2013 aralık annelerii zayıflıyor :)))

ha ha bugün tartı günü mü??tartı nerde hani hanii.kaçmış sanırım=))

aman ne tartılması ben yokum o zaman bu topikte =PPpPp

Ben geldiiiimmm. Şöyle bi yer açın bana tombişim ben sigmam buraya. Kendimi zayıflar otobüsüne binmiş gibi hissettim.

Kızlar nasıl oluyo şimdi. Kilomuzu yazıyoz galiba önce.
Benim boyuma göre ideal kilom 68 olmalıymis. Diyetisyen hesaplamışti.

72.5le hamile kaldım. 87 le doğuma gittim. 15 kilo almışım yani.
Şuanda 82.5im. Yaniiii 14.5 kilo vericem Allah izin verirse.
Bu hiç kolay olmayacak,hatta çok zor olacak ama mecburum.
Kilodan tiksinç duyuyorum :))

Doğumdan 20 gün sonra hafif tempoda yavaş yavaş günlük 35dk yürüyüş yapmıştım. Bu hafta da onu bıraktım platese başladım. Ama nette yaptığım araştırmalara göre callanties diye bi yöntem var plates,e benziyor. O daha iyi diyorlar. Bugün onu denedim gayet güzel galiba buna devam edecem.

Bu arada 10gün önce falan 84.4 tüm 2 kilo vermişim. Onu hiç hesaba katmıyorum çünkü yolum uzun :)

Nerelerdesin gozum yollarda kaldii..:))))
Sensiz olur mu bu topikkk...

Yettim gariii

Yakıp kavuracam bu kiloları da topiğide

Ya bu akşam annem gelecek 3 gün kalacak ağzıma tepiştirmez inşallah. 'bitir bakim onu, diyet yapıyosun demi, bu kadarcık ne sana yeter ne süt yapar' diyeceği kesin :)

Kızlar emzirme döneminde tabiki diyet olmaz ona bende katılıyorum. Ama en azından daha fazla kilo almayalım. Ve emzirmeyle birlikte yakılan kalorileri doğru yönde kullanalım amaç bu olsun.
Yoksa kimse çocuğunun rızkına engel olma niyetinde değildir sanmıyorum.

Bu callan dediğim spor harika forma sokuyormuş nette bakarsanız fotolar var. Sloganıda 10 seansta 10 yaş gençleşin. 9 seans sonra 16 yaşımda olacam

Canim bende rapor hakkimi kullanicam artik uzatabildogim kadat uzatmaya calisicam sonra mecbur donucem okula
Ucretsiz izne ayrilip eylule kadsr bakmayi cok isterdim ama
Maalesef sartlar uymuyor

Cuma günü tartıldım ama kilo almışım, o yüzden yazmadım buraya bu haftaki hedefim 62.5 olmaktı ama 63.5'e çıkmışım.
Dün akşam misafirlerim vardı patates salatası, börek, rus salatası, kabak tatlısı ve pasta yaptım, onlar da gelirken pasta getirmiş hepsinden yedim, bugüne de kaldı biraz önce yine yedim. Bu böyle olmayacak

Mart ta abimin nişanı var,o zamana kadar biraz şekle gireyim bari..

Fdun arkadaslarim geldi bebk gormeye okuldann..borulce salatasi makarna salatasi yas pasta kurabiye ve borek vardi hpsinden bol bol yedmm.
Buvunde burger ki.gden menu yedimmm..ohhh nolcak sonumuzzzz

sabah tartıldım ve 71 olmuşum!!!!
pilav makarna ve ekmeği 3 gündür abarttı o yüzden.off yaaaaaaaaaaa..isyaaaannnnn!

göbeğim 1 karış önden gidiyor!

Amann bende sabah tartildimm 53.3dum 55.8olmuss.dort gunde..offf
Iki gune bir tuvalete cikiyorum b gunlerde acaba ndan mii diyerek tesell bulmaya calisiyorummm

yeni topişimiz hayırlı olsun
fakat ama lakin ilk 6 ay diyet yasak çünkü emziriyoruz
hem benim canım nasıl tatlı istiyo nasıl tahin pekmez istiyo homini gırtlak tıkınmak istiyom ben yaaa
gebelikte 10 kilo aldım ama şuan daha çok alcam diye korkuyom
çünküm çok fena yemekteyim

hamile kaldığım kilo 57
hamilelik sonu 67
şimdi 58
hedef 54

senin eskş kilona bişey kalmamış 1 kilo kalmışş ne güzell

Benden ve esra dan baska kimse yazmiyor ama olsun :) bugun cuma ve ben 68.8 den 69 a cikmisim hayirli olsun bakalim(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…