2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım yanls anlama ama tsh 3,1 yuksek hamilelikte .bende hasimato var benimde 4 civarları oynuo,bende hamileyim doktor ilacımın dozunu yukseltti.bence sen dahiliyeciye değilde endokrin uzmanına görunmelisin.tsh bebekte sıkıntı yaratıyor diye biliyorum.

ben kafamı çok karştrmak istemyorum dr her ya bu testi tekrrlıck bana ..hamile olmadan benm 2.9du şimdi 3.1..çok sorun olsa herlde benm iki düşüüğüm vrken bunu göz ardı etmezdi diye düşüyorum..sonuçta ilaç verck en fazla ilaç içmektede bişe yok..ne bilimm

Günaydın kızlar daha öncede yazmıştım ayın 5ine kadar netim yok . Listeye eklemem gereken çok kişi var sanırım yeni gelen herkeze hayırlı olsun ve hoşgeldiniz diyorum :) ayın 5inden sonra listeye eklicem yeni hamişleri . Bende bu Pazartesi kalp atışlarını duymaya gidicem işallah hayırlı haberler alırım

günaydın canımm benim dr um muzaffer şengül normalde muzafffer bey çok kaliteli bir dr dur. sen onun öyle ilgisiz olduğuna bakma çok hastası var adamın çok yoğun ama alanında çok uzman benim kan pıhtılaşmam vardı geçen yaz bebek karnımda öldü kürtajımı yaptı kendisi. biz önce bilemedik kendisi tahmin etti benim bu sorunumu coraspin kullanacaksın demeseydi ben hayatta bilemezdim bu sorunumu onun sayesinde araştırdım öğrendim. 3 ay hamile kalamadım sonra prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi bana öyle hamile kaldım. sağolsun bendeki sorunları hemen tespit etti.hatta muane esnasında çok yorgunum falan diyordu. rahat bir insan sanırım. ben 1 yıldır sürekli araştırıyorum ve buğüne kadar kötü birşey duymadım kendisi hakkında çevremde çok insan kendisninde doğurmuş. bir bayan arkadaş asla vazgeçmem diyordu :)muzaffer bey hastalarına çok önem vermese doğurttuğu bebeklerin fotoğrafını falan facebooktan yayımlamaz insanlar gelip fotoğraf çektiriyor :) ben muayne için sıra beklerken kadın da foto için sıra beklemişti :)

ben önceleri metropark çok güzel bir hastene olduğu için ona aldandım selçuk beye de eray beyede muayne oldum ama resmen herşey para orada yaniiiii anlatabiliyomuyum eray bey de ilgisizddi.

merhaba canımmm idare ediyoruz :))) yüksek çıkmış canım benimde 5 çıktı ilaç alıyodum normalde ona rağmen yaniiii

sen bence hemen bir tıp merkezine falan git. evet beyin gelişimi açısından çok önemli. dr lar önem veriyor.

selam canım ben dünden beri iyiyim aslında bulantı eskiye nazaran azaldı gibi ama belli olmuyor genedee gece uyurken rahim bölgemin ağrıdığını fark ettim dün yürüyüş yaptık biraz ondan mı bilemiyorum korktum açıkçasıı bide akşam arkadaşlarda yemekteydik yemekten patladım resmen :)))

ben en az 2.5 olcak diye biliyordum dahiliyeci bir dr 2 de tutmamıza gerekiyor dedi sağlık ocağında 3.5 çıktı ilaç almama rağmen kendisine gittiğimde 5 çıktı dozunu yükselllti ilacın

kızlar günaydın;

çok şükür bugün pıt pıtları duyduk... sata göre 6+2 yim ama ultrasonda 5+3 biri 5+5 diğeri çıktı normal dedi doktor ama aklıma takıldı işte. 1 ay sonraya randevu verdi :))) maşallah bize...

