benimkide kırmızı nokta şeklinde, bir arkadaşımın bebeğininki 5 aylıkken bebeğin kolu şişmiş kızarmıştıKızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?
yaa ayni bizimkide artik kilo almaz oldu...ilk aylar 1100 alnisti son a 600gr. ama hala tartida ayni yaklask 1haftayi geckin....anlamiyorum.sutum de var yetiyor..
diger aylarda boyleydi..mama vermiyodmm..:44::44:
Evet benim oglumun kolundada kirmizi nokta olarak yeri belli kabuklanmadi iltihaplanmadi. Gecen gun dra gittigimde sordum kabuklanmasi birkac ay sonra olabilir dedi normalmis.Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?
Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?
Kızlar yazmıştım buraya midem bulanıyo hamile olabilir miyim diye, bgn test yaptırdım bişey çıkmadı rahatladım daha çok yeni anne için tehlikeli olabiliyomuş dikkatli davranalım valla.
Kızımın 4.ay kontrolü vardı üfürüm çıktı dr hemen eko istedi çok şükür masum üfürümmüş 1 yaşına kadar geçer byk ihtimal dediler. 65 cm, 6650kg olmuş kızışko
Bizden haberler bu kadar
mrb kızlar
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz... bebişleriniz hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler inşallah...
yine hasta olan kuzucuklarımız var allahım acil şifalar versin
kızlar uzaktan bi akrabamızın kızı hamileydi son günleriydi
lekelenmesi olmuş dr.unu aramış dr.da çarşamba kontrolumüz var nasılsa diye önemsememiş
kontrole gittiğinde suyunun bittiği ve bebeği kaybettiklerini öğrenmişler
kıyafetleri eşyaları odası belki ismi bile hazırdı heycanla bekleniyodu aman allahım nasıl acı
çok etkilendim çok üzüldüm allahım kimselere vermesin böyle acı şuan onun psikolojisini düşünmek bile çok zorr
kaybettiği bebeğini doğurmuşayyy allahım sen koru yarabbim ne ağır imtihanlar var...
Arkadaşlar bizim kakamiz mukuslu değil diyen varmı merak ettim de
bizler nasıl yetişmişik annemiz hiç böyle kaka falan kontrol eder bizimki gibi incelermiş mi. yoksa kanlı, balgamlı, yeşilimsi kaka bizim devremizde bizi mi buluyor anlamış değilim.
Yavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar
Dün yazmadım
Akşam Aras nöbet geçirdi ama bu aefer daha kötü
Bı gece gene yaptı artarak acile geldik
Zor yazıyprum iyi değilm
Bu gece buradayız nöbet artarsa müsahele edecekler öünkü şiddeti arttı
Evlerden ırak eğilepsi-sara dan şüphe ediliyor
Allah rızası için dua edin oğluma...
Başka sözüm yok....
arkadaşlar oğlumun saçı çok dökülüyo sizdede öylemi acaba :26:
bide kafası bana atesli gibi geldi ama koltuk altından ölcüyorum 36.5 cıkıyo anlayamadım :44:
Cnm cok gecmis olsun
kizlar malesef tam tani kan tahliliyle konsada bizdede sut alerjisi var
Sizdekiler yuksellk ihtimal alerji
Bu arada nasilki tavuklar antibiyotikle 3 haftada buyuyorsa
İneklerde oyle buyuyor
Gezinmior dogal degiller
O yuzden bu hastalik artik cok yaygin
Cikolatanin tadini unutali tam iki ay oldu
Cok zorlu bir yol ama inanin diyete sadik kalinca bebeginiz huzurlu olucak
Yoksa cok sanci cekiolar dedi doktorum
Ayni zananda kilo almalari da azaliyor
Ben diyet yapsam da hala arada kan goruyorum nokta kadar
Bu hafta dort bes nokta gordum
Neden oluyor anlamiyorumda
İki aydir diyetteyim ama
Bu haftakiler kahve rengi noktalardi
Kaka incelemkten psikopata dondum
neden diyet yapıyorsun canım süt alerjisi falan mı var yoksa fazla kilon mu var emzirirken diyete pek sıcak bakmıyorum ben kiloları vermek için daha erken. yaşına gelene kadar kilo alımı azalacak zaten ilk aylar 1000 gr alırken son aylarda 600 gr alması normal ama 6. ayı geçene kadar 1000 gr alması lazım kuzularımızın ben mamaya devam ediyorum similac ve hipp veriyorum tadını beğendi her öğün 120 cc içiyor bir de avent in 3 delikli biberona geçtim daha kolay içiyor. sen de farklı delikli biberon dene daha çok içmesini sağla.
günaydınn herkese..
Kızlar minik arasımız için herkes bi ayetel kürsi okuyabilirmi Allah rızası için..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aras'ın hastanede olduğunu öğrendim şimdi okuyunca, çok üzüldüm, Rabbim Aras'a sağlık sıhhat , Anıla sabır ve güç versin insallah, ben de ayetel kürsi yi okudum prens Aras için insallah korkulduğu gibi bir durum yoktur.
buarada kızlar tetanoz aşısının 3. dozunu yaptıran varmı?? ben bugün gittim yaptırdım
Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?
Kızlar 3. Aydan sonra bebekler imiz hareketlenmeye başladığı için kilo alımı yavaslarmis benim oğlum çok hareketli 3. Ay 700 gr civarı aldı Dr bukadar harekete iyi bile almış dedi o yüzden uzmeyin kendinizi süt ile alakali değil yani
mrb kızlar hamileyken adet görülür mü aca ba
kızlar ya benim oğlum kafasını hala tutamıyor oraya buraya savruluyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Yüzükoyun yatırıyorum kaldırsın diye o bile yaramadı
kızlar ya benim oğlum kafasını hala tutamıyor oraya buraya savruluyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Yüzükoyun yatırıyorum kaldırsın diye o bile yaramadı
Slmm canim ne kadarlik bebegin bizim de durum ayni yüzüstü yatiriyorum ama çok büyük bi gelişme yok en fazla 1 dakika tutuyor sonra kayıyor 3.5 aylik oldu çok üzülüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşim bence bi doktora götür 3 aylik oldular tutmadi gerekiyor kafasini
insallah bisey yoktur ama senin icin rahat eder hemde bişey varsa Allah korusun
erken teşhis olur
3 aylık canım bizimki kaymıyor kafasını olduğu yere dayıyor hemen
3 aylık canım bizimki kaymıyor kafasını olduğu yere dayıyor hemen
ben de birşey soracam canlarım, bebeleriniz oturmaya çalışıyor mu, destekli oturtmaya başladınız mı?
benim oğlan oturmak için çabalayıp duruyor
ben de birşey soracam canlarım, bebeleriniz oturmaya çalışıyor mu, destekli oturtmaya başladınız mı?
benim oğlan oturmak için çabalayıp duruyor
merhaba canım hamilelikte adet görülmez, hamileliğin ilk ayında lekelenme olabilir, hamileliğin ileri dönemlerindeki kanamalar adet değildir, düşük tehlikesidir doktora gitmek gerekir
Ah annesi saclar bizdede dokuluo
Cok normal endiselenme
Yerlerine yenileri geliyor
Herkeste dokulur
Birde bebeklerin basi sicak
El ayaklari soguk olabilir
Onemli olan boyun sicakligi demisti bana dogum hemsirelerim ve doktorlarim
Boynundan bak isisina yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?