bende 13 mart sat
15 nisanda evde test yaptımm..18 nisanda 773,,20 nisan 1985 çıktı..ben 33 gnde bir adet oluyorum ona göre baktım 5+5 çıkodu ama bugn dr gittm 6+2 çıktı tam sata göre uyumlu dedi..dr giitmce işte bugnnn...
sonra hemşire çağırdı ..hoşgeldin fln nasılsın derekn ..ne duurmdasın dedi..dedm gnm geçti test yaptım 18 nisanda 773 çıktı dedim.tsh da yüksek ti dedimm..dr geldi sonra dr konuştuk azcık sonra hemşire şeyda hamile dedi..
hemn içeri aldı beni ultrasona..baktı..eşimi çağırdıı..işte burda dedi.bende hani hani derken bi ses geldi..duydunmu dedi..neyi dedim bi,da açtıı bu ne dedim..bebğinn minncık kalbnn sesi dedi..salak gbi oldumm..
tsha bida bakıldı..dahiliye dru izledi baktı boğazıma flnn..kana baktı herşey yolunda dedi 3.1 çıktı ilaca gerk yok dedi..
şimdi cosasprin ve folic asit içom onn dışıunda her şey yolunda iki hafata sonra yine gdiidcem
canım yanls anlama ama tsh 3,1 yuksek hamilelikte .bende hasimato var benimde 4 civarları oynuo,bende hamileyim doktor ilacımın dozunu yukseltti.bence sen dahiliyeciye değilde endokrin uzmanına görunmelisin.tsh bebekte sıkıntı yaratıyor diye biliyorum.
arkadaşlar mrb , ADANA DA BİLDİGİNİZ İYİ BİR DOKTOR VARMI ACABA? 2 GÜNDÜR MUZAFFER ŞENGÜLE GİDİYORUM AMA HİÇ MEMNUN KALMADIM ADAM ÇOK İLGİSİZ VE LAKAYIK AGZININ KENARIYLA KONUŞUYOR HERKESİ 1-2 DK İÇİNDE GÖNDERİYOR , BENMLE GİREN BİR BAYANA DEVLET HASTANESİNDE ÖZÜRLÜ OLABİLİR DEMİŞLER ( ALLAH KORUSUN YAZIK KADIN ÇOK ENDİŞELİYDİ) EMİN OLMAK İÇİN BUNA GELMİŞ BİŞY OLMAZ DİYE GÖNDERDİ , ONU DA GÖRÜNCE HERKESE ÖYLE İLGİSİZ DEMEKKİ DİYİP HİÇ İTİBARIM KALMADI ADAMA ,
GERÇEKTEN İŞİNİ İYİ YAPAN TECRÜBELİ BİR KADIN DOGUM UZMANI BİLEN VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ KADIN ERKEK FARKETMEZ , ADANA DA DUYDUGUNUZ DOKTOR VARMI ? LÜTFEN BİLENLER CVP YAZSIN
merhaba kızlar nasılsınız? benim moralim çok bozuk çünkü tsh çok yüksek 8.5 çıkmış yaa ne yapmam gerekiyor, randevum çarşamba günü ama nerdeyse 1 hafta var nasıl zaman geçecek... ilk zamanlar tsh beyin gelişimi için çok önemli değil mi? geç mi kaldım
Slm aralık anneleri.Nasıl keyifler. Geçmişi okumadım daha. Doktora gidenler,kalp atışı duyanlar,kese görenler,aramıza yeni katılanlar hepinizin gözü aydın olsun.Ben okulda pek giremiyorum artık ondan muhabbetten uzak kaldım
Bulantısı olan arkadaşlar size de geçmiş olsun. Ben tavuk gibi uyuyorum.Dün 9,30da uyudum akşam.Yinede gün içinde hala uykulu oluyorum. Sizde durumlar nasıl?
canım yanls anlama ama tsh 3,1 yuksek hamilelikte .bende hasimato var benimde 4 civarları oynuo,bende hamileyim doktor ilacımın dozunu yukseltti.bence sen dahiliyeciye değilde endokrin uzmanına görunmelisin.tsh bebekte sıkıntı yaratıyor diye biliyorum.
Ben 23 nisanda ogrendim canım keseyi gordu ama 1 hafta sonra tekrar bakacak bebek icin hayırlısı bakalım kalp atıslarını duyabilmek icin,
Benim sabahları ağzımda metal tadı oluyor sizde de oluyor mu?
Kizlar mrb sata gore 5+4 haftalk hamileym fakat az once camasirimda kahverengi lekelenmeler gordum onemli midir sizce? Drumu aradm ulasamadm
karnımdan baktı canım. inşallah sende duyarsınnnkızlar merhaba.