Kizlar mrb sata gore 5+4 haftalk hamileym fakat az once camasirimda kahverengi lekelenmeler gordum onemli midir sizce? Drumu aradm ulasamadm

kızlar hepimize sağlıklı, huzurlu bir haftasonu olsun... çarşamba günü dr a gittim, sat: 6 Mart çatlatma iğnesi tarihim de 21 Mart. Dr. bebeğimin 5 haftalık ve 1 mm olduğunu söyledi. kalp atışı için de haftaya çağırdı. özellikle tecrübeli arkadaşlar lütfen cevap verin, endişelenmeli miyim? bebeğimin 2 hafta geriden gelmesi ve bu kadar küçük olması normal mi sizce? sizin bu konuda tecrübeleriniz ne?

kızlar merhaba.

Nasılsınız ? Kalp atışlarını duyanlar hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına. Bügün itibariyle 6+5 olduk. 1 hafta sonra gitsem kalp atışları duyulur mu acaba ? 3 hafta beklemek istemiyorum.

Eylül cim bu arada sen karından mı duydun pıtpıtları yoksa alttan mı ?

karnımdan baktı canım. inşallah sende duyarsınnn

Canım gözün aydın.Pıt pıtları duymak çok güzel bir duygudurBende salı günü duyacam inşallah.

selam hanımlar ben de aralık annesi olmayı son anda yakaladım galiba yeni öğrendim anne olacağımı çok mutluyum yaaa

Canım hoşgeldin. Bende kasımı son anda kaybettim ama belli olmaz bana ben kasım annesi olacakmışım gibi geliyo. Ama yerim burasııı
sizler bizim büyüklerimiz olucaksınız bir hafta iki hafta da olsa...2013ün son bebeği olucak galiba benim bebiş :) ee nasıl gidiyo hamilelik ?

Benim kusmam falan yok çok şükür sadece acıkınca bulantım oluyo hemen bişeyller atıştırıyom geçiyo. Ama şu uyku öldürecek beni. Resmen direniyorum akşam biraz daha geç yatmak için dün zorla zorla 9,30 a kadar bekleyebildim yine Hafta içi 06,30 da kalkıyorum onun da etkisi var ama hamile olmadan önce en erken 11-12 de uyurdum.Birde kabızım çok fena. Onun dışında iyiyim.

Bende yok mesela canım. Ama ben hep az ve sık yiyorum. Kahvaltımı bile ikiye bölüyorum böylelikle bulantım olmuyo. İnşallah bir an önce geçer seninkide.

canım manisanın neresindesin ? ben merkezdeyim.

Ben demircideyim canım. Çok uzak burası kadın doğumcuda yok görevlendirme geliyo devlet hastanesine.Haftaya salı doktora gidecem her gittiğimde başka doktor oluyo bu 3.farklı doktor olacak.Farklı bakış açısı iyidir diyom bende burdaki son 2 ayım sonra bursaya gidiyorum ben.

Doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz canım. Özledik seni.:))

Canım gözün aydın. O ileri geri çıkması çok önemli değil. 12. haftadan sonra düzelmeye başlıyomuş. Önemli olan bebeğin gelişmesi.

Benim sabahları ağzımda metal tadı oluyor sizde de oluyor mu?

Evet canım her sabah. Çok kötü bir tat. İğrençççç

Kizlar mrb sata gore 5+4 haftalk
hamileym fakat az once camasirimda kahverengi lekelenmeler gordum onemli midir sizce? Drumu aradm ulasamadm

Canım pembe ve kırmızı gelmediği sürece normalmiş ama sen yine de doktora git ne olur ne olmaz. Birde yat dinlen iş falan yapma.

Canım bende 7+2 de doktora gittim 5+4 çıktı ultrasona göre. Ama önemli değilmiş önemli olan her kontrolde bebeğin gelişmesi git gide geriye gitmemesiymiş. Birde 12-13.haftalardan sonra düzelmeye başlıyormuş bu durum.

Canım bence haftaya 7+5 oluyon duyarsın gibi geliyo bana. Bi 10 gün bekle git bence.3 hafta çok uzun.

maşallah canm size hemde ikiz annesi olucaksın hiç belirtim yok çok uyku istemek dışında :44: nasip olursa inş. 6 mayısda pıtpıtları için gidicem dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…