2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kizlar sanirim disimiz cikiyor yada huy degistirdik bilmiyorum oyun oynamayi reddediyor kucagimda ayakta gezinerek susuyor ayaklarim sisti:44:aglarken nasil bagiriyor anlatamam sesini ilk defa ole yuksek duyuyoruz dis belirtisimi anlamadim sizinkilerdede degisim varmi.dis kasiyici olarak ne kullaniyorsunuz?

Allah dermansiz dert vermesin tez zamanda sifasini verir insallah

Doktorlarin buyumu atagi dediklerinden canim aynen benim oglumu anlattin o da oyle yapisik ikiz gibiyiz

Eger o kirmiziliklar kuruysa atopik dermatitdir. Dra gotur bence krem yazar ustu kalin olmasin terlemesin hergun yika sampuan haftada 1 yada 2 kez yap sampuan kurutur cunku sampuanladiginda son durulama suyina bebeyagi katsbilirsin gecmis olsun

Eki Görüntüle 1066923

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sırf seni yemeye istanbula gidilir valla kuzummm maşallah sübhanallah sana nasıl güzel gülermişşş rabbim sana hastalık yüzü göstermesin bir daha olanlar gitsin gelmesin aminnnnnn

biz az önce geldik denizim arabasında uyudu uyandı hiç sesi çıkmadı etrafı öyle inceliyorki anlatamam çeneside beş dakika susmuyor birisi durdurup baksa hemen gülüyor çırpınıyor
çok eğlendik alışveriş yaptık eve geldik kıyametleri kopardı az önce emdi uyudu bende o ara börek yaptım
yarın hastaneye götüreyim diyorum şu poposunu kaşınıyormuş gibi çevirip durması sanırım onu huzursuz eden şey idrar tahlili falan yaptırayım diyorum :26:

geçmiş olsun..ameliyat olup kurtulur inşallah prenses.

Eger o kirmiziliklar kuruysa atopik dermatitdir. Dra gotur bence krem yazar ustu kalin olmasin terlemesin hergun yika sampuan haftada 1 yada 2 kez yap sampuan kurutur cunku sampuanladiginda son durulama suyina bebeyagi katsbilirsin gecmis olsun

sagol canım ya cok tesekkur ederım bılgılerın için. evet kırmızlıklar kuru.
ben her banyosunda sampuan kullanıyodum, üşür diye cokta kalın gıydırıyorum dedıgın gibi.
bugun götürcektım dktra ama yarına kaldı artık.

aynen canım oğlumda sureklı gezmek ıstıyo oyle kucagımda evı gezdırıyorum yoksa durmuyo
ingeeeee dıye aglıyodu artık onu bıraktı cok fena bagrıyo cıglık atıyo onun aglama sesınden kendı sesımı duyamıyorum ninni söylerken
ya diş cıkarcaklar yada 4. ay buyume atagına gecerlermıs ondanda olabılır.

İnşallah canm ya içim bir rahatlasa korku dolu yaşıorm patlıcak die

korkma canım bısey olmaz Allahın ıznıyle. sen dıkkatli ol emeklemeye fılan basladıgında zaten ozmana kadarda amelıyat tarıhı yaklasmıs oluyo bişeycik olmaz minik parmaklara :))

Ohooo biz bunu 2 haftadır yaşıoz ama hala diş yok. Hep kucakta gezio
Belim sırtım kopuk halde
Dişten ziyade bu büyüme atağı diye tahmin ediyorum ama sizinki belkşde diştşr
Ben dr s götürdüm diş belirtisi yok dedi
Ben 6-7 tane sldım diş kaşıyıcı
Sulu olan değilde kaucuk dikkatini çekti
Kalın almışım birini ağzına girmio iyice sinir oldı
Ama sulu da al soğutup verirsin canımcım

Tez zamanda iyilesir insallah bebeklerin bircogu geciriyor egzamayi herseyin basi sicak ve fazla giydirmek kendi giydiklerimizin bir kati fazlasini giydirmek lazim

cok gecmis lsn canm. 8. aya kadar sabret o zaman saglikla ameliyatini olsun bitsn nsallah

Kizlar mevlutumuz oldu bitti çok şükür. Ama bende bittim. Ahmed huysuzluk yaptı ama asi ateş yapmadi şimdiye kdr. Annemler ortaligi toplayıp gittiler. 50 olmasa da 35-40 vardik galiba.

Oğluna Mevlud şekeri yapamadim diye içime dert olmuştu bgn arkadasim yapmis getirmiş sürpriz oldu babada:)) çok sevindim oğlumun nasibi varmış:) citcit body li mavili pembeli kurabiyelerden yapmis paketlemis saolasin resim eklicektim ama prof makine ile çekildi onlarda daha yüklenmesi müsait vakitte eklicem inş.

Daha hic okuyamadim sayfaları bu gece okur yazarim muhtemelen:)) .haftaya da sinavlar var offf://

Geçmiş olsun Allah kabul etsin canım... Mevlüt esnasında sızmadıysan yorgunluktan iyidir valla... Bizim de çok şükür ateşimz çıkmadı.. Atlattık galiba...:)

Tez zamanda iyilesir insallah bebeklerin bircogu geciriyor egzamayi herseyin basi sicak ve fazla giydirmek kendi giydiklerimizin bir kati fazlasini giydirmek lazim

canım bebekler ilk ayı atlattıktan sonra bir kat fazla giydirmeye gerek yokmuş.ben ne giyiyorsam ona da aynısını giydiriyorum.sadece bebek arabasıyla dışarı çıkarken bir tane battaniye atıyorum üstüne.

Ay canm çok saolş inşallahhh acısız atlatırız

korkma canım bısey olmaz Allahın ıznıyle. sen dıkkatli ol emeklemeye fılan basladıgında zaten ozmana kadarda amelıyat tarıhı yaklasmıs oluyo bişeycik olmaz minik parmaklara :))

Valla korkuo insan incecik derisi var rabbim korudu buzmama kadr yine korur inşşallah saoln kızlar desteğiniz için😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…