2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?
benimkide kırmızı nokta şeklinde, bir arkadaşımın bebeğininki 5 aylıkken bebeğin kolu şişmiş kızarmıştı

yaa ayni bizimkide artik kilo almaz oldu...ilk aylar 1100 alnisti son a 600gr. ama hala tartida ayni yaklask 1haftayi geckin....anlamiyorum.sutum de var yetiyor..
diger aylarda boyleydi..mama vermiyodmm..:44::44:

Kızlar 3. Aydan sonra bebekler imiz hareketlenmeye başladığı için kilo alımı yavaslarmis benim oğlum çok hareketli 3. Ay 700 gr civarı aldı Dr bukadar harekete iyi bile almış dedi o yüzden uzmeyin kendinizi süt ile alakali değil yani

Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?
Evet benim oglumun kolundada kirmizi nokta olarak yeri belli kabuklanmadi iltihaplanmadi. Gecen gun dra gittigimde sordum kabuklanmasi birkac ay sonra olabilir dedi normalmis.

Oğlumunda nokta şeklinde ebemız 5.ay belirginleşir demişti inşallah güzel şekilde atlatıriz yarında aşımız var kismetse

maşallah kızışkona kilosu da boyu da çok güzel senin de gözünaydın
ilk doğumumda doktor "rahmin eski halini alması 2 yıl sürer, 2 yıl hamilelik yok" demişti

Allah kimseyi evlat acısyla sınamasın, yavrusunu kaybeden anne babalara sabır versin

Arkadaşlar bizim kakamiz mukuslu değil diyen varmı merak ettim de

bizimkinde yok mukus :44: ilk 2 ay ara ara az miktarda oluyordu ama artık hiç olmuyor

bizler nasıl yetişmişik annemiz hiç böyle kaka falan kontrol eder bizimki gibi incelermiş mi. yoksa kanlı, balgamlı, yeşilimsi kaka bizim devremizde bizi mi buluyor anlamış değilim.

bence bizler kadar incelemiyorlardı çişini kakasını, orasını burasını

Yavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar

geçmiş olsun özge. Allah yardımcınız olsun

oy kıyamam, yoktur inşallah öyle bişiy, Rabbim bütün kuzulara sağlık versin. Dualarımdasınız

arkadaşlar oğlumun saçı çok dökülüyo sizdede öylemi acaba :26:

bide kafası bana atesli gibi geldi ama koltuk altından ölcüyorum 36.5 cıkıyo anlayamadım :44:

merak etme canım bebeklerin başları vücutlarından daha sıcak, el ve ayakları daha soğuk olabilir normaldir,
ateşini ölçtüğünde normal çıkıyorsa ateşi yoktur
benim bebeğimin de saçları dökülüyor, ilk saçları dökülü

Allah kolaylık versin canım, diyet yapmak çok zor
ben de şekerden dolayı hamilelik boyu diyet yaptım, hamilelik sonrası şeker geçmedi, artık şeker hastasıyım... ama çokta dikkat etmiyordum nasıl olsa artık zararı sadece banaydı, karnımda benim yediğim şekerli gıdalardan dolayı tehlikede olan bir bebek yoktu, doğumdan sonra gaz yapan şeyler hariç herşeyi yedim, sonra sizlerin süt allerjisi nedeniyle yaşadığınız sıkıntılara üzülürken acaba benim bebeğimde de var mı diye yediklerimi takibe aldım, çok şükür kakası mukuslu değil, kan da yok ama yüzünde egzama var, sonunda deneye deneye bebeğimin egzamasını artıran birkaç gıda buldum bunlardan biri çikolata ve ben yine çikolata yiyemiyorum ama olsun yeter ki bebeğim iyi olsun

çok delikli biberon, bebeğin anne sütünü tamamen bırakmasına sebep olabiliyor, eğer sadece biberonla beslenmiyorsa küçük delikli biberonlar daha uygun
benim bebeğim de geçen ay 700 gr aldı, bildiğim kadarıyla ayda 600 gr alması yeterli, sadece kilo alsın diye mama verilmesini pek doğru bulmuyorum açıkçası, bu yüzden de mama vermiyorum bebeğime.

günaydınn herkese..

Kızlar minik arasımız için herkes bi ayetel kürsi okuyabilirmi Allah rızası için..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bugün öğrendiğimden beri defalarca okudum, aklıma geldikçe de okuyacam.

3 aylık sağlık ocağı izlemimizde aşıyla ilgili birşey söylemediler, ben de bebek 6 aylık olduğunda yapılacak diye hatırlıyorum hiç sormadım bile
acaba unuttular mı ki :44:

benim oğlumda da 15 gün kadar önce kırmızı bir kabartı oluştu

hay ağzına sağlık, ben de bu oğlan niye sadece 700 gr aldı acaba iyi beslenmedim de sütümün kalitesi mi azaldı diyordum,
benim ki de çok hareketli maşallah.

ben de birşey soracam canlarım, bebeleriniz oturmaya çalışıyor mu, destekli oturtmaya başladınız mı?
benim oğlan oturmak için çabalayıp duruyor

kızlar ya benim oğlum kafasını hala tutamıyor oraya buraya savruluyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Yüzükoyun yatırıyorum kaldırsın diye o bile yaramadı

kızlar ya benim oğlum kafasını hala tutamıyor oraya buraya savruluyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Yüzükoyun yatırıyorum kaldırsın diye o bile yaramadı

