canım sıkma canını 1.500 kilodan sonrası normal kiloya giriyor seninkinin kilosu çok iyi 2800 daha ne istiyorsun...:) doğumun son haftasında olur öyle sıkma canını....:)
çok sagolun kızlar allah razı olsun ..doplerde sorun cıkmadı ama plesenta yaslanmıs kızımı beslemıyor..
bebegımın anne karnında kalması suan daha ıyı oldugu ıcın dogum baslatılmadı sancımı beklıcem ıns
yarın itibariyle 41. haftaya başlıyoruz... bu kadar bekleyeceğim aklıma gelmiyordu... doktorumuz cumartesiye kadar gelmez ise ne yapacağımızı konuşuruz dedi... herşey normal doğumu gösterirken sırf doğmuyor diye sezeryan olmak istemiyorum... benim gibi günü geçip bekleyenleriniz var mı aranızda?
Canım senin ve bebeğin için hangisi hayırlıysa o olsun stres yapma şimdi herşey ilerledi sezeryan da o kadar kötü değil hemen ayağa kalkıyor sezeryan olan arkadaşlarımız bende salı günü olucam inşallah sezeryan hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah...
çok sagolun kızlar allah razı olsun ..doplerde sorun cıkmadı ama plesenta yaslanmıs kızımı beslemıyor..
bebegımın anne karnında kalması suan daha ıyı oldugu ıcın dogum baslatılmadı sancımı beklıcem ıns
canım senin sorununla aynı durumdayım ve bugün öğrendim. ve doktorum sezeryanı önerdi. birazda tüp bebek olduğundan dolayı
cuma günü sezeryanım var. normal doğumu çok istiyorum aslında
plsasenta yaşlanmış bebek az besleniyormuş falan filan dedi ikna etti bizi
Gecmis olsun canim bol bol su ic annelerimiz bize patates haslar onu yerdik ishal olunca bi dene istersen dogum oncesi cogu anne ishal olur sorada doguma gidermis.
canım senin sorununla aynı durumdayım ve bugün öğrendim. ve doktorum sezeryanı önerdi. birazda tüp bebek olduğundan dolayı
cuma günü sezeryanım var. normal doğumu çok istiyorum aslında
canım senin sorununla aynı durumdayım ve bugün öğrendim. Ve doktorum sezeryanı önerdi. Birazda tüp bebek olduğundan dolayı
cuma günü sezeryanım var. Normal doğumu çok istiyorum aslında
DOPLER CEKILDINMI CANIM
canım benımkı sezeryan deseydı hemen tamam derdım ama bekleyelım sancıyı dıyor..normal yollardan gelsın dıyor benımde bebıs asılama
hakkımızda hayırlısı hareketsızlık olursa gel dedı..DEMEK CUMA GUNU YAVRUNA KAVUSUYORSUN INS SAG SALIM GELIR DUNYAYA CANIM
DOPLER CEKILDINMI CANIM
canım benımkı sezeryan deseydı hemen tamam derdım ama bekleyelım sancıyı dıyor..normal yollardan gelsın dıyor benımde bebıs asılama
hakkımızda hayırlısı hareketsızlık olursa gel dedı..DEMEK CUMA GUNU YAVRUNA KAVUSUYORSUN INS SAG SALIM GELIR DUNYAYA CANIM
Arkadaşlar cuma beni de sezeryana alacaklar. Hem tüp bebek olduğu için hem de bebek yukarda hala inmedi.Bakıyorum da bu ara sezeryan zamanı. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben genel anestezi istedim. Sizlerin nasıl ?
Kizlar bende dogum yaptim.gece bir gibi suyum geldi oglen 12.10 da normal dogumla bebisimi kucagima aldim.dikislerim var biraz agri yapiyor.5cm kadar sanci cekmeden geldim desem yeri var.5cm sonra suni sanci verdiler.
Kizlar bende dogum yaptim.gece bir gibi suyum geldi oglen 12.10 da normal dogumla bebisimi kucagima aldim.dikislerim var biraz agri yapiyor.5cm kadar sanci cekmeden geldim desem yeri var.5cm sonra suni sanci verdiler.
bende de çok oluyor canım özellikle biberli şeyler yediğimde ,biberi kestim suan midem düzeldi ama çok yandığında rennie duoyu kafama dikiyordum ayrıca sütüde denemişsin ama sütü fokur fokur kaynat hemen iç kesecektir eminim