2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yok benim kız 2009 lu canım evlenmeye niyeti yok.ilkönce okuyacak sonra işe gidecek sonra anne olacak öyle diyo bana

Kızlar ben de zaten amniyosentez önermedim kimseye :))dedim ki 35yas üzerine doktor gerekli görebiliyor dedim.benim dördüncü gebeliğim .bir kızım iki düşüğüm var cnm.

Yok ben öyle anlamadım için rahat olsun

Yok benim kız 2009 lu canım evlenmeye niyeti yok.ilkönce okuyacak sonra işe gidecek sonra anne olacak öyle diyo bana

Görüşürüz. Abowww benim evlendiğims ene doğurmuşsun ben geç kaldım desene. Yaşın kaç bilim.

ben çıkıyorum kızlar..cimcimeme yemek yedirtmeye çalışıcam..bişeyde beğenmez hanfendi ya bakalım..görüşürüz..
ısırırım o cimcimeyi annesi

mrb kızlar bişi sorucam bgne kdr kaç kez dr a gttnz? bn iki gün sonra 2. randevuma gdcğm çk heyecanlıyım neler diyecek aceba dr:18:

ya ben mutfagı temizliğe giriştim biraz ama öle ağır falan kaldırmadım zaten esim yaptı temzliğin cogunu ama getir götür bütün gün ayakta yoruldum baya ondan olmuş olablir mi ki?.ama yok bundan sonra yaparmıyımm yapmamm:)yarın gidicem inş bakalımm umarımm önemli bişiy yoktur .korku girdi içime cok

bende yorulmuştum ondan oldu demişlerdi. dahada devam edşyoruz öyle fazla fazla akıp gelmiyo tuvalette peçeteye koyu kahverengi geliyo doktor kırmızı yada pembe görmediğin sürece korkma dedi ama insan ister istemez tedirgin oluyo bende acile gitsemmiki diyorum

6hagtalik hamileyim ben de kanamam oldu dun doktora gittik iğne verdi progestan da.ama kalp atışı yavaş dedi benim gibi olan Yada bilgisi olan var mı ???????????????????????

iyi akşamlar kızlar acil cevap verebilirmisiniz bana . kahverengi akıntım gün içinde hiç gelmemişti biraz önce tuvalete gitmiştim gene gelmiş . çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye acile gitsemmi ki ?

2-3 saat bişey yemezsem bende öyle oluyorum
açlık ve tokluk kan şekerime bakıldı değerler normaldi

iyi akşamlar kızlar acil cevap verebilirmisiniz bana . kahverengi akıntım gün içinde hiç gelmemişti biraz önce tuvalete gitmiştim gene gelmiş . çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye acile gitsemmi ki ?

slm benimde 7.haftada 2 kez geldi gecti doktorumu aradim bisey olmaz dedi ayaklarini dik yat demisti cogu kiside oluyor bu durum
bence yat dinlen ayaklarini dik hic bisey yapma
panik yapma derim eger cok gelirse doktora git bence

slm benimde 7.haftada 2 kez geldi gecti doktorumu aradim bisey olmaz dedi ayaklarini dik yat demisti cogu kiside oluyor bu durum
bence yat dinlen ayaklarini dik hic bisey yapma
panik yapma derim eger cok gelirse doktora git bence

çok fazla gemiyor tuvaletten sonra peçeteye geliyor. hemşire abla var burda onu aradım şimdi oda çok normal hiç kendini yorup bi yere gitme dedi. bebek rahimde kendine yer açıyo damarlara geliyo buda ondan dedi bol sıvı tüketmeliymişiz sanırım yat dinlen geçer dedi. dünde korkarak doktora gittik hiç bişey yok haftasıyla uyumlu bebek dedi kahverengi akıntı 1 günde kesilmiyor 4 5 gün az az gelir sonra kesilir dedi merak etme dedi bende yatıyorum ..

evet aynen benim doktorumda cok normal demisti onemli olan agri olmamasiymis
hemen kesilmez kahveler haklisin bende 2-3 gun yattim hicc birsey yapmadim dedigin gibi bebek yer acarmis yerim onlari miniklerr
hamile kadinlarin cogunda olan birseymis

Son düzenleme:
evet aynen benim doktorumda cok normal demisti onemli olan agri olmamasiymis
hemen kesilmez kahveler haklisin bende 2-3 gun yattim hicc birsey yapmadim dedigin gibi bebek yer acarmis yerim onlari miniklerr
hamile kadinlarin cogunda olan birseymis

bel ağrım var sadece oda dinlenince geçiyo . geçtimi seninki peki

haklısın canım benim ya ben salak gibi topiklerde gezip bebeğini kayıp edenler bölümünü falan okudum ondan oldu galiba yok yok okumamak lazım cehalet en büyük nimet

pozitifi görüp dış gebelik veya mol gebelik vs yaşayanları..
keseyi görüp içinde bebek olmama olasılıgını ve bunu yaşayanları..
içinde bebek varsa bile kalbi atmama olasılıgını..
kalp atışlarını duyup sonraki muaynede kalp atışının sonlandıgını
hatta

5 bucuk aylık hamile birinin bebegının kalbının atmadıgını...

Bunları okudum bu yüzden pozitifi gördüğümde kese ya görünmezse ya dış gebelik vs ise diye korktum..
keseyi gördük çok şükür bu defa ya içinde bebegim yoksa diye korkmaya başladım.
bebek oradaysa bile ya kalbi atmıyorsa diye korktum?

Rabbime şükürler olsun bebegımı gördüm kalp atışlarını gördüm ve duydum.. ama şimdide ya kalbi atmazsa birdahaki muaynede diye krkuyorum. Her muaynede aynı korkuyu yaşayacagım sanırım. Söylediğin gibi okumaktan kaynaklanıyor bencede bu korkular.. ama malesef mani olunamıyor. Keşke hiçbirşey okumasam bilmeseydim çook diyorum..

Tabiki seninde korkuların olabilir ve tabiki bizlerle paylaşmak istemek hakkın. Ama daha önce saglklı bir hamilelik GEÇİRMEMİŞ biri olarak senden ricam ben ve benim gibileri rahatlatman. Bakın 1 defa hamile kaldım ve herşey yolunda gitti korkmayın kızlar vb gibi. Bu bana azda olsa moral verir eminim diğer arkadaşlarada..

Umarım saglıklı hamilelik geçirir alırız yavrularımızı kucaklarımıza allah hiçbir kadını evladıyla sınamasın..

Selam... Aynı şeyleri bende yasadım ilk hamileliğimde yine yaza gelmişti ve daralıyorum ara ara.. Ve doğumdan sonrada devam etti otobus metro ucak bunlara hiç binemezdi... İlaç tedavisi ile yendim çok şukur.. İnşallah bunda olmaz diye dua ediyorum...

iyi akşamlar bayanlar. bugün bebişimin kalp atışını duydummm hamdolsun:)))

bu arada kahverengi gelen arkadaşlar korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmasın inşaallah. benimde cumartesi geldi çok az ve bugün doktordan geldikten sonra tekrar kahverengi akıntı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…