2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

fetal eko yapılmadı canım,
ben baştan beri sürekli içiyorum zaten, elimden su düşmüyor bu haftaya kadar da su problemi olmamıştı hiç
neden böyle oldu bilmiyorum, şeker hastalarının suyu fazla olur demişti doktor halbuki

slm kızlar. hepimizin az kaldı.. kız bebekler erken doğar derler sizce doğruluğu var mı? benimde kızım olucakta :))

Kusum hosgeldin masallah pasazadenin kilosu iyi bakalim bana ne diyecek cumaya...bunlar gitmeden hayrlisyla dogurmiyim ya

Cnm mahcubum ben teeee ne zaman soz vermistim sana cok foto vardi aslinda dugunden filan koyucaktimda ulas formatlamis bulamadim oturamiorum dogru durustte yarin yine bakinim bi kac tane daha eklemeye calisirim yavru citirdim simdi citir oldum 15 kilo kacti icime fazlasi var eksigi yok alacani ne aldin lennn ...bu arada bende nerdeyse gizosla konusuorum sifatini goremedim
Cok sukur papos,burcu,mdaa ve seni gordum ins. dierlerinide gorurum tas gibisiniz hepinizzzz

Kusum hosgeldin masallah pasazadenin kilosu iyi bakalim bana ne diyecek cumaya...bunlar gitmeden hayrlisyla dogurmiyim ya

Cnm mahcubum ben teeee ne zaman soz vermistim sana cok foto vardi aslinda dugunden filan koyucaktimda ulas formatlamis bulamadim oturamiorum dogru durustte yarin yine bakinim bi kac tane daha eklemeye calisirim yavru citirdim simdi citir oldum 15 kilo kacti icime fazlasi var eksigi yok alacani ne aldin lennn ...bu arada bende nerdeyse gizosla konusuorum sifatini goremedim
Cok sukur papos,burcu,mdaa ve seni gordum ins. dierlerinide gorurum tas gibisiniz hepinizzzz

eşim çok yoğun çalışıyo onu üzmemek için hiçbişeyi anlatmıyorum akşamdan akşama geliyo ama anlatamadığım konuşamadığım için içimde kalıyo herşey..
annem 2004 ocakta vefat etti canım

eşimle konuştuk ben ağladım o ağladı ağlaştık baya :)))
neden anlatmadın bu zamana kadar dedi bide benle uğraşma diye dedim üzüldü halime çok kötü oldu hiç böyle görmedim onu..
yalnız kalma kadın tutalım yanında olur sıkılmazsın yada ananeni getirelim kalsın istediği kadar dedi ama evde gündüz bütün gün başka birine tahammül edemem doğumdan önce sanırım..
tek istediğim akşam 2 saat yanımda olman dedim üsküdar mağazaya inmicek artık akşamları gündüz gelip halledicek burdaki işlerini öyle dedi yani :)
annesinin konusu açıldı haklısın sende arama dedi özür diledi falan daya iyiyim şuan :))

canım eşinle konuş sıkıntılarını, o ne kadar yoğun olursa olsun anlat sakın içine atma
ben de senin gibi hiçbir sıkıntımı kimselere anlatmaz içime atardım, sonra birgün geldi vücudum dayanamadı
kalp atışlarım gittikçe arttı sonunda 170 leri buldu ve ben oturduğum yerden kalkıp bir bardak su almaya gidemez oldum
10 adımda bir olduğum yerde oturup kalıyordum, tansiyon 16-17 ye fırlıyordu en ufak harekette ya da üzüntüde
kardiyoloji doktorları strese bağlı, psikolojik taşikardi teşhisi koydu, aylarca ilaç kullandım kalp atışlarım yavaşlasın diye
ilacı bırakalı yaklaşık 1 yıl oldu, hamilelik süreci benim için öyle sıkıntılı geçti ki yeniden ortaya çıktı taşikardi
hem de bu sefer bebeğime de yansımış, ne yaparsan yap sakın içine atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…