2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım tahmin oldu ama 3 farklı doktora göründüm hiçbiri de net birşey diyemedi
kimi kız dedi kimi erkek o nedenle şaşkınız napalım sağlıklı olsun da
bu arada ben çok fena grip gibi bişi oldum

Canım en iyisi ve en sağlıklısı unibaby.Ben de ilk 6 ay onlardan kullandım.6 ayımız dolduktan sonra da huggies kullanmaya başladım.
Çatlak oluşmaması için de ilk hamileliğimde vazelin kullanmıştım.Birkaç gün ihmal ettik, ben çatladım.Bu sefer kakao yağı ve tatlı badem yağı alıp karıştırdık.Eşim 2 günde bir onu sürüyor.Şimdilik yeni çatlağım yok.

kimseden ses çıkmıyo gene sessizleşti sayfamız ama ben genede bişey sorcam şimdi bebeklerinize ilk 3 ay için böyle ne biliyim nasıl anltsam özel gezmelik kıyafetler alcakmısınız anlatabildim mi bilmem

Sayfanın sessizliğinden ben de hoşlanmıyorum.
Özel olarak gezmelik kıyafet almana gerek yok bence..İlk 3 ay için mutlaka tulum almışsındır.Onların içinden beğendiğin 1-2 tanesini dışarı çıkmak için kullanabilirsin.

Saol tatlım..
Durumum özel evet ama kimsenin bunu anladığı yok benim yükümü hafifleteceklerine benden medet umuyorlar bu halimde bile..
Dün fena oldum ya dayanamadım gittim doktora ishal kusma halim kalmamıştı kadın doğumcu bebeğe baktı bir sorun yok dedi rapor istedim yazmadı dahiliyeye inip ordan alabilirsin dedi nasıl yani dedim çok kötüyüm ama bebekle ilgili bişey olmadığından ben rapor yazamam dedi bide burası ssk anlaşmalı hastane ben kendi doktoruma sorduğumda seni bir hastaneye sevkederim ordan alırsın demişti.sinir oldum bugün yine işe geldim mecburen ama ağlayarak geldim nerdeyse böyle stres yaptıkca hiç işe gelmek istemiyorum zaten ...Bugün kendi doktorumu arayacağım ona durumu anlatıp gerekiyorsa yalvarıcam beni biyere sevketsin parça parçada olsa 32.haftama kadar rapor alayım...Senin iyi bari doktor sorun çıkarmamış hangi hastaneye gidiyorsun bende oraya geleyim:)
İzin parası bizde sorun olmuyor canım doğum iznindeyken hep maaşlarımız yatıyor sonra ssk dan toplu para alıp işyerine veriyoruz raporda farklı olurmu bilemedim ama inan işin o kısmını hiç düşünmüyorum şuan tek düşündüğüm şurdan pılımı pırtımı toplayıp biran önce kaçmak

canım allah yardımcın olsun,hamileyken çalışmak gerçekten çok zor,birde rahatsızsan dahada zor,iş yeri ve dr. da anlayışsızsa çalışmak işkence....
inşlh bir an önce rapor alıp dinlenirsin evde canım

günaydın kızlar
suyum fazla olduğu için 2. ye tekrar 3 hafta aradan sonra detaylı ultrasona girdim yine bebeğin değerleri gayet normal ama suyun gerçekten fazla dedi doktor
kalp eko su çekilecekmiş onu da üniversite hastanesi 28 temmuz a gün verdi
inşallah ciddi bir şey yoktur insan ister istemez tereddüt ediyor

canım nasıl yazamazmış kadın doğumcu onu anlayamadım sonuçta kadın doğum dediğin birim ana-çocuk sağlığıyla ilgilenir ve sen halsizsin dinlenmen lazım insanın sabrını sınıyorlar sanki.. işyerindeki son günlerim diye kendini teselli et elinden geldiğince dinlenmeye çalış canım, ben istanbul gaziosmanpaşa bilge hastahanesine gidiyorum daha önce de sancılarım arttığında 3 günlük 5 günlük raporlar almıştım, şimdiyse yürüyemiyorum zaten ama ben başta rapor istemediğim halde doktorum artık çalışamazsın bu halde ağrını kesecek bir ilaç veremem çünkü demişti. ben istemedim o zaman ama 2 gün sonra dayanamayıp gittim raporumu aldım.. Allah yardımcın olsun canım sabır çek bol bol geçecek inşallah hepsi.. para konusunu da dert etmiyorsa işyerin raporunu hemen alırsın inşallah canım

günümüz güzel geçer inş. burası gerçekten çok sessizleşti...artık eskisi gibi değil diğer ağustos anneleri temmuz annelerine bakıyorum onlar faceye pek takılmıyorlar takılsalarda burayı bırakmıyorlar bizimkiler resmen bıraktı bizi...neyse az az devam ederiz bizde...

kızlar ya nasıp olursa doğumu nasıl düşünüyorsunuz. aslında normal ıstıyorum epidural normal. ama ben bugune kadar alttan muayene bıle olmadım. dahası hanı o gun yaklaşltıkça dr kontrol edıyomuşya açıklık nekadar dıye ben ondan bıle korkuyorum:26: ben normal yapamam dımı

Hanımlar, günaydın, güzel cumalar...Gününüz huzurlu geçsin.

