Canım bebeğin cinsiyetini hala bu geçen zamana kadar öğrenemediysen senin adına çok üzüldüm fakat doktorunun bunun sana söylemesi veya en azından tahminde bulunması gerekirdi, bende net olarak 21. haftada öğrendim doktor tahmin etti ölçülerinden kız bebeğin ölçüsü farklı mesela 21. haftada erkek bebeğin ölçüsü farklı bunu çoktan tahmin edip söylemesi gerkirdi net olarak da 23 hafta ayrıntılıda belli oldu diğer doktorun tahmin ettiği gibi erkek dedi bunu doktoruna hatırlat en azından tahminde bulunsun...Ama ister kız ister erkek olsun sağlıkla kucağına al canım...
bende unibaby almayı düşünüyorum , denemeden hangisinin iyi olduğunu bilemeyiz tabi. ama kimyasalı çok olan dandik bezler enfeksiyon kaptırıyo bebişlere en iyisi hazır hiç kullanmamak ama olmuyo iste
Kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? ne kullansam bilemiyorum herşeyden deniyorum ama sabit birşeyde kalamadım
kimseden ses çıkmıyo gene sessizleşti sayfamız ama ben genede bişey sorcam şimdi bebeklerinize ilk 3 ay için böyle ne biliyim nasıl anltsam özel gezmelik kıyafetler alcakmısınız anlatabildim mi bilmem
Nerdesinizzzz kizlar aetik kİmsecikler buraya gelmiyor:2:
geçmiş olsun canım benim, geldi mi üstüste geliyor ama senin durumun çok çok özel kendini düşün sende artık.. canım çok şükür evde olmak iyi geliyorbenim raporum da yarına bitiyor şansına bende doktorla konuştum az önce. sgk anlaşmalı özel bir hastahaneye gidiyorum en fazla rapor on günlük verilebiliyordu bana on günlük rapor yazdı, pazartesiden itibaren tekrar almak istediğimi söyledim tekrar on günlük yazabileceğini sorun olmayacağını söyledi.. gebeliğe bağlı işgörememezlik raporu diye geçiyor, zaten ödemesini devlet yapıyor maaşına yatmıyor maaşından kesilen kısmın 3te 2si (sanırım) rapor iletiminden 45 gün sonra ziraat bankasına gönderiliyor oradan alıyorsun canım..
Saol tatlım..
Durumum özel evet ama kimsenin bunu anladığı yok benim yükümü hafifleteceklerine benden medet umuyorlar bu halimde bile..
Dün fena oldum ya dayanamadım gittim doktora ishal kusma halim kalmamıştı kadın doğumcu bebeğe baktı bir sorun yok dedi rapor istedim yazmadı dahiliyeye inip ordan alabilirsin dedi nasıl yani dedim çok kötüyüm ama bebekle ilgili bişey olmadığından ben rapor yazamam dedi bide burası ssk anlaşmalı hastane ben kendi doktoruma sorduğumda seni bir hastaneye sevkederim ordan alırsın demişti.sinir oldum bugün yine işe geldim mecburen ama ağlayarak geldim nerdeyse böyle stres yaptıkca hiç işe gelmek istemiyorum zaten ...Bugün kendi doktorumu arayacağım ona durumu anlatıp gerekiyorsa yalvarıcam beni biyere sevketsin parça parçada olsa 32.haftama kadar rapor alayım...Senin iyi bari doktor sorun çıkarmamış hangi hastaneye gidiyorsun bende oraya geleyim:)
İzin parası bizde sorun olmuyor canım doğum iznindeyken hep maaşlarımız yatıyor sonra ssk dan toplu para alıp işyerine veriyoruz raporda farklı olurmu bilemedim ama inan işin o kısmını hiç düşünmüyorum şuan tek düşündüğüm şurdan pılımı pırtımı toplayıp biran önce kaçmak
canım geçmiş olsun dikkat et kendine.. insanlar çok acımasızlar, karşısındakinin durumunu hiç gözetmiyorlar.. madem onlar öyle yapıyor sende haber vermeden al raporunu kullan iznini. onlar nasıl olsa izne çıkacak biz ondan önce çıkalım o halletsin işleri diye gözlüyorlar sanırım.
