2013 aralık annelerii zayıflıyor :)))

Helal kiz gizemmm

Yapmaya calistimmm olmadi tablo

Bende 53.5kg idim 61.5 ile doguma gittim..
Simdi 55.5 kiloyum hedef 53kg

65 hamile kaldım 79 doguma gittim şimdi 70 kiloyum hedef 53😊 sabahlari yumurta kiriyorum tereyaginda sut yapiyor recel yiyorum bol bol aksam et suyunda corba ve pirinc pilavi yedim tok tutuyor tok olmadigim zamanlar sutum olsada kizim doymuyor emiyor emiyor birakmiyor gece yatarken ekmek kizartiyorum tereyag uzerine recel yaninda sut gece muz sut bende abartmisim sanirim yazarken yoruldum yerken bise yok😊

Hamilelik oncesi 52 hamilelikte 20 kilo aldim su an 59.9 kiloyum.ve hamilelikten sonra hic bisey yemiyorum sadece su ve cikolata .gunde 2 ogun yemek yiyorum

burdan gaza geldim bugün rejime başladım ama bu saate kadar zor dayandım.. Şuan evde cips ve çikolata var çay koydum ben onlara bakıyorum onlar bana bu böyle olmazki yaa yiyecek alternatif bişeyler bulmak lazım kilo yapmayacak

bende tah,n pekmez attım ağzıma.. ama bi kaç lokma...
cips yerine ekmek arası bişey att brnce daha yemediysen

Kizlarrr kisa hedef koymaliyizzz mesela 77 olan biri 65 olcam derse mutsuzluga kapilir birakir haftalik hedef koyalim bide gercek hedef yerine. Ornegin 77 olan geleck hafta icin 76.5. Gibi hedef belirleyebilir..ben 55.5 im. Haftalik hedefim 55.2 olsun dedimm.onu bile gozum kesmiyor ya neusee...ben dayanamiyorum bide hergun tartiliyorummm..hastalik oldu..
Evde tarti olmasi kilo kontrolunu guzel sagliyor..ilk dogumda dogumdan sonra 9.ay kiloma kadar sismanlamistimm..
Simdi daha bilincli olmak istiyorumm...

Bnce zayiflamak iateyenler hemen ve baskul alin.....:)))

58le hamile kaldım 76 ile doğuma girdim 25 gün oldu doğum yapalı 68 kiloyum 10 kilo fazlam var bakalım nasıl gidecek espriler başladı yine ikincisini içinde unuttular heralde diye nasıl gidecek bu göbeeek

bende tah,n pekmez attım ağzıma.. ama bi kaç lokma...
cips yerine ekmek arası bişey att brnce daha yemediysen

dün tuttum kendimi yemedim :) Onların yerine kuru incir, kuru kayısı ceviz fındık yedim azcık

benim de bu haftaki hedifim 62.5 zaten Cumaya ne kaldı

Browny cnm ohhh ne guzel etmissin en azi.dan faydali seyeler yemissin..
Yaa bwn de annemler burdayken hiic zayiflayamam.surekli yemek. yiyor bizimkiler..11 de guzel bir kajvaltidan kalktik..2 de ogle yemegi yedikk. Offf..
Gerci bugunlerde ogle yemegin ksattimm goguslerim indi biraz..ogun atlmicam..ama az yemeue caliscam yaaa...

Mta

Nerelerdsin bu tapik i en cok biz istemistikkk..

kızlar ben yazdım ama bu zayıflıcam anlamına gelmez=)
süt olsun diye yiyorum yerimde.6. aydan sonra veririm kiloları pehh.umrum değil=)
gerçi mevlüte gelenlerden vay ne güzel eski formuna dönmüşsün cümlesini duymak çok isterdim ama sütüm zaten az...

ben yazmadım bile haha

Aslında biz emziriyoruz öğün atlamak ya da yememiz gereken şeylerden kısmak doğru değil.
Çikolata, cips, kola, hamurişleri fln gibi bize faydası olmayan abur cuburları kessek kısa sürede kendi kilomuza döneriz ne de olsa emzirip dünya kalori yakıyoruz.

Evetttt kizlar ....
Bugun cuma kilo kontrol gunu :)
Sabah tartildim 68.8 cktim baslarken 69.5 idim
Insallah bu hizla devam ederim
Sizleri de bekliyorum hadi bakalim :))))

sedaaa
herikasınn.

ben 55,5 idim 55,3 oldumm..

hedefine ulaşmış sayılırsın sende önemli olan o :)
bundan sonra napcaz bakalım ............

esracım sende öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam
doğum iznin bittikten sonra ne yaapamyı düşünüyorsun ???????

Rapor hakkimdan kullanacammm.aile hekimiden 5gun 5gun rapor alcamm 8kere 5 er gun ..ama. 8Kere alamam tabi.bikac ondan alirim biraz dev.hastanesinden alirim boylelikle mayos basi olur..sonrada heyet alayim diyorumm.
Alamazssamda zaten 5 ayi devirmis olurr..nemli degil..oglmuda 5.5 aylikken birakmistim baki ciya...
Sen napcannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…