Tatlım çok geçmiş olsun.Kendini en çaresiz hissettiğin an bir ümitle rapor alırım diye gittiğin doktordan rapor alamadan dönmektir. Ya sanki ceplerinden veriyor gibi böyle imtina eden doktorlara sinir olmamak elde değil...
Buralarda bir ara parayla yazıyorlardı doktorlar..Şimdi kimse 10 günden fazla veremiyor.
Tanıdık falan birileri varsa onlardan birine rica edemezmisin acaba?
Çalışmak istemeyip çalışmak mecburiyetinde olmak da rezil bir duygu anacım...
Neyse...sabır de bakalım biraz daha..

Herkese günaydın sevgili arkadaşlarım güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle... Dün sabah ve bu sabah çok kötü mide bulantılarım başladı yine artık dayanamıyorum ne yesem top gibi duruyor boğazımda midem sanki boğazıma çıktı ne yapmam lazım bilmiyorum çok sıkıldım artık bu durumdan::((

Saol tatlım kendi doktorumun beni anlayacağını sanıyorum büyük bir ümitle...arayacağım akşam üzeri..
Ama iş yerinde kimsenin halden anlamadığı koskoca bir gerçek ne yazıkki...

cnm şimdeden düşünme diyecem ama benimde aklıma geliyor normal istiyorum ama çok korkuyorum ben 5.5 aylıkken doğum yaptım çok acı çektim...çok zordu ölü doğum yapmak....bu sefer daha kolay olur diye düşünüyorum hiç yoktan bebek büyük oluyor ve anneye yardım ediyor kendini ittiriyor.sezeryandanda korkuyorum sonuçta ameliyat en iyisi normal olan ama zamanı gelince ne oalcağı belli olmaz Allahım hangisini nasip ederse artık...ama sonuçta bebeğimiz kollarımızda olacak...aklıma bebeğim geldikçe ben doğururm diyorum...

ve sen normal yaparsın niye yapmayasınki dediğin gibi epidural normal doğum var onu denersin olmazsa doktorum bana korkarsan epidural yaparsın dedi...ama ben normal i istiyorum sancıyı çektikten sonra hemen hemen 10 dakika sürüyor..

Günaydın tatlımmm güzel cumalar...
Sorma yaaa tam bombaydı adam halim yok diyorum dahiliye den al rapor dedi bana gerçi o hastanenin dahiliyecisi çok iyi bir doktor her gittiğimde rapor yazar ama dün ona görünücek halim bile yoktu..
Çalışmak istemeye istemeye resmen çalışıyorum şuan ve oturduğum yerde stresden başıma karnıma ağrlar giriyor bugün kendi doktorumla görüşüp haftaya da devlet hastanesine gideceğim oralardan bir umudum var bakalım inşallah 10 gün sonra eşim yurtdışına çıkıyor kızımın yanında evde olmak istiyorum bu sıcakda okula göndermeyeyim onu yazlığa göndersem ben evde yalnız kalıcam offfffff işler fena karıştı yani..
Bakalım haftaya umudum var inşallah planlarımda bi aksilik çıkmaz...

Tatlım dediğin gibi nasip olursa...yani hangisi olacaksa öyle oluyor zaten şimdi hiiiiiççç bunları düşünme hiç kafanı bulandırma gerçekden hiç gerek yok çok erken şuanda..ozaman geldimi nasıl olucaksa oluyor..altdan muayene den korkmana gerek yok hamileliğin ilk aylarında yapılandan pek bi farkı yok ve ayrıca o doğum anı geldiğinde ne korku kalıyor nede başka bişey sadece biran önce bebeğine kavuşacağın zamanı düşünüyorsun hatta onu bile düşünemiyorsun hooopp oldu bitti oluyor herşey..9 ay karnımızda taşıdıkdan sonra Allah yardım ediyor merak etme doğumada..

5.5 aylıkken doğum mu yaptın. ALLAHım sen bebeklerımızı koru
cnm ben hamılelığın ılk aylarındada alttan hıç muayene olmadım. korkuyorum çok
tabıkı epıdural normak ıstıyorum ama muayeneden bıle ödum kopuyo nasıl yapacaksam artık:26:

herkese günaydın kızlar...valla doğum korkusundan bahsedilmiş günler geçtikçe benim de artıyor sanki korkum,inşallah sağ salim kucağımıza alırız kuzularımızı...
KARAGÖZLÜM çok geçmiş olsun canım...ben de hamile kaldığımdan beri okulda öyle sorun yaşadım ki...sanki bizim idarecilerin hanımları doğum yapmamış...insanlar ne yazık ki çok anlayışsız ama önemli olan senin ve kızının sağlığı..gerekirse yıllık izne ayrıl...ama dikkat et kendine...
haftaya ikinci bir şeker yüklemem var ilki sınırda çıkmıştı ya bakalım umarım bu sefer iyi çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…