Anıl bu adamın nesi sinirli yaa hep gülüyor maşallahhhh çoook tatlı:)))
Geçmiş olsun nesi var?
Bu arada çok da sevimli yahu sinirlisi bile sevimli:)
Canm yukarda paylaştm papatyanın değil benim kızımın var sorunu yalnş alıntılantı sanrım😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet evet okudum aynı anda yazdık heralde... Anıl da Aras için sinirli demiş o yüzden ona da yazmıştım...
Doğduktan 15.gün birden parmağında resimdeki gibi şişlik ve morluk oldu.doktorlar damar toplanması dedi başparmak damarları düğüm olmş neticede bu şekilde dedi ama bir anda olduğu doğduğunn 14.günü mevlüt yaptm ertesi gün akşam farkettim hatta biz yalnşlıkla darpe yaptıkdamı oldu die düşündüm beklemeden doktpra götrdüm.Neyse her doktr damar toplanması dedi acıbadem,amerikan hast,medipol,duygu hast,fransız hastahanesi ne götrüdk tek doktara bağlı kalmayalm diye ama herkes ameliyt dedi ben dedim yaptrmasam neolur patladığında aşırı kanama olur durduramazssn dediler buda bir anda vücuttaki kanı boşaltr dediler.Ama daha çok ufacık olduğu için anestezi alamıyor.8 aylıkken ameliyat olabilir dediler hep elim parmağının arasında geziorm çnki çok hareketli bir ebek masal duru o parmağı mor oldğu içindikkatini çekio sürekli oynuyor.Şimdi agustosu bekliyorm.aslnda medikal parmaklık yaptrmak istedim koruması için emeklediğinde engel olamıycam daha çok uğraşcak onla doktrda ne eldivene ne korumalığa müsade etmedi.Rabbim daha büyük dert vermesin ama 15.gün böyle oldu çok üzülüyorum������Eki Görüntüle 1066996 Eki Görüntüle 1066998 Eki Görüntüle 1066999
İnşallah canm ya içim bir rahatlasa korku dolu yaşıorm patlıcak diegecmiş olsun canım inşallah bi sorun olmadan 8. aya gelıp kurtulursunuz. bu arada masallahkızçene
Cnm maşallah cok tatlı Allah nazarlardan korusun
Geçmiş olsun cnm..Doğduktan 15.gün birden parmağında resimdeki gibi şişlik ve morluk oldu.doktorlar damar toplanması dedi başparmak damarları düğüm olmş neticede bu şekilde dedi ama bir anda olduğu doğduğunn 14.günü mevlüt yaptm ertesi gün akşam farkettim hatta biz yalnşlıkla darpe yaptıkdamı oldu die düşündüm beklemeden doktpra götrdüm.Neyse her doktr damar toplanması dedi acıbadem,amerikan hast,medipol,duygu hast,fransız hastahanesi ne götrüdk tek doktara bağlı kalmayalm diye ama herkes ameliyt dedi ben dedim yaptrmasam neolur patladığında aşırı kanama olur durduramazssn dediler buda bir anda vücuttaki kanı boşaltr dediler.Ama daha çok ufacık olduğu için anestezi alamıyor.8 aylıkken ameliyat olabilir dediler hep elim parmağının arasında geziorm çnki çok hareketli bir ebek masal duru o parmağı mor oldğu içindikkatini çekio sürekli oynuyor.Şimdi agustosu bekliyorm.aslnda medikal parmaklık yaptrmak istedim koruması için emeklediğinde engel olamıycam daha çok uğraşcak onla doktrda ne eldivene ne korumalığa müsade etmedi.Rabbim daha büyük dert vermesin ama 15.gün böyle oldu çok üzülüyorum😢😢😢Eki Görüntüle 1066996 Eki Görüntüle 1066998 Eki Görüntüle 1066999
Geçmiş olsun cnm..
Anıl bu adamın nesi sinirli yaa hep gülüyor maşallahhhh çoook tatlı:)))
Geçmiş olsun nesi var?
Bu arada çok da sevimli yahu sinirlisi bile sevimli:)
Buda masal durunun sinirli hali😃😃
Eki Görüntüle 1066932
Kıyamam ben bu meleğeeeeİnşallah canm ya içim bir rahatlasa korku dolu yaşıorm patlıcak die
anılcım masallah kuzuna cok tatlı sende öylesin yanlış mı görüyorum resmin birinde oturuyor mu Aras
Kızımın parmağındaki sorun için en son çapaya gittik yine ameliyt dediler bakalm neolcak çok üzülüyorum😢😢
Doğduktan 15.gün birden parmağında resimdeki gibi şişlik ve morluk oldu.doktorlar damar toplanması dedi başparmak damarları düğüm olmş neticede bu şekilde dedi ama bir anda olduğu doğduğunn 14.günü mevlüt yaptm ertesi gün akşam farkettim hatta biz yalnşlıkla darpe yaptıkdamı oldu die düşündüm beklemeden doktpra götrdüm.Neyse her doktr damar toplanması dedi acıbadem,amerikan hast,medipol,duygu hast,fransız hastahanesi ne götrüdk tek doktara bağlı kalmayalm diye ama herkes ameliyt dedi ben dedim yaptrmasam neolur patladığında aşırı kanama olur durduramazssn dediler buda bir anda vücuttaki kanı boşaltr dediler.Ama daha çok ufacık olduğu için anestezi alamıyor.8 aylıkken ameliyat olabilir dediler hep elim parmağının arasında geziorm çnki çok hareketli bir ebek masal duru o parmağı mor oldğu içindikkatini çekio sürekli oynuyor.Şimdi agustosu bekliyorm.aslnda medikal parmaklık yaptrmak istedim koruması için emeklediğinde engel olamıycam daha çok uğraşcak onla doktrda ne eldivene ne korumalığa müsade etmedi.Rabbim daha büyük dert vermesin ama 15.gün böyle oldu çok üzülüyorum😢😢😢Eki Görüntüle 1066996 Eki Görüntüle 1066998 Eki Görüntüle 1066999
Anil masallah arasimiza onun gulerken cukurlasan yanaklarini yrrim ben ya.
MasalDuruAydin;34866versin.uktan 15.gün birden parmağında resimdeki gibi şişlik ve morluk oldu.doktorlar damar toplanması dedi başparmak damarları düğüm olmş neticede bu şekilde dedi ama bir anda olduğu doğduğunn 14.günü mevlüt yaptm ertesi gün akşam farkettim hatta biz yalnşlıkla darpe yaptıkdamı oldu die düşündüm beklemeden doktpra götrdüm.Neyse her doktr damar toplanması dedi acıbadem .!.:1066996[/ATTACH]Eki Görüntüle 1066998 Eki Görüntüle 1066999
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?