Yarın yürüyüşe başlıyorum eşim çıkaracak.
gözlerim dolup dolup duruyo ağlayamıyorum ama..yanıyo sızlıyo ağlamadığım için doluyo geçiyo kendi kendine..tutuyorum kendimi..
çok zor yalnızlık bunalımdayım resmen bunu bile anlatıcak ağladığımda gözümü silicek kimse yok..
eşim annemi aramıyosun diyip duruyo 2 günde 1 ben arıyorum aramadım bakalım aricakmı diye 3 gün geçti 4 gün 5 gün aramıyo ben aramasam sormuyo ki biliyo tekim yalnızım evi çaprazımda.
bikerede o arasın diyorum neden aramıyo diyorum her pazar annesi evde oluyomuş ama ben her pazar ananeme gidiyomuşum 1 gün de annesine gitmemişim.
tek ilgiyi sevgiyi şefkati hissettiğim sevildiğimi önemsendiğimi hissettiğim yer ananemse ben orda haftada 1 gün prensesler gibi bakılıyosam bu benim suçummu?
zaten haftanın hergünü akşamı gecesi tekim telefonum bile ananem teyzem aramasa çalmaz belki.
napıcam doğumdan sonra çok korkuyorum.
annemin eksikliğini 10 yıldır hiç bu kadar hissetmedim belkide..
en üst katta oturan komşuyla yeni tanışmıştım aşure getirmişti öyle tanışmıştık bugün 3 kere kapıya geldi.bişey istiyomusun markete gidiyorum pazara gidicem bişey lazımmı numarasını verdi.kapıda çöp vardı onu attı tanımıyorum adını bile sormadım.3 çocuğu varmış bütün hamileliklerini yalnız geçirmiş..seni anlıyorum dedi..
o kadar içten davrandı ki tutamadım kendimi sarıldım kadına..
yalnızlık çok zormuş((
kıyamam yaa canım arkadaşım
çok çok haklısın ama çok güçlü bi kızsın sen
bebeğini kucaklayınca daha da güçlü hissediceksin
inan ki ben burdaki arkadaşlarımı sanal gibi düşünmüyorum
aylardır ne çok destek gördük birbirimizden
sen de ne istersen burda bizden iste paylaş anlat
yeterki yalnız hissetme kendini
kıyamam sana
seni çok seviyommm beeeennn
Bugün kocalarla dertleşme günü olmalıııı
Bizde az evvel baya konuştuk ben ağladım onunda gözleri doldu
Tuttu kendini.
Ailemi aramanı istemiyorum doğumda dedim.
Hiç destek görmedim üstüne üstlük her kötü şeyi bana yansıttılar.!
Koptu kopacak bağlarım.
Hiç arkadaşım yok. Hiç.
Hepsi fasa fiso... Sizler kdr kimse yakın değil anlaşılmıyorum
Eşimde cok dertli 24 saat adama yetmiyor iş yerinde huzuru yok
Aynen rüyasında gördüğü yılan gibi yılanlarda çalışıyor
Allah rızkımızı kesmesininşallah.
Cok yogun çalışıyor birde bizi mutlu etmeye eve arala bana yetmeye çalışıyor
Cok iyi anlıyorum onu.
Beraberce konuştuk öyle iyi geldi ki.
Yok kuzzum ben hazırlar mıyım ya.sadece o en alttaki gri top var ya o yukarıda takılıydı penseyle onu söküp alta taktım daha uzun dursun ağaçta daha zengin durur diye.çok güzel bi süpriz olmuş yaa
harika
bayılırım böyle ince düşünceli insanlara...
annenin yorganı da çok güzel görünüyo canım çok beğendim ben
o anahtarlıklar ve ağaç ta süper
çok şanslı bu minikler yaamaşallah
bir ömür bahtları güzel olsun.... amin....
nerden aldın onları yani anahtarlıkları sen hazırlamadın dimi yok artık
biz senle arkadaş olmadıığımız için göremedim ben sanırım Denizcim=)Cnm denize soz vermistim teee yazin bugun oturdum zar zor laptopa bitane ekledim profilde albumde yarin yine eklemeye calistam dugunden bisiler bulursam hamislik fotom yok pek 2 tane filan onu da telden ekleyemedim
gizem şaka maka sezeryan olursan 2 hafta sonra kavuşacaksın bebeğine.teyzem aktardan lohusa şekeri almış 1 kg şerbet için.
bide komposto için kuru kayısı almış.ayva elma falan eve çıkınca yaparız.ama ben sezeryan falan olma ihtimaline karşı taze kayısıdan komposto yapıp dolaba koymuştum 1 kavanoz onu hastaneye götürücemm:26:
gizem şaka maka sezeryan olursan 2 hafta sonra kavuşacaksın bebeğine.
öyle alıyorlar ya sezeryan oluncaaa=))
gelebilirsem gelirim ne gücel olur=((
kompostoyu hastaneye niye götürüon süt olsun diye miii??
deniz kaç saat yürüceen ben her gün en fazla 30 dk yürüyebiliyorum alta baskıdan.tempolu da değil yavaş yavaşş..Gizoommm Totomu kaldırcam yürücem
Yoksa doğmucak bu velet :))
Kolay dogum için şartt bu.
