2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizim komşu var burda o gidiyor hem bize çok yakın egepol:d

hım ıyıymıs ben çok yakın degılım bozyakaya tasındım bu sebepten hastahane degıstırmem gerektı
egepole ılk randevumu aldım 17sınde nasıpse
sen hangı hastahaneye gıdıyorsun
bu arada bebegıne almıs oldugun oda super ıyı gunlerde kullanır ıns

sağol canım inş doğru seçim yapmışımdır ben buca tıpa gidiyorum egepole kayınpederim rahatsızlanmıştı gitmiştik bide gebelik kan testimi orda yaptırdım bi teste 36 lira aldılar çok temiz yeni bir hastane biraz paragözler die duydum babamdanda sigortayla anlaşmalı olmasına ragmen 46 lira aldılar bana biraz pahalı geldi açıkcsı

evet canım paragöz olduklarını daha gıtmeden bende dusunuyorum
42 tl muayene ucretı dogum 1000 tl sanırım
onceden dokuz eylule gıdıyordum memnundum ama uzak artık
hakkımızda hayırlısı ıns

Gözün aydın şeker çıkmamış :)

Ayrıntılı ultrasona girdinmi ? Orda en az 45 dk bakıyorlar ya belki gösterirdi girmediysen. Ona rağmen göstermediyse bence kızdır, erkeğinki aradan dereden belli oluyor çünkü :)

evet canım paragöz olduklarını daha gıtmeden bende dusunuyorum
42 tl muayene ucretı dogum 1000 tl sanırım
onceden dokuz eylule gıdıyordum memnundum ama uzak artık
hakkımızda hayırlısı ıns

hatta şöyle bir şey okudum ben doğum için 1000 lira demişler ama hesp olarak 4000 lira hesap çıkarmışlar bide 20 haftalık olana kadar oraya başlarsan 1000 lira die söylemişlerdi bana şikayet var dan oku istersen bak ama napcan bazı şeylere katlanıyorsun

izledim ve çok etkilendim :) hijyenik görünüyor

ya bende çok beğendim cidden güzel bir fikir ama benim eşim eskiden böyle bişey mi varmış ne gerek var şimdi para vermeye dicek bide poşetleri biraz pahalı gibime geldi ama cidden kullanışlı

canım listeye bayıldım incelemelerim sonucu bebek bezi kovasının ve göğüs kalkanının linklerini gönderdik babamıza bekleyeceğiz artık güle güle kullan aldıklarını inşallah canım :)

ya bende çok beğendim cidden güzel bir fikir ama benim eşim eskiden böyle bişey mi varmış ne gerek var şimdi para vermeye dicek bide poşetleri biraz pahalı gibime geldi ama cidden kullanışlı

Canım E-bebekte 21 TL ye olanıda var. Al içine normal çöp poşeti koyarsın. Önemli olan nereye atcağını şaşırmaman ve evin kokmaması. Buarada ürün yorumlarını okurken ne gereği var diyen babalar bile iyiki almışız diyolarmış :)

ayrıntılı girdim ama burda öyle 40-45 dk bakılmıyor 15-20 dk içinde inceledi ve o doktor da bacakları çok kapalı birşey diyemiyorum dedi
göstermiyo

canım listeye bayıldım incelemelerim sonucu bebek bezi kovasının ve göğüs kalkanının linklerini gönderdik babamıza bekleyeceğiz artık güle güle kullan aldıklarını inşallah canım :)

Teşekkür ederim canım , sende güle güle kullan şimdiden :)

Ürünleri birebir kullananları gördüğüm için pişman olmayacağına eminim :)

ayrıntılı girdim ama burda öyle 40-45 dk bakılmıyor 15-20 dk içinde inceledi ve o doktor da bacakları çok kapalı birşey diyemiyorum dedi
göstermiyo

Ne acaipler , hiç anlamıyorlar hamile ruhundan bazı doktorlar. Ayy gerçekten meraktan uyuyamaz insan :) Hayırlı sağlıklı olsun,uzun ömürlü olsun canım :)

Gozunaydin canım, cok şükür şekerin çıkmamış.

Göstermezse kız derler ama bellidir olmaz. Off insan catlar meraktan ins bir sonraki kontrolünde netleşir.

Ayrıca; çöp kovası fikrine katılıyorum. Dün bende e bebekte uzun uzun inceledim ve almaya karar verdim.

Çantamizi ise Nike veya Adidas almayı düşünüyorum.

kızlar son zamanlar pek bakamadım şeker durumlarınıza ama ben bugün sonucumu aldım ben 75 grlık şeker yüklemesine girdim ilk ölçüm 98 sonra şekerli limonata içtim 60 dk sonra değerim 163 120. dk sonra 151 olmuştu dr diyetisyene yönlendirdi 2 hafta diyetisyen gözetiminde olcakmışım 2 hafta sonunda test tekrarlancakmış bu durumda olan varmı ?

Canım bebeğin cinsiyetini hala bu geçen zamana kadar öğrenemediysen senin adına çok üzüldüm fakat doktorunun bunun sana söylemesi veya en azından tahminde bulunması gerekirdi, bende net olarak 21. haftada öğrendim doktor tahmin etti ölçülerinden kız bebeğin ölçüsü farklı mesela 21. haftada erkek bebeğin ölçüsü farklı bunu çoktan tahmin edip söylemesi gerkirdi net olarak da 23 hafta ayrıntılıda belli oldu diğer doktorun tahmin ettiği gibi erkek dedi bunu doktoruna hatırlat en azından tahminde bulunsun...Ama ister kız ister erkek olsun sağlıkla kucağına al canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…