Allah dermansiz dert vermesin tez zamanda sifasini verir insallah
Anil masallah arasimiza onun gulerken cukurlasan yanaklarini yrrim ben ya.
cnm cok gecmis olsun allah sifa versin.insallah ameliyata kadar bisey olmazda ameliystls beraber kurtulur bu sorundan.tatli kizin sinirliyken bile cok sevimli masallah
geçmiş olsun..ameliyat olup kurtulur inşallah prenses.
çok geçmiş olsun canım yaa allah acil şifalar versin minnoşa çok tatlı maşallah
Kizlar mevlutumuz oldu bitti çok şükür. Ama bende bittim. Ahmed huysuzluk yaptı ama asi ateş yapmadi şimdiye kdr. Annemler ortaligi toplayıp gittiler. 50 olmasa da 35-40 vardik galiba.
Oğluna Mevlud şekeri yapamadim diye içime dert olmuştu bgn arkadasim yapmis getirmiş sürpriz oldu babada:)) çok sevindim oğlumun nasibi varmış:) citcit body li mavili pembeli kurabiyelerden yapmis paketlemis saolasin resim eklicektim ama prof makine ile çekildi onlarda daha yüklenmesi müsait vakitte eklicem inş.
Daha hic okuyamadim sayfaları bu gece okur yazarim muhtemelen:)) .haftaya da sinavlar var offf://
aynen canım oğlumda sureklı gezmek ıstıyo oyle kucagımda evı gezdırıyorum yoksa durmuyo
ingeeeee dıye aglıyodu artık onu bıraktı cok fena bagrıyo cıglık atıyo onun aglama sesınden kendı sesımı duyamıyorum ninni söylerken
ya diş cıkarcaklar yada 4. ay buyume atagına gecerlermıs ondanda olabılır.
Bebişşlerimizin hepsine maşallah hepside çok tatlı yaaa:)
Esselacımmm nasılsın bitanem BeBiŞ nasıl. Teşekkür ediyorum sizinde dişiniz hayırlı olsun kuzum.Diş buğdayı yapmayı planlıyomusun? ilk dişi gören hediyesini alır :)
cook gexms olsun sorunsuz atltrsnz insallh
Allh kabul etsin bende istyrm cok gozmde buyuyir yakinda yprm ama tavsiyen var mi cnm
Doktorlarin buyumu atagi dediklerinden canim aynen benim oglumu anlattin o da oyle yapisik ikiz gibiyiz
aynen canım oğlumda sureklı gezmek ıstıyo oyle kucagımda evı gezdırıyorum yoksa durmuyo
ingeeeee dıye aglıyodu artık onu bıraktı cok fena bagrıyo cıglık atıyo onun aglama sesınden kendı sesımı duyamıyorum ninni söylerken
ya diş cıkarcaklar yada 4. ay buyume atagına gecerlermıs ondanda olabılır.
ay insallah canlarim buyume atagi olsun gelisim olarak geriden geliyoruz cok sevindim bugun daha hevesle tasirimOhooo biz bunu 2 haftadır yaşıoz ama hala diş yok. Hep kucakta gezio
Belim sırtım kopuk halde
Dişten ziyade bu büyüme atağı diye tahmin ediyorum ama sizinki belkşde diştşr
Ben dr s götürdüm diş belirtisi yok dedi
Ben 6-7 tane sldım diş kaşıyıcı
Sulu olan değilde kaucuk dikkatini çekti
Kalın almışım birini ağzına girmio iyice sinir oldı
Ama sulu da al soğutup verirsin canımcım
Amin canim saolasin valla en çok kurbani kesildi ona seviniyorun. O esnada değilde şuandabayilmak uzereyim uykum cçok var 3saatlik uyku ile duruyorum hem de bölük pörçük Allah saglik sihhat versin yavruma ne deyim. Bugün bi arkadasim cokmussun dedi ya:)(Geçmiş olsun Allah kabul etsin canım... Mevlüt esnasında sızmadıysan yorgunluktan iyidir valla... Bizim de çok şükür ateşimz çıkmadı.. Atlattık galiba...:)
Anil ahmedin gülmeside ağlamayadonuyi birden yyaaaaa ahmedde o konuda çok dengesiz:44:Yaaa sen gör bakalım sinirliyke. Nasıl hırslanıoo
Ellerini ağzını sıkıo olmayan dişlerini:))
Gülerken çok gülüyo sinirlenince de çok sinirleniyo
Gizem gördü
Çok dengesiz bi yapımız var. Kahkaha atarlen anında ağlayabiliyo Arascık
İyiyim tatlım çok şükür bebiş te ellerinden öper... yaramaz aysun hep kucak istiyobenimki iri doğmuştu zati belim kopuyo artik..