Esselaaa bacımmmm
Şuan hepinize sarılasım var yaaa
Ayyy bebelerle buluşalım nolursunuz yaaaa
Yine ben organize ederim.
Gizoommm Totomu kaldırcam yürücem
Yoksa doğmucak bu velet :))
Kolay dogum için şartt bu.
Gizem komposto bozulmaz mı kız sen doğurana dekkk :/
teyzem aktardan lohusa şekeri almış 1 kg şerbet için.
bide komposto için kuru kayısı almış.ayva elma falan eve çıkınca yaparız.ama ben sezeryan falan olma ihtimaline karşı taze kayısıdan komposto yapıp dolaba koymuştum 1 kavanoz onu hastaneye götürücemm:26:
evet cnm doğrukader kısmet hayatım bu işler :)))
hastanede sıra beklerken kadının biriyle tanışmıştım sezeryan olmuş anlatmıştı epeyce..gaz çıkarmadan taburcu etmiyolarr ya büyük tuvaleti yapman lazım bide sanırım yanlış bilmiyosam kayısı kompostosu çok ama çokkk işe yarıyomuş bu tuvalet gaz konusunda.yapamazsan lavman yapıyolarmış öyle taburcu ediyolarmış:26:
bizde güya başlıyoruz hergün bi başlayamadık doğurcam nerdeyse 8 aydır başlicaz
deniz kaç saat yürüceen ben her gün en fazla 30 dk yürüyebiliyorum alta baskıdan.tempolu da değil yavaş yavaşş..
deniz bizde kalıp olandan aldık.toz nasıl bilmiyorum.güzelse alma gerek yokGizem kalıp halinde olamdan mı almış bacım
Emine annemde toz varmış bnm onu yaperiz dedi
Bilmiom alsam mı bende
canım inşallah sıkıntısız bi şekilde sağlıkla kucaklarsın bebişinibenim hamilelik öncesi psikolojik taşikardi problemim olmuş bir süre ilaç tedavisi görmüştüm,
bebek düşünmeye başlayınca ilacı bırakmıştım 2 ay kadar sonra da hamile kalmıştım
son günlerde tekrar taşikardi nüksetti bende, sürekli içimde bir darlık, bir sıkıntı, boğulacakmışım gibi bir his vardı
ctesi nst de bebeğiminde kalp atışlarında dalgalanmalar çıktı,
benim taşikardi problemimin bebeğe yansıyabileceğini söyledi kardiyolojiye yönlendirdi, çarşamba nst için randevu verdi
bebeğin hareketlerini saymamı söyledi,
bir de başka doktora görünmek için yarın devlet hastanesine gebe bölümüne randevu aldım
bebeğime bişey olacak diye öyle korkuyorum ki
eşimle konuştuk ben ağladım o ağladı ağlaştık baya :)))
neden anlatmadın bu zamana kadar dedi bide benle uğraşma diye dedim üzüldü halime çok kötü oldu hiç böyle görmedim onu..
yalnız kalma kadın tutalım yanında olur sıkılmazsın yada ananeni getirelim kalsın istediği kadar dedi ama evde gündüz bütün gün başka birine tahammül edemem doğumdan önce sanırım..
tek istediğim akşam 2 saat yanımda olman dedim üsküdar mağazaya inmicek artık akşamları gündüz gelip halledicek burdaki işlerini öyle dedi yani :)
annesinin konusu açıldı haklısın sende arama dedi özür diledi falan daya iyiyim şuan :))
ayyy canlarım benim iyiki konuşmuşsunuzBugün kocalarla dertleşme günü olmalıııı
Bizde az evvel baya konuştuk ben ağladım onunda gözleri doldu
Tuttu kendini.
Ailemi aramanı istemiyorum doğumda dedim.
Hiç destek görmedim üstüne üstlük her kötü şeyi bana yansıttılar.!
Koptu kopacak bağlarım.
Hiç arkadaşım yok. Hiç.
Hepsi fasa fiso... Sizler kdr kimse yakın değil anlaşılmıyorum
Eşimde cok dertli 24 saat adama yetmiyor iş yerinde huzuru yok
Aynen rüyasında gördüğü yılan gibi yılanlarda çalışıyor
Allah rızkımızı kesmesininşallah.
Cok yogun çalışıyor birde bizi mutlu etmeye eve arala bana yetmeye çalışıyor
Cok iyi anlıyorum onu.
Beraberce konuştuk öyle iyi geldi ki.
Gizem kalıp halinde olamdan mı almış bacım
Emine annemde toz varmış bnm onu yaperiz dedi
Bilmiom alsam mı bende
evet cnm doğru
gaz çıkartmadan bırakmıyolar illa o gazı yicek hastane=)
bizim teyze de çıkartmadı lavman yapıldı aman yapılsın ne olacak
ama kayısıda iyi gelebilir
en azından bağırsakları çalıştırdığı kesinnn
oyy benim de benim de sarılasım geldiiiiEsselaaa bacımmmm
Şuan hepinize sarılasım var yaaa
Ayyy bebelerle buluşalım nolursunuz yaaaa
Yine ben organize ederim.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?