canım eşinle konuş sıkıntılarını, o ne kadar yoğun olursa olsun anlat sakın içine atma
ben de senin gibi hiçbir sıkıntımı kimselere anlatmaz içime atardım, sonra birgün geldi vücudum dayanamadı
kalp atışlarım gittikçe arttı sonunda 170 leri buldu ve ben oturduğum yerden kalkıp bir bardak su almaya gidemez oldum
10 adımda bir olduğum yerde oturup kalıyordum, tansiyon 16-17 ye fırlıyordu en ufak harekette ya da üzüntüde
kardiyoloji doktorları strese bağlı, psikolojik taşikardi teşhisi koydu, aylarca ilaç kullandım kalp atışlarım yavaşlasın diye
ilacı bırakalı yaklaşık 1 yıl oldu, hamilelik süreci benim için öyle sıkıntılı geçti ki yeniden ortaya çıktı taşikardi
hem de bu sefer bebeğime de yansımış, ne yaparsan yap sakın içine atma
Allah razı olsun canım teşekkürler..canım basın sagolsun. cok uzuldum .kv den yzuunden de kendini uzme. bebiş dogdugunda da kvden senden cıkmıcak o zamanda ne cok gelio diyeceksin yalnız kalmak isticeksin bebişinle.istemicksin.bak dedi dersin:) öle yada böyle genelde istenmio kayınvalideler.bir laf var kayınvalide elinden süngeri dusurmus gelinin kafasına gelmiş ,gelin ah kafam yarıldı demiş
Mailemi atican burdaki msjami atucan yavrum
okis yavru telden becerecegm ins. :)mailine bak kuzum
Kızlar biz geldik. Bu sefer direkt nst ye yolladı beni
Sancı yok. Sonra usg den suyuna baktı iyi cok şükür.
3.107 kg olmuş çok kiloda almamış
Haftaya yine gidicem
Çatı muayenesi yapmasını kez.
Haftaya yapacak.
Eki Görüntüle 864953
eşimle konuştuk ben ağladım o ağladı ağlaştık baya :)))
neden anlatmadın bu zamana kadar dedi bide benle uğraşma diye dedim üzüldü halime çok kötü oldu hiç böyle görmedim onu..
yalnız kalma kadın tutalım yanında olur sıkılmazsın yada ananeni getirelim kalsın istediği kadar dedi ama evde gündüz bütün gün başka birine tahammül edemem doğumdan önce sanırım..
tek istediğim akşam 2 saat yanımda olman dedim üsküdar mağazaya inmicek artık akşamları gündüz gelip halledicek burdaki işlerini öyle dedi yani :)
annesinin konusu açıldı haklısın sende arama dedi özür diledi falan daya iyiyim şuan :))
Gizos um guzeller guzelim harikasin emrah totonu yesin senin
Çok sevindim canım oturup konuşmanıza ve seni anlamasına. Derdini söylemeyen derman bulamazmış
canım eşinle konuş sıkıntılarını, o ne kadar yoğun olursa olsun anlat sakın içine atma
ben de senin gibi hiçbir sıkıntımı kimselere anlatmaz içime atardım, sonra birgün geldi vücudum dayanamadı
kalp atışlarım gittikçe arttı sonunda 170 leri buldu ve ben oturduğum yerden kalkıp bir bardak su almaya gidemez oldum
10 adımda bir olduğum yerde oturup kalıyordum, tansiyon 16-17 ye fırlıyordu en ufak harekette ya da üzüntüde
kardiyoloji doktorları strese bağlı, psikolojik taşikardi teşhisi koydu, aylarca ilaç kullandım kalp atışlarım yavaşlasın diye
ilacı bırakalı yaklaşık 1 yıl oldu, hamilelik süreci benim için öyle sıkıntılı geçti ki yeniden ortaya çıktı taşikardi
hem de bu sefer bebeğime de yansımış, ne yaparsan yap sakın içine atma
attım bi tane daha
teşekkürler canım desteğin için sizide bunalttım akşam akşam geliyolar arada böyle :))
cnm geçmiş olsun neler yaşamışsın...benim hamilelik öncesi psikolojik taşikardi problemim olmuş bir süre ilaç tedavisi görmüştüm,
bebek düşünmeye başlayınca ilacı bırakmıştım 2 ay kadar sonra da hamile kalmıştım
son günlerde tekrar taşikardi nüksetti bende, sürekli içimde bir darlık, bir sıkıntı, boğulacakmışım gibi bir his vardı
ctesi nst de bebeğiminde kalp atışlarında dalgalanmalar çıktı,
benim taşikardi problemimin bebeğe yansıyabileceğini söyledi kardiyolojiye yönlendirdi, çarşamba nst için randevu verdi
bebeğin hareketlerini saymamı söyledi,
bir de başka doktora görünmek için yarın devlet hastanesine gebe bölümüne randevu aldım
bebeğime bişey olacak diye öyle korkuyorum ki
hiç sanmam hepsi rivayet ve sevmem ben rivayetleri=//slm kızlar. hepimizin az kaldı.. kız bebekler erken doğar derler sizce doğruluğu var mı? benimde kızım olucakta :))
