2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Anil masallah arasimiza onun gulerken cukurlasan yanaklarini yrrim ben ya.

cnm cok gecmis olsun allah sifa versin.insallah ameliyata kadar bisey olmazda ameliystls beraber kurtulur bu sorundan.tatli kizin sinirliyken bile cok sevimli masallah

Allah rzı olsn canım dualarınız için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cook gexms olsun sorunsuz atltrsnz insallh

Allh kabul etsin bende istyrm cok gozmde buyuyir yakinda yprm ama tavsiyen var mi cnm

Benim miniğimde aynı emmek için savaşıyoruz,yatmak istemiyor.oyun gezme ilgi.akşama kadar canım çıkıyor.ağlamanın dışnda bşka birşey.büyüsün kuzucuklar...

İyiyim tatlım çok şükür bebiş te ellerinden öper... yaramaz aysun hep kucak istiyo benimki iri doğmuştu zati belim kopuyo artik..
Karşı Komşum (çok tatlıdir kendisi) yapalim diyor benden hevesli :) annem de yapariz demişti aylar önce.. ben de mevludu hatırlayınca tırsıyom ama onun kadar kalabalık olmicak sonuçta
Yakın küçük bi grupla yapcam sanirim ama kendi kendine oturabilmesini beklicem çünkü etrafına objeler koyup biseyi tutmasi beklenir ya, o seramoniyi yapalım isterim
Sahi ne zaman desteksiz oturucak bu minnoslar??
BuArada evet ilk goren hediye aliyormus artik ananesinden bekliyoruz

Son düzenleme:
cook gexms olsun sorunsuz atltrsnz insallh

Allh kabul etsin bende istyrm cok gozmde buyuyir yakinda yprm ama tavsiyen var mi cnm

Valla canim benim erkek tarafini kolukomsuyu kayinvalidem cagirdi. Oda 50 kişi olur demişti tatliyi ayrani kopuk tabagi ona gore almistik. Ama daha az kisi geldi
Kopuk tabak veremedik ayip olur diye porselen verdim bi suru şey artti. Çok çeşit yapamamistik dakika kurbani ile etli pilav baklava ve bülbül yuvasi yaprak sarma ayran. Börek morek yapamadik yani böylede. geldi gegeçti... Tam olarak ne için tavsiye istediğini cozemedm o yönde yardimci olamadm kusura bakma

Fistik gecen gün YAZDIKLARini gordum de alinti yapamamistm manevi desteğiniz için tesekkur ederim efendim:)) seliminde dişi cikmis hayirli olsun:)

Haseneee
Allah kabul etsinkuzum
onca yorgunluğa rrağmen bunun da üstesinden geldin bravo valla
Gecen yazmistim sana biseyler gözünden kaçtı sanirim
Valla dua ediyorum senin icin de allahim tez zamanda güzel huy, bol uyku ve huzur versin ahmet yasine en basta sağlık tabi..
Anil canm siz de dualarimdasiniz
içini ferah tutmaya calis kuzum
Masalduru geçmiş olsun canim inş atlatirsiniz en kolay şekilde.. Allah şifa versin canim

Son düzenleme:
Doktorlarin buyumu atagi dediklerinden canim aynen benim oglumu anlattin o da oyle yapisik ikiz gibiyiz

ay insallah canlarim buyume atagi olsun gelisim olarak geriden geliyoruz cok sevindim bugun daha hevesle tasirimkaucuk zurafa aldim cok istemiyor oynamiyor onunla elini emmek daha cekici geldi.bezini cok siki baglamiyorum altina yaptigi vakit hepsi sirtindaydi simdi salyalarida islatiyor uzerine onluk takmiyorum alerjimizden olayi surtup rahatsiz ediyor diye dusunun bendeki camasir bollugunu gunluk en az 4 kere uzerini degistiriyorum:26:cevaplar icin tesekkur ederim kizlar insallah bebeklerimizin inci disleride hemencecik cikar

Geçmiş olsun Allah kabul etsin canım... Mevlüt esnasında sızmadıysan yorgunluktan iyidir valla... Bizim de çok şükür ateşimz çıkmadı.. Atlattık galiba...:)
Amin canim saolasin valla en çok kurbani kesildi ona seviniyorun. O esnada değilde şuandabayilmak uzereyim uykum cçok var 3saatlik uyku ile duruyorum hem de bölük pörçük Allah saglik sihhat versin yavruma ne deyim. Bugün bi arkadasim cokmussun dedi ya:)(

Anil ahmedin gülmeside ağlamayadonuyi birden yyaaaaa ahmedde o konuda çok dengesiz:44:

:
Canım dişiniz hayırlı olsun
İnci gibi dişleri agrısız acısız gelsin inşallah

Desteksiz oturmalarına daha var cano.
Ama bebekten bebeğede değişir
8-9 ayı buluyor
Önceki aylarda yana muhakkak devriliyorlar :)

canim oncelikle odanin isisini dusur uzerinde yunlu orgu kazak vs varsa degistir.. pamuk giydir .tulumunun etiketini muhakkak kes ve hafif genis bir tulum giydir.banyo ettirirken sampuan sabun kullanma sadece suyla yika ve kremini sur vcudu kurumasin cok gecmis olsun..

ne kusuru cnm yani soyle yptm iyu oldu ya da ypmsydm dha iyydi dyblcgn bisey var mi doye sorayim dedim

bu arada "dakika kurbani"" da yeni ckti galiba :)Allah kabul etsin

Tubacım ;
Sonunda atlattın mevlüdü.
Rabbim guzel ömürler versin yakışıklı oğlumuza.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsınnn

En cok kurabiyelere sevindim.
Tastamam bir Mevlüt olmuş kalbin temizmiş canım

Saol tatlm işte inşallah ameliyatı beklioruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yaa
Görünce içim cızzz etti. Ne garip hastalıklar sorunlar çıkıyor bu yavruşlarda ya
Eskiden hiç olmayan seyler
Hersey değişirken hastalıklar bile değişiyor
Allah herkesin evladını bagışlasın
Asla cocuklara kıyamıyorum
İnşallah kazasız bi şekilde ameliyat gunüne gelirsiniz
Guzel haberlerini alırız prensesin

ayyynen canikom hep gezmek istiyo ve oyle bi ciglik tutturdu ki kafa kalmadi bende! Cok kiziyorum o sebepsiz cigliklarina ama ona da kiyip sarsamiyorum.. maalesef sakinlestirme cabalarim beni cok yoruyo!! Biz de de sululardan bi ddiş kasiyici var ama çok tutamiyo yavrum tutuyor da dişini istediği gibi kasiyamiyo ve sinirleniyo

Fistik gecen gün YAZDIKLARini gordum de alinti yapamamistm manevi desteğiniz için tesekkur ederim efendim:)) seliminde dişi cikmis hayirli olsun:)
Ayni anda yazmisiz canoo
Tşk ederiz darisi sizin bebislere
Ya o arkadaşa gel bir günlüğüne sen bak kolik bebeye diyeydin

Son düzenleme:

Tşk ederiz denizim amin agrisiz ciksinlar insallah
Ay nasıl jilet gibi ama anlatamam :18:
Ooo 8 9 aysa çok varmış daha..
Bakalim biara yaparis ramazandan sonraya birakmam çok geç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…