Ben de ilk hamileliğimde 12 kilo aldım. Doğumdan sonra 9 kilosu gitmişti. İki yılda tekrar doğurduğum kiloya geldim..Yani 57 ile başladım,69 ile doğurdum, 61'e düştüm, sonra yine kilo alıp 69 oldum.Şimdi de bu kiloyla hamile kaldım. Ben hamilelik sonunda top olur yuvarlanarak gidebilirim herhalde istediğim yere.
69+12 hiç iç açıcı görünmüyor.Doktorum çok rahat. 10-11 kiloyla gideriz doğuma diyor."Ne yaptınız doktor bey, ben 8 kilodan fazla almasam keşke diyordum" dedim.(Keşke bebeği beslesem ve sadece 8 kilo alsam)
iyi akşamlar bayanlar. bugün bebişimin kalp atışını duydummm hamdolsun:)))
iyi akşamlar bayanlar. bugün bebişimin kalp atışını duydummm hamdolsun:)))
Ahhhh ahhhh sekerim bende aynısını düşünüyorum ama zor galiba(ilk hamileliğimde 65 le başlayıp 82 ile bitirdim.sonra 2 yıl içinde 24 kilo verip 57 ye indim..58 ile hamile kaldım henüz bir artış yok ama yarın doktor kontrolüm var şiş hissediyorum kendimi ama tartılmıyorum imatla bakalım aldımmı kilo görücez.. Çok dikkat ediyorum makarna pilav ekmek hiç yok ama tatlıya dayanamyorum sadece..:))))
Dayanamadıkk.. Aslında yarın gitmemiz gerekiyordu doktor kontrolüne ama bugün akşam on gibi gittikNihayetinde bebişimizin minicik kesesini gördük ama kalp atışı için henüz erken dedi.. 6+2 de kalp atışı duyulmaması normal mi? Tabi benim karnımdan baktı, vajinal bakmadı...
Süperrrr tebrik ederim.. Yarın bende duyucam inşallah...Allah hepimize hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
Kaç haftalık cnm bebeğin bi de karından mı bakıldı???
Günaydın herkeseee
zerenpınar doktoruna danışman daha dogru olur,ama regl dönemlerinde benimde ağrı ile geçiyor.Geçmiş olsun
Ne guzell aldigin kilolari vermissin.ben 47 kiloyum zayifim yani etrafimdakilerin bi cocuk dogur seni de gorucez diye konusup durmalarina sinir olurdum.simdi hamile kaldm eminim hepsi kilo alicam diye mutlulardir!bende kilo takintisi var 1 kilo alsam hemen yediklerime bir hafta diikkat eder verirdim.simdi oyle bir luksumuz yok.bebek saglikli olsun kilo problem degil diyorum.ama bi taraftan da cok kilo alicam diye korkuyorym.simdiye kadar hic almadim ama asil kilo 4.aydan itibaren aliniyormus bakalim merakla bekliyorum...
pozitifi görüp dış gebelik veya mol gebelik vs yaşayanları..
keseyi görüp içinde bebek olmama olasılıgını ve bunu yaşayanları..
içinde bebek varsa bile kalbi atmama olasılıgını..
kalp atışlarını duyup sonraki muaynede kalp atışının sonlandıgını
hatta
5 bucuk aylık hamile birinin bebegının kalbının atmadıgını...
Bunları okudum bu yüzden pozitifi gördüğümde kese ya görünmezse ya dış gebelik vs ise diye korktum..
keseyi gördük çok şükür bu defa ya içinde bebegim yoksa diye korkmaya başladım.
bebek oradaysa bile ya kalbi atmıyorsa diye korktum?
Rabbime şükürler olsun bebegımı gördüm kalp atışlarını gördüm ve duydum.. ama şimdide ya kalbi atmazsa birdahaki muaynede diye krkuyorum. Her muaynede aynı korkuyu yaşayacagım sanırım. Söylediğin gibi okumaktan kaynaklanıyor bencede bu korkular.. ama malesef mani olunamıyor. Keşke hiçbirşey okumasam bilmeseydim çook diyorum..
Tabiki seninde korkuların olabilir ve tabiki bizlerle paylaşmak istemek hakkın. Ama daha önce saglklı bir hamilelik GEÇİRMEMİŞ biri olarak senden ricam ben ve benim gibileri rahatlatman. Bakın 1 defa hamile kaldım ve herşey yolunda gitti korkmayın kızlar vb gibi. Bu bana azda olsa moral verir eminim diğer arkadaşlarada..
Umarım saglıklı hamilelik geçirir alırız yavrularımızı kucaklarımıza allah hiçbir kadını evladıyla sınamasın..
günaydın kızlar
dün doktora gittik
şükür herşey yolundaydı, el kol pıtırcıkları kafası gövdesi belirgindi
rahim ters gibi bişey söyledi ama tam anlamadım
dönecek dedi, kasıklarında ağrı olur bundan dolayı dedi
neyse yaşayıp göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?