ama ben seni ggöremedim ühüühühühüühüühüühüh=((((Kusum hosgeldin masallah pasazadenin kilosu iyibakalim bana ne diyecek cumaya...bunlar gitmeden hayrlisyla dogurmiyim ya
Cnm mahcubum ben teeee ne zaman soz vermistim sana cok foto vardi aslinda dugunden filan koyucaktimda ulas formatlamis bulamadim oturamiorum dogru durustte yarin yine bakinim bi kac tane daha eklemeye calisirimyavru citirdim simdi citir oldum 15 kilo kacti icime fazlasi var eksigi yok alacani ne aldin lennn ...bu arada bende nerdeyse gizosla konusuorum sifatini goremedim
Cok sukur papos,burcu,mdaa ve seni gordum ins. dierlerinide gorurum tas gibisiniz hepinizzzz
oooo o ne yaaa.nasıl yaa kakasını yer derler bilmem ne derler nasıl tuttu dr lar o kadar yaa.risk görmediler mi?ayy çok şaşırdım pardon cnm cahillik başa belabenim kızım 42+2 de doğdu
ayyy koptum deniz.görünce bende öyle dedim de neyse ki tüm hamişlerimiz iyi kalpli kimseden zarar çıkmaz deli seni yaaNe guzel ortaligada yazdim mailimi aferin bana :)
emrah yemesin,yazık Deniz çatlarr adamcağız=)))Gizos um guzeller guzelim harikasin emrah totonu yesin senin
Allah bizim de evimize rızık versin inşallah=((Bugün kocalarla dertleşme günü olmalıııı
Bizde az evvel baya konuştuk ben ağladım onunda gözleri doldu
Tuttu kendini.
Ailemi aramanı istemiyorum doğumda dedim.
Hiç destek görmedim üstüne üstlük her kötü şeyi bana yansıttılar.!
Koptu kopacak bağlarım.
Hiç arkadaşım yok. Hiç.
Hepsi fasa fiso... Sizler kdr kimse yakın değil anlaşılmıyorum
Eşimde cok dertli 24 saat adama yetmiyor iş yerinde huzuru yok
Aynen rüyasında gördüğü yılan gibi yılanlarda çalışıyor
Allah rızkımızı kesmesininşallah.
Cok yogun çalışıyor birde bizi mutlu etmeye eve arala bana yetmeye çalışıyor
Cok iyi anlıyorum onu.
Beraberce konuştuk öyle iyi geldi ki.
Allah bizim de evimize rızık versin inşallah=((
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın tüm hanemizde yaşayanlara..
Hastanedyz dun sbh sezeryanla aralik annesi olacagimi sanirken kasimda oldu.36hft1gunlukken bebegimz dunyaya geldi
2720gr 49cm dualariniza ihtiyacimz var kuvezde solunum cihazina baglii kucagima alamadim cok uzgunum
Yrn buyuk ihtimal bn taburcu olcm ama oglum.kalack burda
Insallah rabbim nasip eder kisa surede evimizee gelir inss
Lutfenn dua edinn.Allah herkesn yardimcisi olsnn
çok sağolun, babaannemi kaybettik, hamileliğim sebebi ile gidemedim bayramda görüşemedik, sivastaydı, cenazeye de gidemedim, 7sine de gidemeyeceğim
gecesinde rüyamda gördüm, artık kendimden korkuyorum bu süreçte
çok güzel bi süpriz olmuş yaaKızlar geçen gün 21 yıllık arkadaşım kardeşimin bana yapmış olduğu sürpriz doğum günü partimden bir kaç kare göstercem=)
bana gibi değil de baby shower partisi gibi yapmış..
apatman giriş kapısı kendi kapısına bile notlar yazmış.
admız belli omadığı için JUNIOR diye bahsetmiş garibim..
çok mutlu oldum pastaya bayıldım bakınn=))
Eki Görüntüle 864589 Eki Görüntüle 864590 Eki Görüntüle 864591 Eki Görüntüle 864592
Allah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
bak ne güzel kocan eve gelmiş ama sen hala pc basındasın ,hadeee bakalım kocacının yanında zaman geçir , bu sefer dicek ben erken geliorum sen pc basından kalkmıosun dicek:) bi de artık kv konuusuunu açma ,cok acarsan adamı usandırırsın.ne de olsa o kadın dogurmus kocanıakıllı davran bence canım
Bugün kocalarla dertleşme günü olmalıııı
Bizde az evvel baya konuştuk ben ağladım onunda gözleri doldu
Tuttu kendini.
Ailemi aramanı istemiyorum doğumda dedim.
Hiç destek görmedim üstüne üstlük her kötü şeyi bana yansıttılar.!
Koptu kopacak bağlarım.
Hiç arkadaşım yok. Hiç.
Hepsi fasa fiso... Sizler kdr kimse yakın değil anlaşılmıyorum
Eşimde cok dertli 24 saat adama yetmiyor iş yerinde huzuru yok
Aynen rüyasında gördüğü yılan gibi yılanlarda çalışıyor
Allah rızkımızı kesmesininşallah.
Cok yogun çalışıyor birde bizi mutlu etmeye eve arala bana yetmeye çalışıyor
Cok iyi anlıyorum onu.
Beraberce konuştuk öyle iyi geldi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?