benım şeker yuklemem 28 haftada yapılcak cnm. bana ac ve susuz gel dedıler. açlığa 12 saat dayanırım ama susuzluğa dayanamam. burda sordum bırkaç saat sususz kalmam yeter sanırım
günaydın kızlar
suyum fazla olduğu için 2. ye tekrar 3 hafta aradan sonra detaylı ultrasona girdim yine bebeğin değerleri gayet normal ama suyun gerçekten fazla dedi doktor
kalp eko su çekilecekmiş onu da üniversite hastanesi 28 temmuz a gün verdi
inşallah ciddi bir şey yoktur insan ister istemez tereddüt ediyor
kızlar ya nasıp olursa doğumu nasıl düşünüyorsunuz. aslında normal ıstıyorum epidural normal. ama ben bugune kadar alttan muayene bıle olmadım. dahası hanı o gun yaklaşltıkça dr kontrol edıyomuşya açıklık nekadar dıye ben ondan bıle korkuyorum:26: ben normal yapamam dımı
Herkese günaydın sevgili arkadaşlarım güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle... Dün sabah ve bu sabah çok kötü mide bulantılarım başladı yine artık dayanamıyorum ne yesem top gibi duruyor boğazımda midem sanki boğazıma çıktı ne yapmam lazım bilmiyorum çok sıkıldım artık bu durumdan::((
Günaydın tatlımmm güzel cumalar...
Sorma yaaa tam bombaydı adam halim yok diyorum dahiliye den al rapor dedi bana gerçi o hastanenin dahiliyecisi çok iyi bir doktor her gittiğimde rapor yazar ama dün ona görünücek halim bile yoktu..
Çalışmak istemeye istemeye resmen çalışıyorum şuan ve oturduğum yerde stresden başıma karnıma ağrlar giriyor bugün kendi doktorumla görüşüp haftaya da devlet hastanesine gideceğim oralardan bir umudum var bakalım inşallah 10 gün sonra eşim yurtdışına çıkıyor kızımın yanında evde olmak istiyorum bu sıcakda okula göndermeyeyim onu yazlığa göndersem ben evde yalnız kalıcam offfffff işler fena karıştı yani..
Bakalım haftaya umudum var inşallah planlarımda bi aksilik çıkmaz...
günaydın kızlar
suyum fazla olduğu için 2. ye tekrar 3 hafta aradan sonra detaylı ultrasona girdim yine bebeğin değerleri gayet normal ama suyun gerçekten fazla dedi doktor
kalp eko su çekilecekmiş onu da üniversite hastanesi 28 temmuz a gün verdi
inşallah ciddi bir şey yoktur insan ister istemez tereddüt ediyor
selam kızlar
bende bugün gidebildim doktor 50 lik şeker yüklemesi yaptılar glikozdan önce 100 - içtikten 1 saat sonra 117 çıktı
doktor gayet iyi dedi
darısı sizlere olsun atlattım bunuda şükür
Glukoz 120 dk 105.5 mg-dl
Glukoz 60 dk 118.4 mg-dl
Glukoz Açlık 81.8 M/uL
kızlar seker yüklemem yapıldı sonuçlarım bunlar 25+3 deis 850 gr 33 cm kızımn boyu boyu daha dr.a sonuçları yarn gösterecegım
benımde doktor randevum yarın 9da
gercı genelde gittiğimde baya bı beklıorm doktoru ama bakalım yaırn ne olacak
bı oncekı gıdsısımde belkı sonrakı ay yaparz seker yuklemenı dedı ama asıstan kızlar vardı
onlar sız ac gelın gece 12den sonra bısey yemeyın dedı
yarın gıttıgımde yapılsın ıstyrm acıkcası
inşda bısey cıkmaz hayrlı sonclar alırız
slm kızlar normal istersiniz sezeryan olur sezeryan istersiniz normal olur hiç bence kafanızı yormayın korkmayında ha ben böyle konuşuyorum ben tecrübelimiyim hayır :) benimde ilk bebeğim ama onca insan doğuruyorsa ben neden doğuramayayım dayanalımayacak bir acısı olsa insan niye 2. bebeği de yapıp normal doğum istesin ki... Dediğim gibi zaten bizim ne şeki,lde doğum yapacağımızda belli o günü bekleyip göreceğiz Allah nasıl nasip ettiyse öyle olacak ben hiç korkmuyorum kızlar korkmayınnn :)
darısı başımıza ıns canım
bende bı aksılık cıkmazsa yarın yaptıracagım
sımdıden heyecan bastı
kızının boyuda kılosu da masallah canım gayet ıyıymıs
bende boyunu bılmıyorum genelde pek ölçtürmedi
yarın gıttıgmde ıns pozısyonu uygun olurda doktora boyunu da soyler cok merak edıyorum:)
benımde doktor randevum yarın 9da
gercı genelde gittiğimde baya bı beklıorm doktoru ama bakalım yaırn ne olacak
bı oncekı gıdsısımde belkı sonrakı ay yaparz seker yuklemenı dedı ama asıstan kızlar vardı
onlar sız ac gelın gece 12den sonra bısey yemeyın dedı
yarın gıttıgımde yapılsın ıstyrm acıkcası
inşda bısey cıkmaz hayrlı sonclar alırız
benim doktor randevumda yarın 9 da ve şeker yüklemesi yapılacak. dr bana aç gel dedi ama şu saatten sonra yeme yada su içme gibi bir uyarıda bulunmadı.. inş iyi sonuçlarla döneriz.
herkese günaydın kızlar...valla doğum korkusundan bahsedilmiş günler geçtikçe benim de artıyor sanki korkum,inşallah sağ salim kucağımıza alırız kuzularımızı...
KARAGÖZLÜM çok geçmiş olsun canım...ben de hamile kaldığımdan beri okulda öyle sorun yaşadım ki...sanki bizim idarecilerin hanımları doğum yapmamış...insanlar ne yazık ki çok anlayışsız ama önemli olan senin ve kızının sağlığı..gerekirse yıllık izne ayrıl...ama dikkat et kendine...
haftaya ikinci bir şeker yüklemem var ilki sınırda çıkmıştı ya bakalım umarım bu sefer iyi çıkar...
aa filiz iyice karalar bağlamışsın. biraz sakin ol bakalım, stres yapmayı bırak lütfen. tamam hastasın, kendini hiç iyi hissetmiyorsun, çalışmak işkence gibi geliyor biliyorum ama en azından hafta sonunu düşünerek biraz daha rahatla hafta başında da gider raporunu alır rahatça dinlenirsin.
pekı su konusunda bırşey dedıler mı cnm. bana suda içme dedı doktorun asıstanı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?