Karşı Komşum (çok tatlıdir kendisi) yapalim diyor benden hevesli :) annem de yapariz demişti aylar önce.. ben de mevludu hatırlayınca tırsıyom ama onun kadar kalabalık olmicak sonuçta
Yakın küçük bi grupla yapcam sanirim ama kendi kendine oturabilmesini beklicem çünkü etrafına objeler koyup biseyi tutmasi beklenir ya, o seramoniyi yapalım isterim
Sahi ne zaman desteksiz oturucak bu minnoslar??
BuArada evet ilk goren hediye aliyormus artik ananesinden bekliyoruz
ya arkadaslar 2 gundur oğlumun bazı yerlerınde kırmızılıklar vardı böyle kaşırsında olur ya aynı oyle dun gece ustunu degstrırıken sırtındada oldugunu gördüm sinirlerim cok bozuldu ne olabılır bu acaba ya bugun pazar doktorada gıdemedık off
Valla canim benim erkek tarafini kolukomsuyu kayinvalidem cagirdi. Oda 50 kişi olur demişti tatliyi ayrani kopuk tabagi ona gore almistik. Ama daha az kisi geldi
Kopuk tabak veremedik ayip olur diye porselen verdim bi suru şey artti. Çok çeşit yapamamistik dakika kurbani ile etli pilav baklava ve bülbül yuvasi yaprak sarma ayran. Börek morek yapamadik yani böylede. geldi gegeçti... Tam olarak ne için tavsiye istediğini cozemedm o yönde yardimci olamadm kusura bakma
Saol tatlm işte inşallah ameliyatı beklioruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyynen canikom hep gezmek istiyo ve oyle bi ciglik tutturdu ki kafa kalmadi bende! Cok kiziyorum o sebepsiz cigliklarina ama ona da kiyip sarsamiyorum.. maalesef sakinlestirme cabalarim beni cok yoruyo!! Biz de de sululardan bi ddiş kasiyici var ama çok tutamiyo yavrum tutuyor da dişini istediği gibi kasiyamiyo ve sinirleniyokizlar sanirim disimiz cikiyor yada huy degistirdik bilmiyorum oyun oynamayi reddediyor kucagimda ayakta gezinerek susuyor ayaklarim sisti:44:aglarken nasil bagiriyor anlatamam sesini ilk defa ole yuksek duyuyoruz dis belirtisimi anlamadim sizinkilerdede degisim varmi.dis kasiyici olarak ne kullaniyorsunuz?
Ayni anda yazmisiz canooFistik gecen gün YAZDIKLARini gordum de alinti yapamamistm manevi desteğiniz için tesekkur ederim efendim:)) seliminde dişi cikmis hayirli olsun:)
Aman çok fenayız😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:
Canım dişiniz hayırlı olsun
İnci gibi dişleri agrısız acısız gelsin inşallah
Desteksiz oturmalarına daha var cano.
Ama bebekten bebeğede değişir
8-9 ayı buluyor
Önceki aylarda yana muhakkak devriliyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?