neyse kızlar ben çıkıcam birazdan iyi akşamlar herkese görüşürüz inş. yarın
melisa senin kızda 2008 li sanırım nikinde anladım kadarıyla yani benim oğlanda 2008 li baş göz edelimmi onları
Kızlar ben de zaten amniyosentez önermedim kimseye :))dedim ki 35yas üzerine doktor gerekli görebiliyor dedim.benim dördüncü gebeliğim .bir kızım iki düşüğüm var cnm.
Yok benim kız 2009 lu canım evlenmeye niyeti yok.ilkönce okuyacak sonra işe gidecek sonra anne olacak öyle diyo bana
neyse kızlar ben çıkıcam birazdan iyi akşamlar herkese görüşürüz inş. yarın
melisa senin kızda 2008 li sanırım nikinde anladım kadarıyla yani benim oğlanda 2008 li baş göz edelimmi onları
ısırırım o cimcimeyi annesiben çıkıyorum kızlar..cimcimeme yemek yedirtmeye çalışıcam..bişeyde beğenmez hanfendi ya bakalım..görüşürüz..
mrb kızlar bişi sorucam bgne kdr kaç kez dr a gttnz? bn iki gün sonra 2. randevuma gdcğm çk heyecanlıyım neler diyecek aceba dr:18:
Pazartesi 2. randevum olacak benimde. İlki 15 gün önce pazartesiydi.
sana 15günde bir mi gel dediler cnm? bna bi ay snra demişti.
normalmiş bende dün korkuyla gittim doktora baktı bebek iyi dedi kalp atışları yerinde kanama görülmüyo dedi kahverengi leke gayet normalmiş ama 1 2 hafta kadar dikkat et kend,ine dedi pek fazla iş felan yapma yat bi süre dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum yarın gidince doktoruna sor bi ne diyecek
ya ben mutfagı temizliğe giriştim biraz ama öle ağır falan kaldırmadım zaten esim yaptı temzliğin cogunu ama getir götür bütün gün ayakta yoruldum baya ondan olmuş olablir mi ki?.ama yok bundan sonra yaparmıyımm yapmamm:)yarın gidicem inş bakalımm umarımm önemli bişiy yoktur .korku girdi içime cok
mrb arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte sanırım benim şekerim düşüyor.gün içinde bir kaç kere birden elim ayağım titremeye başlıyor ve birden ter boşalıyor o sıra inanılmaz bir acıkma geliyor.şuan bulunduğum yerde tahlil yaptırmam çok zor.tahlil yaptırmam için bile en az hastane sırasını iki hafta beklemem gerekecek sizlerde de böyle şeyler oluyormu
iyi akşamlar kızlar acil cevap verebilirmisiniz bana . kahverengi akıntım gün içinde hiç gelmemişti biraz önce tuvalete gitmiştim gene gelmiş . çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye acile gitsemmi ki ?
slm benimde 7.haftada 2 kez geldi gecti doktorumu aradim bisey olmaz dedi ayaklarini dik yat demisti cogu kiside oluyor bu durum
bence yat dinlen ayaklarini dik hic bisey yapma
panik yapma derim eger cok gelirse doktora git bence
çok fazla gemiyor tuvaletten sonra peçeteye geliyor. hemşire abla var burda onu aradım şimdi oda çok normal hiç kendini yorup bi yere gitme dedi. bebek rahimde kendine yer açıyo damarlara geliyo buda ondan dedi bol sıvı tüketmeliymişiz sanırım yat dinlen geçer dedi. dünde korkarak doktora gittik hiç bişey yok haftasıyla uyumlu bebek dedi kahverengi akıntı 1 günde kesilmiyor 4 5 gün az az gelir sonra kesilir dedi merak etme dedi bende yatıyorum ..
evet aynen benim doktorumda cok normal demisti onemli olan agri olmamasiymis
hemen kesilmez kahveler haklisin bende 2-3 gun yattim hicc birsey yapmadim dedigin gibi bebek yer acarmisyerim onlari miniklerr
hamile kadinlarin cogunda olan birseymis
haklısın canım benim ya ben salak gibi topiklerde gezip bebeğini kayıp edenler bölümünü falan okudum ondan oldu galiba yok yok okumamak lazım cehalet en büyük nimet
o nefes daralması bendede oluyor ya benim oğlumdada olurdu kışın geçirmiştim onuda boğazlı kazak giyince falan bunalırdım bundada öyleyim ama ani nefes daralmasınıda ben düşün tansiyona başlıyorum, ben hep düşük tansiyon sorunu yaşayan biriyim çünkü bir kez çok düşmüştü kaçtı o an ölçemedik bilmiyorum kapalı bi alandaydım boğuluyorum sandım kendimi dışarı zor atmıştım
aslında bende çok keyifli sayılmam da iştew kötüde değilim şükür, ben gaziantepteyim canım bi medikal firmada çalışıyorum sen?
ben istanbuldayımm bankada çalışıyorumm...
Oooo kim bankada calışan meslekdaşım yahuuuu anlayamadım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?