2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar normal istersiniz sezeryan olur sezeryan istersiniz normal olur hiç bence kafanızı yormayın korkmayında ha ben böyle konuşuyorum ben tecrübelimiyim hayır :) benimde ilk bebeğim ama onca insan doğuruyorsa ben neden doğuramayayım dayanalımayacak bir acısı olsa insan niye 2. bebeği de yapıp normal doğum istesin ki... Dediğim gibi zaten bizim ne şeki,lde doğum yapacağımızda belli o günü bekleyip göreceğiz Allah nasıl nasip ettiyse öyle olacak ben hiç korkmuyorum kızlar korkmayınnn :)

merhabalar kızlar şeker yüklemesi yapılmadı bana kaçıncı haftada yapılıyor bilmiyorum ben geçmi kaldım acaba 27. haftamda muayenem var tekrar o zaman mı yapacak acaba doktorum bilemeidm unuttumu yoksa

doğum korkusundan bahsedilmiş vallahi 4 gün önce başka topşikten arkadaşım epidural nornal doğum yaptı hemde sunni sancı alarak başlattılar doğumu 12. saatte doğumu gerçekleşt hemde 2 dikişle çok rahat çok iyi olduğunu söyledi bende korkuyorum ama ameliyattanda korkuyorum normal doğum en sağlıklısı ama bebek dönmezse normal doğum yapılamıyormuş zaten ama döndükten sonrası içinse karar sizin... henüz doktorumla konuşmadım ama normal doğum yapam hemen ayaklanıyor sütte hemen geliyor o sancı esnasında

benım şeker yuklemem 28 haftada yapılcak cnm. bana ac ve susuz gel dedıler. açlığa 12 saat dayanırım ama susuzluğa dayanamam. burda sordum bırkaç saat sususz kalmam yeter sanırım

benım şeker yuklemem 28 haftada yapılcak cnm. bana ac ve susuz gel dedıler. açlığa 12 saat dayanırım ama susuzluğa dayanamam. burda sordum bırkaç saat sususz kalmam yeter sanırım

ben tedavi görürüken gebelik için 2 kez şeker yüklemesi yaptılar bana su çok olmasada içmeme izin veridlr ailemde diyabet şeker hastası haddin fazla dedim doktora oda bunu duyuncabenden şeker yüklemesi istedi koca bardak glikoz içtim ama neyseki düşük çıktı benim kan şekerim düşer hep işin kötü tarafı eller ayaklarım titrer ailemdekilerin hep yükselir bir tek babamın düşer kötü olur benim randevum saat 11 de o saate kadar bişi yiyip içmesem olmaz en iyisi doktorumu arayıp sorayım ben

inş iyi sonuçlarla, zamanında sağlıklı bebeğini kucağına alırsın canım....

az zaman kaldı düşünmeden olmuyor ama hakkımızda hayırlısı nasıl ise öyle olsun.. çok takma kafana zamanı geldiğinde kendiliğinden şekillenecek..

geçmiş olsun canım.. bitsin artık şu bulantılarınız..

aa filiz iyice karalar bağlamışsın. biraz sakin ol bakalım, stres yapmayı bırak lütfen. tamam hastasın, kendini hiç iyi hissetmiyorsun, çalışmak işkence gibi geliyor biliyorum ama en azından hafta sonunu düşünerek biraz daha rahatla hafta başında da gider raporunu alır rahatça dinlenirsin.

benımde doktor randevum yarın 9da
gercı genelde gittiğimde baya bı beklıorm doktoru ama bakalım yaırn ne olacak
bı oncekı gıdsısımde belkı sonrakı ay yaparz seker yuklemenı dedı ama asıstan kızlar vardı
onlar sız ac gelın gece 12den sonra bısey yemeyın dedı
yarın gıttıgımde yapılsın ıstyrm acıkcası
inşda bısey cıkmaz hayrlı sonclar alırız

canım bana da ılk zamanlar suyun az demıstı doktor
ınsan ıster ıstemez kafaya cok takıo
cok su iç felan dedıler ama o suyun cok su içmeyle felanda alakası yokmus aslında
ıns 28 temmuzda hayrlı haberler alırsın
Allah ım herkesın cocugunu herkese bagıslasın ınsallah

selam kızlar
bende bugün gidebildim doktor 50 lik şeker yüklemesi yaptılar glikozdan önce 100 - içtikten 1 saat sonra 117 çıktı
doktor gayet iyi dedi
darısı sizlere olsun atlattım bunuda şükür

