışa geçiceeemm

vah anaaammm ne olmuş sizin kuşceğize ölü kuşla mı konuşmuşsun yoksaaaa
kıskançlık krizinden ölmüşütür kuş.pabucu dama atılacak ya=)
alır eşin sana bi tane daha üzülmeee

ay yok o zaman ötüyodu cvp veriyodu bana yok daha istemem napıcaz biz bu kuşun cesetini onu düşünüyorum... bahçe yokki gömelim... daha doğrusu ben yapamam şimdi bakamıyorum bile hala kafeste duruyo eşim sabah işe giderken halledecekti halletmedi

bütün gece rüya gördüm ölmedi kuş bak ötüyo sesi geliyor felan diyorum içimden kuş sesleri duyyorum kafayı sıyırdım iyice

kız öyler yaptım işe geldim bi gün birlikte ne yaparlarsa yapsınlar dedim kv ben varken pek bişey demiyoda yoktum ya yapmadığı kalmamış gelen misafirlere bile bi demlik çay içtiniz demiş ben olsam diyermezdi nöbet tutcam artık bi şekilde idare etcem annem en azından yüzüne söyler söyleyeceğini kv daha akıllı biz varken sütten çıkma ak kaşık yokken benzetir herkesi ispatta edemiyon öyle olunca eşime onun yanında yapmıyoki yokken yapıyo anneme annemde kadın bana anlatıyoda ben bişey diyemiyorum annen hemen yetiştirdi diycek bu seferde karışık işler valla

cnm annem 3 kız kardeş.annem anne anneme çekmiş kolay olmuş doğumları diğer 2 teyzzem çekmemiş annelerine zorluk yaşamışlar
yani hiç belli olmaz.bizim rahatlığımızla alakalı.
Benim annem hastaneye gitmiş saat sonra dünyaya gelmişim.
dün söyledi hatta açılmasına bakatken dr muayene esnasında suyunu patlatmış annemin. bence bilerek yaptı bir an önce doğum başlasın diye dedi.
bende çok şaşırdım
bu ilacı da eşim sordu sağ olsun ya .dedi ki özgür hanım mide koruyucu kullanmasının sakıncası var mı
dr da dedi ki ben pulset kullanmıştım çok rahat etmiştim gaviscon kesmiyorsa onu kullanın dedi.
süper oldu yani.eşim akıl etmese ben hala çekiyor olcam=)

beni düşündüğüne değilki o kalmaya geldi hepsi bahane bende diyemedim eşime zaten biizm evlenme işimiz bile karışık annemler uzağa göndermediği için eşim geldi benim yaşadığım yere bide üstüne annenlerde gelip çok kalmasın diyemedim ne bilim anlayışlı şöyle aklı başında bi insan olsa kalsın ben bi yardım istemiyorum ama yapmacık hareketlere hiç tahamülüm yok çok sinirleniyorum zaten doğum yakın kendi derdim bana yetiyo bide bunlar çıktı başıma valla alıp başımı gidesim geliyo inanki.

ya temizlikcının banada gelmesi lazım. cam kapı nuyuk temızlık lazım ama arkasından dolanamam, yemek falan koymak lazım die annemı bekledım. o varken olsun die. bakalım aslında rısk aldım. haftaya gelcek ama ıns kızım once gelmez. temiz eve gelsin bıdık can

e yok artık
o kendi torunu için koşturmayı elin işi gibi görüp o parayı almaya vicdanı elveriyosa yuh diyorum başkada bişey demiyorum!!
durumları olmaz anlarım al kızım gelinim oğlum şu parayı diyemez anlarım ki çok normal herkesin durumu iyi olcak diye bişey yok
ama bide üstüne evladından yakıtın parasını almakta ney yaa
yedi kat el bile vicdanı varda yapmaz o yakıtın hesabını
allah sana sabır versin canımm
kimseyede muhtaç etmesinnn

kızlaaaaarrr dün ne oldu biliyomusunuz? bizim kuşumuz öldü!!!!!!

halbuki bi saat önce ben onla konuştum sohbet ettim... eşim bi gitti ölmüş bu dedi

ayyy bnde kuş ölümüne çok üzülüyorum yaaa
en son 3 sene önce ölmüştü kuşum ne üzülmüştüm
şimdi yine var 1.5 yaşında falan bıcır bcır konuşuyo sürekli cilveler oyunlar yapıyo
kızdığımı mutlu olduğumu anlar
ölümü çok acı olur bnm için bu kadar alıştıktan sonra
gerçektende sırf bu yüzden kuş falan istemiyodum üzülmemek için ama eşim ısrar edince aldık yine işte

Son düzenleme:

inşalalah canımmm çoook az kaldı heyecan doruktaa

hafta içide hassas bölge operasyonuna gidicemm kendimi bakıma alıım sonra gelebilir kzııımm önce de gelırsee bi jılet çekmeye duş almaya vaktımız olur inşallah rezil olmayalııım bir daha nerde görceksem hastanedekileri ama doktorumu görürüm sonraki muayenelerdeee kadınlık zor iş

yani hakkaten kolay degil ama bosver o zaman gormemye calıs. herkesın evine gıdıp , sakın sakın cekırdek aile kalacagınız gunleri dusun dedıgım gibi lohusayken esının, kendi annenin dedıgı bile batacak zaten. herseyın gecip normal haytaımıza dondugumuz gunlerin hayali bıraz moral olabılırrr bize.

Hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım dikkat et kendine herşey yolunda giderde bebeğini sağ salim kucağına alırsın...

amınn cnmm ... ımsallah

kızlar dokturuma gıttm geldım son kararıı bebek cok yavas gelısıyo bundan sonra beklemek bebegı rıskee atmak olur dedıı.
yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...

ne diyebilirmki hayatım Allah kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın valla çok zor laf anlatmak.4600 doğurmuşta nolmuş şimdi 60 kilo iki oğluda

bende 4,800 dogmusum hıccc gostermıyorum dımııı :))))
kucuklugum ve genç kızlığım hep çiroz olarak gectiii..
gıcık oluyordum kendımeee.. neler ettımde kılo alamadım
bı tek hamılelıklerımde kılo alabılıyorummm
o yüzden hıcc te rahatsız degılım valla tey teyyy

Hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım dikkat et kendine herşey yolunda giderde bebeğini sağ salim kucağına alırsın...

amınn cnmm ... ımsallah

kızlar dokturuma gıttm geldım son kararıı bebek cok yavas gelısıyo bundan sonra beklemek bebegı rıskee atmak olur dedıı.
yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...

evt zaten çok kırılgan bi insan oldum ama hamilelik döneminde lahusayken alıngan olur diye kimse beni düşünmüyo valla ben milleti idare ediyomya ona kızıyorum sabrımda azaldı hemen ağlamaya başlıyorum zaten Allah yarıdımcımız olsun inşallah herşey çok güzel olurda ben yanılırım sorunsuz bi şekilde geçer günlerde.

canım hayırlısıyla git gel inş
yavrunda sağlıkla doğsun
dua edicem sizin için
bakarsız küvöze bile hiç gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…