Bende İzmir Medical Parkta yapacağım doğumumu Allahın izniyle:)
arkadaşlarım merhabalar
benim kalp çarpıntısı şikayetim var kalbim 110- 120 lerde seyrediyor, çok yoruluyorum ve üzülüyorum, doktora gittim bir sıkıntı görmedi, hamilelikte olur dedi , sizde de oluyor mu
bursa medical park bahar çelen
HATUNLAR HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPACAKSINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM. Bİ YAZSANIZ YA:)
BEN GÜNEŞLİ MEDICINE HOSPITAL- Dr.FATMA KASAPOĞLU Tarih 13.08.2013 İNŞALLAH
canım ben yenibosna nisa hastanesinde yapıcam inşallah doktorum alev oral
arkadaşlarım merhabalar
benim kalp çarpıntısı şikayetim var kalbim 110- 120 lerde seyrediyor, çok yoruluyorum ve üzülüyorum, doktora gittim bir sıkıntı görmedi, hamilelikte olur dedi , sizde de oluyor mu
canım asise de sordum benimde tüp bebek doktor haftanınızı regl tarihine göremi transfer tarihinemi göre hesaplıyor.
Kizlar bugun karnimin bir tarafi bi bolumu seert oluyor 3 4 snye sonra sonuyor bu kasilmami bebek mi biryerini dayiyor.onceden olmuyordu yani bukadar cok.buugun ortalama 6 7 kez oldu
Valla benim 2 haftadır öyle bi yerlerini dayıyor muhtemelen, hatta bazen o kadar şişip sertleştiriyor ki canım acıyor. Üstelik 2-3 sn de geçmiyor baya o şekilde kalıyor uzunca bir süre, yamuk göbekle dolanıyorum evde
Songulcum Allah razi olsun canim ben dun o sanciyla dua okuyodum bi kendime geldim yasini serifi okuyodum ne zaman o kadar ezberlemisim bilmiyorum dogumdan once de bol bol asr suresini okumak iyiymis canim ve Aliimran suresini okursakta bebek iyi ahlakli olurmus bende onlari okuyorum simdilik
Sancilar bu kadar uzun mu suruyor.rabbim yar ve yardimcin olsunaz evvel 30 dk sancılandım. acıdan gözlerimden yaş su gibi akıyor. bi yandan rabbi yesiri okuyorum. şimdi iyiyim. Ama bundan sonrası çok zor olacak eminim. annemdeyim artık 3.gecem bugün. korkmuyorum dersem yalan olur(( eşimin elini tutup ağlyorum acıdan. gerçek sancı geldiğinde miğferim dualar olacak inş
Eminegul85 ve rumeysamustafa canlarim ayni heyecani paylasmak cok guzel vallahi insallah bu yavruslari kucaklayacagimiz gunler uzak degil artik :))
Cantalariniz hazir olsun agirlasiyoruzda giderek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?