Nasılsınız ? Kalp atışlarını duyanlar hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına. Bügün itibariyle 6+5 olduk. 1 hafta sonra gitsem kalp atışları duyulur mu acaba ? 3 hafta beklemek istemiyorum.
Eylül cim bu arada sen karından mı duydun pıtpıtları yoksa alttan mı ?
bende 13 mart sat
15 nisanda evde test yaptımm..18 nisanda 773,,20 nisan 1985 çıktı..ben 33 gnde bir adet oluyorum ona göre baktım 5+5 çıkodu ama bugn dr gittm 6+2 çıktı tam sata göre uyumlu dedi..dr giitmce işte bugnnn...
sonra hemşire çağırdı ..hoşgeldin fln nasılsın derekn ..ne duurmdasın dedi..dedm gnm geçti test yaptım 18 nisanda 773 çıktı dedim.tsh da yüksek ti dedimm..dr geldi sonra dr konuştuk azcık sonra hemşire şeyda hamile dedi..
hemn içeri aldı beni ultrasona..baktı..eşimi çağırdıı..işte burda dedi.bende hani hani derken bi ses geldi..duydunmu dedi..neyi dedim bi,da açtıı bu ne dedim..bebğinn minncık kalbnn sesi dedi..salak gbi oldumm..
tsha bida bakıldı..dahiliye dru izledi baktı boğazıma flnn..kana baktı herşey yolunda dedi 3.1 çıktı ilaca gerk yok dedi..
şimdi cosasprin ve folic asit içom onn dışıunda her şey yolunda iki hafata sonra yine gdiidcem
selam hanımlar ben de aralık annesi olmayı son anda yakaladım galibayeni öğrendim anne olacağımı çok mutluyum yaaa
sizler bizim büyüklerimiz olucaksınız bir hafta iki hafta da olsa...2013ün son bebeği olucak galiba benim bebiş :) ee nasıl gidiyo hamilelik ?
merhaba,
ben de aralık annesiyim satım 8 mart.
9 yaşında bir kızım var bu ikinci bebeğim olacak.
bugün tam 7 haftayı doldurdum.gün boyu çok midem bulanıyor akşamları da midem yanıyor.sanki ilk hamileliğimde bu kadar kötü değildi bulantılar.ya da ben unutmuşum.
siz nasılsınız? bulantıları biten var mı? kaçıncı hafta da bitti? iyi haberlerinize ihtiyacım var :)
canım manisanın neresindesin ? ben merkezdeyim.
Günaydın kızlar daha öncede yazmıştım ayın 5ine kadar netim yok . Listeye eklemem gereken çok kişi var sanırım yeni gelen herkeze hayırlı olsun ve hoşgeldiniz diyorum :) ayın 5inden sonra listeye eklicem yeni hamişleri . Bende bu Pazartesi kalp atışlarını duymaya gidicem işallah hayırlı haberler alırım
kızlar günaydın;
çok şükür bugün pıt pıtları duyduk... sata göre 6+2 yim ama ultrasonda 5+3 biri 5+5 diğeri çıktı normal dedi doktor ama aklıma takıldı işte. 1 ay sonraya randevu verdi :))) maşallah bize...
Benim sabahları ağzımda metal tadı oluyor sizde de oluyor mu?
Kizlar mrb sata gore 5+4 haftalk
hamileym fakat az once camasirimda kahverengi lekelenmeler gordum onemli midir sizce? Drumu aradm ulasamadm
kızlar hepimize sağlıklı, huzurlu bir haftasonu olsun... çarşamba günü dr a gittim, sat: 6 Mart çatlatma iğnesi tarihim de 21 Mart. Dr. bebeğimin 5 haftalık ve 1 mm olduğunu söyledi. kalp atışı için de haftaya çağırdı. özellikle tecrübeli arkadaşlar lütfen cevap verin, endişelenmeli miyim? bebeğimin 2 hafta geriden gelmesi ve bu kadar küçük olması normal mi sizce? sizin bu konuda tecrübeleriniz ne?
kızlar merhaba.
Nasılsınız ? Kalp atışlarını duyanlar hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına. Bügün itibariyle 6+5 olduk. 1 hafta sonra gitsem kalp atışları duyulur mu acaba ? 3 hafta beklemek istemiyorum.
Eylül cim bu arada sen karından mı duydun pıtpıtları yoksa alttan mı ?
kızlar günaydın;
çok şükür bugün pıt pıtları duyduk... sata göre 6+2 yim ama ultrasonda 5+3 biri 5+5 diğeri çıktı normal dedi doktor ama aklıma takıldı işte. 1 ay sonraya randevu verdi :))) maşallah bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?