2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle rabbim hepinizi sag salim kurtarsın sizden bişey rica etmek için geldim benim bir arkadasım bebek istiyor ama olmuyor hamilelerin duası kabul olurmus duanızda onada yer verirseniz cok sevinirim .şimdiden Allah razı olsun

Ahhhh ahhhh sekerim bende aynısını düşünüyorum ama zor galiba(ilk hamileliğimde 65 le başlayıp 82 ile bitirdim.sonra 2 yıl içinde 24 kilo verip 57 ye indim..58 ile hamile kaldım henüz bir artış yok ama yarın doktor kontrolüm var şiş hissediyorum kendimi ama tartılmıyorum imatla bakalım aldımmı kilo görücez.. Çok dikkat ediyorum makarna pilav ekmek hiç yok ama tatlıya dayanamyorum sadece..:))))

Ne guzell aldigin kilolari vermissin.ben 47 kiloyum zayifim yani etrafimdakilerin bi cocuk dogur seni de gorucez diye konusup durmalarina sinir olurdum.simdi hamile kaldm eminim hepsi kilo alicam diye mutlulardir!bende kilo takintisi var 1 kilo alsam hemen yediklerime bir hafta diikkat eder verirdim.simdi oyle bir luksumuz yok.bebek saglikli olsun kilo problem degil diyorum.ama bi taraftan da cok kilo alicam diye korkuyorym.simdiye kadar hic almadim ama asil kilo 4.aydan itibaren aliniyormus bakalim merakla bekliyorum...

Kızlar ben ilk gebeliğimde 14 kilo aldım, ilk aylar zaten mide bulantısından bişey yiyememiştim. Sonraki aylarda hergün yürümeye dikkat ettim, hemen hergün 20 dk'dan fazla yürüyordum, çok ağır olmasada işlerimi hep kendim yaptım. Çok şükür oğlumda sorunsuz dünyaya geldi.
Eski kiloma dönmeye 4 kilo kalmışken tekrar hamile kaldım, şimdi ise midem bulandıkça yiyorum, umarım yine çok kilo almam...

Dayanamadıkk.. Aslında yarın gitmemiz gerekiyordu doktor kontrolüne ama bugün akşam on gibi gittik Nihayetinde bebişimizin minicik kesesini gördük ama kalp atışı için henüz erken dedi.. 6+2 de kalp atışı duyulmaması normal mi? Tabi benim karnımdan baktı, vajinal bakmadı...

Normal canim zaten vajinal bakmamis.onda bile duyamayabilirdi daha erken.insallah o gunleri de gorursun

Kızlar gene doktora gittim kalp atışı var kahverengi leke çok normal bi süre kndini yorma yeter dedi doktor bebişde bende iyiymişiz bi süre yataktan çıkmayı düşünmüyorum

günaydın kızlar

nasılsınız bakalım. benım sarı koyu renkte akıntım var endişeleniyorum .böyle bır durumu olan varmı.dr sı ne soran varmı. bende arıcam öglen gıbı ama zaman gecmıyor.

bırde bugun adet gunum oldugundanmı ne vajıde agrı gıbı bır hıs var

Günaydın herkeseee

zerenpınar doktoruna danışman daha dogru olur,ama regl dönemlerinde benimde ağrı ile geçiyor.Geçmiş olsun

selamun aleykum arkadaslar

nasılsınız
bugun dr kontrolum var randevu 8.30 dıye 7.30da kalktık eşimle hazırlandık kartıma baktım randevu saatım 15.30 yazıyo
benım yuzumden ısıne gec gııttı
kıyamam eşim ise gıttı erken gelecek oyle hastahaneye gıdıcez

günaydın kızlar

dün doktora gittik
şükür herşey yolundaydı, el kol pıtırcıkları kafası gövdesi belirgindi
rahim ters gibi bişey söyledi ama tam anlamadım
dönecek dedi, kasıklarında ağrı olur bundan dolayı dedi
neyse yaşayıp göreceğiz

aman kızlar takıntı ettiğiniz şeye bakın,bebeğim için fil yavrusu gibi olmaya razıyım,hiç umrumda değil wala,boşwerin ya takmayın kilolara hem can boğazdan gelirmiş,vala boğazıma okadar düşkünüm ki allah tan kilolu değilim asla rejim falan yapamazdım,ben şuan 45 kiloyum,beni görenlerde ayyy bu nsl çocuk doğuracak diyorlar,kurban olsunlar,çatır çatır doğurrum vala,

canım ilk haftalarda beni okusan ne kadar rahattım ben herkese amannnn bişi olmaz diyordum fakat işte kahverengi leke akabinde doktorumun kese bozuk kürtaj yapalım demesi sonra başka doktora gitmem onu şimdi erken kesede normal demesi bunların üstünden tam 3 hafta geçti benim kese halen geriden geliyo 1-1,5 hafta kadar bu benim içimi karartıyor birde dediğim gibi o yazıları topicleri okumam kötü oldu

ilk gebeliğime gelince çok rahattım bulantılarım kusmalrım hat sahfadaydı fakat ne bir kanama be bir haftasına göre küçüklük hiç bişicik yoktu o yüzden bu bana garip geliyor biraz,
birde şunu demek isterim gebeliklerde normal giden gebelikler kadar düşük olma olasılığıda var benim ilk gebeliğim normaldi herşey çok güzeldi allaha şükür bu öyle olmayabilir,
aynı şekilde birçok gebenin ilk ve ilk birkaç gebeliği kötü gittiği halde bu çok güzel ve sorunsuz gidebilir hangi sabinin dünyanın rızkı olduğunu kim bilebilirki, dünyada rızkı alacak nefesi ve yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecekler eğer bunlar yoksada elimizden gelen hiç birşey yok
herkese sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar diliyorum canım

canım hayırlı olsun hamılelıgın ınsallah cok guzel devam eder sen kacıncı ayndasın herseyı net görebılmıssın cok guzel bı duygu . ben gıttımde pek göremedım bıle . cok mınıktı. suan 8 haftanın ılk gunundeyım ınsallah bızde görururz o gunlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…