bizim komşu var burda o gidiyor hem bize çok yakın egepol:d
Bencede :)
İsterseniz videosunu burdan izleyebilirsiniz :)
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi - e-bebek.com
hım ıyıymıs ben çok yakın degılım bozyakaya tasındım bu sebepten hastahane degıstırmem gerektı
egepole ılk randevumu aldım 17sınde nasıpse
sen hangı hastahaneye gıdıyorsun
bu arada bebegıne almıs oldugun oda super ıyı gunlerde kullanır ıns
sağol canım inş doğru seçim yapmışımdır ben buca tıpa gidiyorum egepole kayınpederim rahatsızlanmıştı gitmiştik bide gebelik kan testimi orda yaptırdım bi teste 36 lira aldılar çok temiz yeni bir hastane biraz paragözler die duydum babamdanda sigortayla anlaşmalı olmasına ragmen 46 lira aldılar bana biraz pahalı geldi açıkcsı
ben geldiiiimmmmmmmm
şeker yüklemem vardı şükür normal çıktı çok korkuyordum yüksek çıkar diye ama 1,5 yıldır sürekli diyet halindeyim çıkmaması lazımdı
tetanoz aşımın 2. dozunu vurduramadım sağlık ocağı aşımız yok haftaya gelcek 1 hafta sonra uğra dedi böyle bir saçmalık olabilir mi yavvv :26:
veeeee kızlar halen benim bebiş cinsiyetini göstermiyo siz ne güzel kızım oğlum diye seviyonuz ben hiçbişi diyemiyorum sanırım doğunca öğrencez
benim bebiş 1100 gram olmuş
evet canım paragöz olduklarını daha gıtmeden bende dusunuyorum
42 tl muayene ucretı dogum 1000 tl sanırım
onceden dokuz eylule gıdıyordum memnundum ama uzak artık
hakkımızda hayırlısı ıns
izledim ve çok etkilendim :) hijyenik görünüyor
Bu arada Yenidoğan ihtiyaç listesi yapmayanlar için kendime hazırladığım ihtiyaç listemi sizinle paylaşayım kızlar :)
Banyo küveti,küvet ayağı,maşrapa,kova,banyo süngeri ,straforlu banyo minderi ( Straforlu banyo minderinin fileden farkı küvetin içine daha yakın oluyor,bebek kendini dışarı atamıyor.Aynı file gibi takılıyor.Tek başınıza yıkarken zorlanmıyorsunuz ve bebek suyun üstünde değil içinde kalabiliyor.Böylece üşümüyor.
Tülbent (Banyo sonrası havlu içine tülbent koyuluyor.Bebeğin cildi hassas olduğu için tülbent suyu hemen çekiyormuş.)
Hortumlu burun aspiratörü ve yedeği ( Buda olmazsa olmaz bebeğin burnuna aspiratörü takıp hortumdan hava çekiyorsun ve bebeğin burnunda ne varsa çıkıyor rahat uyuyor.
Göbek bağı bandı ,Tırnak makası, steril pamuk toplar,tarak
Şampuan,losyon,masaj yağı,pişik kremi ( Mustela aldım herkes çok memnun özellikle pişik kremi tek çareymiş )
Kulaktan ateş ölçer ,
Biberon ve mama ısıtıcı ,
Termometre ,
Biberon streilizatörü ,
Telsiz,
Göğüs pompası
Bebek bezi çöp kovası ( Mutlaka alın e-bebekten aldım kokuyu kesinlikle dışarı vermiyormuş,alan arkadaşım ilk bunu al bezi nereye atıcağını şaşırmıyosun hemde şık bir tipi var odasında banyosunda tutabilirsin dedi.içinde 30 adet bezi hapsediyor.Ve poşet takmıyorsunuz sürekli. içinde 240 tane poşet oluyor,kirli çöpü atarken eskisini kesiyorsunuz alttan yeni poşeti düğümlüyorsun ve yenisini kullanıyorsunuz.çöp poşeti 1 paket 15 lira 1 ay gidiyormuş )
Süt saklama poşeti ( fazla olan sütü sağıp tarihi yazıp dondurucuya atın,6.aydan sonra ek gıdaya geçince normal süt yerine kendi sütünüzle bişeyler hazırlarsınız)
Göğüs pedi yerine avent'in göğüs kalkanını öneriyorlar bende ondan aldım,hem sütünüz kalkanın içinde toplanıyor hemde sütyeninizi ıslatmıyor,ve yara çatlak gibi şeylerde daha steril ortam sağlıyor.
Göğüs çatlakları için Earth Mama Angel Baby Natural Nipple Butter alın şimdiden,son haftanızda sürmeye başlayın kesinlikle çatlak yapmıyo,organik,emzirdikten önce ve sonra sürüyosunuz ve silmeye gerek yok. Kolay bulunmaz linkini veriyorum hazır edin :) Earth Mama Angel Baby Natural Nipple Butter - 30 ml - Earth Mama - Nurturia
Emzirme yastığı,
ya bende çok beğendim cidden güzel bir fikir ama benim eşim eskiden böyle bişey mi varmış ne gerek var şimdi para vermeye dicek bide poşetleri biraz pahalı gibime geldi ama cidden kullanışlı
Gözün aydın şeker çıkmamış :)
Ayrıntılı ultrasona girdinmi ? Orda en az 45 dk bakıyorlar ya belki gösterirdi girmediysen. Ona rağmen göstermediyse bence kızdır, erkeğinki aradan dereden belli oluyor çünkü :)
canım listeye bayıldımincelemelerim sonucu bebek bezi kovasının ve göğüs kalkanının linklerini gönderdik babamıza bekleyeceğiz artık güle güle kullan aldıklarını inşallah canım :)
ayrıntılı girdim ama burda öyle 40-45 dk bakılmıyor 15-20 dk içinde inceledi ve o doktor da bacakları çok kapalı birşey diyemiyorum dedi
göstermiyo
bu çantayı beğendim e bebek sitesini incelerken, tuzlu biraz ama sanırım iyi bi markaymış
Eki Görüntüle 729528
ben geldiiiimmmmmmmm
şeker yüklemem vardı şükür normal çıktı çok korkuyordum yüksek çıkar diye ama 1,5 yıldır sürekli diyet halindeyim çıkmaması lazımdı
tetanoz aşımın 2. dozunu vurduramadım sağlık ocağı aşımız yok haftaya gelcek 1 hafta sonra uğra dedi böyle bir saçmalık olabilir mi yavvv :26:
veeeee kızlar halen benim bebiş cinsiyetini göstermiyo siz ne güzel kızım oğlum diye seviyonuz ben hiçbişi diyemiyorum sanırım doğunca öğrencez
kızlar oğluşumun ismine karar veremedik daha ARAS mı TOPRAK mı sizce hangisi daha güzel?
ben geldiiiimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?