Slmm canim ne kadarlik bebegin bizim de durum ayni yüzüstü yatiriyorum ama çok büyük bi gelişme yok en fazla 1 dakika tutuyor sonra kayıyor 3.5 aylik oldu çok üzülüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşim bence bi doktora götür 3 aylik oldular tutmadi gerekiyor kafasini
insallah bisey yoktur ama senin icin rahat eder hemde bişey varsa Allah korusun
erken teşhis olur

3 aylık canım bizimki kaymıyor kafasını olduğu yere dayıyor hemen

Arkadaşim bence bi doktora götür 3 aylik oldular tutmadi gerekiyor kafasini
insallah bisey yoktur ama senin icin rahat eder hemde bişey varsa Allah korusun
erken teşhis olur

Yarın sağlık ocağına gideceğiz inşallah aile hekiminede danışırim artık herşeyden çabuk sıkılıyor ağlaması yok ama iradeside kuvvetli değil

arkadaslar sıze bı fıkır danıscam. benım oğlum cok hareketlı bı bebek ama 2 gundur sadece mama ıcın uyanıyo ve 45 dakika kadar uyanık duruyo sonra gerı uyuyo bıdahakı mama saatınde kalkıyo atesine bakıyorum yok ama eli kolu hıc durmazdı 2 gundur durgun bı sorunmu vardır sızce

3 aylık canım bizimki kaymıyor kafasını olduğu yere dayıyor hemen

Yuzuustu kafasini kaldirabiliyor mu peki ben de onu merak ediyorum kirmadan tutabiliyor mu diğer 3 aylik bebisler bizimkisi tutuyor sonra düşüyor topluyobama yine sonuç ayni oluyor böle bi kisir dongu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de birşey soracam canlarım, bebeleriniz oturmaya çalışıyor mu, destekli oturtmaya başladınız mı?

cnm ben oturuycum bebeğimi de hafif yatar pozisyonda göbeğime bırakıyorum anlatabildim mii ki :)) neyse kalkıyor sıpa keniliğinden ço şaşırmıştım. demekki normal. 2-3 gündür öğrendi bunuda..

cnm bence önemli bişey yok.. ben de çok uzun süre kafamı tutamışım. nerdeysee 1 yaşına kadar.. annem hep tavuk boynu yemiş. bilmiyorum batıl inanç mı ama sen de ye bakalım tavuk boynu.. hem lezzetlide ben severim. şimdi boynum maşallah kuvvetli.. uzunda yani bir sıkıntı yok:))

anıl çok geçmiş olsun çok üzüldüm regl döneminde olduğum için okuyamadım. ama duamdasın. merak etmeden duramıyorum eskiler nasıl çocuk büyütmüş. hala var gerçi benim görümcelerim köyde yaşıyorlar. bebeklerine aşı bile yptırmıyorlar cayır cayır yavrular ateş içindeler yine götürmüyorlar hastaneye. maşallah top gibiler.. maşallah yani nazarım değmesin. çok abartmamak mı gerek bilemedim. ben abarttıkça bana tuhaf tuhaf bakıyorlardı.. sanırım bizler ço evhamlıyız..

browny benim de midem bulanıyordu 1 haftadır en sevdiğim şeylerden iğreniyordum korktum ham,leyim diye zira psikolojim yeni bebeğe hazır değil Rabbim isteyene versin benim bebeğime ve tüm bebeklere de uzun sağlıklı ömürler versin. üsteli spiral taatırdım ama yine de korkuyorum. spiralle hamile kalan çok varmış..

cnm ben oturuyorum bebeğimi de hafif yatar pozisyonda göbeğime bırakıyorum anlatabildim mii ki :)) neyse kalkıyor sıpa keniliğinden ço şaşırmıştım. demekki normal. 2-3 gündür öğrendi bunuda..

cnm bence önemli bişey yok.. ben de çok uzun süre kafamı tutamışım. nerdeysee 1 yaşına kadar.. annem hep tavuk boynu yemiş. bilmiyorum batıl inanç mı ama sen de ye bakalım tavuk boynu.. hem lezzetlide ben severim. şimdi boynum maşallah kuvvetli.. uzunda yani bir sıkıntı yok:))

anıl çok geçmiş olsun çok üzüldüm regl döneminde olduğum için okuyamadım. ama duamdasın. merak etmeden duramıyorum eskiler nasıl çocuk büyütmüş. hala var gerçi benim görümcelerim köyde yaşıyorlar. bebeklerine aşı bile yptırmıyorlar cayır cayır yavrular ateş içindeler yine götürmüyorlar hastaneye. maşallah top gibiler.. maşallah yani nazarım değmesin. çok abartmamak mı gerek bilemedim. ben abarttıkça bana tuhaf tuhaf bakıyorlardı.. sanırım bizler ço evhamlıyız..

browny benim de midem bulanıyordu 1 haftadır en sevdiğim şeylerden iğreniyordum korktum ham,leyim diye zira psikolojim yeni bebeğe hazır değil Rabbim isteyene versin benim bebeğime ve tüm bebeklere de uzun sağlıklı ömürler versin. üsteli spiral taatırdım ama yine de korkuyorum. spiralle hamile kalan çok varmış..

boynundan hıc bakmamıstım canım bilgin için cok tesekkur ederım öğrendıgım cok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…