Glukoz 120 dk 105.5 mg-dl
Glukoz 60 dk 118.4 mg-dl
Glukoz Açlık 81.8 M/uL
kızlar seker yüklemem yapıldı sonuçlarım bunlar 25+3 deis 850 gr 33 cm kızımn boyu boyu daha dr.a sonuçları yarn gösterecegım

selam kızlar
bende bugün gidebildim doktor 50 lik şeker yüklemesi yaptılar glikozdan önce 100 - içtikten 1 saat sonra 117 çıktı
doktor gayet iyi dedi
darısı sizlere olsun atlattım bunuda şükür

darısı başımıza ıns canım
bende bı aksılık cıkmazsa yarın yaptıracagım
sımdıden heyecan bastı

kızının boyuda kılosu da masallah canım gayet ıyıymıs
bende boyunu bılmıyorum genelde pek ölçtürmedi
yarın gıttıgmde ıns pozısyonu uygun olurda doktora boyunu da soyler cok merak edıyorum:)

pekı su konusunda bırşey dedıler mı cnm. bana suda içme dedı doktorun asıstanı ya

Evvveetttt sevgili arkadaşımızı cesaret ve yürekliliğinden dolayı kooooocamannn alkış rica ediyorum..

kızının boyuda kılosu da masallah canım gayet ıyıymıs
bende boyunu bılmıyorum genelde pek ölçtürmedi
yarın gıttıgmde ıns pozısyonu uygun olurda doktora boyunu da soyler cok merak edıyorum:)

insan herseyi merak ediyo artık büyüyo kuzularımız dr.fotografını verirken sasırıyo artık masallah hepimizin yavrularına doğum yaklastıkca heyecan sarıyo

benim doktor randevumda yarın 9 da ve şeker yüklemesi yapılacak. dr bana aç gel dedi ama şu saatten sonra yeme yada su içme gibi bir uyarıda bulunmadı.. inş iyi sonuçlarla döneriz.

benim doktor randevumda yarın 9 da ve şeker yüklemesi yapılacak. dr bana aç gel dedi ama şu saatten sonra yeme yada su içme gibi bir uyarıda bulunmadı.. inş iyi sonuçlarla döneriz.

hayırlı haberlerle gelirsin inş..benimde daha var 18 haziranda sabah 8:30 da banada aç gel dediler ve gece 12 den sonra hiçbirşey yeme ama su içebilrisn dedi...

tatlım teşekkür ederim..sorunlar evet heryerde var ama ben zaten hamilelik sürecimi işten ayrılmayı planladığım tarihe bilerek denk getirdim yani kafamda işle ilgili bir süre vardı onunda son zamanlarını hamile geçirmek istedim işten son derece bunalmış durumdayım epey bir süredir.normal zamandan daha fazla batıyor herşey ve herkes bide üstüne üstlük insanların anlayışsızlıkları öldürüyor beni.. yıllık izin ööle aman aman bi iznim yok canım toplam 20 gün yıllıkdı 2-3 gün gitti zaten kalanı doğum sonrası almam lazım denk getirmem gerek bi süre var bu yasa çıktı çıkacak ama henüz çıktığı falan yok güvenmiyorum anlayacağın ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlıyayım ne olursa artık..

Maalesef hemde ne karalar bağladım anlatamam inan oturduğum yerden kendimi şişiriyorum..
Ayyyyyy neyseaz kaldı 3.5 saat sonra bu kabus hafta bitmiş olucak inşallahhhhh..

pekı su konusunda bırşey dedıler mı cnm. bana suda içme dedı doktorun asıstanı ya

açıkcası doktor muayene ederken suyu sınırda dedı ama ben tabı ne dedıgını anlamadıgım ıcın cok uzerınde durmadım
ılk zamanlar kanamam oluyodu genelde ona yogunlasmıstım
bıde ben hastaneye gıdınce salaklasıyorum hıc bıse sormak aklıma gelmıo
etrafmdakıler cok su ıc felan dedıler kı o donemde de mıde bulantılaırmdan dolayı su felan de ıcemıyodum acıkcası
sonra normale döndu cok sukur
su ıcmek zaten zararlı hamılelıkte bol bol ıcılmesı lazım
ama asıstan degılde doktor ne derse onu yap canım ya
sımdı ınsan panıkle kım ne derse önemsıyo felan ama bence doktorun ne derse eger guvenıoyosan dogrusu odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…