Saol tatlım teşekkür ederim..
Aynen öyle düşünüyorlar nasıl olsa filiz burda fırsat bu fırsat bari biz kaçalım derdinde hepsi resmen sırtlarını bana dayamış durumdalar yok hayatta haber vermem bir iki arkadaşımla görüştüm devlet hastanesinde tanıdıkları var onlardan haber bekliyorumhaftaya 2 gün yıllık izin alıcam tetkiklerim var dedim o arada bu rapor işinide halledicem..
Saol tatlım..
Durumum özel evet ama kimsenin bunu anladığı yok benim yükümü hafifleteceklerine benden medet umuyorlar bu halimde bile..
Dün fena oldum ya dayanamadım gittim doktora ishal kusma halim kalmamıştı kadın doğumcu bebeğe baktı bir sorun yok dedi rapor istedim yazmadı dahiliyeye inip ordan alabilirsin dedi nasıl yani dedim çok kötüyüm ama bebekle ilgili bişey olmadığından ben rapor yazamam dedi bide burası ssk anlaşmalı hastane ben kendi doktoruma sorduğumda seni bir hastaneye sevkederim ordan alırsın demişti.sinir oldum bugün yine işe geldim mecburen ama ağlayarak geldim nerdeyse böyle stres yaptıkca hiç işe gelmek istemiyorum zaten ...Bugün kendi doktorumu arayacağım ona durumu anlatıp gerekiyorsa yalvarıcam beni biyere sevketsin parça parçada olsa 32.haftama kadar rapor alayım...Senin iyi bari doktor sorun çıkarmamış hangi hastaneye gidiyorsun bende oraya geleyim:)
İzin parası bizde sorun olmuyor canım doğum iznindeyken hep maaşlarımız yatıyor sonra ssk dan toplu para alıp işyerine veriyoruz raporda farklı olurmu bilemedim ama inan işin o kısmını hiç düşünmüyorum şuan tek düşündüğüm şurdan pılımı pırtımı toplayıp biran önce kaçmak
Saol tatlım..
canım allah yardımcın olsun,hamileyken çalışmak gerçekten çok zor,birde rahatsızsan dahada zor,iş yeri ve dr. da anlayışsızsa çalışmak işkence....
inşlh bir an önce rapor alıp dinlenirsin evde canım
kızlar ya nasıp olursa doğumu nasıl düşünüyorsunuz. aslında normal ıstıyorum epidural normal. ama ben bugune kadar alttan muayene bıle olmadım. dahası hanı o gun yaklaşltıkça dr kontrol edıyomuşya açıklık nekadar dıye ben ondan bıle korkuyorum:26: ben normal yapamam dımı
Hanımlar, günaydın, güzel cumalar...Gününüz huzurlu geçsin.
Tatlım çok geçmiş olsun.Kendini en çaresiz hissettiğin an bir ümitle rapor alırım diye gittiğin doktordan rapor alamadan dönmektir. Ya sanki ceplerinden veriyor gibi böyle imtina eden doktorlara sinir olmamak elde değil...
Buralarda bir ara parayla yazıyorlardı doktorlar..Şimdi kimse 10 günden fazla veremiyor.
Tanıdık falan birileri varsa onlardan birine rica edemezmisin acaba?
Çalışmak istemeyip çalışmak mecburiyetinde olmak da rezil bir duygu anacım...
Neyse...sabır de bakalım biraz daha..
kızlar ya nasıp olursa doğumu nasıl düşünüyorsunuz. aslında normal ıstıyorum epidural normal. ama ben bugune kadar alttan muayene bıle olmadım. dahası hanı o gun yaklaşltıkça dr kontrol edıyomuşya açıklık nekadar dıye ben ondan bıle korkuyorum:26: ben normal yapamam dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?